θεμα......αφησε μου περιθωρια........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Question θεμα......αφησε μου περιθωρια........

καλησπερα και παλι!ισως οσοι εχετε διαβασει τα τελευταια μου θεματα θα καταλαβετε σε τι αναφερομαι.και για οσους δεν εχετε διαβασει,σας πληροφορω οτι πριν απο ενα περιπου βγηκα απο μια σχεση βιαια,χωρις να το θελω!ελαβα ενα μηνυμα χωρισμου απο το αγορι μου γιατι λεει δεν γινεται να ζησουμε χωρις την προοπτικη του μελλοντοσ αφου ανηκουμε σε 2 εντελως διαφορετικες κατηγοριες(μορφωμενη-αμορφωτος).μπορει να χωρισαμε αλλα εκιενος με παιρνει τηλ.συχνα πυκνα γιατι λεει δεν ειναι καλα.του ετυχε κι ενα ατυχημα που εκανε τα πραγματα ακομη χειροτερα!ενα βραδυ στις γιορτες βγηκαμε γιατι το ηθελε και ενω με φιλουσε και με χαιδευε οπως παλια μου λεει οτι πρεπει να του αφησω περιθωρια να ξεμπλοκαρει κ να βρει τον εαυτο του και ως τοτε να κανω υπομονη.εγω λοιπον σαφως σαστισα αλλα προτιμησα να τον αφησω ησυχο και να μην τον ξαναπαρω.βεβαια συνεχιζει κια με παιρνει αλλα δεν γινεται νυξη του θεματος μας.δεν μου λετε τωρα:καλα το προχωραω που προτιμαω να τον αφησω να ηρεμησει και οπου βγει???????????

Senior Member
    τι να σου πω κοπελια.
    δεν θελω να σε παρω και στον λαιμο μου, αλλα εμενα αυτα τα "θελω λιγο χρονο για τον εαυτο μου" δεν μ αρεσουν καθολου....
    ΑΛΛΟ να αποφασισει οτι πρεπει να χωρισετε, ας χωρισετε.
    ΑΛΛΟ να μετανοιωσει και να κανει αποπειρα να τα ξαναβρειτε, ξαναβρειτε τα.
    αλλα λιγο φιλι λιγο θαλασσά, λιγο χουφτωμά και "θελω να σκεφτω" εμενα μου κανουν διλληματα με αλλες γυναικες...

Senior Member
    Εσυ,

τι θελεις?

Αν δεν το ξεκαθαρισεις αυτο θα εισαι μια ζωη πισω στο σημειο μηδεν, στο διλλημα.

Παμε αλλιως.

Φαντασου μια ζυγαρια. Στην μια εχεις τα θετικα του να εισαι μαζι του, στην αλλη τα αρνητικα του να εισαι μαζι του. Προς τα που εχει κλιση η ζυγαρια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι να σου πω κοπελια.
    δεν θελω να σε παρω και στον λαιμο μου, αλλα εμενα αυτα τα "θελω λιγο χρονο για τον εαυτο μου" δεν μ αρεσουν καθολου....
    ΑΛΛΟ να αποφασισει οτι πρεπει να χωρισετε, ας χωρισετε.
    ΑΛΛΟ να μετανοιωσει και να κανει αποπειρα να τα ξαναβρειτε, ξαναβρειτε τα.
    αλλα λιγο φιλι λιγο θαλασσά, λιγο χουφτωμά και "θελω να σκεφτω" εμενα μου κανουν διλληματα με αλλες γυναικες...

ρεμ, είσαι απίστευτη!
    αυτό το λίγο κ λίγο...
    χαχαχα!!!!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλίκη! View Post
    καλησπερα και παλι!ισως οσοι εχετε διαβασει τα τελευταια μου θεματα θα καταλαβετε σε τι αναφερομαι.και για οσους δεν εχετε διαβασει,σας πληροφορω οτι πριν απο ενα περιπου βγηκα απο μια σχεση βιαια,χωρις να το θελω!ελαβα ενα μηνυμα χωρισμου απο το αγορι μου γιατι λεει δεν γινεται να ζησουμε χωρις την προοπτικη του μελλοντοσ αφου ανηκουμε σε 2 εντελως διαφορετικες κατηγοριες(μορφωμενη-αμορφωτος).μπορει να χωρισαμε αλλα εκιενος με παιρνει τηλ.συχνα πυκνα γιατι λεει δεν ειναι καλα.του ετυχε κι ενα ατυχημα που εκανε τα πραγματα ακομη χειροτερα!ενα βραδυ στις γιορτες βγηκαμε γιατι το ηθελε και ενω με φιλουσε και με χαιδευε οπως παλια μου λεει οτι πρεπει να του αφησω περιθωρια να ξεμπλοκαρει κ να βρει τον εαυτο του και ως τοτε να κανω υπομονη.εγω λοιπον σαφως σαστισα αλλα προτιμησα να τον αφησω ησυχο και να μην τον ξαναπαρω.βεβαια συνεχιζει κια με παιρνει αλλα δεν γινεται νυξη του θεματος μας.δεν μου λετε τωρα:καλα το προχωραω που προτιμαω να τον αφησω να ηρεμησει και οπου βγει???????????
    αλίκη, δν ένιωσες άσχημα όταν από τη μία αγκαλιαζόσαστε ερωτικά κ από την άλλη θέλει χρόνο ?
    θα το έκανες εσύ σε αυτόν?
    κ αν ναι , από ποια ανάγκη?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    αχ βρε remedy ,λες να μην το σκεφτηκα αυτο??το πρωτο μηνυμα που του εστειλα ηταν αυτο,οτι εχει αλλη..και ξερεις την απαντηση του:εσυ νομιζεις οτι μονο το πηδημα μετραει???τον εχω χρυσωσει με 1000 τροπους να μου πει αν ισχυει κατι τετοιο ,τον εχω ικετευσει να μου πει την αληθεια...εμ τιποτα,εκει επιμενει οτι δεν συμβαινει τιποτα!!τι αλλο να κανω?εει οτι περναει ασχημα αλλα δεν θελει να ειμαι δυστυχισμενη με αυτον και τα προβληματα του...φοβαμαι μηπως εγω ειμαι τελικα καχυποπτη η τελικα τοσο κοροιδο??αν εχει ομως αλλη η παιζει κατι τετοιο,θα με επαιρνε τηλ?θα μου ελεγε να βγουμε??ειμαστε σε μικρη κοινωνια!!δεν ξερω τι να πω....επισης boltseed δεν ξερω τι θελω...θελω να προχωρησω αλλα γυρναω πισω γιατι τον αγαπω..για αυτο αλλαωστε σας λεω προσπαθω να τον αφησω ησυχο..αλλα αυτος μονο ησυχη δε με αφηνει..

Senior Member
    λεω μηπως απλα θελει να ηρεμησει και ταυτοχρονα ειναι αι αγκιστρωμενος πανω μου..λεει οτι μα αγαπαει ,οτι με λατρευει,οτι δεν θελει αλλες γυναικες...το λεει,το ξαναλεει....ε τοσο μ......ς θα ειναι πια???τοσο αθεοφοβος???ελπιζω οχι!!!!!!

Senior Member
    ρε παιδια πως να το χειριστω????????τωρα με επιασε παλι πανικος!!!δεν αντεχω,μονο την αληθεια ζηταω απο αυτον κι ας ειναι αθλια,ελεεινα αυτα που θα ακουσω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλίκη! View Post
    αχ βρε remedy ,λες να μην το σκεφτηκα αυτο??το πρωτο μηνυμα που του εστειλα ηταν αυτο,οτι εχει αλλη..και ξερεις την απαντηση του:εσυ νομιζεις οτι μονο το πηδημα μετραει???τον εχω χρυσωσει με 1000 τροπους να μου πει αν ισχυει κατι τετοιο ,τον εχω ικετευσει να μου πει την αληθεια...εμ τιποτα,εκει επιμενει οτι δεν συμβαινει τιποτα!!τι αλλο να κανω?εει οτι περναει ασχημα αλλα δεν θελει να ειμαι δυστυχισμενη με αυτον και τα προβληματα του...φοβαμαι μηπως εγω ειμαι τελικα καχυποπτη η τελικα τοσο κοροιδο??αν εχει ομως αλλη η παιζει κατι τετοιο,θα με επαιρνε τηλ?θα μου ελεγε να βγουμε??ειμαστε σε μικρη κοινωνια!!δεν ξερω τι να πω....επισης boltseed δεν ξερω τι θελω...θελω να προχωρησω αλλα γυρναω πισω γιατι τον αγαπω..για αυτο αλλαωστε σας λεω προσπαθω να τον αφησω ησυχο..αλλα αυτος μονο ησυχη δε με αφηνει..
    δεν συνηθιζεται σε αυτες τις περιπτωσεις, να σου εξομολογειται ο αλλος οτι ψαχνεται.....
    και ναι, μπορει και με αλλες να παιζει κι εσυ να του λειπεις και οτι του κατεβει στο κεφαλι να θελει....
    το θεμα ειναι αν ΕΣΥ εισαι διατεθιμενη να παιζεις το παιχνιδι που οριζει η δικη του διαθεση αντι να βαλέις τους δικους σου ορους...
    και τους ορους σου τους βαζεις , παιρνοντας αποστασεις....
    αν αυτο που γινεται , αυτον τον καλυπτει (ειτε εχει ειτε δεν εχει αλλες) αλλα εσενα σε χαλαει, ποιος ειναι ο χαμενος της υποθεσης??????
    αν θες την γνωμη μου, ασε τον να σκεφτει οτι θελει κι οσο θελει και να αποφασισει τι θελει να κανει, αλλα μην εισαι διαθεσιμη να του καλυπτεις την ελλειψη σου , ενω εσυ χαλιεσαι απο αυτο το πηγαινελα...
    ααααααααααααααααααααααααα αααν η αποφαση του ειναι οτι θελει να ειστε μαζι κι ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααν εισαι ακομα εκει οταν την παρει, εχει καλως. ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααν οχι, εχει κι αλλου πορτοκαλιες.....

Senior Member
    ναι αυτο λεω κι εγω να κανω αλλα οταν με παιρνει τηλ.λυγιζω ..σκεφτομαι μια μερα να τον παρω κ να του πω,ερχομαι σπιτι σου να ,μιλησουμε κι εκει να δουμε πως θα μου τα πει..πιστεψε με εδω μαθαινονται ολα,αν παιζει κατι αργα η γρηγορα θα το μαθω αρα ποιοσ ο λογος να με κυνηγαει και να μου ορκιζεται αγαπες και ερωτες??ξερει πολυ καλα οτι ολα πληρωνονται..το ειδε και με το ατυχημα που επαθε..δεν ειναι βλακας ,καταλαβαινει!

Senior Member
    α!!και μιας που εχει γενεθλια αυριο,πειτε μου τι μηνυμα θα μπορουσα ν ατου γραψω ή τι να του πω στο τηλ,αν τελικα αποφασισω να τον παρω??

Banned
    Εγώ αν δεν παίζει τίποτα με άλλη λέω να συνεχίσεις να είσαι μαζί του αφού φαίνεται πόσο τον θες. Και θα φανεί στην πορεία άμα παίζει και με άλλες (άμα κάνει τα ίδια, άμα το μάθεις από πουθενά), δεν έχετε κοινούς φίλους να ρωτήσεις;

Banned
    Για μήνυμα δεν ξέρω, δεν είμαι καλή σ'αυτά.

Senior Member
    εγω να ειμαι μαζι του αλλα αυτος???εξ'ου και ο τιτλος του θεματος.θελει περιθωρια,βλεπει οτι του τα δινω,δεν ειναι ευχαριστημενος με αυτο ομως και με παιρνει τηλ.καθε τρεις κ λιγο να δει πως ειμαι κ πως περναω....οσο για αλλες,προειπα οτι εχω τρελαθει να τον ρωταω,μου ειπε γιατι να βρω αλλη?τι μου λειπει απο εσενα?απλα πρεπει να τελειωσει αυτο τωρα που ειναι νωρις (υποτιθεται νωρις).οσο για κοινους φιλους δεν εχουμε,μονο δικους του οι οποιοι αλλοι μου λενε να τον αφησω να ηρεμησει και αλλοι οτι αυτα που κανει ειναι παραλογα..βρες τωρα λογαριασμο τι γινεται!!!!!!!!!

Banned
    Λοιπόν, αφού σου είπε να κάνεις υπομονή, σημαίνει ότι θα τα ξαναβρείτε πιστεύω. Εγώ από αυτά που είπες κατάλαβα ότι σε έχει σίγουρη. Εξου και τι λένε οι φίλοι του. Δηλαδή οι μισοί τον υποστηρίζουν σε αυτές τις μπούρδες (γιατί περι μπούρδας πρόκειται) που κάνει, και οι μισοί είναι πιο εντάξει μαζί σου. Βασικά το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να φερθείς φυσικά, δηλαδή σκέψου το θυμό σου, φαντάζομαι θα είσαι θυμωμένη, και μην του μιλάς. Μέχρι να πάρει μπρος. Μην σηκώνεις τα τηλέφωνα, μην του λες για άλλες κτλ, μέχρι να σε πεθυμήσει και να πει ωπ τι γίνεται εδώ; Αυτό θα σου κάνει πολύ καλό πιστεύω... Το να είσαι ο εαυτός σου εκτός από το να εκδηλώνεις συναισθήματα είναι πάντα το καλύτερο σε μία σχέση.

Page 1 of 2 12 LastLast