Results 1 to 2 of 2
Thread: μια σχεση - θεατρο του παραλογου
-
22-04-2005, 05:27 #1
μια σχεση - θεατρο του παραλογου
TextTextPurple
καλημερα σας. και καλως σας βρηκα. εγω λοιπον ειχα μια σχεση 3 χρονων οπου τον εναμισι χρονο συζησαμε. κατα τη διαρκεια της συμβιωσης ανακατευτηκε στη σχεση το σοι το δικο μου και οχι το δικο του διοτι εκεινος ειναι ενας 30αρης χωρις πτυχιο απο πουθενα,μονιμη δουλεια δε βρισκει και τον κυνηγανε για χρεη σε απληρωτες δοσεις μεσω πιστωτικων σε διαφορα καταστηματα. εκεινος ενιωσε λιγος μπροστα μου επειδη εγω τα βρηκα ολα ετοιμα και οτι ειχε χασει τον ρολο του αντρα που εχω επωμιστει εγω εδω και τριαμισι χρονια απο τοτε που χασαμε τον πατερα μου και ετσι επρεπε να ωριμασω και να σκληρυνω για να επιβιωσω. χωρισαμε τον οκτωβριο. εκεινος πηγε κατευθειαν στην μικρη(μια 22 χρονων) ενω εβλεπε και εμενα μερα παρα μερα εδω στο σπιτι μου που συζησαμε και συνεχεια με επαιρνε αγκαλια και σε αυτην ελεγε συνεχεια ψεματα απ το τηλεφωνο μπροστα μου! τον δεκεμβριο κατι μερες που ειχα παει αθηνα θεωρησε καλο να μου πει το αντιο μεσα απο sms και τηλεφωνο γενικα και εγω τοτε ητανε που αρχισα να βαζω φιλους και φιλες να ενοχλουν αυτην και μετα τις γιορτες εκεινος αρχισε να με παιρνει ξανα τηλεφωνο και να μου λέει πως εγινε και καταντησαμε ετσι και να τον παιρνω τηλεφωνο οποια ωρα θελησω εγω και να του λεωανοιχτα οτι θελω. αλλα επαιρνε μονο εκεινος σχεδον καθε μερα και μαλιστα οταν το εκλεινα η δεν το σηκωνα η του τα εχωνα κανονικα τοσο επαιρνε μερικες φορες μαλιστα και απανωτα. τελικα οταν ειδε οτι με το τηλεφωνο δεν βγαινει ακρη με αρχισε στο chat. διαφορες ωρες της μερας χωρις η αλλη να τα ξερει ολα αυτα. μια μερα λοιπον, του εκανα κι εγω μια εξομολογηση οτι εκανα λαθη στη σχεση οτι τον αγαπαω οτι δε με φοβιζουν πια ουτε οι ανθρωποι ουτε τα χασματα που μας χωριζουν και πως τα λεφτα δεν κανουν την ευτυχια και πως ολο αυτο το σκηνικο θυμιζει μελο του 60 και για μενα ειναι αναχρονιστικα και απαραδεκτα, και οτι δε με νοιαζει να φυγουμε μαζι σε ενα μερος που δε μας ξερει κανεις και να αρχισουμε απ το μηδεν αρκει να θελει κι εκεινος. εκεινος ομως αν και επαθε ενα ψιλοσοκ συνεχισε να μου λεει πως με θελει ως φιλη του και συνεχισε να με εχει απο κοντα μεσω chat και τηλεφωνου. μια μερα εκενυριστηκα παρα πολυ με ολη ατη τη συμπεριφορα και πηγα και τα εβγαλα ολα στη φορα καπου οπου τα διαβωασε ολο το νησι του(κεφαλονια) και οι φιλοι μου τον βριζανε γραπτα και του καναμε και μια πλακα οτι ταχα παντρευοτανε αυτην και μετα απ αυτα μας απειλουσε ολους με μυνηση η μικρη με παρενοχλουσε στα τηλεφωνα μου για να βριζει, απειλησα κι εγω με μυνηση και μετα παψαμε να μιλαμε εντελως. εγω ζητησα δημοσια και γραπτα συγνωμη, εκανα τις απολογιες μου και ολα γενικα. την περασμενη δευτερα αφου ειχα δει και παλι την αλληλογραφια του (που εξακολυθει να ερχεται εδω) κτεθεσα στο λογαριασμο του κατι χρηματα για να μην παει φυλακη και εκεινος τηγν περασμενη δευτερα μου εστειλε ενα ασχημο mail αφου πρωτα για μια βδομαδα με επαιρνε τηλεφωνα και δεν τα σηκωνα, οτι αν αναφερω ξανα το ονομα του η αυτης θα λαβει μετρα εναντιον μου και κατι τετοια. μετα απο λιγο με πηρε τηλ και στην αρχη μου αναμασαγε τα παλια τι εφταιξε που χωρισαμε αλαλ αυτη τη φορα κατηγορουσε ανοιχτα εμενα και τους δικους μου και μετα μου ελεγε οτι αγαπαει αυτην και αυτη αυτον και οτι ελπιζει να εχουνε μια καλη καταληξη. ηθελα να τον ρωτησω τοτε γιατι ολη αυτη η αλλοκοτη συμπεριφορα του ολο το χειμωνα αλαλ δε το ρωτησα ποτε. του ειπα απλως να θυμηθει πως και σε μενα μιλαγε για γαμο και για παιδια (ακομα και οταν χωριζαμε) και πως μου ειχανε πει οτι ειχε διαδοσει και σε ολη του την παρεα στην κεφαλονια πως με ηθελε γυναικα του αυτο δεν το αρνηθηκε αλλα μου ειπε με παγερο υφος πως αυατ ειναι παρελθον να τα ξεχασω ολα(α! παρεπιπτοντως ειχα γνωρισει κι εγω τους δικους του 2 φορες που με ειχε παει κεφαλοναι κι εμενα σπιτι τους οπως κι αυτος ειχε γνωρισει πολλους απ τους δικους μου) και να φτιαξω τη ζωη μου οπως τη φτιαχνει κι αυτος(βασικα ειναι στο κατωφλι της φυλακης πλεον) και τον ρωτησα αν νοιαζεται για τη ζωη μου και δεν απαντησε ποτε αλλα ελεγε ασχετα και προσαπθουσε να παρει το πανω χερι και το σκληρο υφος του \"μη με ενοχλεις\" που ξερει να κανει πολυ καλα κι ισως ειναι το μονο που κανει καλα..... ποτε δεν δεχτηκε να ερθει να μου τα πει ολα αυτα κοιτωντας με ισια στα ματια αλλα παντα μεσα απο τηλεφωνα και ιντερνετ. εγω τοτε μετα απ αυτο το τηλεφωνημα εστειλα ενα γραμμα στους γονεις του που εξηγιυσα τι ακριβως παιχτηκε μεταξυ μας αυτους τους μηνες και τους ενημερωσα και για την κακη οικονομικη του κατασταση. μετα αρχισε να με ψαχνει στο τηλ ο κοινος μας φιλος ο γιαννης αφου ειχα προηγουμενως βαλει το ασχημο mail του πρωην μου σε κεινο το forum της κεφαλονιας που ειχαμε γραψει και τα αλλα και αφου το σχολιασαν και οι φιλοι μου κι αφου εκανα και την τελευταια μεγαλη μου απολογια εκει, και τωρα δε με βρισκει κανεις στα τηλ πια, και εβαλα ενα φιλο μου να γραψει mail στον φιλο μας αυτον οτι απ τη μερα που μου μιλησε ετσι αισχρα ο πρωην μου δεν ειμαι καλα, και οτι καποιος θα πρεπει να κανει κατι με αυτον και τετοια. βεβαια ποτε επισης δεν μιυ εξηγησε γιατι δεν μου ειχε πει απ την αρχη να εχουμε μια free σχεση αντιθετως η απαντηση του η μονιμη ητανε δεν εχω εξηγησεις, μη με ενοχλεις, εχουμε τελειωσει και τετοια. σταλθηκε και αυτο στον γιαννη. πως ο αλλος εχει κι αυτος ονειρα και προσδοκιες και πως δεν ειναι σωστο να παιζεις με την ψυχολογια του αλλου. τωρα δεν επικοινωνωουτε με τον πρωην μου ουτε με τον γιαννη ουτε με κανεναν απ τον κυκλο αυτον αλλα οσα εγιναν ειναι απολυτως αδικα αδικα χωρισαμε για βλακειες λογους, αδικα επαιξε μαζι μου αυτο το παιχνιδι(και η αλλη επιεδη ειναι μικρη αβγαλτη και ολα αυτα τον πιστευει οτι και να της λεει και την κοροιδευει 6 μηνες τωρα και ειναι μαζι της μονο και μονο γιατι ακριβως ειναι αβγαλτη και τον βλεπει σα ινδαλμα και σα θεο της και προσπαθει απεγνωσμενα να επιβαιβεωσει εναν αντρισμο που τελικα δεν διαθετει) ενω εγω τα καταπια ολα αμασητα και καποιος (που δεν ητανε τελικα κανεις απ τους φιλους μου) εγραψε σε κεινο το forum με το δικο του username οτι εμεις αγαπιομασταν παρολο το αλυτο οικονομικο του προβλημα και οτι νιωθει κι αυτος πολυ χαλια με αυτη την ιστορια και παει πασο σε ολα αφου οτι γραφει δεν ξεγραφει...... παραδεχομαι οτι τον αγαπω και υποψιαζομαι οτι οσα μου λεει για τη σχεση του ειναι ψεμματα και μαλιστα χοντρα και οτι ο εγωισμος του και οι φοβοι του εχουνε φτασει σε μεγαλα υψη......ολοι μου λενε να τον ξεχασω και η λογικη μου δεν ανεχεται τη συμπεριφορα του την τελευταια ιδιως, αλλα οταν σκεφτομαι ποσο κινβηματογραφικα τα εκανε ολα οτι δηλ εβγαλε απο μεσα του το \"κτηνος\" για να με απομακρυνει αλαλ μεσα του ποναει και με θελει ισως ακομα, νιωθω πως ολη αυτη η κολαση γινεται για το τιποτα και οτι πρεπει να γινει κατι καλο.....αυτα
- 24-04-2005, 21:49 #2
καλησπερα καλη μου
διαβασα με προσοχη την περιπετεια σου και χωρις να ειμαι ειδικος απλα με την ωριμοτητα των χρονων μου και των εμπειριων μου θεωρω οτι κατι δεν κανεις καλα....νομιζω οτι χρειαζεται περισσοτερη ταξη και στο μυαλο μας και στα συναισθηματα μας οσο ειναι δυνατον για το δευτερο.....
οι επιλογες μας θα πρεπει να αντανακλουν την ωριμοτητα μας και ειναι αυτες που μας καθοριζουν τη ζωη και μας χαρακτηριζουν.......
κατα την αποψη μου απο το λιγο αυτο που διαβασα και ανεξαρτητα απο τα λαθη σου δεν υπαρχει λογος να προσπαθησεις να επαναφερεις , να διατηρησεις, ναεχεις μια τετοια σχεση........προσπαθησε για κατι καλυτερο.....σιγουρα κατι παραπανω απο αυτο αξιζεις.....
νασαι παντα καλα
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία