Results 16 to 29 of 29
Thread: Η μόδα της ελευθερης σχέσης....
-
27-01-2013, 23:59 #16
Να πω και γω οτι ο τυπος πασχει απο ενα συνδρομο που λεγεται συνεχης αυτοεπιβεβαιωση. Ησουν ευκολη γι αυτον δεν τον επαιξες αρκετα και δεν μπορεσες μεχρι τωρα να κατακτησεις το μυαλό του ωστε να τον κανεις να σε θελει τρελλα για να αρχισει να αλλαζει αποψεις περι ελευθερης σχεσης. Νομιζω πως πρεπει να αδιαφορησεις γι αυτον με ενα τροπο που να μην μπορει να σε καταλαβει αν τον θες ή όχι και τοτε θα αρχισει να σε κινηγαει. Πετα του διαφορες ατακες περιεργες να δεις που τσιμπαει καντον να ζηλεψει, δωσε του να καταλαβει οτι δεν τον εχεις αναγκη, δες τον σαν να ήσουν εσυ στη θεση του και αυτος στη δικη σου. Παιχνιδι είναι οι σχεσεις και του αρεσουν τα δυσκολα.
- 28-01-2013, 22:44 #17
Tao_com εχεις δικιο σε οσα λες..πραγματι ο τυπος ηθελε επιβεβαιωση και γω δεν το χειριστικα σωστα το ολο θεμα.Καποια στιγμη που αρχισα να το παιζω αδιαφορη τον ειδα οντως να τσιμπα και να ζηλευει αλλα μετα παλι το εχασα γιατι παρασυρθηκα απο το συναισθημα.Τωρα επειδη εχουμε απομακρυνθει και ξεκαθαρισει, νομιζω ειναι λιγο αργα και κερδισω το χαμενο εδαφος. Επισης, δεν ξερω αν εχει και νοημα ολο αυτο το παιχνιδι.παντως εχω απομακρυνθει απο τη μερια μου αρκετα εδω και λιγες μερες...αν τωρα αυτο εχει καποιο καλο αποτελεσμα , θα φανει...
28-01-2013, 23:27 #18
Eρωτικα εγινε κατι?
28-01-2013, 23:28 #19
nai..to grafw xekathara sto mnm
28-01-2013, 23:38 #20
Μιλατε τωρα? σε παιρνει? τι γινεται?
29-01-2013, 09:04 #21
Αλεξανδρα, ο τυπος δεν ηταν σιγουρος για σενα, γι αυτο σου ζητησε ελευθερη σχεση. Εκτος κι αν ανηκει σε καποια ιδεολογια, κουλτουρα κλπ που υιοθετει ελευθερη σχεση. Οι αντρες που γουσταρουν και ποθουν μια γυναικα δεν της ζητανε ποτε ελευθερη σχεση αλλά διαρκώς προσπαθουν να φερουν τα πραγματα με τετοιο τροπο ωστε να προκυψει δεσμευση.
γιάννης
29-01-2013, 10:21 #22
δεν ειναι νεα η μοδα alexandr μου, ισχυε ανεκαθεν...
ισως δεν το ειχες προσεξει γιατι ησουν σε μακροχρονη σχεση.
οσοι δεν γουσταρουν αρκετα για να σου ζητησουν δεσμευση, προτιμουν τις ελευθερες γνωριμιες, που μεταφραζονται οπως στα λεγε κι αυτος, σε κανεναν καφε στην χαση και στην φεξη κι οτι προκυψει...
αν δεν σου αρεσουν οι ξεπετες και θελεις συντροφο, πηγαινε παρακατω.
μην ακους τα περι πληγωμενου σπουργιτη, ειναι ολα δικαιολογιες. οταν θελησει καποια πραγματικα, θα της ζητησει σχεση .
λες ομως οτι δεν εισαι και κολλημενη. αν μπορεις να το δεις τοσο χαλαρα οσο το βλεπει αυτος, και ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ, δοκιμασε το.
να ξερεις ομως, οτι αν σου αρεσουν τετοιες γνωριμιες, μπορεις να βρεις οσες θελεις, οτι ωρα θελεις.
αν τον σκεφτεσαι λιγο παραπανω, φευγα τρεχοντας, πριν φυγει αυτος και δεν θελει ουτε καν την ξεπετα.
29-01-2013, 14:09 #23
remedy kai ioannis2 παιδια ποσο δικιο εχετε...ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα..ο τυπος αρχισε ηδη να απομακρυνεται γιατι καταλαβε οτι θελω κατι παραπανω..ευτυχως ομως για μενα δεν ειμαι κολλημενη..σκαλωσε λιγο το μυαλο μου αλλα σε λογικα πλαισια..ετσι τωρα απλως αδιαφορω..δεν εχω καμια επαφη μαζι του και δεν προκειται απο τη μερια μου να υπαρξει. ελπιζω να με αφησει ησυχη (ειναι μονο 4 μερες που δεν μιλαμε, οποτε ειναι μικρο το χρονικο διαστημα για να πω κατι σιγουρα).Παντως το πιστευω και γω αυτο οτι οποιος θελει, επιδιωκει σχεση...ευχαριστω παιδια που μου γραφετε!!!!
29-01-2013, 18:00 #24
Αφού απλώς σου άρεσε και δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα, κι αφού θα ήθελες κάτι όχι τόσο χαλαρό, καλά κάνεις και δεν κρατάς επαφές. Όποιος λόγος και να υπάρχει από πίσω, γεγονός είναι ότι υπάρχει ασυμφωνία. Θα έλεγα ότι καλώς δεν μπαίνεις στο 'παιχνίδι' να τον ιντριγκάρεις με αδιαφορία, ζήλειες, 'δυσκολίες' κλπ. Η έκφραση σκέψεων, συναισθημάτων (χωρίς δράματα κι υπερβολές) και ο διάλογος είναι από τα στοιχεία που χτίζουν υγιείς σχέσεις, ενώ το παιχνίδι 'σε φτύνω για να κολλήσεις' συντηρεί ένα συνήθως βραχυπρόθεσμο πάθος και καταστάσεις εξάρτησης.
30-01-2013, 06:04 #25
κοιτα,μεσα στα χριστουγεννα,ημουν στην ιδια φαση με εσενα..κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το συνεχισεις..φιλικο δεν θα γινει ποτε οπως σου ειπε.αρα ποιο ειναι το νοημα?και ποιος ο λογος να καθεσαι να χαλιεσαι για να το προσπαθεις?εαν δεν θελει,απλα σκεψου οτι αυτος χανει,και οταν περασει ο καιρος θα δεις που θα λες "μα καλα ασχολθηκα με αυτον?και σπαζομουν?" . το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην ξαναασχοληθεις :)
30-01-2013, 14:09 #26
Κλεο συμφωνω μαζι σου!!!στην ουσια αυτος χανει...και τι βλακειες ειναι αυτες για ελευθερες σχεσεις..αν δε θες καποιον ασε τον στην ησυχια του και κατσε στα αυγα σου...ή βρες καποιον που να συμφωνει με την ελευθερη σχεση...τι μας μπερδευουν?σ'ευχαριστωωωω κλεο....
30-01-2013, 16:20 #27
το κακο ειναι οτι μπλεκονται αυτη που θελουν σχεση με αυτους που θελουν ελευθερη σχεση,και μετα θρηνουμαι θυματα..εχεις δικιο οτι πρεπει να αφηνουν στην ησυχια τους οσους δεν θελουν ελευθερη σχεση!αλλα καποιοι επιμενουν και γινονται χειροτερα τα πραγματα!απλα το ξεκοβεις και τελειωνει η υποθεση!!! :)
31-01-2013, 21:05 #28
και δυστυχως...κλεο συμφωνω...
31-01-2013, 21:10 #29
Μα εφοσον σου λεει απ την αρχη ο ανδρας οτι θελει ελευθερη σχεση και εσυ συναινεις, γιατι μετα να παραπονιεσαι? Δε σε κοροιδεψε, ηθελες και συναινεσες. Δε σου πουλησε αγαπες με φρου φρου κι αρωματα.