Υψος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Υψος

Δεν νομιζω να γραφει λαλακιες ο the_downward_spiral... Τεσπα οπως και να εχει δεν εχεις αλλη επιλογη 1.70 καλα εισαι αμα βρεις και μια κοπελιτσα γυρω στο 1.60 θα εισαι αρχοντας

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κοιτα εγω ειμαι 1.65 οποτε με τον συγκεκριμενο ποτε δν θα κανα διοτι με 12ποντα τον περναω κατα πολυ κ δν υπηρχε περιπτωση ποτε να σταθω διπλα του με φλατ επειδη αυτος ειναι κοντοστουπας, απο κει κ περα δν σημαινει οτι αποκλειεται αμα κατα τ αλλα ειναι ο ανθρωπος μ κ τον εχω ερωτευτει κτλ κτλ, απλα αυτος θα νιωθει κομπλεξικα, αρκει να μην το εκδηλωνει!!
    1.65? Χμμ ενδιαφερον ποσα κιλα?

Γιαυτο ειμαι υπερ της αναπτυξης της ευγονικης. Για να μην εχουμε τετοια λυπηρα φαινομενα. Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα δυστυχως πως αισθανεσαι. Εσυ εχεις ελπιδες να παρεις καποιο υψος ακομα λογω ηλικιας. Αν ειναι να παρεις ορμονη καντο τωρα μην αφηνεις το καιρο να περναει ειναι εις βαρος σου. Πήγαινε σε ειδικο γιατρο να σε συμβουλευσει καταλληλα. Εμεις δεν ειμαστε γιατροι μονο φιλικες προτροπές δινουμε. Μπορει να παρεις λιγο ακομα εχεις καποιες ελπιδες. Ενταξει 1,85 δεν θα γινεις αλλα θα βλεπεσαι πιστευω.

ΥΓ: ο αλλος με το 1,58... γ@μησε τα.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Junior Member
    βασικά εχω κομπλεξ με το υψος μου και το καταλαβαινω καθημερινα..οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι 1.80+ και νιοθω καπως διπλα τους..ειδικα οταν ειμαστε σε bar και φορανε και οι γκομενες τακουνια νιοθω μειονεκτικα...και με ενοχλει οταν υπαρχει θεμα με καπιον και ολοι λενε οτι θα φαω ξυλο επειδη ειμαι κοντος ή οταν τα φτιαχνω με μια ψηλότερη και τα σχολια τυπου "ειναι ασχημο ο αντρας να ειναι πιο κοντός απ την γυναίκα" πάνε κι έρχονται... από κει και πέρα ξέρω οτι είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα, αλλά νομίζω οτι αν ήμουν καμιά 5ποντους ψηλότερος θα ειχα πολυ πιο ανεβασμένη αυτοπεποίθεση

Junior Member
    Winston_man_2 ευχαριστω για την απάντηση.. απλα τελικα ξερεις αν ισχυει αυτο?(με τις ορμονες) ..γενικα και σημερα παλι ακουγα εναν φιλο μου που εχει εναν γνωστο που ηταν 18χρονων και 1,85(έπαιζε basket) και πηρε κατι χαπια και με την γυμναστικη κ αυτα ειναι τρ 20χρονων και 2μετρα

Δεν ξερω για τετοια χαπια. Γενικα ο ανθρωπος γινεται στο υψος οσο ειναι το σχεδιο του να γινει βαση dna. Και ο ξαδερφος μου επαιζε μπασκετ και ειμαστε ισα.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Page 2 of 2 FirstFirst 12