Results 121 to 135 of 180
Thread: Θέλω να αυτοκτονήσω.
-
12-02-2013, 18:03 #121
petitfiille, σε παρακαλώ, προσπάθησε να ηρεμήσεις, και το εννοώ. Αν ήξερες τι σκέψεις είχα εγώ στη ζωή μου και τι κατάθλιψη μου έφερναν αυτές οι σκέψεις δεν θα το πίστευες.
Πήγαινε σε παρακαλώ στα θέματα των Ιδεοψυχαναγκασμών και διάβασε την απάντηση που έδωσα στην elen30 μέσα από την ιστορία της ζωής μου. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις. Έχει πολλές δυνάμεις ο άνθρωπος μέσα του. Στην αρχή αυτές οι εικόνες είναι τόσο ζωντανές που λες "πάει τρελάθηκα αυτό ήταν". Όταν κάθεσαι όμως μετά και βλέπεις που ήσουνα και πως το ξεπέρασες τότε γελάς με τα παιχνίδια του μυαλού σου. Βρες έναν καλο ψυχίατρο και πες τα όλα. Θα κάνεις μια καινούρια αρχή.
- 06-03-2013, 06:13 #122
Τοσο χαλια πια ειναι η ζωη σου που θες να αυτοκτονησεις; Νομιζεις οτι εισαι η μονη εφηβη που υποφερει; Νομιζεις οτι ολα τα παιδια της ηλικιας σου περνανε καλα; Ε ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ!! Ζεις στην κοσμαρα σου και νομιζεις πως ολοι περνανε τελεια. Ρωτα ομως ακομα και τους "χαρουμενους" συμμαθητες σου να δεις τι προβληματα εχουν και αυτοι. Ανοιξε την τηλεοραση να δεις τις ειδησεις, διαβασε καποια εφημεριδα ή διαβασε τα ποστ εδω περα να δεις. ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ. Αλλα ενταξει δικαιολογεισαι επειδη εισαι μικρη. Γιατι δεν καθεσαι να διαβασεις τα μαθηματα σου και να βρεις νεα ενδιαφεροντα;
06-03-2013, 22:32 #123
ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΡΕΛΗ :-ΡΡΡΡ
Petitefille γεια σου.
διαβασα τα μηνυματα σου και η αληθεια ειναι πως γελασα παρα πολυ :-ρρρρ
μη το παρεις στραβα γιατι δε γελασα κακοπροερετα..
λοιπον με λενε βαγγελη και ειμαι 29 χρονον.
μεχρη τα 18 χρονια μου δε συναντησα κανενα προβλημα στη ζωη μου και ημοθν τυχερος γιατι μεγαλωσα σε μια οικογενεια χωρης υπερβοληκες καταστασεις που θα με εκαναν να στεναχωριεμαι
π.χ βια βρησιες και τετοιες μαλακιες..
στα 18 πηγα στην κρητη να σπουδασω και εκει τα βρηκα σκουρα φιλε μου για διαφορους λογους και αφτο ητν πολυ απλα γιατι αλλα περιμενα και αλλα συναντησα και σε αυτο φταιω εγω.
για να μη στα πολυλογο πηγα ψυχιατριο:-ρρρ για 20 μερες και αρχησα να περνω φαρμακα για το αγχος τα οποια ειχαν σε καταστολη τις οξυμενες σκεψεις κοιμομουν αρκετες ωρες και ολα αφτα ηταν για μενα μια γερη σφαλιαρα και δεν ηξερα απο που μου ηρθε ποιος μου την εριξε και γενικος ηταν κατι καινουριο και απλα ειχα αφαιθει στο συναισθημα το οποιο δεν ηταν και τοσο καλο.
πλεον εχω κοψει τα φαρμακα τον αυγουστο περνω το πτυχιο μου βλεπω τη ζωη πολυ διαφορετηκα και πολυ απλα ζω τα παντα προσπαθοντας να δω τη θετικη πλευρα.
εχω περασει πολλα πραγματα αυτα τα 11 χρονια που εληψα απο το σπιτι μου για να σπουδασω και δεν αλλαζω τιποτα απο αυτα ακομα και απο
τα ποιο ασχημα τα οποια τα σκεφτομαι και πλεον γελαω.
το e-mail μου ειναι [email protected]
αν θες να ανταλαξουμε εμπηριες θα χαρω παρα πολυ να συζητησουμε και πιστευω οτι θα σε κανω να γελασεις .
και μη μασας ολοι πανω κατω τα ιδια ονειρα και τους ιδιους φοβους ακομα και ο superman φοβοταν σε καποια φαση μη του ριξουν κριπτονιτη μεσα στον καφε και πεθανει:-ρρρ
ειναι λογικο να μην εισαι καλα οταν το μυαλο σου επεξεργαζετε σε καθημερινη βαση τα προβληματα σου τα ονειρα σου και δεν εχεις καποιον να σατηρησετε τα μαυρα χαλια τα δικα σου και τα δικα του
ολες οι ψυχες των ανθρωπων ειναι απο το ιδιο υλικο και οπως ειπαμε πανω κατω το ιδιο ψαχνουν
μια ψυχηκη αρμονια.
η ψυχη σου απλα εξελησετε σε κατι ανωτερο και κανει παραπονα γιατι δε βρησκει τον τροπο να τα βαλει σε μια σειρα.
λοιπον θα χαρω πολυ να τα πουμε
εχω και λογαριασμο στο
youtube: (εγω τραγουδαω και ελπιζω να σου αρεσουν :-ρρρ)
http://www.youtube.com/channel/UC6WT...w?feature=mhee
περιμενω να ανταλλαξουμε καμια κουβεντα οποτε σου ερθει
07-03-2013, 00:33 #124
Petitefille γεια σου.
διαβασα τα μηνυματα σου και η αληθεια ειναι πως γελασα παρα πολυ :-ρρρρ
μη το παρεις στραβα γιατι δε γελασα κακοπροερετα..
λοιπον με λενε βαγγελη και ειμαι 29 χρονον.
μεχρη τα 18 χρονια μου δε συναντησα κανενα προβλημα στη ζωη μου και ημοθν τυχερος γιατι μεγαλωσα σε μια οικογενεια χωρης υπερβοληκες καταστασεις που θα με εκαναν να στεναχωριεμαι
π.χ βια βρησιες και τετοιες μαλακιες..
στα 18 πηγα στην κρητη να σπουδασω και εκει τα βρηκα σκουρα φιλε μου για διαφορους λογους και αφτο ητν πολυ απλα γιατι αλλα περιμενα και αλλα συναντησα και σε αυτο φταιω εγω.
για να μη στα πολυλογο πηγα ψυχιατριο:-ρρρ για 20 μερες και αρχησα να περνω φαρμακα για το αγχος τα οποια ειχαν σε καταστολη τις οξυμενες σκεψεις κοιμομουν αρκετες ωρες και ολα αφτα ηταν για μενα μια γερη σφαλιαρα και δεν ηξερα απο που μου ηρθε ποιος μου την εριξε και γενικος ηταν κατι καινουριο και απλα ειχα αφαιθει στο συναισθημα το οποιο δεν ηταν και τοσο καλο.
πλεον εχω κοψει τα φαρμακα τον αυγουστο περνω το πτυχιο μου βλεπω τη ζωη πολυ διαφορετηκα και πολυ απλα ζω τα παντα προσπαθοντας να δω τη θετικη πλευρα.
εχω περασει πολλα πραγματα αυτα τα 11 χρονια που εληψα απο το σπιτι μου για να σπουδασω και δεν αλλαζω τιποτα απο αυτα ακομα και απο
τα ποιο ασχημα τα οποια τα σκεφτομαι και πλεον γελαω.
το e-mail μου ειναι [email protected]
αν θες να ανταλαξουμε εμπηριες θα χαρω παρα πολυ να συζητησουμε και πιστευω οτι θα σε κανω να γελασεις .
και μη μασας ολοι πανω κατω τα ιδια ονειρα και τους ιδιους φοβους ακομα και ο superman φοβοταν σε καποια φαση μη του ριξουν κριπτονιτη μεσα στον καφε και πεθανει:-ρρρ
ειναι λογικο να μην εισαι καλα οταν το μυαλο σου επεξεργαζετε σε καθημερινη βαση τα προβληματα σου τα ονειρα σου και δεν εχεις καποιον να σατηρησετε τα μαυρα χαλια τα δικα σου και τα δικα του
ολες οι ψυχες των ανθρωπων ειναι απο το ιδιο υλικο και οπως ειπαμε πανω κατω το ιδιο ψαχνουν
μια ψυχηκη αρμονια.
η ψυχη σου απλα εξελησετε σε κατι ανωτερο και κανει παραπονα γιατι δε βρησκει τον τροπο να τα βαλει σε μια σειρα.
λοιπον θα χαρω πολυ να τα πουμε
εχω και λογαριασμο στο
youtube: (εγω τραγουδαω και ελπιζω να σου αρεσουν :-ρρρ)
http://www.youtube.com/channel/UC6WT...w?feature=mhee
περιμενω να ανταλλαξουμε καμια κουβεντα οποτε σου ερθει
07-03-2013, 00:35 #125
στεφανε το αν η ζωη ειναι ωραια η οχι ειναι δικια μας επιλογη
φιλε μου στεφανε η ζωη ειναι μια στιγμη επαναλαμβανομενη καθε κλασμα του δευτερολετου. μια σκεψη και μια εικονα μπορει να σε κανει να αλλαξεις πορεια προς το καλυτερο η το <<χειροτερο>> και ερχομαι και σε ρωταω : αυτο που λεγαν οι παλιοι''καθε εμποδιο για καλο''
Αρα και το καλο και το κακο στο καλο σε στελνουν με απλα μαθηματηκα..:-ρρρ
Δε στο παιζω εξυπνος αν και ειμαι διανοια:-ρρ αλλα ειμαι ταπεινο παιδι και δε θελω να το δειχνω:-ρρ εχω περασει και εγω οπως και ολοι μας δυσκολιες...
μια ρουφιξια ειναι η ζωη της ανοιξης μια βερα μια ανασα ενας στεναγμος στο δροσερο αερα... (<<μαλακιες προσεχε μη πουντιασεις:-ρρρ) Αλλα φιλε καπως ετσι ειναι..
Εγω τωρα τελευταια εχω αρχησει να δινω σημασια στο ποσο πιστευω εγω στο ευτο μου και οχι τοσο οι γυρω μου.. και το ωραιο ειναι οτι μερα μερα νιωθω πιο δυνατος και καμια φορα οταν οι αλλοι δε πιστευουν σε εμενα με κανει ακομα πιο ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΩΡΑ
07-03-2013, 00:46 #126
ειναι πολυ βασανιστικη παντως η ιψδ και γι αυτους που δεν την εχουν δεν ειναι ευκολο να καταλάβουν πως ειναι. και εγω σε ολο το λυκειο παλευα με αυτην και εχασα παρα πολλα εξαιτιας της. ειναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθόρο να πρέπει να κάνεις πόσα τελετουργικά π.χ. εγω μετρούσα πόσες φορές διαφορα αντικειμενα ή έλεγχα πόσες φορές αν η καρέκλα όπου κάθομαι είναι ίσια κλπ.... και μετα από λίγο φτου και από την αρχή...έτσι χρειαζόμουν τον διπλάσιο ή και παραπάνω χρόνο από τους άλλους για να διαβάσω την ίδια ποσότητα...ταυτόχρονα οι γονείς και όχι μόνο συνήθως δεν σε καταλαβαίνουν καθόλου σε τέτοιες περιπτώσεις. παντως είναι πολύ κουραστικό και κατα περιόδους δεν σε αφήνει να χαρείς τίποτα. πάντως ελπίδα υπάρχει, ποτε δεν πρέπει να απογοητευόμαστε
εσυ bag ιψδ ειχες?
12-03-2013, 08:58 #127
και εγω εχω περασει απο ιψδ. ειναι πολυ ψυχοφθορα αλλα νομιζω πως η καταθλιψη ειναι ακομα πιο ψυχοφθορα και επωδυνη. η καταθλιψη τα βγαζει ολα στην επιφανεια, η ιψδ τα κρυβει πολυ καλα.
22-01-2014, 16:13 #128
εψαχνα τυχαια γι ααυτοκτονιες και κατεληξα στο εδω να διαβαζω τι εχεις περασει διαβασα καποια πραγματα , θα ακουστει καπως αλλα δεν πειραζει ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε , εχει περασει ενας χρονος απο τοτε πως εισαι τωρα;
22-01-2014, 16:46 #129
22-01-2014, 23:23 #130
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 27-01-2017 at 11:32.
23-01-2014, 07:55 #131
Petitefille κάνε κουράγιο , δεν είσαι η μόνη που περνάει τέτοια , και εγώ μια απο τα ιδια είμαι , την βαρέθηκα αυτήν την ζωή χωρίς νόημα , αλλά δεν θα τα παρατήσω τόσο εύκολα , είμαι 19 και εχω κάνει απόπειρα , το καλοκαίρι εκοψα φλέβες αλλά δεν βοήθησε και παλι....
23-01-2014, 11:42 #132
Petitefille θα εχεις μαλλον καταλαβει ότι δεν εισαι η μονη που εισαι θλιμμενη αυτον τον καιρο. Σου εχουν ηδη πει παρα πολλά οι προλαλησαντες, αλλά εγω εχω να σου πω το εξης: Μην παρεις ποτε σου μια απόφαση που ειναι μη αναστρεψιμη. Ο θανατος ειναι κατι μη αναστρεψιμο. Δε μπορεις να πεθανεις, να δεις αν σου αρεσει, και μετα να γυρισεις πισω!!! Δεν ειναι κρουαζιερα η ταξιδακι αναψυχης!! Αντεχεις να φανταστεις το νεανικο σου σωμα των 16 Μαίων να κατεβαινει μεσα στη γη?????????????? Αντεχεις να φανταστεις ενα 16χρονο κοριτσι θαμμενο μεσα στο χωμα να το τρωνε τα σκουληκια??????????????? Συγνωμη που γινομαι μακαβρια, αλλά αυτη ειναι η αληθεια. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο που ξερουμε για το θανατο. ¨Ολα τα αλλα για παραδεισο, η κολαση, δε ξερουμε αν ισχυουν, οποτε μη βασιζεσααι σε αυτα! Εδω ειναι η κολαση , εδω κι ο παραδεισος. Πανω στη γη!! Οχι κάτω απο τη γη!! Εχεις τα κοτσια να κανεις τη ζωη σου παραδεισο? Εκει θα σε παραδεχτω! Φαντασου ότι εισαι σεναριογραφος, και πρωταγωνιστρια. Και η ζωή σου, ένα τεραστιο θεατρο! Κανε την παρασταση ομορφη , ενδιαφερουσα, ζωντανη!! Μπορεις!!!!! Υπαρχει λογος που ηρθες σε αυτη τη ζωη! Βρες τον!!!!!!!!!
23-01-2014, 21:05 #133
Οποιος σου πει οτι δεν εχεις το δικαιωμα να νιωθεις ετσι λεει μαλακιες. Αλλα μηπως τα παραποιεις λιγο τα πραγματα; Μηπως δεν τα βλεπεις οπως πραγματικα ειναι και λογο μιας πορυπαρχουσας θλιψης τα κανεις να φαινονται πιο ασχημα απ'οτι ειναι; Δεν ξερω. Το μονο που ξερω ειναι οτι η καταθλιψη δεν χρειαζεται καποιον ιδιαιτερο λογο υπαρξης. Ομως δεν χρειαζεται και να της δινεις τροφη με μελαγχολικες σκεψεις και σεναρια του μυαλου σου. Απλα δες τα πραγματα ετσι οπως ειναι και σκεψου την προοδο και οχι την καταστροφη.
Επισης, σκεψου ποσο πιο μπροστα εισαι απο το μεσο 16χρονο αγορι και κατευθειαν θα μπορεις να μιλησεις.
23-09-2014, 20:04 #134
θελω να αυτοκτονησω
Last edited by Aeon; 27-01-2017 at 11:33.
23-09-2014, 22:00 #135
Last edited by Aeon; 27-01-2017 at 11:33.