Results 61 to 75 of 80
Thread: όταν νευριάζετε, πώς αντιδράτε?
-
19-06-2007, 12:45 #61
Αν και έχει πάει αλλού η κουβέντα, σαν απάντηση στο πρώτο πρώτο ποστ...
Στην περίπτωση του μετρό που δεν περιμένουν να βγούνε οι μέσα για να μπούνε οι έξω, εγώ απλά κάνω ότι δε τους βλέπω. Αμφιβάλλω αν αντιλαμβάνονται ότι εμποδίζουν, οπότε, κάνω σαν να μην είναι μες τη μέση.
Αυτό που μ εκνευρίζει είναι όταν πετάνε κάτω σκουπίδια. Εάν μπορώ μαζεύω το σκουπίδι και το δίνω πίσω σ αυτόν που το πέταξε λέγοντάς με αθώο (σαν εκείνον που αντί για σκουπίδι σηκώνει τα ψιλά του άλλου για να του τα δώσει) \"Αυτό σας έπεσε\". Συνήθως το παίρνουν και λένε και \"ευχαριστώ\".
Στο σπρώξιμο ή στο στρίμωγμα δεν έχω βρει ικανοποιητική για μένα λύση, και λέω για μένα επειδή στην πραγματικότητα δε λύνουν το πρόβλημα, απλά μου επιτρέπουν να μην μένω παθητική σ αυτές τις καταστάσεις.
Όπως και να έχει, τα νεύρα μου τα συγκρατώ, προσπαθώ να παραμείνω ευγενική και να κάνω τον άλλο να καταλάβει ότι αυτό που κάνει ενοχλεί...στην τελική τι άλλο να κάνεις :) ψυχραιμία
- 19-06-2007, 13:07 #62
yllom ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ......αλλά μόνο για να τα στείλεις με κανα mail στον προθυπουργό τους είναι. Και έχει και άλλα που δεν uploadαρα
Και ύστερα σου λένε εγγλέζικη κουλτούρα. Τρίχες κατσαρές και πράσινα άλογα.
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/...dfdae3dd2g.jpg
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/...9247e9772g.jpg
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/...33613a402g.jpg
19-06-2007, 13:10 #63
Ποιά εγγλέζικη κουλτούρα; Ποιός την έχασε την κουλτούρα για να την βρουν αυτοί; Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα μουσεία τους είναι γεμάτα εκθέματα άλλων χωρών και όχι με δικά τους...
19-06-2007, 18:45 #64
otan imoun mikri orkistika pote na mi moiaso stin mitera mou, idios ses katastaseis thimou k ksespasmatos.
oso megalono omos toso apagoiteuomai aptin zoi k ekneurizomai me to paramikro k antidrao apotoma.
xthes px, exasa ta tragoudia mou apto laptop k arxisa na xtipiemai, na travao ta mallia mou k na dagkono ta xeili mou ospou matosan. prospathisa na metriso tin gnosti malakia eos to 20 k toso pio poli eksagrionomoun. an eixa mia siriga sigoura tha tin karfona stis fleves mou (asxeto alla me iremei).
tespa. den einai k ligo omos na xaneis ta agapimena sou tragoudia, einai poli, para poli dld!
20-06-2007, 02:33 #65
Λίγα τα λόγια σου για τους Άγγλους...Χαχα...Αχ,αχ..Ξανθά αγόρια.....
Με εκνευρίζουν και οι ηλίθιοι κατά καιρούς......οι δήθεν επίσης....
16-07-2007, 11:24 #66
Ενίοτε ώς συχνά τσατίζομαι με την πάρτη μου. Για το πώς συμπεριφέρομαι. Για το πώς σκέπτομαι. Το τι κάνω. Το τι δε κάνω. Το τι δε σκέφτομαι.
Εκεί έχει ωραίες αντιδράσεις.
Από απάθεια έως υπερδραστηριότητα προς επίλυση αυτού που με τσατίζει.
Και από αυτομαστίγωμα έως \"μη σκας μεγάλε είσαι και ο πρώτος\"
Άπό φωναχτά μόνος στο αυτοκίνητο έως υποσεινήδιτα φτιαγμένη κομένη και ραμένη πλοκή σε όνειρο
16-07-2007, 17:50 #67
Ξεσπαω απιστευτα ακομα και σε αλλουσ που δεν φταινε..Μια φορα θυμαμαι ειχα σπασει με το χερι μου την μπαλκονοπορτα 15κοριτσακι και μαλιτσα διπλο τζαμι...ειλικρινα το χαρηκα!!!
18-07-2007, 23:56 #68
Και εγώ πάντα ξεσπούσα αλλά τελευταία με μία σημαντική αλλαγή. Δεν νιώθω τύψεις μετά το ξέσπασμα. Είμαι σίγουρη για όσα λέω και δεν μετανιώνω καθόλου.
18-07-2007, 23:59 #69
Σε αντιθεση με μενα που τα αναμασαω και λεω μπας και εκανα λαθος...μηπως εχει και ο αλλος το δικιο του...τωρα δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος τροπος αντιμετωπισης μαλλον μια μεση λυση.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-07-2007, 00:03 #70
Originally posted by shannyn
otan imoun mikri orkistika pote na mi moiaso stin mitera mou, idios ses katastaseis thimou k ksespasmatos.
oso megalono omos toso apagoiteuomai aptin zoi k ekneurizomai me to paramikro k antidrao apotoma.
xthes px, exasa ta tragoudia mou apto laptop k arxisa na xtipiemai, na travao ta mallia mou k na dagkono ta xeili mou ospou matosan. prospathisa na metriso tin gnosti malakia eos to 20 k toso pio poli eksagrionomoun. an eixa mia siriga sigoura tha tin karfona stis fleves mou (asxeto alla me iremei).
tespa. den einai k ligo omos na xaneis ta agapimena sou tragoudia, einai poli, para poli dld!
υπαρχουν προγραμματα που ανακτας χαμενα αρχεια,
δεν χρειαζεται να ματωνεις για να λυσεις το προβλημα σου....
ψυχραιμια χρειαζεται για να σκεφτεις...
19-07-2007, 00:04 #71
δεν νευριαζω.
19-07-2007, 00:07 #72
Μη λες μεγαλα λογια krino γιατι μπορει να σου κρασαρει ο σκληρος δισκος:P
Χτυπα ξυλο...
ΥΓ.Αν εχει γραψει αλλα πραγματα επανω στα παλια... που θα εχεις γραψει τοσο καιρο... δεν ανακτωνται.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-07-2007, 00:21 #73
Originally posted by keep_walking
Μη λες μεγαλα λογια krino γιατι μπορει να σου κρασαρει ο σκληρος δισκος:P
Χτυπα ξυλο...
http://img359.imageshack.us/img359/1413/z2rl0.jpg
κοιτα εδω μια ωραια συλλογη....
Ολοι τους ειναι κρασαρισμενοι δισκοι....
Ο παρον που εχω και να κρασαρει, τον εχω αποκασταστησει σε 10 περιπου λεπτα.
Θα στο ξαναπω λοιπον,
οσοι προσεχουν εχουν, και δεν ματωνουν τα χειλια τους.
ΥΓ.Αν εχει γραψει αλλα πραγματα επανω στα παλια... που θα εχεις γραψει τοσο καιρο... δεν ανακτωνται.
εσυ τωρα λες μεγαλα λογια αλλα ας το παρει το ποταμι....
σου ανακτω οτι στοιχεια θες απο ενα 100αρη γεματο mp3, τον οποιο θα μου τον δωσεις αφου του κανεις φορματ.
Κρατα και ενα αντιγραφο με οτι εχεις για να συγκρινεις.
Σου υποσχομαι ανακτηση απο 80 εως και 90%.
19-07-2007, 00:25 #74
Χμμμ αν πανω στο 100αρη ειχα mp3 και πανω σε αυτα εγραψα ομως αλλα mp3?
Δεν ηξερα οτι εισαι επαγγελματιας...οι επαγγελματικες λυσεις κοστιζουν για να ανακτησεις μονο και μονο τα mp3 σου (αν μιλας για εξιδεικευμενα μηχανηματα και οχι για απλα undelete προγραμματα του διαδικτυου.)
Βεβαια αν εχεις πολυτιμα στοιχεια αξιζει να πληρωσεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-07-2007, 00:34 #75
οχι βρε δεν ειμαι επαγγελματιας σιγα και εσυ...
Κοιτα, η πληροφορια δεν χανεται αμα κανεις φορματ η γραψεις αλλα μπ3 πανω.
Πιθανον να αλλοιωθει μερικως το ονομα του αρχειου αλλα μεχρι εκει.
Τωρα υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις,
οι απλες ειναι ανακτηση αρχειου πανω σε αλλο η φορματ.
Οι δυσκολες (που δεν εχω κανει) ειναι χτυπημενες κεφαλες η μερικως καταστρεμενα τμηματα δισκου.
Τα undelete που λες, δεν κανουν δουλεια,
χρειαζεσαι recovery tools και πολυ υπομονη, (αυτο για να ειμαστε ον τοπικ)
εναν 80αρη φιλου μου, μου πηρε 2 μερες για να τα βγαλω.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή