Τα 'χω παίξει από τη στενοχώρια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Banned

Τα 'χω παίξει από τη στενοχώρια

Καλησπέρα παιδιά,
    Γράφω εδώ επειδή δεν έχω λεφτά να πάω σε ψυχολόγο, και σε κέντρο ψυχικής υγείας δεν με δέχονται, πραγματικά θέλω τη βοήθειά σας, είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Πριν 4 μήνες, γνώρισα ένα παιδί, τον ερωτεύτηκα, δεν το ήξερα όμως στην αρχή, με "βασάνιζε" κατά κάποιο τρόπο με αυτά που μου έλεγε, ίσως όμως επειδή τον βασάνιζα εγώ. Πχ του έλεγα ότι δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του γιατί έτσι νόμιζα. Παρακάτω λοιπόν. Μετά από αυτό του είπα 4 φορές να χωρίσουμε χωρίς να το θέλω, δεν ξέρω τι μ' έπιασε, και γι'αυτό θέλω να μου πείτε εσείς τη γνώμη σας, και όχι να με κατακρίνετε φυσικά, ήμουν σε πολύ ανασφαλή θέση για να το κάνω αυτό και δεν ξέρω τι μ' έπιασε όπως είπα. Μπορεί να το έκανα για να μην μου το πει πρώτα αυτός, μπορεί για να τον δοκιμάσω, μπορεί για να μην με εκμεταλλευτεί, εσείς θέλω να μου το πείτε αυτό, για να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη!!!! Εσείς τι πιστεύετε λοιπόν; Ειλικρινά έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ, γιατί το παιδί αυτό το θέλω πολύ, έχω κάνει πολλές θυσίες, και από ότι βλέπω ίσως γύρισε πίσω για να με εκμεταλλευτεί, και ίσως οι περισσότεροι το ίδιο θα έκαναν στη θέση του. Όμως εγώ δεν ξέρω γιατί αντιδράω έτσι, μου βγαίνει από μέσα μου, αλλά δεν ξέρω γιατί. Εγώ πιστεύω ότι δεν είμαι καλά επειδή είμαι ερωτευμένη και ο έρωτας ως γνωστόν δεν έχει λογική, όμως αυτό από μόνο του δεν αποτελεί εξήγηση, και κάτι άλλο συμβαίνει.
    Να σας πω ότι τα ίδια έκανα και σε έναν άλλον πρώην μου που ήμουν τρελή γι'αυτόν, τον έφτυνα για να κολλήσει αυτόν βέβαια. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο τώρα αλλά όπως και να 'χει τι με συμβουλεύετε και επίσης γιατί πιστεύετε ότι τα έκανα; Ειλικρινά help, είμαι σε απόγνωση!

Senior Member
    Aφου δε τον ερωτευτηκες απ την αρχη, γιατι καθοσουνα μαζι του?

Banned
    Νόμιζα ότι δεν ήμουν ερωτευμένη, σιγά σιγά όμως άρχιζα και τον ερωτευόμουνα! Το θέμα είναι γιατί τα έκανα όλα αυτά και γιατί αυτός και ο καθένας θα αντιδρούσε έτσι, δηλαδή να γυρίσει για να με εκμεταλλευτεί! Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τη δική μου συμπεριφορά ούτε των άλλων!! Εσύ γιατί λες ότι τα έκανα και του άλλου του έφυγε πχ ο έρωτας επειδή του έλεγα να χωρίσουμε; Δηλαδή όταν κάποιος γυρίζει για να σε εκμεταλλευτεί σημαίνει ότι του 'χει περάσει;

Senior Member
    Kαταλαβα και θα σε ρωτησω κι αλλα παρακατω, αλλα μου εκανε εντυπωση αρχικα αυτο που σε ρωτησα. Δηλαδη γνωριζεσαι με το παιδι, περνανε καποιες μερες, μιλατε, βγαινετε κλπ. Αφου δεν νιωθεις οτι εισαι στα πατωματα και βρηκες τον ερωτα της ζωης σου, και πεταλπουδες στο στομαχι, για ποιο λογο συνεχισες?

Banned
    Κατάλαβες εννοείς τι παίζει ή απλά τι σου λέω; Μάλλον το δεύτερο ε; Λοιπόν άκου, εγώ είχα πολύ καιρό να κάνω σχέση, 6 χρόνια, και την είχα πολύ ανάγκη, όχι για να ερωτευτώ τόσο γιατί ήμουν ερωτευμένη και έπαιρνα απόρριψη, αλλά για συντροφιά, πίστευα στην έλξη με το αντίθετο φύλο και ας μην υπάρχει έρωτας, αλλά αυτό είναι λάθος, αλλά οκ, και για συντροφιά, επειδή δεν είχα φίλους! Και ήθελα έναν άνθρωπο να μοιράζομαι τα προβλήματά μου, δικό μου, μόνο δικό μου. Τεσπα. Γι' αυτούς τους λόγους ίσως ξεκίνησα να κάνω σχέση, όμως στην πορεία ερωτεύτηκα, από την πρώτη κιόλας μέρα άρχισα να ερωτεύομαι, απλά δεν το είχα καταλάβει και έφτασα να τον θέλω πάρα πολύ!

Senior Member
    Με μπερδευεις βρε πιλοου. Πως ειναι δυνατον να τον ερωτευτηκες απ την πρωτη μερα αλλα να το καταλαβες στο μελλον? Αναδρομικα δηλαδη? Αυτο το νιωθεις επι τοπου.
    Τεσπα. Δεχομαι λοιπον οτι γουσταρεις τον τυπο και θες να προχωρησεις. Τι εννοεις σε βασανιζε?

Banned
    Λοιπόν, ένα ένα. Άρχισα να τον ερωτεύομαι από την πρώτη μέρα, δηλαδή αυτό γίνεται σιγά σιγά, δεν τον είχα ερωτευτεί από την πρώτη μέρα απλά λίγο λίγο τον ήθελα! Και στο τέλος τον ερωτεύτηκα! Όσο για το ότι θέλω να προχωρήσω τι εννοείς; Να συνεχίσω να είμαι μαζί του; Με βασάνιζε εννοώ πχ μια φορά μου είχε πει να το παίξουμε φίλοι, άλλη φορά μου έλεγε για χωρισμό, και εμένα με βασάνιζαν αυτά μέσα μου, αυτό εννοώ. Όχι φυσικά ξύλο. Ίσως όμως επειδή και εγώ τον "βασάνιζα", δηλαδή του έλεγα πχ ότι δεν είμαι ερωτευμένη και άλλα τέτοια, ίσως γι'αυτό μου βγήκαν σε αντίδραση να του πω να χωρίσουμε, ίσως για άλλο λόγο, δεν ξέρω, πάντως του το 'πα, και ο ίδιος μου είπε ότι αν δεν με χώριζε τότε -γιατί με χώρισε, θα του το έλεγα συνέχεια και είναι αλήθεια, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει όπως και την άλλη φορά! Ίσως επειδή δεν έχω αυτοεκτίμηση! Τεσπα και το θέμα είναι ότι μετά μάλλον γύρισε να με εκμεταλλευτεί, γιατί δεν μου φερόταν καλά, με έγραφε και έτσι, ώσπου του είπα πάλι να χωρίσουμε και μου φέρθηκε πάλι πολύ άσχημα! Μπέρδεμα ε;

Senior Member
    Οχι, απλα σε ρωτω για καποια σημεια να καταλαβω καλυτερα για να σου πω και μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη. Την πρωτη φορα που του ειπες να χωρισετε, για ποιο λογο του ειπες σε χωριζω? οτι δεν εισαι ερωτευμενη? αυτος πως αντεδρασε? και πως εγινε η επανασυνδεση?

Banned
    Τα είπα λίγο μπερδεμένα πιο πάνω, καταρχάς να διορθώσω ένα λάθος που είπα, δεν του είπα να χωρίσουμε επειδή εγώ τον βασάνιζα φυσικά, αλλά επειδή αυτός ή για κάποιο άλλο λόγο τεσπα. Την πρώτη φορά δεν του είπα το λόγο, απλά το είπα επειδή νομίζω είχα αντέξει πολλά (ίσως είχα κάνει και εγώ λάθη όμως) και νόμιζα ότι μ' έπαιζε και μάλιστα λίγο πριν του το πω μου είχε πει θα μιλήσουμε σε λίγο, και πήρε σε μία ώρα! Το ότι δεν ήμουν ερωτευμένη του το 'χα πει σε άλλες φάσεις, μόλις του είπα να χωρίσουμε μου είπε να το συζητήσουμε, ίσως το έκανα και για να τον δοκιμάσω λίγο, η επανασύνδεση έγινε αμέσως δηλαδή μετά από λίγο του λέω δηλαδή χωρίσαμε; Ε και τις άλλες φορές που του είπα να χωρίσουμε ήταν για διάφορους λόγους, πχ ένας ήταν ότι είχε χαθεί για 2 μέρες, αλλά ίσως είχε αρχίσει να ξενερώνει γι'αυτό.

Senior Member
    Οτι μπορει να σε εκμεταλλευεται τωρα τι εννοεις? Οτι σ εχει μονο για πριονισμα ενω δεν αισθανεται?

Banned
    Ότι θέλει να με εκδικηθεί, δηλαδή με γράφει για να με πονέσει.

Senior Member
    Oταν λες σε γραφει τι εννοεις? Βασικα εισαστε μαζι τωρα?

Banned
    Έγιναν πολλά και υποτίιθεται ότι είμαστε μαζί, αλλά δεν μου φέρεται καλά, του ξαναείπα να χωρίσουμε επειδή με έγραφε δηλαδή δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν βγαίναμε και άλλα τεσπα από ότι μου είπε δεν με έχει σε εκτίμηση επειδή του είχα πει τόσες φορές να χωρίσουμε.

Senior Member
    Η ερωτικη σας ζωη πως ειναι?

Banned
    Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, άλλα με ενδιαφέρουν, δηλαδή γιατί τα έκανα εγώ αυτά και γιατί ο άλλος τώρα θέλει να με εκμεταλλευτεί, αυτά με ενδιαφέρουνε, και αν μπορώ να κάνω κάτι να σώσω την κατάσταση αν και αυτός μου είπε πως όχι.

Page 1 of 2 12 LastLast