Results 31 to 33 of 33
Thread: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
-
02-09-2007, 13:15 #31Senior Member
Είναι απορίας άξιο το τι κουβαλάω στο μυαλό μου.....Κοίτα..Όλοι ένα μυαλό το έχουμε...Απλά άλλοι το βλέπουμε σαν κέντρο διαδικασιών και άλλοι πιο φιλοσοφικά....έχει μυαλό ο τύπος,λένε...Μα αγαπητέ μου φυσικά..Άνθρωπος είναι...Ή \'\'Είναι μυαλό\" και χέρια και πόδια και χείλη.....κ.ο.κ συμπληρώνω.....Εγώ το μυαλό πάντως οπτικά το βλέπω λίαν αηδιαστικό.....Όταν το πρωτοείχα δει σκέφτηκα με αυτό σκεφτόμαστε;;Αυτό το χάλι είναι που τα κάνει όλα;Απογοητεύτηκα.....Το μυαλό το βλέπω σαν σφουγγάρι.....και οπτικά άχρηστο...Το περίμενα πιο extreme στην κατασκευή του...Δεν μου αρέσει το design....Τόσος λόγος για ένα τυλιγμένο κουβάρι...Μετά Ιωάννα αναρωτιέσαι γιατί καρφώθηκε η σφαίρα.....Αν η σφαίρα έβλεπε κάτι όμορφο δεν θα καρφωνόταν πάνω του....Σου λέει εδώ σκατά είναι ας πάω να χωθώ...Τι χαλάω;;Originally posted by interappted
εγω νιωθω οτι στο μυαλο μου εχω μια σφαιρα!!
αυτο ειναι απο ανεκδοτο!
- 23-11-2007, 09:02 #32Junior Member
25-11-2007, 07:26 #33Senior Member
Ολα; Χεχεχε. Θυμηθηκα τωρα που διαβαζα ενα βιβλιο του Douglas Adams, στο οποιο αναφερεται στην \"Δινη Ολικης Αντιληψης\". Ηταν μια συσκευη/μηχανημα, στο οποιο εμπαινε καποιος και αντιλαμβανοταν ολα οσα υπαρχουν και συμβαινουν στο συμπαν. Κανεις δεν αντεχε στο σοκ. :POriginally posted by giota73
Ολα είναι στο μυαλό πόνος και γιατρειά. Τραγούδι είναι αυτό πιστευω το ξέρετε.

Reply With Quote

Υποστήριξη στην φίλη μου
04-11-2025, 16:50 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία