Θέλω να αυτοκτονήσω. - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 180
    Senior Member
    μη συζητας με τους γονεις σου τιποτα δε προκειται να καταλαβουν ουτε λεξη μονο οι ειδικοι θα καταλαβουν και μεις φυσικα οι αγνωστοι αυτοι που περναμε τα ιδια

Junior Member
    Kαλησπερα χανω την οικογενεια μου.Βρηκα το φορουμ τυχαια σε αναζητηση και μπηκα να μοιραστω την δικη μου τρελα.Η συζυγος μου επι 11 ετη,η γυναικα μου ο ερωτας μου η αγαπη μου η ζωη μου,μετα απο απανωτα συναισθηματικα χτυπηματα απο την καταθλιψη,και απο την μη αποδοχη μου σε αυτη φτασαμε στο σημειο του χωρισμου.Με λιγα εγωιστικα λογια 11 χρονια παλευω για την οικογενεια μου με πολυ αισιοδοξια αλλα καταφερα να διαλυσω τον ανθρωπο που αγαπησα περισσοτερο απο τη ζωη μου.Εχουμε ενα οχταχρονο αστερι μαζι.Παραυτα οι ερινιες και οι ενοχες μου δεν με αφηνουν να δεχθω τιποτα.Παμε σε ψυχολογο πρωτα μαζι την επομενη εβδομαδα και μετα θα δουμε.Δεν θελω να αντιμετωπισω το τελος της οικογενειας μου η καταθλιψη βαρεσε την δικη μου πορτα κλαιω μετα απο δεν ξερω ποσα χρονια,ειμαι ο κλασσικοσ μπρουταλ παπαρας που ομως δεν αποδεχεται το αποτελεσμα.Εχω αποφασισει να δωσω τελος στην υπαρξη μου αν διαλυθει η οικογενεια μου και αυτο γιατι ολη μου η δυναμη πηγαζει απο την αγαπη της Αγγελικης μου.Δεν θελω τη ζωη μου χωρις αυτη και δυστυχως η ευτυχως εχουμε και ενα παιδι πισω μας.Αλλα παραυτα δεν ζω χωρις αυτην.Ηθελα να το μοιραστω καπου γιατι θα εσκαγα.Οτι πιο εγωιστικο εχω πει ποτε μου.Δυο πραγματα δεν αντεχα να διαχειριστω,την πιθανοτητα να χασω το παιδι μου και την πιθανοτητα να χασω την Αγγελικη μου.Και δεν θα τα διαχειριστω.

Senior Member
    καταρχασ ποιοσ σου ειπε οτι αμα παθεισ καταθλιψη ολα τελειωνουν μπορεισ να κανεισ πολλα πραγματα εχωντασ καταθλιψη
    δε λεω οτι θα εισαι αστερι στη δουλεια σου αλλα μπορεισ να λειτουργησεισ αν τα βαλεισ σε μια σειρα και το θελεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    καταρχασ η καταθλιψη η οποιαδηποτε ψυχικη ασθενεια ειναι μια αλλαγη στον τροπο που λειτουργεισ
    αυτο η που θα το αντιμετωπισεισ και θα βγεισ καλυτεροσ ειτε θα το αφησεισ να σε χαντακωσει

Senior Member
    στο χερι σου ειναι και εχεισ και συμμαχο τι γυναικα σου αρα εισαι σε καλη μοιρα
    αν επιτρεπεται τι δραστηριοτητεσ εχεισ μεσα στη μερα;

Banned
    aνοιξε νεο θεμα εδω που το εβαλες πανω στο ασχετο θεμα με αυτο που λες δυσκολα θα το δει καπιος.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    aνοιξε νεο θεμα εδω που το εβαλες πανω στο ασχετο θεμα με αυτο που λες δυσκολα θα το δει καπιος.
    τι εγινε με την κοπελα ειναι καλα??

Junior Member
    Δεν εχω συμμαχο την γυναικα μου,αν τον ειχα δεν θα φοβομουν τιποτα.Η Αγγελικη αρχιζει και ανεβαινει σε συνσρτηση με την δικη μου πτωση.Παραυτα δεν μπορω χωρις αυτην ουτε λεπτο,την καταρακωσα και το πληρωνω...η συνεδρια ειναι μεθαυριο...δεν το αντεχω ειμαι σε πληρη αρνηση...η αγαπη που νιωθω για την Αγγελικη μου δεν μου δινει περιθωρια...μαυρισε ο ουρανος και δεν γυρναει πισω αυτο το καραβι.Μοιραστηκα μαζι σας την τρελα μου και σταματαω εδω.Αν παει καλα η συνεδρια θα τα ξαναπουμε,αν οχι σας φιλω γλυκα και σασ ευχαριστω που με ακουσατε.

Banned
    Quote Originally Posted by ΝΙΚΟΛΟΣ View Post
    Δεν εχω συμμαχο την γυναικα μου,αν τον ειχα δεν θα φοβομουν τιποτα.Η Αγγελικη αρχιζει και ανεβαινει σε συνσρτηση με την δικη μου πτωση.Παραυτα δεν μπορω χωρις αυτην ουτε λεπτο,την καταρακωσα και το πληρωνω...η συνεδρια ειναι μεθαυριο...δεν το αντεχω ειμαι σε πληρη αρνηση...η αγαπη που νιωθω για την Αγγελικη μου δεν μου δινει περιθωρια...μαυρισε ο ουρανος και δεν γυρναει πισω αυτο το καραβι.Μοιραστηκα μαζι σας την τρελα μου και σταματαω εδω.Αν παει καλα η συνεδρια θα τα ξαναπουμε,αν οχι σας φιλω γλυκα και σασ ευχαριστω που με ακουσατε.
    δεν ξερω τι λες αλλα μην κανεις καμια τρελα ειμαστε μαζι σου! ti skata ανθρωποι ειμαστε...θα σε βοηθησουμε.,..μην κανεις τιποτα

Member
    Νικολέ, μη κάνεις κάτι που θα βλάψει τη σωματική σου ακεραιότητα.
    Κάτι έγραψες για ένα παιδί.
    Μη του στερήσεις το δικαίωμα και την αξίωση να βλέπει τον πατέρα του και να νοιώθει όμορφα.

Senior Member
    Η ζωή είναι ένα δώρο απόλαυσέ το μπορείς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η ζωή είναι ένα δώρο απόλαυσέ το μπορείς!
    Ειπε η κακομοιρια προσωποποιημενη χεχε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΙΚΟΛΟΣ View Post
    Υπομονη φιλος μην τα βλεπεις ολα μαυρα. Κοιτα το θετικο της υποθεσης οτι πας να κανεις το μεγαλο βημα για αποκατασταση της υγειας σου. Ενα μονο δεν καταλαβαινω. Οταν εχει καταθλιψη καποιος ειναι λογικα σε πολυ ασχημη κατασταση οποτε πως εγραψες οτι δεν αποδεχεσαι το αποτελεσμα απο την στιγμη που δεν το προσπαθησες καν? Κοιτα να κανεις αυτο που πρεπει αφου λες οτι αγαπας την οικογενεια σου και οταν με την αγωγη και την ψυχοθεραπεια αρχισεις με το καλο να αισθανεσαι καλυτερα και θα εχεις την συντροφο σου που θα δει προοδο να σε στηριζει και εσυ ο ιδιος θα νοιωσεις πολυ καλυτερα κανοντας βημα βημα την αποσταση που πρεπει για να καλυψεις τα κενα και τα λαθη που εκανες.

Petitefille καταρχην σου ευχομαι να βρεις την ηρεμια που τοσο πολυ θελουμε ολοι μας.Και εγω εχω καταθλιψη και γενικευμενη αγχωδη διαταραχη.Εχω εναν πολυ καλο ψυχιατρο που με βοηθαει παρα πολυ με της συμβουλες του και με την φαρμακευτικη αγωγη που μου εχει χορηγησει.Οταν ημουν στην ηλικια σου η μητερα μου ειχε καρκινο στα γυναικολογικα ευτυχως το ξεπερασε γρηγορα μετα απο καποια χρονια (εγω τοτε ημουν 19 χρονων) της εμφανιστηκε καρκινος του παχεως εντερου εδωσε πολυ μεγαλη μαχη και τα ξανακαταφερε! ο μπαμπας μου πριν πολλα χρονια του αφαιρεσαν απο το χερι του εναν τεραστιο ογκο και εκει που ηταν το κοκκαλο το ειχε ''φαει'' ο καρκινος και του εβαλαν πλατινα.Περσι ο μπαμπας μου διεγνωσθηκε με καρκινο του πνευμονα και αυτη την φορα ξαναδινουμε την μαχη μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Petitefille καταρχην σου ευχομαι να βρεις την ηρεμια που τοσο πολυ θελουμε ολοι μας.Και εγω εχω καταθλιψη και γενικευμενη αγχωδη διαταραχη.Εχω εναν πολυ καλο ψυχιατρο που με βοηθαει παρα πολυ με της συμβουλες του και με την φαρμακευτικη αγωγη που μου εχει χορηγησει.Οταν ημουν στην ηλικια σου η μητερα μου ειχε καρκινο στα γυναικολογικα ευτυχως το ξεπερασε γρηγορα μετα απο καποια χρονια (εγω τοτε ημουν 19 χρονων) της εμφανιστηκε καρκινος του παχεως εντερου εδωσε πολυ μεγαλη μαχη και τα ξανακαταφερε! ο μπαμπας μου πριν πολλα χρονια του αφαιρεσαν απο το χερι του εναν τεραστιο ογκο και εκει που ηταν το κοκκαλο το ειχε ''φαει'' ο καρκινος και του εβαλαν πλατινα.Περσι ο μπαμπας μου διεγνωσθηκε με καρκινο του πνευμονα και αυτη την φορα ξαναδινουμε την μαχη μας.
    Κουραγιο σε εσενα και στους δικους σου φιλος. Ολα καλα να σας πανε.

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast