Results 46 to 60 of 104
-
10-06-2007, 16:28 #46
Κέλλυ αν θες και κάτι ακόμα, (εδώ και αν δε θέλω να σε μπερδέψω)
Πρόσεξε όμως λίγο κάτι σε σένα. Μη ζείς προσάπτωντας στον άλλο κάτι λάθος. Ζήσε νιώθωντας τα δικά σου αισθήματα. Αφού ξεχωρίσεις τις ενοχές και τις αφήσεις στην άκρη, δες, ζήσε, εκφράσου, νιώσε, ΔΕΞΟΥ και τον άλλον με όσο θετικό τρόπο αληθινά έχεις μέσα σου.
Δηλαδή μη σε τρώει εσένα τώρα το ότι αυτός είναι καχύποπτος. Μη σε κάνει αυτό το γεγονός να αλλάξεις. Μόνο προς το χειρότερο θα αλλάξεις ζώντας έτσι. Μη σκέφτεσαι καθημερινά τι θα γίνει αν θα διαβάσει τα μυνήματά μου, αν με ακούσει να μιλάω κλπ κλπ Ζήσε όπως θελεις να ζήσεις για να είσαι ευτυχισμένη και απόλαυσε και τη σχέση σου με το παλληκάρι. Αλλά να είσαι ΕΣΥ που ζείς. Οχι ο φόβος μη τον χάσεις, μη σε μαλώσει, μη δε σε συγχωρήσει.
Φιλικά
- 10-06-2007, 16:29 #47
Emily γεια σου !
Αυτά που λες τα ακούμε συνέχεια. Μην χάνεις την αξιοπρέπεια σου, αυτός δεν κάνει για σένα, χαραμίζεσαι... Εχουμε ήδη μια σχέση κάποιων μηνών και με αυτόν τον άνθρωπο χαίρομαι να είμαι μαζί του, παρόλο τη φάση που περνάμε, δεν τίθεται ζήτημα να με χωρίσει ή να τον χωρίσω εγώ επειδή εκείνος φέρεται έτσι ! Θα χώριζα σε περίπτωση που η κατάσταση είχε ξεφύγει και δεν έχει νόημα να είσαι με κάποιον με τον οποίο δεν τα καταφέρνετε στη σχέση σας..Αν φτάσουμε στο απροχώρητο, τότε το ξανασκεφτόμαστε.
Αλλά δεν είναι γουρούνι, όπως τον αποκάλεσες...Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τέτοιον χαρακτηρισμό.
Εχω συνειδητοποιήσει τη διαφορά ηλικίας.. αλλά και εκεί δεν τίθεται θέμα. Χαίρομαι που είναι μεγαλύτερός μου και ακόμα μεγαλύτερος να ήταν μια χαρά και πάλι. Ισως είναι οι άντρες στην ηλικία του που θα μπορούσαν να σκεφτούν \' να κάνω μια σχέση με μία που είναι 8 (ή 9 ή 10 κτλ. ) χρόνια μικρότερη μου; (!) \'
10-06-2007, 16:35 #48
Ex_hus,
ευχαριστώ.. Εχεις δίκιο...Να σταματήσω να ζω με τον φόβο..αυτόν τον φόβο που περιγράφεις και με τρώει κάθε μέρα... γαμ**ο μου!!!!
Πρέπει να χαλαρώσω, άντε πια!!
Μου έδωσε ένα ουπς! το μήνυμα σου!
:))
10-06-2007, 18:59 #49
KASSI,
τα συναισθήματα είναι ξεκαθαρισμένα πιστεύω. Ξέρω πολύ καλά ότι θέλω να είμαι με το αγόρι μου. Τελεία και παύλα. Δεν είμαι στο περίπου μαζί του, δεν ψάχνομαι μέχρι να καταλάβω αν όντως θέλω να είμαι μαζί του.
Σε αντίθεση με αυτό που μου λες, εγώ δεν κανόνιζα να δω τον πρώην αλλά ούτε και έστελνα επανειλλημένα μηνύματα. Ο πρώην στο κινητό, αρχικά δεν γνώριζε ότι έχω αγόρι, του το είπα όμως.
Ο δικός σου όμως είδες τι απάντησε στην κοπέλα;;; Τι στάση κράτησε; Η άλλη μάλλον πίστευε ότι είναι ακόμα διαθέσιμος. Οπως μου είπε και ο δικός μου, δε με νοιάζει τι είπε αυτός, αλλά τι είπες εσύ (γιατί κοίταξε και τα εξερχόμενα βλέπεις, τρομάρα του) Εκεί μου ήρθε η \'σφαλιάρα\' Τι τον νοιάζει τι είπε εκείνος ; Εγώ τι έλεγα... Αλλά όπως είπες και συ, τι το ήθελα το καταραμένο το μήνυμα;;; Και να πεις ότι πήρα το κινητό για να αρχίσω να στέλνω;ΟΧΙ. Στην κουβέντα ήρθε και γω παρασύρθηκα. Καταραμένη στιγμή!!!
Φιλικά,
Κέλλυ
11-06-2007, 05:45 #50
Originally posted by kassi_21
Originally posted by alexandros3
Θα γράψω γιατί δεν μπορώ θα τρελαθώ. Γαμώ την οικογένεια μου γαμώ.
Βέβαια. Είμαι κάτι το τόσο ιδιαίτερο και τόσο σημαντικό που καμία δεν θα είναι αρκετά καλή για μένα.
Ο πατέρας μου: \"σε όλες τις γκόμενες χάρη κάνουμε γιε μου. Οι γκόμενες είναι σαν τα λεωφορεία, η μία πάει ή άλλη έρχεται\". Η μάνα μου: \"μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να έχεις ότι θέλεις\".
Αλλά εγώ την είχα βρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ.
Μόνος μου την κέρδισα και με την βοήθεια όλων την έχασα. Τίποτα δεν θα είναι αρκετά καλό για τον Αλέξανδρο τους. Τίποτα.
Κάπως έτσι ήταν κι οι δικοί μου.Απ\'την μία με έβγαζαν άχρηστη απ΄την άλλη παράτα τον τον μαλάκα.Με ποιούς κάθεσαι κι ασχολείσαι;Εσύ θα βρεις καλύτερο ώσπου όλοι ήταν κατώτεροι κι εγώ η καλύτερη.Πράγμα που είναι ουτοπικό.Και για να δείξεις την ανωτερότητά σου αν την έχεις πρέπει να παλέψεις κι όχι να μένεις με το πιστεύω των γονιών σου.Η ανωτερότητα θέλει έναν διαρκή αγώνα απόδειξης σε κάθε νέο περιβάλλον.....Μπορεί σε κάποιους τομείς να είσαι άπιαστος αλλά σε άλλους να υστερείς και να είσαι πολύ πιο δυστυχισμένος από άλλους κατώτερους από εσένα.Γι\'αυτό προσοχή στις λέξεις ανώτερος - κατώτερος...
Μια φορα έκατσε μια φαση με μια τυπισα που ειχαμε δεθει παρα πολυ και ηρθαν στα μαχαιρια με τη μανα μου με το καλημερα. απο τη μια εσκασα στα γελια απο την αλλη ελεγα αμαν τι γινεται τωρα; η πρωτη φορα που υπηρξε αντιπαλοτητα
11-06-2007, 05:50 #51
Σε πρόσφατη συζήτηση με τη μάμι μετά από πολύ καιρό που είχαμε να ειδωθούμε (εντάξει μπαίνει ο ψηλός σπουδαγμενος επιτιχυμενος γιος της μέσα και υψώνεται 10 εκατοστα) και αφού γεμίζει χαρά η καρδούλα της μου ξαμπουνάει: είσαι πολύ εγωιστής. Συγνώμη, ποιός με έκανε έτσι; Μηπως ειναι εδω τριγυρω...?
11-06-2007, 05:50 #52
Για όλα φταίνε φίλε οι γονεις και μεις τους αγαπαμε για ολα :)
απλα δεν ειμαστε οι γονεις μας.
11-06-2007, 05:58 #53
Και άντε όταν ΕΜΕΙΣ λέμε ότι οι γονείς φταίνε για όλα. Όταν όμως
.......Μια φορα έκατσε μια φαση με μια τυπισα που ειχαμε δεθει παρα πολυ και ηρθαν στα μαχαιρια με τη μανα μου με το καλημερα. απο τη μια εσκασα στα γελια απο την αλλη ελεγα αμαν τι γινεται τωρα; η πρωτη φορα που υπηρξε αντιπαλοτητα
Νεύρο ευαίσθητο που πέτυχες πρωινιάτικα ρε συ Αλέξανδρε.....
11-06-2007, 06:05 #54
η τυπισα ηταν λιγο περιεργη και λιγο αγρια.... ηταν υπερβολικα πολυ κτητικη κι ειχε κολλημα με οσους ειχαν γονεις (long story). απο τη πλευρα μου τι εκανα; το θεωρησα απρεπες. καταλαβαινα απο που πηγαζε γιατι με την κοπελια ειχαμε ερθει πολυ κοντα αλλα μολις ειδα οτι ακομη και τη μανα μου βλεπει ανταγωνιστικα και με το καλημερα μαλιστα.... εμενα μου ειπε πολλα αυτο. αυτο που ακουω για τη μανα μου απο τις ελαχιστες που τους την εχω γνωρισει ειναι τα καλυτερα λογια, και δεν εχει να κανει με μενα. απλα ειναι ενας καταπληκτικος ανθρωπος. αλλα η συγκεκριμενη ειχε βαλθει να τους βγαζει ολους σκαρτους μα ολους εκτος απο μενα κι εκεινη. και στο τελος κι εμενα οταν την εφτυσα... δεν το πε μπροστα μου αλλα ειμαι σιγουρος σε οποιον ηξερε κατι θα ειπε. ολοι οι πρωην της ηταν μαλακες ολκης και παντα εκεινη ηταν το θυμα. την καταλαβαινω, περασαμε πολλα μαζι, μου σταθηκε σε δυσκολες στιγμες αλλα ολα αυτα ειχαν ενα πολυ βαρυ αντιτιμο. παντα να συμφωνω μαζι της (αδυνατον) και ποτε να μην αισθανθει απορριψη (αδυνατον)
με λιγα λογια, σικε παιχνιδι
11-06-2007, 13:55 #55
Kelly μου καλημέρα! Συγνώμη για την \"εξαφάνιση\" όμως έχω ίντερνετ μόνο στην δουλειά κι έτσι τα Σ/Κ είμαι γενικώς άλαλη. Και εμείς έχουμε διαφορά εφτά χρόνων μεταξύ μας. Μόνο που οι δικές μας ηλικίες δεν θα μας επέτρεπαν (υποθετικά) να εκδηλώνουμε τις ίδιες συμπεριφορές με τις δικές σας μιά και σας περνάμε αρκετά ηλικιακά. Ομως ο έρωτας (και οι μαλακίες που πολλές φορές τον συνοδεύουν) χρόνια δεν κοιτά. Γνώμη μου λοιπόν. Ακόμα κι αν έστειλες ένα ενοχοποιητικό μύνημα στον πρώην σου και διαβάζοντάς το τα πήρε στο κρανίο δεν είχε κανένα δικαίωμα να εξαφανιστεί έτσι άνανδρα και να σου παίξει ολόκληρο παιχνίδι. Αν ήθελε πραγματικά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να είναι και από πάνω θα έπρεπε να σε πιάσει και να σου κάνει συζήτηση ή ακόμα και καυγά αλλά επιτόπου και όχι ετεροχρονισμένα. Ο δικός μου ούτε καν βρήκε μύνημά μου προς κάποιον πρώην (και ούτε και θα μπορούσε άλλωστε αφού δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο) και έπειτα από 1 μήνα απερίγραπτα ρομαντικής και σκλαβωτικής (ας μου επιτραπεί η λέξη) συμπεριφοράς σε ανύποπτη χρονική στιγμή και χωρίς προειδοποίηση μου έβγαλε μία συμπεριφορά ψυχωτική τελείως, μόνο έτσι μπορώ να την περιγράψω. Από την μία μεριά είμασταν στον παράδεισο και ξαφνικά βρεθήκαμε στην κόλαση. Κι όλα αυτά γιατί όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε περίμενε τόσο καιρό χωρίς να μιλάει και όλο αυτό φούντωνε μέσα του και αυξανόταν. Είναι αυτό που λέμε την τρίχα την κάνουμε τριχιά ή το άλλο το γνωστό με το το άντε πήγαινε και γ..σου εσύ και ο γρύλλος σου. Οπως και να έχει το πράγμα δεν είναι καλό να κρατάς μέσα σου πράγματα που σε τρώνε γιατί αυτά θεριεύουν, σε κυριεύουν και μετά δεν ελέγχονται. Καλύτερα να τα βγάζεις όσο μπορείς πιό ήρεμα (ή ακόμα και με φωνή αρκεί να μην κρατάς μούτρα και εγωϊσμούς μετά) και να τελειώνεις. Σίγουρα διανύεις και θα διανύεις για αρκετό καιρό ακόμα δύσκολη πορεία. Βλέπεις δεν έχει σημασία μόνο τι νιώθεις εσύ αλλά και τι νιώθει εκείνος και ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του για να συνέλθει και να επανέλθει. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το να σε κάνει κάθε φορά κουρέλι με τα σχόλια και την συμπεριφορά του και να σε τιμωρεί για κάτι που έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει ούτως ή άλλως οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να σε τιμωρεί για αυτό, όμως σίγουρα έχει υψώσει άμυνες και εγωισμούς πολύ ψηλά και χρειάζεται τον διπλάσιο και βάλε χρόνο για να κατεδαφίσει όλο αυτό το οικοδόμημα που έχει στήσει γύρω του με την προϋπόθεση πάντα ότι θέλει να το κάνει. Το θέμα είναι όπως σου είπα και πριν αλλού. Το θέμα γλυκειά μου είναι καταβάθος εσύ τι θέλεις. Αμα το ξέρεις βάδισε κατά πως σου υπαγορεύει η συνείδηση, η λογική, το συναίσθημα, ο ίδιος σου ο εαυτός. Οσο καλή πρόθεση κι αν έχουμε όλοι να σε βοηθήσουμε (και αυτό φαίνεται μέσα από όλες τις απαντήσεις που έχεις λάβει) τελικά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Βρες το λοιπόν και πορεύσου πάνω σε αυτό και θυμήσου πως είσαι ακόμα μικρή και έχεις πολλά περιθώρια να αλλάξεις πολλά πράγματα στην ζωή σου οπότε αν αισθανθείς σε οποιοδήποτέ σημείο ότι αυτό που έχεις δεν σε καλύπτει πολύ απλά να το αλλάξεις. Αλλαξέ το! Μπορείς! Αυτή είναι μία επιλογή που δεν μπορεί να μας την στερήσει κανείς. Don´t forget!
11-06-2007, 14:12 #56
Κελυ, μπορω να σε ρωτησω τι ακριβως εγραφες στα μηνυματα?
11-06-2007, 14:36 #57
Πω, πω... To dont forget το βγήκε άλλα αντί άλλων... :D
11-06-2007, 14:45 #58
Originally posted by Tass
Πω, πω... To dont forget το βγήκε άλλα αντί άλλων... :DOriginally posted by Tass
...........Αλλαξέ το! Μπορείς! Αυτή είναι μία επιλογή που δεν μπορεί να μας την στερήσει κανείς. Don´t forget!
11-06-2007, 14:56 #59
Originally posted by gramle
Κελυ, μπορω να σε ρωτησω τι ακριβως εγραφες στα μηνυματα?
Παιδιά το μήνυμα είναι η αφορμή. Είναι άλλα που παίζουν. Τώρα το παιδί δεν μπορεί να εμπιστευτεί ούτε τον ίσκιο του, αισθάνεται δεύτερος... είναι κακή κατάσταση. Κι όταν εσύ Kelly θα έχεις κάνει τα πάντα και θα συνεχίσεις να μη βρίσκεις ανταπόκριση ίσως σου βγει εναντίον του. Το μυαλό του τώρα είναι κολλημένο εκεί, ότι και να του πεις και να το εννοείς δεν θα το ακούσει. Τα καλά θα μπαίνουν από το ένα αυτί και θα βγαίνουν από το άλλο. Και θα μένουν μόνο αυτά που σκέφτεται.
Είναι σκληρό αυτό που προτείνω αλλά ίσως και καλύτερο. Πες του μια τελευταία φορά, και να το εννοείς, αυτό που αισθάνεσαι. Αν επιστρέψει στο ίδιο μοτίβο, φύγε. Κοίτα μην μένεις εκεί λόγω του ότι θέλεις να \"επανορθώσεις\" το λάθος σου γιατί μπορεί και να μην διορθώνεται. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο αυτό το πράγμα... τα μηνύματα δηλαδή. Θα έχει δει κι άλλα (δεν κατηγορώ εσένα - εκείνου δεν θα του κάθονται καλά) και για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τον πείσεις.
Τίποτα δεν μιλάει δυνατότερα από την αποχώρηση. Αλλά φρόντισε πρώτα να του έχεις εξηγήσει αυτό που αισθάνεσαι.
Είναι πολύ \"ενήλικος\" τρόπος αντιμετώπισης κι είσαι και μικρή ακόμα αλλά δεν υπάρχει λόγος από ένα σημείο και μετά να περνάτε άσχημα. Ίσως με τον άλλο τρόπο ξεκαθαριστούν τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.
11-06-2007, 15:04 #60
Εχει σημασια το τι εγραφες. Εγω για παραδειγμα, εμαθα οτι ο αντρας μου με κερατωσε με καποια που την ηξερα, ψιλοφιλη. Την πηρα τηλ και μετα απο πιεση την αναγκασα να μου στειλει ολα τα μυνηματα που της ειχε στειλει αυτος. Οταν διαβασα \"εισαι οτι πιο ωραιο μου εχει συμβει, εισαι η ζωη μου ολοκληρη\" κλπ. πως ειναι δυνατον να τον ξαναεμπιστευτω οταν χτυπιεται οτι ηταν ενα μονο πηδημα και δεν σημαινε τιποτα γι αυτον? Ε, με τιποτα. Γι\' αυτο και τωρα υπολειτουργουμε σαν ζευγαρι και ειμαστε μαζι μονο και μονο γιατι υπαρχει ενα παιδι.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή