Results 91 to 104 of 104
-
13-06-2007, 11:03 #91
Πέρασα από τέτοιες καταστάσεις και μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς και προσπάθειας που όσο κι αν ακουστεί περίεργο αφορούσαν πρωτίστως τον εαυτό μου, κατάφερα να φέρω την ηρεμία στην σχέση μου κι αυτό γιατί έφερα πρώτα την ηρεμία μέσα μου. Πιστεύω ακράδαντα πως όταν είμαστε εμείς μέσα μας αυτό που λέμε \"καλά\" τότε κι όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τον δρόμο τους. Βέβαια το \"καλά\" είναι υποκειμενικό για τον καθένα και η δική μου εμπειρία δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κανόνας για να βασίσει κανείς την δική του. Ομως όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.
Kelly είσαι στο ξεκίνημα και έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου ακόμα να κάνεις λάθη, να επανορθώνεις, να μετανιώνεις, να ξανακάνεις λάθη και γενικώς να πορεύεσαι μέσα σε αυτόν τον κύκλο που λέγεται ζωή. Ακόμα όμως και εγώ που είμαι στα 35 μου έχω ακόμα χρόνο μπροστά μου για να τα κάνω όλα αυτά. Πιό σημαντικό όμως κι από το χρόνο που διαθέτουμε είναι ότι έχουμε το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα των λαθών μας όπως επίσης και την επιλογή να μην δεσμευόμαστε από αυτά. Εκανες λάθος; Είτε βρες την λύση αν είτε αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις προχώρα παρακάτω. Είναι ωραίο πράγμα το μέλλον, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί και έχει πάντα την επιλογή να το αλλάξει σε αντίθεση με το παρελθόν. Προχώρα λοιπόν κοιτώντας μπροστά.
Την καλημέρα μου σε όλους σας.
- 13-06-2007, 11:47 #92
Dear ex_hus,
αρχικά, όταν ξεκίνησα το θέμα μου, δεν ήθελα να πω τι έγραψα στο μήνυμα, προσωπικό βλέπεις...αλλά στη πορεία χρειάστηκε, για να μου πείτε και σεις καλύτερα την γνώμη σας και να δώσετε την συμβουλή σας.. It\'s ok πάντως :)
Οσο είμαστε καλά, και γω ηρεμώ και αισθάνομαι ότι όντως κάπως το \'ξεχνάει\' (δεν το ξεχνάει κυριολεκτικά) δηλαδή, δεν το αναφέρει και δεν γίνεται καχύποπτος... Απολαμβάνω τις στιγμές μας, και απολαμβάνω την αγάπη που μου δίνει αλλά ένας μικρός κρυφός φόβος υπάρχει, ότι κάπως θα του γυρίσει και θα με αγανακτήσει πάλι με τις βλακείες του, και θα με πιάσουν τα κλάματα..εγώ θα του εξηγώ και εκείνος θα μου πετάει τα δικά του..αλλά όσο περνάμε ωραία αυτά θα θυμάται ελπίζω κάθε φορά....τέλος πάντων...τέσπα που λέτε και σεις..από δω το έμαθα!...δεν τον είχα δει ποτέ πιο πριν..
13-06-2007, 11:53 #93
Καλή μου Τass,
σίγουρα, όταν είμαστε εμείς πρώτα απ\'όλα \'καλά\', όλα παίρνουν το δρόμο τους και φαντάζουν κιόλας διαφορετικά...τα βλέπουμε με άλλο μάτι...μακάρι να διατηρείται αυτό το \'καλά\' το υποκειμενικό, γιατί έχει ευχάριστο αντίκτυπο !
Καλημέρα παιδιά σε όλους σας!!
Originally posted by Tass
Πέρασα από τέτοιες καταστάσεις και μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς και προσπάθειας που όσο κι αν ακουστεί περίεργο αφορούσαν πρωτίστως τον εαυτό μου, κατάφερα να φέρω την ηρεμία στην σχέση μου κι αυτό γιατί έφερα πρώτα την ηρεμία μέσα μου. Πιστεύω ακράδαντα πως όταν είμαστε εμείς μέσα μας αυτό που λέμε \"καλά\" τότε κι όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τον δρόμο τους. Βέβαια το \"καλά\" είναι υποκειμενικό για τον καθένα και η δική μου εμπειρία δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κανόνας για να βασίσει κανείς την δική του. Ομως όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.
Kelly είσαι στο ξεκίνημα και έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου ακόμα να κάνεις λάθη, να επανορθώνεις, να μετανιώνεις, να ξανακάνεις λάθη και γενικώς να πορεύεσαι μέσα σε αυτόν τον κύκλο που λέγεται ζωή. Ακόμα όμως και εγώ που είμαι στα 35 μου έχω ακόμα χρόνο μπροστά μου για να τα κάνω όλα αυτά. Πιό σημαντικό όμως κι από το χρόνο που διαθέτουμε είναι ότι έχουμε το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα των λαθών μας όπως επίσης και την επιλογή να μην δεσμευόμαστε από αυτά. Εκανες λάθος; Είτε βρες την λύση αν είτε αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις προχώρα παρακάτω. Είναι ωραίο πράγμα το μέλλον, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί και έχει πάντα την επιλογή να το αλλάξει σε αντίθεση με το παρελθόν. Προχώρα λοιπόν κοιτώντας μπροστά.
Την καλημέρα μου σε όλους σας.
13-06-2007, 14:19 #94
Originally posted by Kelly
>>>>>Ωραία το άρχισες
Οσο είμαστε καλά, και γω ηρεμώ
>>>>>ψιτ τι είπαμε άστα αυτά τα παρακάτω βάλτα Χ είναι καλίτερα σου λέω
και αισθάνομαι ότι όντως κάπως το \'ξεχνάει\' (δεν το ξεχνάει κυριολεκτικά)
δηλαδή, δεν το αναφέρει και δεν γίνεται καχύποπτος...
>>>>>Ωραία το ξανάρχισες
Απολαμβάνω τις στιγμές μας, και απολαμβάνω την αγάπη που μου δίνει
>>>>>Δεν θέλω αλλά (που έλεγε και κάποιος πολιτικός. \"Δεν θέλω ου\") Όλα τα παρακάτω προς το παρών μόνο στο μυαλό σου συμβαίνουν. Και το μυαλό έχει την δύναμη να κάνει την σκέψη πράξη. Ε μη βγάζεις μόνη σου τα ματάκια σου
αλλά ένας μικρός κρυφός φόβος υπάρχει, ότι κάπως θα του γυρίσει και θα με αγανακτήσει πάλι με τις βλακείες του, και θα με πιάσουν τα κλάματα..εγώ θα του εξηγώ και εκείνος θα μου πετάει τα δικά του..
>>>>>Κάτι παει να γίνει τώρα. Καλά το πάς.
αλλά όσο περνάμε ωραία αυτά θα θυμάται ελπίζω κάθε φορά....
τέλος πάντων...τέσπα που λέτε και σεις..από δω το έμαθα!...δεν τον είχα δει ποτέ πιο πριν..
13-06-2007, 14:25 #95
xaxa ok
καλά τα λες ex_hus !
Originally posted by ex_hus
Originally posted by Kelly
>>>>>Ωραία το άρχισες
Οσο είμαστε καλά, και γω ηρεμώ
>>>>>ψιτ τι είπαμε άστα αυτά τα παρακάτω βάλτα Χ είναι καλίτερα σου λέω
και αισθάνομαι ότι όντως κάπως το \'ξεχνάει\' (δεν το ξεχνάει κυριολεκτικά)
δηλαδή, δεν το αναφέρει και δεν γίνεται καχύποπτος...
>>>>>Ωραία το ξανάρχισες
Απολαμβάνω τις στιγμές μας, και απολαμβάνω την αγάπη που μου δίνει
>>>>>Δεν θέλω αλλά (που έλεγε και κάποιος πολιτικός. \"Δεν θέλω ου\") Όλα τα παρακάτω προς το παρών μόνο στο μυαλό σου συμβαίνουν. Και το μυαλό έχει την δύναμη να κάνει την σκέψη πράξη. Ε μη βγάζεις μόνη σου τα ματάκια σου
αλλά ένας μικρός κρυφός φόβος υπάρχει, ότι κάπως θα του γυρίσει και θα με αγανακτήσει πάλι με τις βλακείες του, και θα με πιάσουν τα κλάματα..εγώ θα του εξηγώ και εκείνος θα μου πετάει τα δικά του..
>>>>>Κάτι παει να γίνει τώρα. Καλά το πάς.
αλλά όσο περνάμε ωραία αυτά θα θυμάται ελπίζω κάθε φορά....
τέλος πάντων...τέσπα που λέτε και σεις..από δω το έμαθα!...δεν τον είχα δει ποτέ πιο πριν..
13-06-2007, 14:41 #96
Επαναστάτη!,
διάβασα το μήνυμά σου και δε σου κρατάω καμία κακία με αυτά που έγραψες. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!
Παρά τις γνώμες και τις συμβουλές όμως, εγώ έχω αποφασίσει να κάνω πάντα το δικό μου γιατί έτσι βρίσκομαι σε αρμονία με τον ευατό μου. Ηowever, I do take your opinions into consideration, into great consideration!
Σας ευχαριστώ και πάλι που έχετε κάνει το δικό σας contribution, ανεξάρτητα αν το θέμα είναι σημαντικό ή ασήμαντο! Οπως και να χει είναι το ΤΩΡΑ και αύριο μπορεί να γίνει ένα τιποτένιο θέμα του παρελθόντος.
Οσο για την ηλικία...στην ηλικία σας, 30, 35 κάπου εκεί..θα σκεφτόμουνα και γω έτσι για κάποιον στα 21 του, τι κάθεσαι και μας λες τώρα, άντε ζήσε τα νιάτα σου...
Πάντως αυτό που με κάνει είναι ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου και ΟΧΙ το 21.
13-06-2007, 14:46 #97
Σωστή τοποθέτηση Kelly. Σημασία δεν έχει πόσα γράφει η ταυτότητα σου αλλά πόσα αισθάνεσαι. And that goes both ways...
13-06-2007, 15:12 #98
Thanks Tass!
Εδώ πέρα όλοι σχηματίζουμε μια εικόνα για τον άλλον αλλά αυτή ίσως να μην τον αντιπροσωπεύει...Σχηματίζο� �με μια εικόνα με βάση αυτά που λέει...άλλα σίγουρα υπάρχουν περισσότερα για αυτό το άτομο πέρα από αυτά που αντιλαμβανόμαστε από τα λόγια του...
Αλλά βλέπετε έτσι είναι όταν όλα γίνονται online...
13-06-2007, 15:22 #99
Λογικό είναι. Αλλο να τον έχεις τον άλλον μπροστά σου και να βλέπεις τις κινήσεις του, το ύφος του, τα μάτια του όταν σου μιλάει και άλλο απλώς να διαβάζεις αυτά που γράφει. Μερικές φορές μάλιστα ο γραπτός λόγος μπορεί και να μην είναι το πιό δυνατό μας σημείο και αυτό μας εμποδίζει να μεταδώσουμε όλα αυτά που θέλουμε στον άλλον. Πάντως και το on-line δεν είναι κακό, μάλιστα ενώνει ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται χιλιόμετρα αμέτρητα μακριά, καμμιά φορά και στην άλλη άκρη του κόσμου...
Συνεπώς όλα έχουν την χάρη και την χρησιμότητά τους τελικά.
Ομως σαν να ξεφύγαμε λίγο (ως πολύ) από το αρχικό θέμα. Διάβασα πως διανύετε μία περίοδο ηρεμίας και χάρηκα. Μην αγχώνεσαι πάντως για το τι μέλλει γενέσθε. Οταν έρθει η ώρα να είσαι σίγουρη πως θα αντιμετωπίσεις οτιδήποτε συμβεί, αν και σου εύχομαι να είναι μόνο ευχάριστα.
13-06-2007, 16:04 #100
Εχεις δίκιο Tass, σε αυτά που είπες..και εγώ μαζί σου!!
Από και πέρα ας πάνε όλα καλά....Το ελπίζω!
13-06-2007, 16:05 #101
Και εγώ στο εύχομαι! Ξανά!
13-06-2007, 16:19 #102
Ευχαριστώ! Ξανά!
13-06-2007, 16:26 #103
Αυτό ξέρεις μπορεί να συνεχιστεί επ΄αόριστον...
Για φαντάσου το... χα, χα, χα.
13-06-2007, 16:37 #104
χχαχα, ναι, δίκιο έχεις...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή