Results 91 to 105 of 180
Thread: Θέλω να αυτοκτονήσω.
-
26-01-2013, 15:21 #91
ειναι η σειρα σου να γραψεις κατι για μενα.................
σε παρακαλω να μην με αγνοησεις................σημερα ειμαι πολυ χειροτερα αλλα μενω σπιτι η βροχη μαστιγωνει τους δρομους.............και αυτος εχει φυγει,θεε μου βοηθησε με να αντεξω το πρωι γλιστρησα στο μπαλκονι...................αλλα τρομαξα λιγο.
- 26-01-2013, 16:08 #92
Ρε Δαναη ελεος η κοπελα εχει σοβαρο προβλημα και εσυ κλαιγεσαι και παρακαλας να σου απαντησει σε τι?
Στο οτι σε παρατησε ο γκομενος? E και? Oυτε η πρωτη ουτε η τελευταια εισαι που την παρατησαν .
26-01-2013, 17:11 #93
Petitefille! βρε συ κουκλαμου¨) παλεψε οσο πιο δυνατα μπορεις!! εχεις τις δυναμεις! εχεις τα νιατα που θελει η μαχη αυτη! εχεις την καθαρη και αγνη σου καρδια! -ξερω! ξερω ! θα μου λεγες τωρα πως ειμαι συγουρος για το οτι εχεις "καλη καρδια" αφου δεν σε γνωριζω?- ναι, δεν σε ξερω, ομως απο τα μην.σου ,σε συνδισμο με την φαση που περνας τωρα! ειναι ενα τεστ, στα δυσκολα δειχνεις τη καλοκαρδη εισαι¨), ενδιαφερεσαι για αλλους,σεβεσαι φιλους κι αγνωστους! ειναι αρετη αυτο! δειχνει κι κατι αλλο ομως, μας δειχνει οτι εχεις μεγαλωσει σε "σπιτι" με γονεις που ασχοληθηκαν με το παιδι τους! -δυστυχως πλεον ολο κι πιο λιγοι ειναι οι σωστοι γονεις¨(-. Αν κι εισαι ντροπαλη εγω πιστευω οτι μπορεις να βρεις το απετουμενο θαρρος να νικησεις!!
DANAY ! αληθεια? μας κανεις πλακα η εχεις γκομενο που σε παρατησε κι "καιγεσαι" να γυρισει πισω? ε? παντως οποια και απο τα δυο να ειναι η αληθεια σου,ειναι το ιδιο ειτε κανεις πλακα , λες ψεματα , δεν σεβεσαι την κατασταση της φιλης μας ! της φιλης μας που ειναι μολις 16! κι εσυ τις λες οτι να νε! παιζεις μαζι της!!!!
Δεν ξερω τι να σου πω!! ευχομαι να γινει γρηγορα καλα η μικρημας φιλη! γτ. αν δεν ειναι ακομα καλα,DANAY να ξερεις οτι εβαλες το χερακι σου! δεν μπορεις να ανοιξεις κι εσυ ενα θεμα? θες να τραβηξεις την προσοχη του κοσμου με υπουλο τροπο! μαλον εισαι τοσο ρηχο πλασμα! που δεν μπορεις αλλιως! παρα μομο με πονηρια! ειλικρινα καταλαβαινεις τι κανεις? Αν το στορυσου ειναι αληθεια , ειμαι απολυτα συγουρος πως αυτος που σε παρατησαι και τον παρακαλας να ξανα ρθει! δεν θα ξανα ερθει παρα μονο για σεξουαλικους λογους!! τι να αγαπησει σε μια τετοια κοπελα σαν εσενα???? ΔΑΝΑΥ ,τετοιο χαρακτηρα σαν τον δυκο σου τον αποφευγουν ολοι οι κανονικοι ανδρες! εκτως αν εισαι ζαπλουτη οπου εχουν λογο να σε θελουν!!
26-01-2013, 19:20 #94
Έχετε δίκιο. Δε θα σταματήσω να αγωνίζομαι. Τουλάχιστον ,ο μπαμπάς μου έχει ταχθεί στο πλευρό μου. Ξέρετε τί με παρηγορεί και ταυτόχρονα με αφυπνίζει; Το γεγονός πως η συγκεκριμένη περίοδος ίσως είναι παροδική και πως εαν χάσω τη ζωή μου ίσως ταυτόχρονα στερηθώ στιγμές χαράς και ευτυχίας που μου επιφυλάσσει η μοίρα.
26-01-2013, 19:29 #95
Όσον αφορά εσένα Δανάη,πιστεύω πως θα πρέπει να απεξαρτηθείς από αυτήν τη σχέση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε πλήγωσε,σε εκμεταλλεύτηκε. Αυτό το γεγονός δε σε πεισμώνει; Προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου. Μην απομονώνεσαι. Αναζήτησε ένα νέο σύντροφο. Ίσως εκείνος είναι ο κατάλληλος για σένα.
26-01-2013, 20:11 #96
26-01-2013, 22:26 #97
Χαχαχαχα δεν θελεις καθολου να αυτοκτονισεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Εισαι στην εφηβεια που λενε αν το εχεις ακουσει!
Αυτα που γραφεις οσο περιεργο και να σου φανει τα νιωθει το 70% του πλυθησμου στην ηλικια σου,
Ολα στο κεφαλι σου ειναι,το εγω σου παιζει τοσο πολυ μαζι σου που τα εχεις χασει και σε εχει παρει απο κατω
Σκεφτεσε παρα πολυ,αυτο ειναι το προβλημα και το καταλαβαινω απολυτα.
Επικεντρωσου στο τωρα,μην σκεφτεσε τιποτα,δεν νιωθεις γαληνη?
Οταν εισαι συγκεντρωμενη στην στιγμη,εισαι παντα προσγειωμενη και αυτες οι αρνητικες σκεψεις περνανε και φευγουν
εσυ τις βλεπεις και γελας,ειναι το εγω σου το οποιο ειναι ψευτικο,ειναι οι φωνες στο κεφαλι σου,δεν ειναι εσυ.
Αυτες οι σκεψεις δημιουργουν χαος στο κεφαλι σου γιατι σε ελεγχουν αντι εσυ να τις αφησεις να περασουν,να φυγουν εγκλωβιζονται και σου δημιουργουν πανικο.
Οι γονεις σου κ οι γατες σου κ οι τα παντα που θεωρεις σημαντικα για σενα ειναι εκει,αλλα δεν εχουν να κανουν με την δικια σου ζωη.
Δηλαδη το να σκεφτεσαι οτι θα ζησεις για αλλους κλπ ακουγετε τοσο γελοιο(με την καλη ενοια)Δεν εχεις βρει τον εαυτο σου,αυτο ειναι ολο.
Δωσε λιγο χρονο στο να βρεις τον εαυτο σου,ζησε στο τωρα,ΜΟΝΟ το ΤΩΡΑ ειναι αληθινο,το παρελθον δεν υπαρχει ουτε θα ξαναυπαρξει ουτε,
το μελλον δεν εχει ερθει και μπορει να μην ερθει ποτε,η μονη αληθεια βρισκεται σε αυτη τη στιγμη,τωρα.δεν υπαρχει κατι πιο αληθινο.
Μην δινεις τοση σημασια στις σκεψεις σου ειναι ματαιες και βλαβερες και δεν εχουν ουσια..
Ξεκινα να κανεις διαλογισμο ειναι πολυ δυναμικο για να βρεις τον εαυτο σου και γενικα ειναι κατι το μοναδικο,
θα δεις ποσο ελευθερη θα νιωσεις.
Να θυμασαι,εσυ δημιουργεις τα προβληματα σου,κανενας αλλος.
Βρες τον εαυτο σου,ζησε τωρα,μην ασχολεισαι με το παρελθον κ το μελλον,τωρα εισαι,τωρα υπαρχεις,εισαι σημαντικη.
Βαλε ακουστικα,πατα να παιξει το βιντεο ,κλεισε τα ματια σου και βυθισου στην μουσικη,
Διωξε τις σκεψεις σου,δες τι ομορφια υπαρχει !http://www.youtube.com/watch?v=d9SCrpXN3EE
Cheers!
26-01-2013, 23:10 #98
Forever.young σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω τις συμβουλές σου. Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση μου. Θεωρητικά μπορώ να δεχθώ τα λεγόμενα σου,πρακτικά όμως; Εκτιμώ το γεγονός πως προσπαθείτε να με εμψυχώσετε όμως τίποτα δε με παρηγορεί πια. Ενθουσιάζομαι και ελπίζω. Το αποτέλεσμα όμως είναι απογοητευτικό. Έχω πέσει μέσα στο πηγάδι της κατάθλιψης και της απαισιοδοξίας. Φωνάζω με όλη μου τη δύναμη. Ζητώ βοήθεια. Μόνη μου δε θα καταφέρω να επιβιώσω. Μάλλον θα εγκαταλείψω τον αγώνα και θα πνιγώ στα σκοτεινά νερά του πηγαδιού.
27-01-2013, 02:32 #99
Αυτό που λες ότι δεν φοβάσαι το θάνατο αλλά το μετά αυτό εμένα μου φαίνεται ότι όχι απλά θες να ζήσεις αλλά κάπου βαθιά μέσα σου θες να φας τη ζωή με το κουτάλι εγώ έτσι το ερμηνεύω από όλο το κείμενο σου εδώ κόλλησα τ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-01-2013, 03:06 #100
Μα συνήθως οι άνθρωποι φοβούνται το θάνατο. Εγώ πλέον ελάχιστα. Τρέμω όμως τον πόνο. Αυτή η απαισιοδοξία μου είναι εκνευριστική. Απομακρύνω τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμένα. Είμαι απαράδεκτη. Πρώτη φορά όμως σήμερα αντιλήφθηκα πως μέσα στον πόνο μου έχω αποβάλλει τον φόβο που αισθανόμουν για τη νύχτα. Επιστρέφοντας από την απογευματινή μου έξοδο στις 23:00 και περπατώντας στους σκοτεινούς δρόμους της συνοικίας μου συνειδητοποίησα πως ποτέ μου δεν είχα περπατήσει πιο άνετα τη νύχτα. Τί είχα να φοβηθώ; Ακούγοντας μουσική ,κατάφερα να διανύσω μία τεράστια απόσταση η οποία στο παρελθόν ,θα με τρομοκρατούσε. Δε φοβάμαι σχεδόν τίποτα πια. Ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω. Αυτό είναι το τελικό μου συμπέρασμα!
27-01-2013, 05:24 #101
Μήπως θα μπορούσατε να μου υποδείξετε ορισμένους ανώδυνους τρόπους αυτοκτονίας;Δεν πρόκειται να αποπειραθώ να αυτοκτονήσω γιατί είμαι υπερβολικά δειλή για μία τέτοιου είδους πράξη. Απλώς θα ήθελα να γνωρίζω.
27-01-2013, 08:41 #102
27-01-2013, 09:12 #103
Ναι, θα σου πω έναν τρόπο για αρχή καθόλα ανώδυνο.
Θα βρεις μία ανθρωπιστική οργάνωση, είναι διάφορες σε Αφρική, Ασία και όπου αλλού έχει ανάγκες, που το προσωπικό της βασίζεται στον εθελοντισμό, και θα πας εκεί απόλυτα παραδομένη στην εθελοντική υπηρεσία και με αποταγή της κοινωνίας, να ζήσεις τον ανώδυνο άυτοκτονικό τρόπο.
27-01-2013, 11:36 #104
Έχετε δίκιο. Τα πάντα όμως έχω σκεφθεί. Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω εθελοντικά σε μία ανθρωπιστική οργάνωση. Όμως είμαι ανήλικη.
27-01-2013, 13:01 #105
Το ότι είσαι ανήλικη δεν έχει να κάνει πήγαινε στους γιατρούς του κόσμου αμα θες δε θα πασ σε άλλη χώρα εδώ στην ελλάδα θα βοηθήσεις κ αμα σ αρέσει πασ κ έξω αμα ήθελες να πεθάνεις θα το κανες δε θα το συζητούσεσ θέλεις να ζήσεις κ δεν το χεις πάρει χαμπάρι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))