ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ειρήνη, πάνε γύρω στις 45 μέρες περιπου που το εκοψα, έστω αυτα τα λίγα τσιγαρα που καπνιζα ανα μερα. Μεσα σ αυτες τις 45 μερες καπνισα, αφηνοντας να μεσολαβησει διαστημα αρκετων ημερων, συνολικα 4-5 τσιγαρα. Καπου νιωθω ότι ο οργανισμος μου το έχει μισησει κι ετσι πλεον να μην το θελω. Σωστη η διαπιστωση σου ότι κουραζει, κι αυτο γινεται σταδιακα, δλδ βλεπεις τη διαφορα στις αντοχες σου πως ήταν πριν ενα δυο χρονια και πως τωρα.
    Στο γυμναστηριο παρα το ότι παντα εκανα τον ιδιο δρομο, γυρω στα 3 χλμ, αρα δεν με επηρεασε, εντουτοις δεν μπορουσα να κανω όλες τις υπολοιπες ασκησεις βαρη όπως παλια ή ήταν πεσμενη η αποδοση μου σ αυτες επειδη κουραζομουν. Ασε που στην καθημερινοτητα ενιωθα καποιες φορες κουραση, ιδιως τα βραδυα, χωρις να εχω κανει καποια ιδιαιτερα δυσκολη εργασια.
    Το ζητημα μετα που τελειωσε το τελευταιο πακετο ειναι να μην αφησω τον εαυτο μου να αγορασει πακετο (έστω κι αν ακουγεται καπως γελοιο αυτο). Σιγα σιγα νιωθω λιγοτερη κουραση και μεγαλυτερες αντοχες καθημερινα, ιδιως να μην με εγκαταλειπουν γρηγορα οι δυναμεις μου με το τελος της μερας. Αυτα σαν η προσωπικη εμπειρια.
    Γιαννη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που το εκοψες, μακαρι να το κοψω καποια στιγμη κ εγω αν κ προς το παρον δν το βλεπω.. Ειδες οτι βλεπεις διαφορα στην αποδοση σου στη γυμναστικη κ θα δεις κ αλλη βελτιωση, ειμαι σιγουρη γι αυτο! Οχι δν ακουγεται καθολου γελοιο αυτο π λες οτι θες να μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να αγορασει αλλο πακετο, εγω οταν ετρεχα στα φαρμακεια να αγοραζω καθαρτικα ακριβως την ιδια σκεψη εκανα, οτι αυτο το πακετο θα ειναι κ το τελευταιο! Παντως μπραβο σου σε ζηλευω! (με την καλη εννοια!) Μπορεις να μ πεις αν θες πως πηρες την αποφαση, εννοω οτι στανταρ πολλες φορες θα σκεφτηκες να το κοψεις, αλλα πως επιτελους υλοποιηθηκε η αποφαση σ ? Αυτο θελω λιγο να μ εξηγησεις μηπως με βοηθησεις!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    Εγω εκοψα το καπνισμα για ενα χρονο και πηγαινα 6 φορες την εβδομαδα κολυμβητηριο κολυμπουσα 3 χιλιομετρα και ειχα πνευμονια για αλλα τοσα.
    Τωρα εχω 6 μηνες που καπνιζω 12 τσιγαρα την ημερα,προσπαθησα μεσα σε αυτο το εξαμηνο 4 φορες να το κοψω και δεν μπορεσα.
    Οι προπονησεις μου μειθηκαν σε 4 φορες την εβδομαδα.Παντως με την συστηματικη αεροβια ασκηση ξεμπουκωνεις.Εννοειται οτι ειδα διαφορα με του που αρχισα το καπνισμα.
    Σορρυ επειδη δεν καταλαβα, ειχες παθει την πνευμονια επειδη σταματησες το καπνισμα? Μεχρι να επανελθει το αναπνευστικο σου δηλαδη? Επειδη δν το πολυεπιασα...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12