Results 31 to 45 of 104
-
10-06-2007, 04:39 #31
χμμμμ να πω και εγώ??
Λοιπόοοοοον, Αίτιο και αφορμή δύο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά πράγματα. Το αίτιο αν λυθεί η αφορμή θα ξεχαστεί.
Αφορμή το κρυφοκοίταγμα (εκ μέρους του, για να μιλήσω γαι την ιστορία της Kelly) και αίτιο τα προβλήματα που οδήγησν την Κελλυ να γράψει τα εν λόγω μυνήματα και το παλικάρι να ξεσπάσει.
Τι ΔΕΝ έγινε αντιληπτό. Η Κέλλυ δεν έχει πλήρως συνειδιτοποιήσει ότι αφού είναι ακόμα μαζί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από την καχυποψία. Το παλικάρι της Κελλυ δεν αντιλήφθηκε ότι αν η κέλλυ ήθελε κάτι να του κρύψει θα μπορούσε κάλλιστα να διαγράψει τα μυνήματα της. Επίσης όσον αφορά την Κελλυ εμένα τουλάχιστον με φένεται περίεργο που γράφει πως \"ταπεινώθηκε\" για να τον φέρει πίσω. Ναι αυτό πρέπει να ήταν το ρήμα που δε με έκατσε καλά.
Σκέψεις μέχρι αυτό το ποστάρισμα.
Originally posted by Kelly
Φίλε Αλέξανδρε,
και με μένα, όταν είδε το κινητό μου, άκου τι έγινε μετά... Επειδή ταξιδεύει πολύ συχνά λόγω δουλειάς, μου είπε ένα μεσημέρι ότι φεύγει για ταξίδι. Προηγουμένως είχε δει το κινητό. Το ταξίδι ήταν ψέμα.. (αν και αργότερα πήγε στ\'αλήθεια) Εφυγε λοιπόν, και οι μέρες περνούσανε...παράλληλα στο τηλέφωνο είχε γίνει ψυχρός, δε μου έλεγε πια ότι με θέλει και γω έκλαιγα. Μου έλεγε να μη στεναχωριέμαι, ο λόγος που είναι έτσι είναι επειδή δουλεύει πάρα πολύ και είναι σα χαμένος από την εξάντληση. Αυτό μου έλεγε και γω το πίστευα..όμως έκλαιγα και μου έλειπε, δε άκουγα καμία γλυκιά λέξη και τρελαινόμουνα!! Οι μέρες περνούσανε..μιλάγαμε όλο και πιο λίγο ή και καθόλου. Εγώ έκανα υπομονή γιατί έδειχνα κατανόηση στο δήθεν πήξιμο της δουλειάς..Δεν είχε φύγει για ταξίδι, με κοροίδεψε..και γω έκανα υπομονή να γυρίσει. Και μια μέρα μου λέει, θα χρειαστεί να μείνω ίσως 2-3 μήνες εδώ γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά !! Εφυγε όντως σε κάποια φάση για ταξίδι και όντως είχε τρομερή δουλειά, αλλά με δούλευε... μου έλεγε ότι δεν είμαι γλυκός μαζί σου γιατί η δουλειά με σκοτώνει. (έχει όντως μια απαιτητική δουλειά) Και γω να του λέω, πως γίνεται να με ξεχνάς έτσι παρόλο που έχεις τόση δουλειά, έτσι κάνουν οι ερωτευμένοι; Μετά από 3 βδομάδες μου λέει στο τηλ θέλω να χωρίσουμε !!! Επεσα απ\'τα σύννεφα !! Γιατί; Γιατί είπε ότι περνάει μια δύσκολη φάση, θέλει να συγκεντρωθεί στη δουλειά του και δε ξέρει αν θέλει να έχει σχέση, θέλει να μείνει μόνος. Τιιιιιιιι::: Αφού αγαπιόμαστε, τι μου λες; Τα είπα στους δικούς μου, μου λέγανε είναι μαλ***** !! Τα πήρα αλλά μέσα μου πόναγαααααααααα! Είχα πλαντάξει στο κλάμα. Μου είπε ότι πια δε με θέλει και για μένα αυτό ήταν σαν να με καρφώνουν στη καρδιά. Στην πραγματικότητα με ήθελε..εννοείτε..
Και τελικά, βρισκόμαστε από κοντά, ύστερα από βδομάδες, είχα πεθάνει στο κλάμα στο τηλ και συμφώνησε να τα πούμε. Και μου το πετάει: δεν έφυγα εκείνη τη μέρα που σου είπα, ο πραγματικός λόγος είναι αυτός μπλα μπλα μπλα... Μου κόπηκαν τα πόδια!!!!!!
Τι να έλεγα;;;; Με κορόιδεψε άσχημα γιατί εγώ έκανα υπομονή και έδειχνα κατανόηση αλλά όταν μου είπε για το κινητό δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Εστειλα μηνύματα με πρώην, σκοτώστε με, τι να σας πω;;; Τι να του πω;;;
Απλά τον ήθελα πίσω ! Μόνο αυτό Θεέ μου, μη φεύγεις, δε ξέρεις πόσο σε θέλω !!!!
Ηθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας γιατί ήταν μια πολύ sad περίπτωση. Το σκέφτομαι ακόμα και τρέμω...
Φιλικά
- 10-06-2007, 05:07 #32
Θα γράψω γιατί δεν μπορώ θα τρελαθώ. Γαμώ την οικογένεια μου γαμώ.
Βέβαια. Είμαι κάτι το τόσο ιδιαίτερο και τόσο σημαντικό που καμία δεν θα είναι αρκετά καλή για μένα.
Ο πατέρας μου: \"σε όλες τις γκόμενες χάρη κάνουμε γιε μου. Οι γκόμενες είναι σαν τα λεωφορεία, η μία πάει ή άλλη έρχεται\". Η μάνα μου: \"μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να έχεις ότι θέλεις\".
Αλλά εγώ την είχα βρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ.
Μόνος μου την κέρδισα και με την βοήθεια όλων την έχασα. Τίποτα δεν θα είναι αρκετά καλό για τον Αλέξανδρο τους. Τίποτα.
10-06-2007, 05:14 #33
Ύστερα από ένα χρόνο σχεδόν βρίσκομαι σε θέση να θέλω να γράψω στο forum ξανά. Αυτή τη φορά ανήκω στο \'Σχέσεις,σεξουαλικότητα\' λόγω του ότι ξεκίνησα καινούρια σχέση τον περασμένο Αυγούστο - και σίγουρα δημιουργούνται διάφορα θέματα όταν ξεκινάει μια σχέση αλλά και στη συνέχεια όταν εξελίσσεται.
Θα ήθελα πολύ να είχα τη γνώμη σας πάνω στο δικό μου θέμα. Χρειάζομαι την άποψή σας αν είναι δυνατόν ! Είμαι ώριμο άτομο και μπορώ να κρίνω την κατάσταση αλλά θέλω να δω τι θα μου πείτε και σεις.
Είμαι 21 χρονών και το αγόρι μου 29. Είμαστε μαζί 9 μήνες και κάτι. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας νιώσαμε δυνατή έλξη ο ένας για τον άλλον. Οι πρώτοι μήνες περάσανε σχετικά καλά στο σύνολο. Με εξαίρεση δύο περιπτώσεις όπου παραλίγο να χωρίσουμε (να με χωρίσει). Τα περιστατικά συνέβησαν 2 μήνες απ\'όταν ξεκινήσαμε. (σημάδι ότι η σχέση δεν θα πάει καλά αν ξεκινάνε από τόσο νωρίς οι σκέψεις για χωρισμό;;;, από μέρους του)
Ωσπου συνέβη ένα τρίτο περιστατικό. Το οποίο \'στοιχειώνει\' μέχρι τώρα ακόμη τη σχέση, ύστερα από 5 μήνες. Το περιστατικό είναι κάτι απ\'τα κοινά που συμβαίνουν. Εψαξε το κινητό μου και είδε μηνύματα που είχα στείλει με κάποιον που έβλεπα πριν από αυτόν και του έλεγα πόσο μ\'άρεσε μαζί του. ΔΕΝ το έλεγα γιατί δεν ήθελα πια το αγόρι μου και θα \'θελα να γυρίσω σε αυτόν. Λατρεύω το αγόρι μου !! Ηταν περισσότερο σαν να αναπολώ τα περασμένα χωρίς να εννοώ ότι κάτι θα κάνω με αυτό το πρώην αγόρι. Δε θα περιγράψω το πως χωρίσαμε ή και το πως τα ξαναβρήκαμε αλλά θέλω να εστιάσω στο μετά... Είναι λίγο εώς πολύ χάλια. Εχει χάσει την εμπιστοσύνη του, έχει γίνει καχύποπτος, ακόμα και σε ανούσια πράγματα (π.χ. ο τρόπος που έγραψα το email ήταν τυπικός \'σαν να το γράφεις σε άλλον\'), με έχει κοροιδέψει ότι π.χ. έχει φύγει για πσκ με φίλους αλλά δεν έχει φύγει για να με τεστάρει με μνμ που είμαι και τελικά τι κάνω τώρα που -δήθεν- λείπει. (ακούγεται σαν τυπική συμπεριφορά σε αυτές τις περιπτώσεις) Και γω από την μεριά μου είμαι παρανοική !! Φοβάμαι μην με χωρίσει ξαφνικά, προσέχω πως θα γράψω (να του πω γλυκιές λέξεις για να μην νομίσει),θα απαντήσω γρήγορα το τηλ. για να μη νομίσει ότι είμαι με άλλον...Υπάρχει σύγχυση δηλαδή συχνά-πυκνά. Συγκρούσεις διότι μου \'το κοπανάει\' συνέχεια, κλάμα πολύ και αγωνία από μέρους μου.. Η ψυχολογία μου ταράζεται απίστευτα. Σίγουρα όμως θέλουμε ο ένας τον άλλον τρελά! Αλλά όταν το θυμάται του βγαίνει όλο το φαρμάκι προς εμένα..
Πως μπορώ να φέρω την ηρεμία στη σχέση μας μετά από αυτό; Είναι πολύ δύσκολο; Αδύνατο μετά από κάτι τέτοιο; Τον παρακάλεσα για να είμαστε πάλι μαζί. Ταπεινώθηκα και εκείνος γύρισε γιατί με αγαπάει. Αλλά αυτό υπάρχει εκεί πάντα... Εσείς τι πιστεύετε; Θα ήθελα να σας ακούσω γιατί έχω προσπαθήσει να ηρεμήσω τα πράγματα αλλά κάνει κύκλους το θέμα και μένα μου στρίβει. ΔΕΝ θέλω να χωρίσουμε. Είναι αυτό που θέλω. Το ταίρι μου.
Ευχαριστώ.
Αντίο και μην τον είδατε.....Και ο φίλος σου ανέχτηκε και το κατάπιε το περιστατικό.Εγώ θα ήμουν κάθετη.Αν αναπολείς ακόμα τον πρώην και στέλνεις μηνύματα πήγαινε μαζί του και άσε μας να χαρούμε με καμιά νυν..Κοπελιά λίγη προσοχή στα συναισθήματά σου που ίσως και να μην είναι τόσο ξεκάθαρα.Και για την καχυποψία του δεν φταίει ο φίλος σου ο τωρινός.
10-06-2007, 05:22 #34
Originally posted by alexandros3
Θα γράψω γιατί δεν μπορώ θα τρελαθώ. Γαμώ την οικογένεια μου γαμώ.
Βέβαια. Είμαι κάτι το τόσο ιδιαίτερο και τόσο σημαντικό που καμία δεν θα είναι αρκετά καλή για μένα.
Ο πατέρας μου: \"σε όλες τις γκόμενες χάρη κάνουμε γιε μου. Οι γκόμενες είναι σαν τα λεωφορεία, η μία πάει ή άλλη έρχεται\". Η μάνα μου: \"μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να έχεις ότι θέλεις\".
Αλλά εγώ την είχα βρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ.
Μόνος μου την κέρδισα και με την βοήθεια όλων την έχασα. Τίποτα δεν θα είναι αρκετά καλό για τον Αλέξανδρο τους. Τίποτα.
Κάπως έτσι ήταν κι οι δικοί μου.Απ\'την μία με έβγαζαν άχρηστη απ΄την άλλη παράτα τον τον μαλάκα.Με ποιούς κάθεσαι κι ασχολείσαι;Εσύ θα βρεις καλύτερο ώσπου όλοι ήταν κατώτεροι κι εγώ η καλύτερη.Πράγμα που είναι ουτοπικό.Και για να δείξεις την ανωτερότητά σου αν την έχεις πρέπει να παλέψεις κι όχι να μένεις με το πιστεύω των γονιών σου.Η ανωτερότητα θέλει έναν διαρκή αγώνα απόδειξης σε κάθε νέο περιβάλλον.....Μπορεί σε κάποιους τομείς να είσαι άπιαστος αλλά σε άλλους να υστερείς και να είσαι πολύ πιο δυστυχισμένος από άλλους κατώτερους από εσένα.Γι\'αυτό προσοχή στις λέξεις ανώτερος - κατώτερος...
10-06-2007, 13:33 #35
εγω λεω να τον χωρισεις.Δεν θα το ελεγα αν δεν διαβαζα το ποστ που ελεγς οτι σε δουλευε για τοσο διαστημα.Ειναι εγωιστης μεχρι εκει που δεν παει αλλο.Δεν σκεφτεται οτι και αυτος θα μπορουσε να κανει λαθη γιατι ολοι κανουμε.Δεν σκεφτεται την ανοχη και την υπομονη που εκανες, ουτε οτι αφησες στην ακρη τον εγωισμο σου και παρολο το δουλεμα και το ψεμα τον δεχτηκες πισω , που για εμενα υπερανθρωπη προσπαθεια ειναι.
Τι αντρας ειναι αυτος ρε κοπελια?Αντρας ειναι?29 χρονων γαιδουρι και δεν εχει τα ........... να μιλησει ανοιχτα?Αυτο ουτε εμεις τα 17χρονα 18χρονα δεν τα κανουμε.
Να μην σου πει τον λογο?Δηλαδη τι?Δεν αξιζες μια εξηγηση που εκανες 2 οχι μια 2 φορες στο παρελθον τοση υπομονη μαζι του?Το ατομο ειναι γουρουνι ειναι αχαριστος.Εγωιστης..Δεν σκεφτεται λιγο τις θυσιες τις δικιες σου, δεν σκεφτεται που ανεχτηκες το ψεμα , που ουτε ηξερες ποια πηγαινε και γα.... αυτος ενα μηνα που εσυ εκλαιγες και πεθαινες.Εσυ δλδ γιατι δειχνεις εμπιστοσυνη και αυτος δεν μπορει?
Και στην τελικη θα μπορουσες αν ειχες να κρυψεις κατι να σβησεις τα μντα η να πεις ΨΕΜΑΤΑ πραγμα που εκανε ΑΥΤΟΣ. Εσυ δλδ γιατι να συνεχιζεις να εισαι μαζι του??
Δεν αξιζει ο τυπος αγαπη μου. εισαι 21 χρονων σε περναει και 7 χρονια.Εσυ εισαι στην αρχη αυτη τη στιγμη!Το καταλαβεινεις?Μην χαλιεσαι!Μπορεις να βρεις οποιον θες!Που θα σε εκτιμαει περισσοτερο.Που θα σε εμπιστευται περισσοτερο.Και κυριως που θα σε ΣΕΒΕΤΑΙ περισσοτερο.
10-06-2007, 13:46 #36
Originally posted by emily:)
εισαι 21 χρονων σε περναει και 7 χρονια.Εσυ εισαι στην αρχη αυτη τη στιγμη!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ
Το τέλος είναι στα 21+7+ 7????
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΛΟΛ
10-06-2007, 13:46 #37
Παιδιά, θα απαντήσω σε όλους σας, σε ότι έχετε πει, ένας-ένας, γιατί εδώ οι απόψεις διίστανται !!
Ο καθένας σας είναι αναλόγως: εναντίον ή υπέρ εμένα Η εναντίον ή υπέρ του δικού μου. Και αυτό πιστεύω βασίζεται πάνω στο φύλο σας και στις εμπειρίες σας...
10-06-2007, 14:39 #38
Dear ex_hus,
απλά να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα στη σχέση μας για να στείλω το μήνυμα..Δεν είναι ότι δεν πέρναγα καλά, ή ότι μου έλειπε κάτι. Εκείνος, όντως πίστευε ότι κάτι δεν πάει καλά με μας για να στείλω τέτοιο μήνυμα. Κανένα πρόβλημα όμως... Δε ήθελα να απολογηθώ για το μήνυμα και ούτε θέλω να το κάνω και δω. Ζητούσε μια εξήγηση και γω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσα να δώσω καμία!! Εμενα βουβή. Οτι και έλεγα θα ήταν εναντίον μου πάλι. Θα τα έκανε πιο χάλια τα πράγματα.
Το παρατράβηξε το σχοινί και αυτό είναι αλήθεια...αλλά εγώ δεν εστίαζα εκεί παρόλο που ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε...αλλά ξέρεις τι θα έλεγε...αυτό που έκανες εσύ δεν ήταν άσχημο;; Δηλαδή, ότι και να πω, αυτό που έκανα εγώ μοιάζει το χειρότερο....αγανακτώ γιατί και αυτός μετά σκατά τα έκανε με το ψέμα του, μου κόστισε ψυχολογικά...αλλά τι να κάνω που εγώ ανέχομαι τον εγωισμό του;
Οσο για το ρήμα \'ταπεινώθηκα\' το χρησιμοποίησα γιατί έτσι πιστεύω ότι έγινα. Δε ξέρω αν είναι το απόλυτα κατάλληλο ρήμα αλλά επειδή εγώ έπαιρνα τηλέφωνα και του έλεγα και του έλεγα, και του έλεγα.....γινόμουν χάλι για χάρη του και αυτός ήταν εκεί \'ψηλά\' και μου έλεγε \'έλα κορίτσι μου τελειώσαμε, τι θες;\' Είναι σπαστικός ο τρόπος αυτός, και γω να συνεχίζω να κλαίω και να παρακαλάω...Δε μπορώ να σκέφτομαι έτσι τον εαυτό μου..
10-06-2007, 14:53 #39
Kelly,
σίγουρα όχι αντιδικώντας μαζί σου αλλά περισσότερο θέλοντας να εξηγήσω τι εννοούσα σου γράφω αυτό το post. Λέγοντας λοιπόν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση εννοούσα αυτό που διάβασα
Με εξαίρεση δύο περιπτώσεις όπου παραλίγο να χωρίσουμε (να με χωρίσει). Τα περιστατικά συνέβησαν 2 μήνες απ\'όταν ξεκινήσαμε. (σημάδι ότι η σχέση δεν θα πάει καλά αν ξεκινάνε από τόσο νωρίς οι σκέψεις για χωρισμό;;;, από μέρους του)
Ωσπου συνέβη ένα τρίτο περιστατικό.
Όσο για το
Οσο για το ρήμα \'ταπεινώθηκα\' το χρησιμοποίησα γιατί έτσι πιστεύω ότι έγινα. Δε ξέρω αν είναι το απόλυτα κατάλληλο ρήμα αλλά επειδή εγώ έπαιρνα τηλέφωνα και του έλεγα και του έλεγα, και του έλεγα.....γινόμουν χάλι για χάρη του και αυτός ήταν εκεί \'ψηλά\' και μου έλεγε \'έλα κορίτσι μου τελειώσαμε, τι θες;\' Είναι σπαστικός ο τρόπος αυτός, και γω να συνεχίζω να κλαίω και να παρακαλάω...Δε μπορώ να σκέφτομαι έτσι τον εαυτό μου..
10-06-2007, 15:14 #40
Αγαπητέ/ή ex_hus, (συγγνώμη δεν έχω καταλάβει αν είσαι male or female)
ok, τώρα το κατάλαβα :)
Είναι ένα πρόβλημα αυτές οι δυο φορές, αν θες, γιατί μαζί με αυτές τις δυο φορές, είπε ότι τώρα \'το ποτήρι ξεχείλησε\' στο τρίτο περιστατικό... Δεν τις είχε ξεπεράσει. Και κρατώντας και αυτές στο νου του, μου έλεγε και μου λέει: δε φταίω εγώ που τώρα άθελά μου σε πληγώνω με την συμπεριφορά μου, εσύ ήσουν η αιτία.. (ήμουν η αιτία όντως αυτές τις 2 φορές ή το μυαλό του με έκανε αιτία, με την έννοια ότι αυτός ερμήνευσε τα πράγματα λάθος τότε και με έκανε να φταίω εγώ) Δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις, και αν έχω πιάσει και το νόημα αυτού που προσπαθείς εσύ να μου πεις με το πρόβλημα που άνεφερες... Δε μπορώ να πω συγκεκριμένα τι έγινε εκείνες τις φορές γιατί είναι πιο προσωπικό... Αλλά όπως και να χει, εγώ πάντα φταίω..(κατά τη γνώμη του)
Αχχχχ, δε ξέρεις πόσο θα θελα να μην γίνομαι χαλί.... ! Αλλά μου βγαίνει πάνω στην απελπισία μου, πάνω στην ανάγκη να τον φέρω πίσω σάλεψα !!
10-06-2007, 15:16 #41
Εγώ φταίω ;;;;; Πες μου ex_hus.... :)
10-06-2007, 15:32 #42
Πάντα με την υποκειμενικότητα του να απαντώ μέσα από το πρίσμα των δικών μου εμπειριών αλλά σίγουρα προσπαθώντας (τώρα άν το καταφέρνω άλλο θέμα) να απαντήσω σε ΕΣΕΝΑ (που πρέπει και εσύ να αντιλιφθείς και να μη ξεχνάς ΠΟΤΕ ότι μόνο εσύ ξέρεις καλίτερα, εμείς ίσως βοηθάμε ελάχιστα, όπως έκανες ο Σωκράτης, να βγεί η δική σου αλήθεια) θα σου έλεγα τα εξής:
Το να αναγνωρίζεις στον άλλον το δίκιο του είναι ένα πράγμα. Το να τον καταλαβαίνεις επίσης το ίδιο. Το να κάνεις όμως τα δικά του μάτια δικά σου είναι άλλο θέμα. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα αυτό το δεν το αντέχω, το δικό σου, θα βγεί και αν είναι αργά θα είναι χειρότερα. Κάποια στιγμή νωρίς λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσεις και εσύ στον άλλον τι θέλεις ΕΣΥ. Τι δεν ανέχεσαι ΕΣΥ. Χωρίς υπερβολές. Το τονίζω. Χωρίς διάθεση για καυγά. Ίσως και με αστείο τρόπο. (πχ γράψε ένα μύνημα στον ευατό σου με ότι θες να του πείς και άστον να το διαβάσει. Ξεκινόντως κάπως έτσι \"Κώστα ΣΕ ΑΓΑΠΩ. και αυτό το μύνημα το στέλνω για να το διαβάσεις. Η καχυποψία σου..... Κλπ κλπ κλπ (καλά σενάριο έκανα τώρα)
Τεσπα όχι δεν φταίς εσύ. Φταίτε και οι δύο. ή κανέις. Ρημάδα έλλειψη επικοινωνίας. Πόσες φορές σε σκέφτομαι. . . .
Μακάρι να σε βοηθάω και όχι να σε μπερδεύω.
10-06-2007, 15:34 #43
ex hus δενν εννοω οτι ειναι κανενας στη μεση ουτε στο τελος.Αλλα δεν εχει αναγκη κανεναν.Δεν θα γινεται χαλί για κανεναν.Μαλλον πρεπει κουκλιτσα να καταλαβεις ποσα αξιζεις.Γιατι με αυτον χαραμιζεσαι.Τετοιος που ειναι. Και την ηλικια την ανεφερα, γιατι πιστευω οτι εστω και 7 χρονια κανουν κακο σε μια σχεση.Σκεψου.Οταν η κελλυ ηταν 10 που λογικα ουτε καν ειχε φιλησει αγορι αυτος...... εννοω ειναι διαφορά...Η κελλυ θα εχει τελειωσει τη σχολη της (αν σπουδαζει) και αυτος θα ναι ειδη 30.Δεν θα περνανε τις ιδιες καταστασεις.Εκει που αυτη θα θελει να δουλεψει να αρχισει καριερα αυτος μπορει να θελει γαμο.Δεν συμαβαδιζουν.προσωπικη μου γνωμη, οτι οι ηλικιες καλο ειναι να ειναι λιγο πιο κοντα.
Κελλυ μιλαμε για τον εαυτο σου και την αξιοπρεπεια σου αυτη τη στιγμη.Και ο ανθρωπος αυτος σε ταπεινωσε.Σε εκανε να νιωθεις χωμα.Σε εφτασε σε σημειο να μην θες να υπερασπιστεις τον εαυτο σου.Σου κανει κακο.Αθελα του η οχι.Μηπως δεν πρεπει να το ανεχεσαι?Προτεινω να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου και να θυμασαι οτι η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.Δεν λεω να γινει χαμος.Αλλα οφειλεις να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου. Δεν θα βαζεις κανεναν πανω απο εσενα.Ισως να εχω και λαθος. Αλλα σκεψου λιγο οσα σου ειπα...
Φιλικα
10-06-2007, 16:06 #44
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)
αυτό το \'τι θέλω και γω\', πρέπει και εκείνος να το ακούσει και όχι να γεμίζω με ενοχές...
Δε μπορώ άλλο να μου το κοπανάει συνέχεια, να είναι η αιτία που τσακωνόμαστε και κάνουμε διάφορες χαζές ή παρανοικές σκέψεις, δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα στη σχέση μας ! Γιατί έχουμε γίνει έτσι στις σχέσεις μας; Γιατί ο άλλος γίνεται εγωιστής και κοιτάει μόνο να στα \'χώσει\', ικανοποιείται με το να σου πει, εσύ έφταιξες, εσύ τα έκανες έτσι, εγώ σου φέρθηκα εντάξει και συ κοίτα τι έκανες... Μιλάω και γω έτσι γιατί με έχει αγανακτήσει...Οταν νομίζει ότι το email που του έστειλα ήταν τυπικό. Μα καλά τι λες; Email σου έστειλα και σου έδινα κάποιες πληροφορίες, τι ήθελες δηλαδή να είχε μέσα, επειδή δεν έγραψα πολλές φορές τη λέξη \'μωρό μου\'; Τι σκ*** σε πιάνουνε; Εχουμε τρελαθεί.. Εχουμε αφεθεί στις βλακείες, με τα κινητά και τα μηνύματα. Γιατί άργησες να απαντήσεις; Γιατί μου απάντησες έτσι μπλα μπλα μπλα...
10-06-2007, 16:21 #45
αχ κελλυ μου, γλυκια μου καλα που το καταλαβες...ετσι ειναι οπως τα λες τωρα...μην ανεχεσαι αλλο αφου δεν μπορεις.σε εχει φτασει στα ορια σου...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή