Πως να φέρω την ηρεμία στη σχέση μας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 104
    Senior Member
    Πες ότι το \"καλό παιδί\" σε κεράτωνε πίσω από την πλάτη σου, σου φερόταν άσχημα, κάπνιζε και κανά τσιγαριλίκι που και που και βαρέθηκες να κάνεις τη νταντά σ\'ένα μεγάλο μωρό με πάμπερς. A ρε Gramble. Τι μαλάκες κυκλοφορούν και κρύβονται πίσω από τα παιδιά και την ανάγκη σας να είσαστε καλές μάνες και στα μάτια του κόσμου.

Senior Member
    \"Ελα μωρε, αντρας ειναι. Δεν σημαινε τιποτα γι αυτον. Εσενα αγαπαει\" ειναι σαν να τους ακουω ρε αλεξανδρε.
    Ποσο δικιο ομως εχεις...

Senior Member
    Gramle,

Θέλεις να ζήσεις την δική σου ζωή σύμφωνα με αυτά που πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου ή σύμφωνα με αυτά που πιστεύουν οι άλλοι για σένα; Με απλά ελληνικά... ποιός κρατάει το τιμόνι της δικής σου ζωής, εσύ ή οι άλλοι;

Senior Member
    Απ\' οτι φαινεται οι αλλοι, αλλα πιο πολυ ο γιος μου. Εχουμε κατι γνωστους που χωρισαν με δυο παιδια τα οποια ειναι φιλοι με τον γιο μου. Απο τοτε που χωρισαν, ο γιος μου συνεχεια με ρωταει γιατι χωρισαν και με βαζει να τον διαβεβαιωσω οτι εγω και ο μπαμπας του δεν θα χωρισουμε ποτε. Του ειπα οτι το αλλο το ζευγαρι επαψε να ειναι ερωτευμενο και καλο ειναι σε αυτη την περιπτωση οι ανθρωποι να χωριζουν γιατι δεν θελουν να ειναι πια μαζι. \"Εσεις ομως μαμα ειστε ακομα ερωτευμενοι με τον μπαμπα μου ομως ετσι? δεν θα χωρισετε, ετσι δεν ειναι?\" και η αγωνια ειναι ζωφραφισμενη στο μουτρακι του....
    πως να του το κανω αυτο?

Senior Member
    Τα παιδιά είναι τα πιό χειριστικά πλάσματα που θα γνωρίσεις ποτέ στην ζωή σου. Από φύσης τους εγωϊστικά θέλουν όλα να γίνονται σύμφωνα με την δική τους κοσμοθεωρία και αντίληψη πραγμάτων, πράγμα α π ό λ υ τ α φυσιολογικό. Το θέμα ξαναλέω για άλλη μία φορά δεν είναι τι θέλουν οι άλλοι συμπεριλαμβανομένου και του γιού σου. Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ. Μεγαλώνοντας αν έρθει εκείνη η στιγμή που ο γιός σου θα γυρίσει και θα σου πει \"Μαμά έκανες το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου που δεν χώρισες παλιά με τον μπαμπά, τώρα θα είμασταν όλοι πολύ καλύτερα\" πως θα νιώσεις νομίζεις; Εγώ πάντως θα έχανα την γη κάτω από τα πόδια μου και αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να φανταστώ ότι θα ένιωθα. Ψάξε λίγο βαθύτερα μέσα σου τι είναι εκείνο που σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο ενοχική. Ισως έτσι βοηθηθείς περισσότερο στο να ξεθολώσει το τοπίο γύρω σου και να δεις τα πράγματα πιό καθαρά.

Banned
    Originally posted by Kelly

Το περιστατικό είναι κάτι απ\'τα κοινά που συμβαίνουν. Εψαξε το κινητό μου και είδε μηνύματα που είχα στείλει με κάποιον που έβλεπα πριν από αυτόν και του έλεγα πόσο μ\'άρεσε μαζί του.

απο τα κοινα???
    :mad::mad::mad:
    Δεν χρεαιστηκε να διαβασω παρακατω για να βγαλω αποψη.

Αν δεν το διαλυσεις αμεσα, ειτε θα εχεις προβλημα, ειτε θα του δημιουργησεις προβλημα.

Μαθε λοιπον οτι αμα θες να κανεις σοβαρη σχεση το Α και το Ω ειναι η αμοιβαια εμπιστοσυνη σε αυτην.
    Επομενως τετοια απαραδεκτα συμβαντα οδηγουν ειτε στην διαλυση ειτε στι συμβατικες σχεσεις (που ο ενας κατασκοπευει τον αλλον...)

Senior Member
    ......Προς το παρόν, θα σας πω τι είχα γράψει στο μήνυμα και πάνω σε αυτό να σχολιάσετε αλλά και μάλλον να μου \'πετάξετε πέτρες\' (το βλέπω να με κατσαδιάζετε!)

Ελεγα στο παιδί, που δεν ήταν πρώην ακριβώς γιατί δεν είχαμε σχέση, μόνο πηδ*** ήταν αλλά με μια λέξη τον αναφέρω εδώ πρώην, του είπα λοιπόν ότι μου άρεσε όταν το κάναμε. Ετσι ακριβώς του το είπα και αυτό είδε και ο δικός μου στο μήνυμα. Μόνο αυτό έκανε καταστροφή. Δεν έγραψα τίποτα άλλο παρόμοιο στα μηνύματά μου.
    Originally posted by gramle
    Οι αντρες κελυ μου εχουν φοβερο κολλημα με αυτο. Θελουν να ειναι οι καλυτεροι. Να σου προσφερουν αυτοι το καλυτερο. Και πιστευουν ο καθενας για τον εαυτο του οτι ειναι ο καλυτερος. Αρα δεν τον αδικω τον καλο σου. Πληγωθηκε γιατι νομιζει οτι οταν το κανετε σκεφτεσαι τον αλλον. Αν οχι τοτε σου λεει γιατι το εγραψε? Μπορει εσυ να το εγραψες ετσι αλλα γι\' αυτον σημαινει πολλα. Εχουνε φοβερο κολλημα σου λεω μ\' αυτο
    Κελλυ και gramle νομίζω, προσωπική άποψη, ότι αυτό το κόλλημα για όσο καιρό υπάρχει, και ναι όντως υπάρχει, είναι κόλλημα του κάθε αντρός. Δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε σχέση του. Εχει να κάνει με τον ευατό του. Και ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να υπάρχει μία σχέση όπου η σεξουαλικότητα του καθενός μέσα στη σχέση καλύπτεται από τον άλλο. Δηλαδή για να αφήσω την ορολογία αν ένας άντρας την βρίσκε στο κρεβάτι με μία γυναίκα που επίσης την βρίσκει με αυτόν στο κρεβάτι τότε το κόλλημα δεν υφίσταται,
    Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο όπως στην περίπτωση της Κελλυς τότε επανεμφανίζεται.
    Και πάλι φεύγει μόνο με τον ανωτέρο τρόπο.
    Αλλά , πάντα προσωπικά μιλώντας, 5 μήνες με φαίνονται too much ο άλλος να μην το έχει πάρει απόφαση να το δεχτεί ότι στην συγκεκριμένη φάση που έστειλες το μύνημα δεν ΣΕ ικανοποιούσε (αυτός εσένα) .
    Γιατί στο κάτω κάτω αυτό συνέβει, είτε θες είτε δεν θές να μας το πεις Κελλυ. Και γιαυτό αποφάσισες και έγραψες στον πρώην σου. (λέω εγώ τώρα. Πάντα δέχομαι ότι μπορεί να κάνω λάθος και μάλιστα μεγάλο)
    Ε και ποιά η αντίδραση εκ μέρους του, μετά την περίοδο 1 εβδομάδας άντε δύο, του θυμού και της πίκρας? Περισσότερη καχυποψία για την καχυποψία. Και εσύ να ψάχνεις τι να κάνεις.
    ΕΕΕΕ χμμμμμ βρε βάλε κανένα να του μιλήσει.
    Μίλα του εσύ χύμα. Σταράτα. Ξέρεις ,ας τον ονομάσω, Γιάννη μου, σε αγαπάω σε λατρεύω και από την πρώτη στιγμή αυτό νιώθω για σένα, αλλά να βρε συ εκείνο που συνέβει τότε πρέπει να το ξεχάσεις αν θές να είμαστε μαζί.
    Η δεν ξέρω κάνε την μέθοδο του σάντουιτσ (βλ άλλο ποστ της gramle σελ 6 ή 7 νομίζω)
    Αλλά ρε συ Κελλυ νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι πέραν της δικής σου δυνατότητα επιρροής.
    Σίγουρα πάντως αφού τον αγαπάς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο το να του το δείχνεις κάθε μέρα. Ε αυτό πρέπει να είναι και αρκετό.

Τεσπα ελπίζω να μη σε κούρασα.

Senior Member
    Oταν είπα κοινά εννοούσα ότι είναι από αυτά τα περιστατικά που συμβαίνουν στις σχέσεις, και όλοι μας τα έχουμε ακούσει στη ζωή μας...ο ένας (άντρας ή γυναίκα) είδε ή άκουσε ή είδε τον άλλον (να πηδιέται, να στέλνει μηνύματα)...και έτυχε και με μένα να γίνει ένα τέτοιο περιστατικό....

Originally posted by krino

Το περιστατικό είναι κάτι απ\'τα κοινά που συμβαίνουν. Εψαξε το κινητό μου και είδε μηνύματα που είχα στείλει με κάποιον που έβλεπα πριν από αυτόν και του έλεγα πόσο μ\'άρεσε μαζί του.

απο τα κοινα???
    :mad::mad::mad:
    Δεν χρεαιστηκε να διαβασω παρακατω για να βγαλω αποψη.

Αν δεν το διαλυσεις αμεσα, ειτε θα εχεις προβλημα, ειτε θα του δημιουργησεις προβλημα.

Μαθε λοιπον οτι αμα θες να κανεις σοβαρη σχεση το Α και το Ω ειναι η αμοιβαια εμπιστοσυνη σε αυτην.
    Επομενως τετοια απαραδεκτα συμβαντα οδηγουν ειτε στην διαλυση ειτε στι συμβατικες σχεσεις (που ο ενας κατασκοπευει τον αλλον...)

Senior Member
    Δε γίνονται σε όλες τις σχέσεις, αλλά και ποιος δεν έχει ακούσει γι\'αυτά...κάποιος κάνει τέτοια βλακεία και μετά άντε να σώσεις τη σχέση σου...

by the way, παιδιά...είμαστε τέλεια αυτόν τον καιρό....μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μου το ξανακοπανήσει...κάποτε...κάπ ως...

Senior Member
    Ex_hus μου,

δεν το έστειλα γιατί δεν με ικανοποιούσε...ήταν μια καθαρά αναπόληση αυτού του πράγματος...και ποιος δεν θυμάται παλιές του σχέσεις, σοβαρές ή ακόμα και αυτές που ήταν μόνο για σεξουαλική ικανοποίηση (και ήταν καλή). Και αυτό συνέβη με μένα...νόμιζε ότι είμαι ακόμα available και στην κουβέντα του είπα, πάντως μ\'άρεσε όταν το κάναμε...και αυτό ήταν όλο...μετά του είπα και ότι έχω αγόρι τώρα. Κόλλησε ο δικός μου σε αυτά τα λόγια...το καταλαβαίνω..και γω το ίδιο..θα είχα κολλήσει...αλλά τώρα νομίζει ότι μπορεί με αυτό το πράγμα εγώ να πηγαίνω με άλλους ΟΧΙ ΟΧΙ ! Ετσι του έχει κολλήσει...και τι χαζή που ήμουν και γω και του ανέφερα γεγονότα από το παρελθόν μου; Του έχουν κάτσει και αυτά...

Originally posted by ex_hus
    ......Προς το παρόν, θα σας πω τι είχα γράψει στο μήνυμα και πάνω σε αυτό να σχολιάσετε αλλά και μάλλον να μου \'πετάξετε πέτρες\' (το βλέπω να με κατσαδιάζετε!)

Ελεγα στο παιδί, που δεν ήταν πρώην ακριβώς γιατί δεν είχαμε σχέση, μόνο πηδ*** ήταν αλλά με μια λέξη τον αναφέρω εδώ πρώην, του είπα λοιπόν ότι μου άρεσε όταν το κάναμε. Ετσι ακριβώς του το είπα και αυτό είδε και ο δικός μου στο μήνυμα. Μόνο αυτό έκανε καταστροφή. Δεν έγραψα τίποτα άλλο παρόμοιο στα μηνύματά μου.
    Originally posted by gramle
    Οι αντρες κελυ μου εχουν φοβερο κολλημα με αυτο. Θελουν να ειναι οι καλυτεροι. Να σου προσφερουν αυτοι το καλυτερο. Και πιστευουν ο καθενας για τον εαυτο του οτι ειναι ο καλυτερος. Αρα δεν τον αδικω τον καλο σου. Πληγωθηκε γιατι νομιζει οτι οταν το κανετε σκεφτεσαι τον αλλον. Αν οχι τοτε σου λεει γιατι το εγραψε? Μπορει εσυ να το εγραψες ετσι αλλα γι\' αυτον σημαινει πολλα. Εχουνε φοβερο κολλημα σου λεω μ\' αυτο
    Κελλυ και gramle νομίζω, προσωπική άποψη, ότι αυτό το κόλλημα για όσο καιρό υπάρχει, και ναι όντως υπάρχει, είναι κόλλημα του κάθε αντρός. Δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε σχέση του. Εχει να κάνει με τον ευατό του. Και ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να υπάρχει μία σχέση όπου η σεξουαλικότητα του καθενός μέσα στη σχέση καλύπτεται από τον άλλο. Δηλαδή για να αφήσω την ορολογία αν ένας άντρας την βρίσκε στο κρεβάτι με μία γυναίκα που επίσης την βρίσκει με αυτόν στο κρεβάτι τότε το κόλλημα δεν υφίσταται,
    Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο όπως στην περίπτωση της Κελλυς τότε επανεμφανίζεται.
    Και πάλι φεύγει μόνο με τον ανωτέρο τρόπο.
    Αλλά , πάντα προσωπικά μιλώντας, 5 μήνες με φαίνονται too much ο άλλος να μην το έχει πάρει απόφαση να το δεχτεί ότι στην συγκεκριμένη φάση που έστειλες το μύνημα δεν ΣΕ ικανοποιούσε (αυτός εσένα) .
    Γιατί στο κάτω κάτω αυτό συνέβει, είτε θες είτε δεν θές να μας το πεις Κελλυ. Και γιαυτό αποφάσισες και έγραψες στον πρώην σου. (λέω εγώ τώρα. Πάντα δέχομαι ότι μπορεί να κάνω λάθος και μάλιστα μεγάλο)
    Ε και ποιά η αντίδραση εκ μέρους του, μετά την περίοδο 1 εβδομάδας άντε δύο, του θυμού και της πίκρας? Περισσότερη καχυποψία για την καχυποψία. Και εσύ να ψάχνεις τι να κάνεις.
    ΕΕΕΕ χμμμμμ βρε βάλε κανένα να του μιλήσει.
    Μίλα του εσύ χύμα. Σταράτα. Ξέρεις ,ας τον ονομάσω, Γιάννη μου, σε αγαπάω σε λατρεύω και από την πρώτη στιγμή αυτό νιώθω για σένα, αλλά να βρε συ εκείνο που συνέβει τότε πρέπει να το ξεχάσεις αν θές να είμαστε μαζί.
    Η δεν ξέρω κάνε την μέθοδο του σάντουιτσ (βλ άλλο ποστ της gramle σελ 6 ή 7 νομίζω)
    Αλλά ρε συ Κελλυ νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι πέραν της δικής σου δυνατότητα επιρροής.
    Σίγουρα πάντως αφού τον αγαπάς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο το να του το δείχνεις κάθε μέρα. Ε αυτό πρέπει να είναι και αρκετό.

Τεσπα ελπίζω να μη σε κούρασα.

Senior Member
    Ελπίζω με τον καιρό να ηρεμήσει και αυτός...ας περάσουμε κάποιες ακόμη ωραίες στιγμές μαζί. πχ σε διακοπές...να δεθούμε κι άλλο και ίσως σιγά σιγά να ξεθωριάζει.... να σταματήσει να ανησυχεί...κάποτε ίσως γίνει και αυτό

Senior Member

by the way, παιδιά...είμαστε τέλεια αυτόν τον καιρό....μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μου το ξανακοπανήσει...κάποτε...κάπ ως...
    Ωραία , πολύ ωραία, τέλεια, και άσε το μέχρι να έρθει. Να σκέφτεσαι ότι δεν θα ξαναέρθει. Είναι καλίτερα σου λέω. Πίστεψέ με σε αυτό τουλάχιστον.

Ex_hus μου,

δεν το έστειλα γιατί δεν με ικανοποιούσε...ήταν μια καθαρά αναπόληση αυτού του πράγματος...και ποιος δεν θυμάται παλιές του σχέσεις, σοβαρές ή ακόμα και αυτές που ήταν μόνο για σεξουαλική ικανοποίηση (και ήταν καλή). Και αυτό συνέβη με μένα...νόμιζε ότι είμαι ακόμα available και στην κουβέντα του είπα, πάντως μ\'άρεσε όταν το κάναμε...και αυτό ήταν όλο...μετά του είπα και ότι έχω αγόρι τώρα. Κόλλησε ο δικός μου σε αυτά τα λόγια...το καταλαβαίνω..και γω το ίδιο..θα είχα κολλήσει...αλλά τώρα νομίζει ότι μπορεί με αυτό το πράγμα εγώ να πηγαίνω με άλλους ΟΧΙ ΟΧΙ ! Ετσι του έχει κολλήσει...και τι χαζή που ήμουν και γω και του ανέφερα γεγονότα από το παρελθόν μου; Του έχουν κάτσει και αυτά...
    Ακόμα πιό ωραία, (και αλλάζω γνώμη με τη μία στο γιατί το έκανες και σορρυ αν πιέστηκες από εμένα να το γράψεις εδώ αλλά νομίζω ότι με πιο πλήρη εικόνα πιο σωστά πράγματα μπορούμε να σου πούμε).
    Ο χρόνος είναι μαζί σου, μαζί σας καλίτερα. Και όσος χρόνος περνάει ωραία τόσο περισσότερα θα έχει να θυμάται (το αγόρι σου) ή να του θυμίζεις εσύ όταν (πολύ με αρέσει αυτος ο σύνδεσμο ο χρονικοΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ) βρεί πάλι η καχυποψία του.

Junior Member
    Kelly καλησπερα.πολλοι φιλοι μας εδω σου εχουνε γραψει αρκετα σωστα το οποιο και πιστευω οτι θα σε βοηθησουν να καταλαβεις καλυτερα καποια πραγματα.εγω απο την αλλη θα σου πω την αποψη μου η οποια μαλλον θα σου φανει σκληρη.Με την εμπειρια μου ομως εως τωρα στα 34μου και με αρκετες σχεσεις στο ενεργητικο μου μαλλον εχω καποια διαφορετικη αποψη απο αλλους ανθρωπους σε θεματα σχεσεων.πιστευω οτι οταν κανουν σχεση 2 ανθρωποι η σχεση αυτη πρεπει να βασιζετε στην ειλικρεινια στο συναισθημα στην εμπιστοσυνη αλλα και στην λογικη.στις σχεσεις υπαρχουν καποια σημαδια ειτε στην αρχη ειτε στην πορεια της σχεσης που δειχνουν οτι αυτη η σχεση <αρωστενει>.πανω εκει η το καταλαβαινει το ζευγαρι και φροντιζει για την θεραπεια της ειτε δεν το καταλαβαινουν με αποτελεσμα η σχεση να τελιωνει.στην περιπτωση σου καταρχην το προβλημα ειναι η ηλικια σου και η ελειψη σωστης αναλυσεις των καταστασεων που σου συμβαινουν.δεν εχεις να κανεις με ενα αγορι της ηλικιας σου αλλα με εναν ανδρα που πρεπει να γινει και λιγο αγορι για να σε καταλαβει τι λες τι πρατεις και γιατι το πρατεις .εσυ μπορει να νομιζεις οπως συνυθως και οι κοπελες της ηλικιας σου οτι βρηκες τον πρηγκηπα σου ισως.τον ανδρα των ονειρων σου η τον ανδρα που δεν θα μπορεσεις να αντικαταστησεις ευκολα.γι αυτο και νιωθεις ετσι και σε εχουνε πιασει ολα αυτα που περιγραφεις.το θεμα ειναι και αυτο που σου λεω ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι ολα αυτα ειναι μια ψευτικη πραγματικοτητα.ζεις σε ενα ψεμα .αυτο δεν ειναι κακο βεβαια γιατι συμβαινει και εχει συμβει σε ολους μας.θελει χρονια και εμπειρειες για να καταλαβουμε την αληθεια.γιατι ας πουμε για σενα αν δεν καταλαβεις με αυτη τη σχεση την αληθεια της τοτε ειναι σιγουρο οτι το πολυ στα 30σου θα εχεις ενα δυο παιδια και ενα διαζυγιο.και μετα θα ειναι ολα αρκετα πιο δυσκολα ειδικα επειδη εισαι και γυναικα.και παντα απο ενα χωρισμο ενως παντρεμενου ζευγαριου και στατιστικα και αντικημενικα η γυναικα ειναι αυτη που τραβαει τα χειροτερα.ο αντρας απλα φευγει και απλα ζει πηγαινονυας οποτα του επιτρεπεται να βλεπει τα παιδια του.και αυτο οχι ολοι.. γιατι λοιπον να φτασεις καποτε εκει?επειδη απλα καψουρευτικες?για πιον λογο?ποια ειναι η αληθεια πραγματικα?μια γυναικεια αντιδραση?ενας εγωισμος?οτι δεν μπορεις ποτε να τον δεις με αλλην?τι απο ολα αυτα ?καποτε καποιος ειπ崨οταν μια σχεση αρχιζει να εχει ανασφαλειες και διαφορα αλλα τοτε αυτο δεν ειναι σχεση ειναι αρρωστια και εγω φευγω για να θεραπευτω.νομιζω λοιπον οτι στην περιπτωση σου υπαρχει λοιπον μια <τελιωμενη> σχεση που απλα δεν ξερετε την ημερομηνια του τελους.καλα θα κανεις λοιπον να σκεφτεσαι με αισιοδοξια το μελλον σου και το <παρακατω> γιατι ετσι θα τελιωσει και ανωδυνα για σενα.μου ακουγεται τραγικο να ακουω μια κοπελα μολις 21 ετων να σκεφτεται τοσο μαυρα. η ζωη και η επυτιχια ειναι μπροστα σου και στο χερι σου την αποκτησεις. να κοιταξεις να κανεις μια σχεση αμα πραγματικα σε νοιαζει η ουσια και το αποτελεσμα που να εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙς ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. αυτη ειναι μονο η αληθεια μιας σχεσης και τα αλλα ειναι απλως καψουριτσες για να παιζουμε να ψευτοκλαιμε και να αισθανομαστε οτι τραβαμε τα χειροτερα του κοσμου. ΟΧΙ κοπελα μου δεν τραβας τιποτα.ΑΠΛΑ μαθαινεις οπως χρειαστηκε να μαθουμε ολοι μας .καποια στιγμη ολα αυτα που γραφεις απλα θα τα θυμασαι και θα γελας.παρε λοιπον τη εμπειρια κρατα το τι καλο περασες στην σχεση και σιγα σιγα φυγε να πας να ζησεις την ζωη χαμογελωντας και δημηουργωντας και οχι κλαιγοντας και μιζεριαζοντας για το τι σου συνεβει.γιατι απλα δεν σου εχει συμβει ΤΙΠΟΤΑ. ολα στο μυαλο μας ειναι. θα μπορουσα να σου γραφω ατελιωτες σελιδες για την <σωτηρια.> της σχεσης σου. το μονο που θα καταφερνα ομως ειναι να σου εδεινα με τις συμβουλες μου απλα μια <παραταση >. και μετα ? τι? πιο μεγαλος πονος ποιο μεγαλη πικρα?οχι κοπελα μου .περασα και εγω απο την θεση σου αρκετες φορες μαλιστα επαθα αλλα ΕΜΑΘΑ κιολας. μαζευα τα κομματια μου και προχωρουσα αλλα ΟΡΘΙΟΣ. και αμα τελικα θεωρησεις οτι στο 1% σου εκανα καλο και αποφασισεις και φυγεις ενα πραγμα δεν πρεπει να ξεχναμε.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. κατσε λοιπον και κοιτα την αληθεια σου. αλλα κοιτα την στα ΜΑΤΙΑ. καλη σου νυχτα και ελπιζω να σου εγινα οσο λιγοτερο κακος γινετε. σιγουρα δεν σου ειπα πραγματα που θα ηθελες να ακουσεις....... και κατι αλλο ! 9 μηνες και να μιλαμε για αγαπη και οτι ειναι το ταιρι σου στην ηλικια σου ειναι μαλλον ταβηγμενο και υπερβολικο.αμα ηταν ετσι τα πραγματα τοσο απλα τοτε ολοι μας επρεπε να ειχαμε παντρευτει 15 με 20 φορες!!!!κατσε και σκεψου ΚΑΘΑΡΑ τα πραγματα και θα δεις...

Senior Member
    Epanastatis (ειλικρινά ελπίζω να γελάσεις με αυτό το post μου)
    Πριν καν ξεκινήσω να το διαβάσω το τι έγραψες είπα ένα ώωχχχχ.
    Το έριξες το τουβλάκι ε????
    και μετά ουφφφφφφφφ ευτυχώς δεν είναι σε γρίκισ......
    Φίλε μου καμιά παραγραφούλα???? Κάτι που να πάρουμε μία ανάσα???? Όλο με τη μία να το διαβάσουμε????
    Ελπίζω να γελάς και να μη τα παίρνεις πολύ σοβαρά αυτά που σου γράφω.

ΑΑΑΑΑ και το κουμπάκι το ΕΔΙΤ αυτή τη δουλειά κάνει. Αφού το στείλεις το μυνηματάκι (μυνηματάκι!!!!!!!!) μπορείς να ξαναμπείς και να το τροποποιήσεις.
    Αντε πάω τώρα να το διαβάσω. Περίμενε να πάρω πρώτα ανάσα. ααααααααααααααααααααααα. Πάω
    λολ

Senior Member
    ρε ex αφιερωσες παλι! με εκανες και γελασα, να σαι καλα. Α! και το gramle (επειδη ρωτησες) ειναι το ονοματεπωνυμο μου σε συμπτυξη

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast