κρίσεις πανικου κ αλκοολ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 56
    Senior Member

κρίσεις πανικου κ αλκοολ

Γεια σε ολους!
    Ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα αυτο το forum!
    Ηθελα να μοιραστω και εγω το δικο μου προβλημα, αφου μπαινω τοσο καιρο και διαβαζω ολες αυτες τις μαρτυρίες που μας αφορουν τοσο και βοηθανε.
    Κλασικα ειχα παθει και εγω τις φοβερες αυτες κρισεις πολυ ασχημα με τις γνωστες συνεπειες να τρεχω στους γιατρους και στους ψυχολογους. Ολα αυτα ξεκινησαν οταν ημουν 24 χρονων και κρατησαν 2 χρονια. δεν πηρα ποτε τιποτα απο φαρμακα, αλλα με μεγαλη προσπαθεια και μετα απο συμβουλες των γιατρων το ξεπερασα. Ετσι νομιζα δηλαδη γιατι ενω περσυ (τωρα ειμαι 30 χρονων) εβγαλα τον θυροειδη σιγα σιγα αρχισε να επιστρεφει ο εφιαλτης με τη απαισια κορυφωση του. Ξανα παλι πανικοβλητη στους γιατρους μεσα στην απολυτη φρικη προσπαθω να μαζεψω το μυαλο μου.
    Εχω ξεκινησει ομοιοπαθητικη για να μην παω στα φαρμακα που δεν ηθελα με τιποτα.
    Ολα πανε καλυτερα αλλα εχω παρατηρησει κατι, που ηθελα να μου πειτε αποψεις και αν εχει κανεις βιωσει τιποτα παρομοιο.
    Μερικες φορες πινω λιγο παραπανω. Τα σαββατοκυριακα κυριως, μπορει να γινει και πιο σπανια αλλα αυτο συμβαινει.
    Λοιπον οποτε εχω περασει μεγαλο ξενυχτι και καταναλωση αλκοολ την επομενη μερα το απογευμα παιθαινω τις χειροτερες κρισεις μονο 3 φορες εχει συμβει αλλα ενιωθα οτι ειμαι στο τσακ να φουνταρω απο την απελπισια.
    δεν μπορω να ελενξω καθολου τον εαυτο μου και αυτο με στεναχωρει απιστευτα. Α παρελειψα να πω οτι ο θυροειδης μου ειναι ρυθμισμενος. Περιμενω την γνωμη σας.

Senior Member
    Aφροδιτη μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.
    H ομοιοπαθητικη δεν απαγορευει τελειως το αλκοολ αλλα το θελει πολυ περιορισμενο και εγω δεν ακολουθω παντα αυτον τον κανονα δυστυχως.
    Aπλα μου εχει κανει εντυπωση γιατι οι μονες φορες που εχω παθει αυτες τις κρισεις ειναι σε hangover.
    Δεν ειναι καπως παραξενο;
    Eνταξει βεβαια γενικα οι σκεψεις μου ειναι αρκετα παραξενες (συνεχεια υπαρξιακα πολυπλοκα και δυσαρεστα) αλλα τουλαχιστον ειχα μαθει να ελενχω αυτες τις κρισεις. Iσως το σωμα μετα απο μεγαλη καταπονηση απο το αλκοολ
    να μην εχει τις ιδιες δυναμεις να ανταπεξελθει.
    Eλπιζω να πανε ολα καλυτερα γιατι εχω χασει την πιστη μου σε εμενα και δεν υπαρχει χειροτερο καθως θα πρεπει να με ανεχτω για καιρο (ελπιζω)!

Senior Member
    ???Mα κανεις δεν πινει σε αυτο το site???
    Kαλα κανετε και εγω το εχω ελατωσει τωρα.
    Παρ\' ολα αυτα μολις πεσει το σκοταδι και ο ουρανος αρχιζει να παιρνει αυτο το βαθυ μπλε, ολα αλλαζουν. Mε πιανει ταχυκαρδια, ιδρωτας και κομπος στο λαιμο σαν κατι να μου εχει κατσει και δεν μπορω να καταπιω καλα. Δεν μπορω να ελενξω τις κακες σκεψεις που ερχονται και με πιανει μια πολυ καλη κρισουλα.
    Eχω γινει παραξενη. Oλοκληρη γαιδουρα και δεν μπορω να ειμαι μονη μου το βραδι και τρεχω σε φιλους. Aπο τα 22 μενω μονη μου και ποτε δεν φοβομουν τωρα εχω γινει ρεζιλι. O Oμοιοπαθητικος μου ειπε οτι ειναι λογικο να τα παθαινω γιατι φαινεται οτι με πιανει η αγωγη και θα περασουν σε καμια εβδομαδα. Mακαρι γιατι δεν αντεχω σκεφτομαι ολα τα αντιθετα απο αυτα που σκεφτομουν. Σαν να θελω να βασανιζομαι συνεχως. Φαυλος κυκλος δεν παλευεται. Eιμαι τοσο κουρασμενη απο ολα αυτα. K πανω που νομιζα οτι ημουν καλυτερα.. Tι χαος ..

Senior Member
    Μάργκο, γεια!Μήπως όταν πίνεις λίγο παραπάνω είσαι ήδη αγχωμένη και γι\'αυτό καταφεύγεις εκεί?Γιατί κάπως έτσι το έπιασα.Κι εγώ πίνω και δεν θα έπρεπε, αλλά στη ζωή μας δεν κάνουμε πράγματα που πρέπει μόνο.Πιστεύω πως αν άρχιζες και καμία συνεδρία με ψυχολόγο, θα σου έκανε καλό.

Senior Member
    χαπακια κ αλκοολ????no no no!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ελάχιστο το επιτρέπει και ο γιατρός.μιλάω πάντα για την δική μου περίπτωση.

Banned
    Το έχω παρατηρήσει και εγώ..
    Όταν πρωτοεμφανίσθηκαν οι κρίσεις πανικού το \"οπλο\" μου ήταν το αλκοόλ. Έπινα λίγο αλλά σε καθημερινή βάση. Όταν \"ξέφευγα\" στην ποσότητα η επόμενη ημέρα ήταν κόλαση. Ο πανικός και ένα αίσθημα θλίψης (βάρος στο στήθος, απογοήτευση) ήταν πάρα πολύ έντονα.

Senior Member
    Το μέτριο είναι ό,τι καλύτερο.Κάτι που δεν κατάφερα σχεδόν ποτέ.Λόγω ασθένειας...

Senior Member
    αλκοολ και ποτο ξανα το λεω no no no γιατι αν αρχισεις και πινεις θα σταματησεις εκει που πρεπει????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    λεπτομέρειες.

Senior Member
    που κανουν την διαφορα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    που δεν ενδιαφέρουν.:P

Senior Member
    :P να ρε!:P:P
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    χοχο ΧΙ!

Senior Member
    4 φορες το διαβασα και οκ το χο το επιασα το χι δεν καταλαβα ομως!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 1 of 4 123 ... LastLast