Η μόδα της ελευθερης σχέσης.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Junior Member
    Να πω και γω οτι ο τυπος πασχει απο ενα συνδρομο που λεγεται συνεχης αυτοεπιβεβαιωση. Ησουν ευκολη γι αυτον δεν τον επαιξες αρκετα και δεν μπορεσες μεχρι τωρα να κατακτησεις το μυαλό του ωστε να τον κανεις να σε θελει τρελλα για να αρχισει να αλλαζει αποψεις περι ελευθερης σχεσης. Νομιζω πως πρεπει να αδιαφορησεις γι αυτον με ενα τροπο που να μην μπορει να σε καταλαβει αν τον θες ή όχι και τοτε θα αρχισει να σε κινηγαει. Πετα του διαφορες ατακες περιεργες να δεις που τσιμπαει καντον να ζηλεψει, δωσε του να καταλαβει οτι δεν τον εχεις αναγκη, δες τον σαν να ήσουν εσυ στη θεση του και αυτος στη δικη σου. Παιχνιδι είναι οι σχεσεις και του αρεσουν τα δυσκολα.

Junior Member
    Tao_com εχεις δικιο σε οσα λες..πραγματι ο τυπος ηθελε επιβεβαιωση και γω δεν το χειριστικα σωστα το ολο θεμα.Καποια στιγμη που αρχισα να το παιζω αδιαφορη τον ειδα οντως να τσιμπα και να ζηλευει αλλα μετα παλι το εχασα γιατι παρασυρθηκα απο το συναισθημα.Τωρα επειδη εχουμε απομακρυνθει και ξεκαθαρισει, νομιζω ειναι λιγο αργα και κερδισω το χαμενο εδαφος. Επισης, δεν ξερω αν εχει και νοημα ολο αυτο το παιχνιδι.παντως εχω απομακρυνθει απο τη μερια μου αρκετα εδω και λιγες μερες...αν τωρα αυτο εχει καποιο καλο αποτελεσμα , θα φανει...

Senior Member
    Eρωτικα εγινε κατι?

Junior Member
    nai..to grafw xekathara sto mnm

Senior Member
    Μιλατε τωρα? σε παιρνει? τι γινεται?

Αλεξανδρα, ο τυπος δεν ηταν σιγουρος για σενα, γι αυτο σου ζητησε ελευθερη σχεση. Εκτος κι αν ανηκει σε καποια ιδεολογια, κουλτουρα κλπ που υιοθετει ελευθερη σχεση. Οι αντρες που γουσταρουν και ποθουν μια γυναικα δεν της ζητανε ποτε ελευθερη σχεση αλλά διαρκώς προσπαθουν να φερουν τα πραγματα με τετοιο τροπο ωστε να προκυψει δεσμευση.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandr View Post
    Καλησπερα!!ειναι η πρωτη φορα που γραφω και θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας για ενα θεμα που έχει γινει πολυ της μόδας τον τελευταιο καιρο. Μετα απο μια μακροχρονια σχεση, γνωρισα ενα παιδι που απο την αρχη μου ξεκαθαρισε οτι δε θελει σχεση...μονο κατι ελευθερο..επειδη ομως εβλεπε οτι ειχα ενδοιασμους δεν επεμενε ουτε για αυτο..ηταν ομως πολυ κοντα μου και γενικα ηθελε να κρατα επαφη..Ετσι καποια στιγμη παρασυρθηκα και αποφασισα να το δοκιμασω με την ελπιδα οτι θα αλλαξει γνωμη...αυτος ομως δεν αλλαξε γνωμη και ολο ισχυριζεται οτι δεν ειναι σε αυτη τη φαση γτ ειναι πληγωμενος απο προηγουμενη σχεση και οτι πλεον εχει αναισθητοποιηθει..τεσπα αρχισε να απομακρυνεται καπως επειδη καταλαβε οτι ατυπα το προσπαθουσα..καταλαβα και γω οτι δεν οδηγουσε πουθενα και αρχισα να αποστασιοποιουμαι...να βγαινω γενικα και να κοιτω τη ζωη μου..καποια στιγμη, μαλιστα, του ειπα να το αφησουμε τελειως και να μην ξαναβρεθουμε..στην αποφαση μου αυτη καταλαβα οτι δεν ηθελε..κατα παραξενο τροπο μου ζητησε να μιλαμε και να βγαινουμε εστω φιλικα...εμενα αυτο μου φανηκε περιεργο αλλα μου ειπε οτι φυσικα δε με βλεπει σα φιλη , απλως επειδη και οι δυο δεν ειμαστε για κατι χαλαρο απο το να χαθουμε τελειως...θα ηταν καλυτερα να βρισκομαστε μια στο τοσο..μιας και ο ενας εκτιμα τον αλλο..ακομα δεν εχω απαντησει...μεσα μου θα ηθελα κατι παραπανω αλλα δεν εχω και σκοπο να το πιεσω..δεν ειμαι τοσο κολλημενη απλως μου αρεσε..ποια η γνωμη σας για ολο αυτο? ευχαριστωωωωωω!!!
    δεν ειναι νεα η μοδα alexandr μου, ισχυε ανεκαθεν...
    ισως δεν το ειχες προσεξει γιατι ησουν σε μακροχρονη σχεση.
    οσοι δεν γουσταρουν αρκετα για να σου ζητησουν δεσμευση, προτιμουν τις ελευθερες γνωριμιες, που μεταφραζονται οπως στα λεγε κι αυτος, σε κανεναν καφε στην χαση και στην φεξη κι οτι προκυψει...
    αν δεν σου αρεσουν οι ξεπετες και θελεις συντροφο, πηγαινε παρακατω.
    μην ακους τα περι πληγωμενου σπουργιτη, ειναι ολα δικαιολογιες. οταν θελησει καποια πραγματικα, θα της ζητησει σχεση .
    λες ομως οτι δεν εισαι και κολλημενη. αν μπορεις να το δεις τοσο χαλαρα οσο το βλεπει αυτος, και ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ, δοκιμασε το.
    να ξερεις ομως, οτι αν σου αρεσουν τετοιες γνωριμιες, μπορεις να βρεις οσες θελεις, οτι ωρα θελεις.
    αν τον σκεφτεσαι λιγο παραπανω, φευγα τρεχοντας, πριν φυγει αυτος και δεν θελει ουτε καν την ξεπετα.

Junior Member
    remedy kai ioannis2 παιδια ποσο δικιο εχετε...ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα..ο τυπος αρχισε ηδη να απομακρυνεται γιατι καταλαβε οτι θελω κατι παραπανω..ευτυχως ομως για μενα δεν ειμαι κολλημενη..σκαλωσε λιγο το μυαλο μου αλλα σε λογικα πλαισια..ετσι τωρα απλως αδιαφορω..δεν εχω καμια επαφη μαζι του και δεν προκειται απο τη μερια μου να υπαρξει. ελπιζω να με αφησει ησυχη (ειναι μονο 4 μερες που δεν μιλαμε, οποτε ειναι μικρο το χρονικο διαστημα για να πω κατι σιγουρα).Παντως το πιστευω και γω αυτο οτι οποιος θελει, επιδιωκει σχεση...ευχαριστω παιδια που μου γραφετε!!!!

Banned
    Αφού απλώς σου άρεσε και δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα, κι αφού θα ήθελες κάτι όχι τόσο χαλαρό, καλά κάνεις και δεν κρατάς επαφές. Όποιος λόγος και να υπάρχει από πίσω, γεγονός είναι ότι υπάρχει ασυμφωνία. Θα έλεγα ότι καλώς δεν μπαίνεις στο 'παιχνίδι' να τον ιντριγκάρεις με αδιαφορία, ζήλειες, 'δυσκολίες' κλπ. Η έκφραση σκέψεων, συναισθημάτων (χωρίς δράματα κι υπερβολές) και ο διάλογος είναι από τα στοιχεία που χτίζουν υγιείς σχέσεις, ενώ το παιχνίδι 'σε φτύνω για να κολλήσεις' συντηρεί ένα συνήθως βραχυπρόθεσμο πάθος και καταστάσεις εξάρτησης.

Junior Member
    κοιτα,μεσα στα χριστουγεννα,ημουν στην ιδια φαση με εσενα..κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το συνεχισεις..φιλικο δεν θα γινει ποτε οπως σου ειπε.αρα ποιο ειναι το νοημα?και ποιος ο λογος να καθεσαι να χαλιεσαι για να το προσπαθεις?εαν δεν θελει,απλα σκεψου οτι αυτος χανει,και οταν περασει ο καιρος θα δεις που θα λες "μα καλα ασχολθηκα με αυτον?και σπαζομουν?" . το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην ξαναασχοληθεις :)

Junior Member
    Κλεο συμφωνω μαζι σου!!!στην ουσια αυτος χανει...και τι βλακειες ειναι αυτες για ελευθερες σχεσεις..αν δε θες καποιον ασε τον στην ησυχια του και κατσε στα αυγα σου...ή βρες καποιον που να συμφωνει με την ελευθερη σχεση...τι μας μπερδευουν?σ'ευχαριστωωωω κλεο....

Junior Member
    Quote Originally Posted by alexandr View Post
    Κλεο συμφωνω μαζι σου!!!στην ουσια αυτος χανει...και τι βλακειες ειναι αυτες για ελευθερες σχεσεις..αν δε θες καποιον ασε τον στην ησυχια του και κατσε στα αυγα σου...ή βρες καποιον που να συμφωνει με την ελευθερη σχεση...τι μας μπερδευουν?σ'ευχαριστωωωω κλεο....

το κακο ειναι οτι μπλεκονται αυτη που θελουν σχεση με αυτους που θελουν ελευθερη σχεση,και μετα θρηνουμαι θυματα..εχεις δικιο οτι πρεπει να αφηνουν στην ησυχια τους οσους δεν θελουν ελευθερη σχεση!αλλα καποιοι επιμενουν και γινονται χειροτερα τα πραγματα!απλα το ξεκοβεις και τελειωνει η υποθεση!!! :)

Junior Member
    και δυστυχως...κλεο συμφωνω...

Senior Member
    Μα εφοσον σου λεει απ την αρχη ο ανδρας οτι θελει ελευθερη σχεση και εσυ συναινεις, γιατι μετα να παραπονιεσαι? Δε σε κοροιδεψε, ηθελες και συναινεσες. Δε σου πουλησε αγαπες με φρου φρου κι αρωματα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12