Results 1 to 4 of 4
-
05-02-2013, 04:30 #1
Καταθλιψη,βουλιμια και βελονισμος
Καλησπερα Εχω καταθλιψη οπως οι περισσοτεροι στις μερες μας τουλαχιστον οι ανεργοι κ αφραγκοι χαχαχα.Παιρνω Ladose π ειναι αντικαταθλιπτικο και κατα της βουλιμιας,Στην καταθλιψη με βοηθαει να στεκομαι στα ποδια μου οχι τοσο οσο παλιοτερα βεβαια π δουλευα κ ειχα καλυτερη ποιοτητα ζωης.Φοβαμαι να το σταματησω μν παθω καμια υποτροπη και μν μ ανοιξει η ορεξη περισσοτερο γτι μια φορα π το σταματησα εβαλα κιλα.Διαβασα προσφατα για τν βελονισμο κ συγκεκριμενα γι τν ωτοβελονισμο κ ειδα οτι βοηθαει κ στην καταπολεμιση της βουλιμιας κ της καταθλιψης και σε κανει να σταματας τα φαρμακα.Εχει κανεις εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα?Υπαρχουν δλδι αμεσα αποτελεσματα η ειναι κομπογιαννητικη μεθοδος γτι δν εχω πολυ εμπιστοσυνη στην παραιατρικη.Και επισης οι τιμες που κυμενονται γτι οπως ειπα ειμαι ανεργος κ αφραγκος.
- 05-02-2013, 09:27 #2
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Γεια σου Zodiac. Σου γραφω σχετικα με τον βελονισμο. Εχω κανει βελονισμο πριν ενα χρονο για αλλες παθησεις (κακος υπνος, νευραλγια, δισκοκηλη). Οσο και να φαινεται απιστευτο ο βελονισμος βοηθαει σε πολλες περιπτωσεις. Κατ αρχας ο βελονισμος δεν ειναι παραιατρικη ουτε παραθρησκεια ειναι κανονικη ιατρικη σε χωρες της ασιας με κεντρο την κινα. Οταν πρωτοπηγα ειχα προβλημα με τον υπνο ξυπνουσα αρκετες φορες την νυχτα. Ε σε μια βδομαδα η βελονιστρια με ειχε βαλει σε σειρα και κοιμομουν κανονικα.Βεβαια τωρα παλι ξυπναω και θα ξαναπαω , μαζευω φραγκα αυτη την περιοδο. Βοηθαει ο βελονισμος σε πολλα πραγματα δηλαδη αν πας για εντονο αγχος να πουμε μετα απο 3,4 συνεδριες θα με θυμηθεις το ποσο ηρεμος και κανονικος θα νιωθεις. Βοηθαει και στην βουλιμια οταν πηγαινα ειχε κοσμο που ερχοταν γιατι ηθελε να σταματησει να τρωει πολυ. Εγω περασα μια περιοδο που δεν μπορουσα να φαω για δυο βδομαδες και εκανα το αναποδο. Δεν ξερω τι και πως αλλα μου ανοιξε την ορεξη και δεν μπορουσα να σταματησω να τρωω. Υπαρχουν τα λεγομενα πρωτοκολλα στον βελονισμο δηλαδη ο "τυφλοσουρτης" για καθε ασθενεια. Μπορεις να βρεις πολλα και στο ιντερνετ το θεμα ειναι να ξερεις που ακριβως μπαινουν οι βελονες. Να ξερεις ενα κανονικα στην Ελλαδα ο βελονιστης πρεπει υποχρεωτικα να εχει τελειωσει γιατρος (πχ παθολογος). Οσο για τα λεφτα ειναι αρκετα ακριβα θα ελεγα αλλα παιζει και αναλογα την περιοχη που ζεις. Εγω ας πουμε πληρωνα 40 ευρω για μια ωρα αλλα ηξερα σε αλλα μερη που επαιρναν 60 ευρω για μιση ωρα
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
05-02-2013, 15:05 #3
Καλημερα.Απο τι μ λες βοηθαει αρκετα αλλα θελει να παω αρκετες φορες.Μπορεις να μ δωσεις το τηλ του βελονιστη π πηγαινες?θα σ στειλω αιτημα φιλιας.
06-03-2013, 06:27 #4
ολα τα ειχα ο βελονισμος μου ελειπε. κατι μου λεει πως ειναι βλακειες ολα αυτα. καποιοι εχουν βρει τροπο να παιρνουν τα λεφτα του κοσμου και παιρνουν και πολλα. ΜΑΚΡΥΑ!