σχεση με καποιον διπολικο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Quote Originally Posted by m86 View Post
    πηγε στο γιατρο του στις 17/12/12 που τρομαξε με ενα σκηνικο στη δουλεια του κ αποφασησε να παει.οταν του εδωσε την αγωγη δεν την ακολουθησε παρα συνεχισε να πεφτει πσιχολογικα, να χανει τον προσανατολισμο του , να παραλογιζεται να εχει γενικα μια εικονα οπως την πρωτη φορα ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΛΛΑ σε πιο μικρο βαθμο!του δινω την αγωγη που του εγραψε ο γιατρος!οχι οτι να ναι!γενικα αντεδρασε καπως.. πως να στο εξηγησω...σαν παιδι που του λες ''μπορεις να κανεις κ αυτο αν θες να νιωσεις καλυτερα'' κ εκεινο που ειναι μικρο σου λεει "οχι ξερω εγω τι να κανω"!δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..δεν εχω αλλη επιλογη μεχρι να βαλει τις σκεπσεις του σε μια σειρα!μπορει γι αυτο το λογο να τον νευριαζω..
    *ψυχολογικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    φαρμακα παιρνει ο φιλος σου? τον παρακολουθει καποιος γιατρος?

(επισης αμαν πια, οκ ειπε ο κερασι μια μαλακια που στην τελικη αποτελει αποψη του, αλλα κατευθειαν να πεσουμε πανω του να τον φαμε διοτι ετσι νιωθουμε ανωτεροι κ πουλαμε πνευμα, ρε δεν σοβαρευεστε λεω εγω κ να πατε να πουλησετε πνευμα εκει που πρεπει κ οχι σε αγνωστα ατομα, οκ ειπε την αποψη του με την οποια ουτε εγω συμφωνω, ε και? μεινετε στην τελειοτητα σας κ στο αλαθητο που σας διακατεχει κ αφηστε τον να λεει τις μπουρδες του, ωχου πια με τον καθε κατακαημενο!!!)
    Lακρυ Επειδη και γω ημουν σ αυτους που απαντησα στο κερασι Θα σου πω οτι δεν το εκανα για να πουλησω πνευμα ,αλλα για να παει οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα για ενημερωση ..
    Και το τι λεμε εδω μεσα ,και το τι ποσταρουμε στην τελικη πρεπει να το κοιταμε λίγο

Και απ οτι θυμαμαι(αν θυμαμαι καλα ) πασχεις απο διπολικη και η ιδια ,και μου λες εμενα ,να προσπερνω τετοιες αποψεις ?
    Αν εσεις οι ιδιοι δεν κανεται κατι ,τοτε ο καθενας θα λεει απο μια μαλακια και σεις απλα θα την αποδεχεστε..Και μετα θα αρχιζεται να λετε γιατι το στιγμα ,ανθρωποι ειμαστε και μεις και εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους αλλους ,μπλα μπλα μπλα Τα ειχες πει καποτε σε ενα συλλογο αυτα σαν παραπονο ..
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Lακρυ Επειδη και γω ημουν σ αυτους που απαντησα στο κερασι Θα σου πω οτι δεν το εκανα για να πουλησω πνευμα ,αλλα για να παει οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα για ενημερωση ..
    Και το τι λεμε εδω μεσα ,και το τι ποσταρουμε στην τελικη πρεπει να το κοιταμε λίγο

Και απ οτι θυμαμαι(αν θυμαμαι καλα ) πασχεις απο διπολικη και η ιδια ,και μου λες εμενα ,να προσπερνω τετοιες αποψεις ?
    Αν εσεις οι ιδιοι δεν κανεται κατι ,τοτε ο καθενας θα λεει απο μια μαλακια και σεις απλα θα την αποδεχεστε..Και μετα θα αρχιζεται να λετε γιατι το στιγμα ,ανθρωποι ειμαστε και μεις και εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους αλλους ,μπλα μπλα μπλα Τα ειχες πει καποτε σε ενα συλλογο αυτα σαν παραπονο ..
    Σε ποιον συλλογο τα ειπα αυτα κ ποτε?? Μακαρι να ειπα κατι τετοιο αλλα δν το θυμαμαι! Τεσπα, οκ ειπε μια μαλακια ειτε απο αγνοια ειτε απο οτιδηποτε δν σημαινει οτι ισχυει κιολας, η οτι καποιος που θα το διαβασει θα πιστεψει την μαλακια του κεραση κ του καθε κεραση! νομιζω ενα επιπεδο συνειδητοτητας ολοι εχουν, εκτος κ αν προκειται για μαθητες δημοτικου! Κ μπορουμε να του το πουμε με αλλο υφος πιο ετσι πιο μαγκικο κ οχι σαν την κυρα δασκαλα π πεσε απ την σκαλα, εγω θα τον ελεγα πχ "ρε κερασι κοφτις μαλακιες τωρα τι σχεση εχει η ασθενεια με τις σχεσεις μπλα μπλα μπλα, ρε κεραση δλδ εγω να μην κανω σχεση ποτε αμαν καλε με καταδικασες" κ τετοια κ μια χαρα θα ειμασταν, υπαρχουν κ αλλοι τροποι να πεις κατι περα απο το σοφιστικε κ το δηθεν ανωτερο!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σε ποιον συλλογο τα ειπα αυτα κ ποτε?? Μακαρι να ειπα κατι τετοιο αλλα δν το θυμαμαι! Τεσπα, οκ ειπε μια μαλακια ειτε απο αγνοια ειτε απο οτιδηποτε δν σημαινει οτι ισχυει κιολας, η οτι καποιος που θα το διαβασει θα πιστεψει την μαλακια του κεραση κ του καθε κεραση! νομιζω ενα επιπεδο συνειδητοτητας ολοι εχουν, εκτος κ αν προκειται για μαθητες δημοτικου! Κ μπορουμε να του το πουμε με αλλο υφος πιο ετσι πιο μαγκικο κ οχι σαν την κυρα δασκαλα π πεσε απ την σκαλα, εγω θα τον ελεγα πχ "ρε κερασι κοφτις μαλακιες τωρα τι σχεση εχει η ασθενεια με τις σχεσεις μπλα μπλα μπλα, ρε κεραση δλδ εγω να μην κανω σχεση ποτε αμαν καλε με καταδικασες" κ τετοια κ μια χαρα θα ειμασταν, υπαρχουν κ αλλοι τροποι να πεις κατι περα απο το σοφιστικε κ το δηθεν ανωτερο!!
    ο καθενας εχει το δικο του τροπο ..

Αλλα η απαντηση του καθενος φανερωνει την προκαταληψη και την αγνοια του..
    Λυπαμαι μονο που καποιοι παλευουν ,και απλα καποιοι τα καταπινουν ,για να ειναι αρεστοι..
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    ο καθενας εχει το δικο του τροπο ..

Αλλα η απαντηση του καθενος φανερωνει την προκαταληψη και την αγνοια του..
    Λυπαμαι μονο που καποιοι παλευουν ,και απλα καποιοι τα καταπινουν ,για να ειναι αρεστοι..
    Ποιος τα καταπινει για να ειναι αρεστος?? Κ να ειμαι αρεστη στον κεραση γκομενο θα τον πιασω μηπως??
    Αμαν με το σοβαροφανες πια!! Λιγο χαλαρωστε κ take it easy! Φυσικα κ υπαρχουν πολλοι τροποι, οπως υπαρχει κ το βρισιμο κ χιλια δυο, απλα τι ειναι πιο κοντα στον αλλον!! Κ σε αλλα θεματα μπορει καποιος να γραψει βλακειες θα του το πω με τον ετσι τον τροπο δν θα το παιξω δασκαλα εδω μεσα! Σιγα κ δν το ηξερε και? Ολα να τα ξερει, τωρα το μαθε! Λιγο ας κουλαρουμε κ να μην ειμαστε ευθικτοι θαρρεις κ μας πηδηξανε καμια μανα!!!

παιδια τοση ενταση δεν κανει καλο σε κανεναν!!!ηρεμα...κουβεντα κανουμε σε ενα forum ανοιχτο για ολους καλως η κακως!!

Senior Member
    παιδια τοση ενταση δεν κανει καλο σε κανεναν!!!ηρεμα...κουβεντα κανουμε σε ενα forum ανοιχτο για ολους καλως η κακως!!
    Εγω προσωπικα ουτε ενταση εχω ουτε τιποτα ειμαι ανοιχτη σε ολες τις αποψεις απλα δν ανεχομαι συμπεριφορα δασκαλας που ουτε καν εγω την υιοθετω! Σιγα κ εγινε κατι, δν μ βρισε την μανα ο κεραση κ ο καθενας, κ να μ τη βρισει ξερω τι θα τον πω!!

Εγω προσωπικα ουτε ενταση εχω ουτε τιποτα ειμαι ανοιχτη σε ολες τις αποψεις απλα δν ανεχομαι συμπεριφορα δασκαλας που ουτε καν εγω την υιοθετω! Σιγα κ εγινε κατι, δν μ βρισε την μανα ο κεραση κ ο καθενας, κ να μ τη βρισει ξερω τι θα τον πω!!
    συμφωνω!!!

Senior Member
    συμφωνω!!!
    Παντως περα απ την πλακα πολυ κακως που του δινεις τα φαρμακα κρυφα, καποια στιγμη θα το μαθει κ θα γινει εκρηξη κ με το δικιο του, εγω αν μαθαινα οτι μ καναν κατι τετοιο πραγματικα δν ξερω πως θα αντιδρουσα, φερτου το μαλακά οχι να του πεις οτι του τα βαζεις κρυφα αλλα πες τον κατι του στυλ "αμα πηγαιναμε σε εναν γιατρο, υπαρχουν φαρμακα π βοηθανε κτλ" κ αναλογως τι θα σου πει, επισης εγραψες οτι του τα δινεις με το φαγητο η οταν κοιμαται, το πρωτο το καταλαβα το δευτερο μπορεις να μ εξηγησεις πως γινεται? πως του τα χορηγεις ενω κοιμαται??

[QUOTE=Lacrymosa;422330]Παντως περα απ την πλακα πολυ κακως που του δινεις τα φαρμακα κρυφα, καποια στιγμη θα το μαθει κ θα γινει εκρηξη κ με το δικιο του, εγω αν μαθαινα οτι μ καναν κατι τετοιο πραγματικα δν ξερω πως θα αντιδρουσα, φερτου το μαλακά οχι να του πεις οτι του τα βαζεις κρυφα αλλα πες τον κατι του στυλ "αμα πηγαιναμε σε εναν γιατρο, υπαρχουν φαρμακα π βοηθανε κτλ" κ αναλογως τι θα σου πει, επισης εγραψες οτι του τα δινεις με το φαγητο η οταν κοιμαται, το πρωτο το καταλαβα το δευτερο μπορεις να μ εξηγησεις πως γινεται? πως του τα χορηγεις ενω κοιμαται??[/QUOTE

για τον γιατρο ουτε να ακουει δεν θελει ,ουτε καν συζητηση να κανει θελει για αυτο!οταν παω να του το φερω μαλακα με την κουβεντα ταραζεται και θελει να βγει να περπατησει!εκανα πολλες δοκιμες με κουβεντα, κ τα παντα για να ξαναπαει στο γιατρο του η εστω να τον παρει τηλ κ τπτ!γιαυτο και του τα δινω ετσι!επαιρνε κ την πρωτη φορα που το επαθε αγωγη κ δεν το καταλαβαινει οταν κοιμαται!τον σκουνταω λιγο κ του το δινω!απο το να υποτροπιασει και να μην μπορει να επανελθει ευκολα -γιατι ετσι ειπε ο γιατρος του- προς το παρον τα περνει χωρις να το ξερει!ελπιζω οταν ηρεμησει να θελησει να παει στο γιατρο και να την παρει μονος του την αγωγη!μεχρι τοτε ομως...

Παντως περα απ την πλακα πολυ κακως που του δινεις τα φαρμακα κρυφα, καποια στιγμη θα το μαθει κ θα γινει εκρηξη κ με το δικιο του, εγω αν μαθαινα οτι μ καναν κατι τετοιο πραγματικα δν ξερω πως θα αντιδρουσα, φερτου το μαλακά οχι να του πεις οτι του τα βαζεις κρυφα αλλα πες τον κατι του στυλ "αμα πηγαιναμε σε εναν γιατρο, υπαρχουν φαρμακα π βοηθανε κτλ" κ αναλογως τι θα σου πει, επισης εγραψες οτι του τα δινεις με το φαγητο η οταν κοιμαται, το πρωτο το καταλαβα το δευτερο μπορεις να μ εξηγησεις πως γινεται? πως του τα χορηγεις ενω κοιμαται??
    δεν ξερω αν θα του το πω ποτε οτι του τα εδινα κρυφα!!ξερεις ειναι πολυ μπερδεμενο το μυαλο του ..το πιστευω αυτο..το βλεπω δλδ!

Senior Member
    δεν ξερω αν θα του το πω ποτε οτι του τα εδινα κρυφα!!ξερεις ειναι πολυ μπερδεμενο το μυαλο του ..το πιστευω αυτο..το βλεπω δλδ!
    ακομη δεν εχεις δει τιποτε!

Senior Member
    ρε συ κατσε δλδ οταν κοιμαται τον σκουντας κ του το χωνεις? δλδ δεν καταλαβαινει χριστο ο τυπος? τοσο πια? εντυπωση μ κανει!!

Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    ακομη δεν εχεις δει τιποτε!
    σημερα εκλεισε μια εβδομαδα που του τα δινω!ειναι σχετικα πιο ηρεμος...τον ταραζει ο πατερας του αν τον παρει τηλ μονο!κ συνεχιζει να θελει να κανει βολτες..πραγμα που μου ειπε ο γιατρος πτι του κανει καλο γιατι ξεδινει!

ρε συ κατσε δλδ οταν κοιμαται τον σκουντας κ του το χωνεις? δλδ δεν καταλαβαινει χριστο ο τυπος? τοσο πια? εντυπωση μ κανει!!
    γι αυτο ειπα πιο πανω οτι κανει σαν μικρο παιδι, δλδ μπορει να θελει την προσοχη να ειναι το επικεντρο, δεν ξερω!παντως μεχρι τωρα δεν μου εχει πει κατι!βεβαια την ωρα που τον σκουνταω μου λεει κατι μουρμουριστα..αυτο κ μετα του το δινω (δεν ειναι κ καμια χαπαρα τεραστια..ειναι σαν αφρολεξ που λιωνει με το σαλιο)!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast