Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgia2 View Post
    Γεια σας.. Είμαι καινούργια εδώ.. Θέλω τόσο πολύ να σας πω το πρόβλημα μου για να μου πείτε την γνώμη σας.. Είμαι 27 χρονών και έχω μια σχέση εδώ και 1 μισή χρόνο.. Είναι πολύ καλός και γλυκός και τον αγαπάω πολύ..Μου είπε όμως πρόσφατα ότι πιστεύει ότι αν κάνει οικογένεια θα δυστυχήσει γιατί δεν νιώθει πλήρης και ότι δεν έχει ταξιδέψει πολύ στην ζωή του και ότι σκέφτεται πως θα μπορέσει να συντηρήσει μια οικογένεια αυτός.. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα... Δεν θέλω βέβαια να παντρευτώ τώρα αλλά πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά.. Το να σου λέει ο άνθρωπός που αγαπάς ότι αν κάνει οικογένεια θα δυστυχήσει νομίζω ότι είναι λίγο βαρύ.. Είμαι πολύ στεναχωρημένη...
    βλεπω οτι υπαρχει καποιο στοιχειο εκπληξης εκτος απο την δυσαρεσκεια σου.
    ειστε 1,5 χρονο μαζι. δεν ετυχε να το συζητησετε το θεμα ? σε γενικοτερο πλαισιο φυσικα εννοω, οχι απαραιτητα για εσας τους δυο.
    μηπως ειχε πει αλλα στο παρελθον και ηταν μια νεα δηλωση αυτη?
    αν υπηρξε αλλαγη, αυτο πρεπει να σε προβληματισει, διοτι αν λεει τα ιδια εξαρχης μπορει καλλιστα να ειναι ειλικρινης και να μην εχει να κανει με σενα το θεμα.
    εκτος αυτου ομως, το ουσιαστικο κομματι της σχεσης αυτης σε ικανοποιει? σεξακι καλο??(που λεει και ο κερασης ..χαχαχαχ )
    σε διεκδικει? σε αναζηταει καθημερινα? μιλαει για τα ταξιδια που θα κανετε ΜΑΖΙ και την ανεμελη ζωη που θελει να εχετε ΜΑΖΙ, η δειχνει να διαχωριζει την θεση του οταν μιλαει για την ζωη που θελει να ζησει και εχεις την αισθηση οτι δεν σε περιλαμβανει???? εκει ειναι ολο το θεμα.
    τωρα ειστε στριμωγμενοι οικονομικα απ οτι καταλαβαινω. κανει ονειρα για να ζησετε μαζι οταν καλυτερευσουν τα πραγματα?
    απο αυτα θα κρινεις αν προκειται για ιδεολογια η για αναχωρητισμο απο την σχεση σας...

αν ειναι μεσα στην σχεση σας 100% και θελει και λιγο ακομα, εφοσον κι εσυ δεν θελεις παιδια τωρα, ποιο το προβλημα? οταν θελησεις παιδια, προβληματισου τοτε.

Banned
    Quote Originally Posted by Georgia2 View Post
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. Όπως είπα και παραπάνω ούτε εγώ θέλω να κάνω τώρα οικογένεια..Σε 2-3 χρόνια το σκέφτομαι..Θέλω και εγώ να κάνω κάποια πράγματα και πιστεύω ότι είμαι συνειδητοποιημένη... Δεν είμαι από τις κοπέλες που το μόνο που θέλουν να κάνουν στην ζωή τους είναι να παντρευτούν και ψάχνουν έναν άντρα γιαυτό.. Ήταν λίγο απότομο με τον τρόπο που μου το είπε.. Ειδικά το ότι θα είναι δυστυχισμένος... Ποτέ δεν θα ήθελα κάποιος να είναι δυστυχισμένος κοντά μου... Αυτό που με προβλημάτισε ήταν το καλοκαίρι που με είχε ρωτήσει αν θα τον παντρευόμουν γενικά.και πριν λίγο καιρό που μου είπε ότι το έχει σκεφτεί εμείς να κάνουμε οικογένεια.. Μέχρι να μου το αναφέρει δεν μου είχε περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο.. Έχοντας μια προηγούμενη εμπειρία που με είχε πληγώσει αρκετά ήμουν πολύ χαλαρή και ζούσα την σχέση μου χωρίς να σκέφτομαι τίποτα παραπάνω... Όταν μου το είπε άρχισα και εγώ να το σκέφτομαι.. Τώρα να μου πει κάτι τέτοιο δεν το καταλαβαίνω αφού μου είχε κάνει την προηγούμενη συζήτηση........
    Δηλαδή αισθάνθηκες ότι αυτά που σου είπε πρόσφατα ήταν διαφορετικά από αυτά που σου είπε το καλοκαίρι και λίγο καιρό πριν? Ένιωσες ότι τότε σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί σου, ενώ τώρα το αποκλείει και το πήρες σαν απόρριψη?

Πάντως έτσι όπως τα περιέγραψες εδώ, δεν φαίνεται να είστε σε πολύ διαφορετική φάση. Έτσι κι αλλιώς κανένας από τους δυο σας δεν θέλει να κάνει αλλαγές τώρα και κανένας δεν το αποκλείει εντελώς μελλοντικά. Ίσως το πρόβλημα είναι ότι εσύ στενοχωριέσαι εύκολα και εκείνος παραείναι αγχώδης :p Πάντως, αν κατά τ' άλλα περνάτε όμορφα μαζί, σκέψου μήπως ο φίλος σου ήθελε απλά να δει αν μπορείς να κατανοήσεις τους προβληματισμούς του, αν έχεις κι εσύ παρόμοιους, αν μπορείς να καταλάβεις την ανάγκη για αυτονομία και ατομική ανάπτυξη, αν μπορείς να τον ενθαρρύνεις και να τον στηρίξεις σε περιόδους άγχους και δυσκολίας και να κάνετε πλάνα χωρίς βιασύνη. Ξέρεις πολλές φορές οι άντρες νιώθουν ότι πέφτει πάρα πολύ στους ώμους τους η ευθύνη συντήρησης μιας οικογένειας και νιώθουν ανασφάλεια αν η σύντροφος δεν είναι αρκετά αυτάρκης.

Page 2 of 2 FirstFirst 12