σχεση με καποιον διπολικο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Senior Member
    Αδερφούλι ακου πως είναι τα πράγματα γτ έχεις μια ιδέα τα λες λογικά αλλά δεν τα χεις ζήσει
    λοιπόν ότι κ να χεις είναι πως θα σε χτυπήσει κ πως θα το παλέψεισ κ πως θα σε πιάσουν τα φάρμακα θα σ κάνω κάποιους πρόχειρους συνδυασμούς να μαθαίνεις κ μετά να τα λες για δικα σου λοιπόν έχουμε έναν βαριά κατάθλιψη δουλεύει κανονικά κ έναν βαριά κατάθλιψη που κοιμάται όλη μέρα η διαφορά είναι στο χαρακτήρα
    έχουμε άλλον βαριά κατάθλιψη τον πιάσανέ καλά τα φάρμακα κ έγινε έχουμε άλλον βαριά κατάθλιψη τον πιάνουν καλά τα φάρμακα στρώνει αλλά γενικά είναι κατά των φαρμάκων κ τα κόβει έχουμε άλλον που νιώθει δυνατός κ τα κόβει όλα είναι αδερφούλι τι άνθρωπος είσαι κ τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου οι απόψεις φαίνονται αληθοφάνεισ κλπ καλά κανείς κ τις λες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να πει στο κοριτσάκι τι συμβαίνει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κ κάτι ακόμα οι διαγνώσεις αλλάζουνέ γτ ο άνθρωπος αλλαζει η ο γιατρός είναι για το ανάθεμα η διπολική χρησιμοποιείται γενικά για ακραίες συμπεριφορές που εσυ μπορεί να τις έχεις μάθει από την οικογένεια σου κ να τις θεωρείς φυσιολογικές αμα ήξερες πέντε πράγματα δεν θα μιλούσεσ αυτα κ τέλος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ειναι δυσκολο αλλα δεν παει να πει σωνει και καλα πως ειναι ακατορθωτο. απλα θελει υπομονη κ κατανοηση απο την μερια σ. πολυ υπομονη, αμα εισαι διατεθημενη τοτε οκ

και ναι ισχυει περναμε φασεις απαθειας πολλες φορες. πχ μπορει εσυ να νομιζεις πως δεν σε θελει η τετοια, αλλα δεν θα ισχυει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    ειναι δυσκολο αλλα δεν παει να πει σωνει και καλα πως ειναι ακατορθωτο. απλα θελει υπομονη κ κατανοηση απο την μερια σ. πολυ υπομονη, αμα εισαι διατεθημενη τοτε οκ

και ναι ισχυει περναμε φασεις απαθειας πολλες φορες. πχ μπορει εσυ να νομιζεις πως δεν σε θελει η τετοια, αλλα δεν θα ισχυει
    μπορεις να μας πεις τι ναι η απαθεια;

Senior Member
    να εχεις την εντυπωση και να νιωθεις κενος απο συναισθηματα και ενδιαφεροντα. δλδ να μην εχεις ενδιαφερον για τπτ και να δειχνεις πεσμενος και αδιαφορος και κενος και χωρις χαρα για τπτ και να βαριεσαι τα παντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    να εχεις την εντυπωση και να νιωθεις κενος απο συναισθηματα και ενδιαφεροντα. δλδ να μην εχεις ενδιαφερον για τπτ και να δειχνεις πεσμενος και αδιαφορος και κενος και χωρις χαρα για τπτ και να βαριεσαι τα παντα.
    περιπου ποσο διαστημα διαρκει αυτο;

Senior Member
    αναλογως!εμενα πριν τα χαπια μ κρατουσε σχεδον καθε μερα η μερα παρα μερα! μετα τα χαπια με πιανει 1-2 την βδομαδα. αλλα διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο

γεια σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει δηλαδη κ μπορει να πει μια αποψη...ο φιλος μου περναει μια φαση που ειχε περασει κ πριν απο 4 περιπου χρονια, πιο εντονη βεβαια τοτε απο οτι τωρα, ισως ειναι διπολικη δεν γνωριζω ακριβως την ονομασια του προβληματος του!παντως επειδη αυτη τη φορα δεν ηθελε να ακουσει καν για αγωγη, πηγε μια φορα στον γιατρο του στις 17/12/2012 του εδωσε αγωγη δεν την επερνε κ αναγκαστηκα του τη δινω κρυφα!!στο φαγητο η οταν κοιμαται!βεβαια το πηρα αποφαση μετα απο καυγαδεςς κ τετοια γιατι πισταψα πως αν χειροτερεψει θα τον χασω!ειμαστε μαζι 10 χρονια, εκεινοσ ειναι τωρα 26 κ εγω σε λιγο γινομαι 27!μια εβδομαδα την περνει την αγωγη του αλλα θελει να πηγαινει μονος βολτεσ να περπαταει πολυ κ να πινει και 5 καφεδες την ημερα!την πρωτη φορα ηταν πιο μικρος κ με ηθελε διπλα του συνεχεια ενω τωρα ειναι λιγο πιο μοναχικος!αν μπορει καποιος ασ μου απαντησει!ευχαριστω το παρεακι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by m86 View Post
    γεια σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει δηλαδη κ μπορει να πει μια αποψη...ο φιλος μου περναει μια φαση που ειχε περασει κ πριν απο 4 περιπου χρονια, πιο εντονη βεβαια τοτε απο οτι τωρα, ισως ειναι διπολικη δεν γνωριζω ακριβως την ονομασια του προβληματος του!παντως επειδη αυτη τη φορα δεν ηθελε να ακουσει καν για αγωγη, πηγε μια φορα στον γιατρο του στις 17/12/2012 του εδωσε αγωγη δεν την επερνε κ αναγκαστηκα του τη δινω κρυφα!!στο φαγητο η οταν κοιμαται!βεβαια το πηρα αποφαση μετα απο καυγαδεςς κ τετοια γιατι πισταψα πως αν χειροτερεψει θα τον χασω!ειμαστε μαζι 10 χρονια, εκεινοσ ειναι τωρα 26 κ εγω σε λιγο γινομαι 27!μια εβδομαδα την περνει την αγωγη του αλλα θελει να πηγαινει μονος βολτεσ να περπαταει πολυ κ να πινει και 5 καφεδες την ημερα!την πρωτη φορα ηταν πιο μικρος κ με ηθελε διπλα του συνεχεια ενω τωρα ειναι λιγο πιο μοναχικος!αν μπορει καποιος ασ μου απαντησει!ευχαριστω το παρεακι!
    εχει διπολικη ειπες;σε τι φαση βρισκεται μανιας η καταθλιψης;;;;;;;;;;;για πες μας...............

δεν γνωριζω ακριβως τη διαγνωση του!ομως σε αυτη τη φορα το ολο θεμα ξεκινησε απ τη δουλεια που πηγε τον Οκτωβρη..με συμβαση στο δημο για 5 μηνες..στις πρωτες 5 βδομαδες ξεκινησε να εχει καποια συμπτωματα οπως να κλεινετε λιγο στον εαυτο του,να μην εχει πολυ ορεξη κ να εχει μια αισθηση κουρασης σχεδον ολη μερα!το κακο ειναι οτι μαλλον στο περιβαλλον της δουλειας του αντιμετοπιζε καποια περιστατικα τα οποια δεν ελεγε ουτε σε εμενα ουτε στη μανα του!κ ξαφνηκα γυρισε εναντιον μου κ της μαμας του..χωρις λογο..χωρις να εχουμε τσακωθει για τπτ..κ μου ελεγε για τη σχεση μας οτι δεν με ενδιεφερε τπτ,οτι δεν ειχα ποτε δει σοβαρα τη σχεση μας κ κατι τετοια!πιστευω οτι ειναι σε φαση καταθλιψης γτ θελει να ειναι πολυ μονος να ακουει μουσικη να βγαινει για περπατημα..μπορει να του προκαλω κ εκνευρισμο δν ξερω εχω μπερδευτει κ εγω!το προηγουμενο επισοδειο που περασε ηταν στα αρχες του 2008 αλλα δεν ειχε ποτε "εχθρικες" τασεις απεναντι μας(εμενα κ της μαμας του) κ τοτε επερνε την αγωγη χωρις προβληματα!παντως για τον γιατρο του δεν το συζηταει καν να παει..ουτε απ εξω!δεν ξερω κ πως να του φερθω!

Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    εχει διπολικη ειπες;σε τι φαση βρισκεται μανιας η καταθλιψης;;;;;;;;;;;για πες μας...............
    δεν γνωριζω ακριβως τη διαγνωση του!ομως σε αυτη τη φορα το ολο θεμα ξεκινησε απ τη δουλεια που πηγε τον Οκτωβρη..με συμβαση στο δημο για 5 μηνες..στις πρωτες 5 βδομαδες ξεκινησε να εχει καποια συμπτωματα οπως να κλεινετε λιγο στον εαυτο του,να μην εχει πολυ ορεξη κ να εχει μια αισθηση κουρασης σχεδον ολη μερα!το κακο ειναι οτι μαλλον στο περιβαλλον της δουλειας του αντιμετοπιζε καποια περιστατικα τα οποια δεν ελεγε ουτε σε εμενα ουτε στη μανα του!κ ξαφνηκα γυρισε εναντιον μου κ της μαμας του..χωρις λογο..χωρις να εχουμε τσακωθει για τπτ..κ μου ελεγε για τη σχεση μας οτι δεν με ενδιεφερε τπτ,οτι δεν ειχα ποτε δει σοβαρα τη σχεση μας κ κατι τετοια!πιστευω οτι ειναι σε φαση καταθλιψης γτ θελει να ειναι πολυ μονος να ακουει μουσικη να βγαινει για περπατημα..μπορει να του προκαλω κ εκνευρισμο δν ξερω εχω μπερδευτει κ εγω!το προηγουμενο επισοδειο που περασε ηταν στα αρχες του 2008 αλλα δεν ειχε ποτε "εχθρικες" τασεις απεναντι μας(εμενα κ της μαμας του) κ τοτε επερνε την αγωγη χωρις προβληματα!παντως για τον γιατρο του δεν το συζηταει καν να παει..ουτε απ εξω!δεν ξερω κ πως να του φερθω!

Senior Member
    φαρμακα παιρνει ο φιλος σου? τον παρακολουθει καποιος γιατρος?

(επισης αμαν πια, οκ ειπε ο κερασι μια μαλακια που στην τελικη αποτελει αποψη του, αλλα κατευθειαν να πεσουμε πανω του να τον φαμε διοτι ετσι νιωθουμε ανωτεροι κ πουλαμε πνευμα, ρε δεν σοβαρευεστε λεω εγω κ να πατε να πουλησετε πνευμα εκει που πρεπει κ οχι σε αγνωστα ατομα, οκ ειπε την αποψη του με την οποια ουτε εγω συμφωνω, ε και? μεινετε στην τελειοτητα σας κ στο αλαθητο που σας διακατεχει κ αφηστε τον να λεει τις μπουρδες του, ωχου πια με τον καθε κατακαημενο!!!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    φαρμακα παιρνει ο φιλος σου? τον παρακολουθει καποιος γιατρος?

(επισης αμαν πια, οκ ειπε ο κερασι μια μαλακια που στην τελικη αποτελει αποψη του, αλλα κατευθειαν να πεσουμε πανω του να τον φαμε διοτι ετσι νιωθουμε ανωτεροι κ πουλαμε πνευμα, ρε δεν σοβαρευεστε λεω εγω κ να πατε να πουλησετε πνευμα εκει που πρεπει κ οχι σε αγνωστα ατομα, οκ ειπε την αποψη του με την οποια ουτε εγω συμφωνω, ε και? μεινετε στην τελειοτητα σας κ στο αλαθητο που σας διακατεχει κ αφηστε τον να λεει τις μπουρδες του, ωχου πια με τον καθε κατακαημενο!!!)
    ναι περνει!δηλαδη εγω του τα δινω χωρις να το ξερει γιατι ο γιατρος του μας ειπε πως μπορει να υποτροπιασει πολυ αν καθυστερησει την αγωγη του!ετσι 3 φορες τη μερα του τη δινω κρυφα στο φαγητο, στην πορτοκαλαδα κ παει λεγοντας!μεχρι να περασει ενας μηνας να δουμε πως θα ειναι τα πραγματα...

Senior Member
    Κατσε ρε συ δλδ του τα δινετε ερημην του? Αυτος ειναι ενημερωμενος για την παθηση του? Εχεις κατσει να του εξηγησεις 5-10 πραγματα η να του δειξεις απο κανα σαιτ οπως το μαζι ξερω γω, παντως πολυ κακο αυτο π γινεται, διοτι οταν το αντιληφθει οτι τον χαπακωνετε κρυφα θα τα κανει ******* κ με το δικιο του!! τι φαρμακα του δινεις??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κατσε ρε συ δλδ του τα δινετε ερημην του? Αυτος ειναι ενημερωμενος για την παθηση του? Εχεις κατσει να του εξηγησεις 5-10 πραγματα η να του δειξεις απο κανα σαιτ οπως το μαζι ξερω γω, παντως πολυ κακο αυτο π γινεται, διοτι οταν το αντιληφθει οτι τον χαπακωνετε κρυφα θα τα κανει ******* κ με το δικιο του!! τι φαρμακα του δινεις??
    πηγε στο γιατρο του στις 17/12/12 που τρομαξε με ενα σκηνικο στη δουλεια του κ αποφασησε να παει.οταν του εδωσε την αγωγη δεν την ακολουθησε παρα συνεχισε να πεφτει πσιχολογικα, να χανει τον προσανατολισμο του , να παραλογιζεται να εχει γενικα μια εικονα οπως την πρωτη φορα ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΛΛΑ σε πιο μικρο βαθμο!του δινω την αγωγη που του εγραψε ο γιατρος!οχι οτι να ναι!γενικα αντεδρασε καπως.. πως να στο εξηγησω...σαν παιδι που του λες ''μπορεις να κανεις κ αυτο αν θες να νιωσεις καλυτερα'' κ εκεινο που ειναι μικρο σου λεει "οχι ξερω εγω τι να κανω"!δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..δεν εχω αλλη επιλογη μεχρι να βαλει τις σκεπσεις του σε μια σειρα!μπορει γι αυτο το λογο να τον νευριαζω..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast