Δεν αντεχωωω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Senior Member
    Ναι αλλά να το δεις, όχι να πνίξεις τα συναισθήματά σου στον Η/Υ
    και να ξαναρθείς εδώ 1 χρόνο μετά να ανοίξεις θέμα!

Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω πμ με το ινστιτούτο

Senior Member
    -----------------------------------

Οτι τα εχω πνιξει στον υπολογιστη ειναι αληθεια, και καιγομαι ωρεςςς καθημερινα.
    Μακαρι του χρονου να μην ξανα ανοιξω θεμα.
    Ναι ευχαριστως ενδιαφερομαι, εαν μπορεις σε παρακαλω στειλε μου μηνυμα Ευχαριστω

Senior Member
    φιλε εκανα παρεα με ενα παιδι καποτε που οταν πηγαινε σχολειο ηταν μαγκασ κ τωρα που ναι 26 εχει παρει τα αρχιδια μου το λεει κ ο ιδιοσ βλεπουμε μια φορα ενα γνωστο του με μια μουναρα χαιρετιουνται
    κ μετα μ λεει ξερεισ αυτοσ οταν πηγαιναμε σχολειο τον ειχαμε για χαζο κ τον κοροιδευαμε σημερα ο χαζοσ εχει κοσμηματοπωλειο τ μπαμπα κ μια μουνιτσα κ ο εξυπνοσ δουλευει σε μια καφετερια προσπαθει να βγαλει ενα τει 10 χρονια λογικα το παρατησε
    η τον διαγραψανε πιστευω πιανεισ το νοημα τα πραγματα γυρνανε κ δεν ξερεισ τι θα γινει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ναι καταλαβα, αλλα και παλη δεν γινεται παντα ετσι, μπορει να μην σου τυχει και τιποτα καλο ολα να συνεχισουν ετσι χαλια

Junior Member
    Μην είσαι αγαθός σαν κοριτσάκι να κλαπζουριζης μου θυμιζεις ένα φίλο μου όταν μιλούσε με ένα κορίτσι κοκκινίζει και με την βοηθεια μου τώρα ποιος τον πιανει ,το να καθεσαι στον υπολογιστή δεν καταφερνεις τιποτα,και οτι δεν εχεις φιλους ειναι δικο σου φταιξιμο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου,γιατι αφηνης τους αλλους να σε κανουν οτι θελουν οπως και σε ειπε ο αλλος χερια δεν εχεις,δεν εχεισ να φοβηθεις κανεναν ,να πας σε ενα γυμναστηριο να χασεις κιλα να δυναμώσεις
    θα σε βοηθήσει να εχεις αυτοπεποιθηση και φίλους θα βρης και γκομενες

Αλεξανδρε γνώμη μου είναι πως οι γονεις σου κατι εχουν υποψιαστει, αφου ειπες πως ο πατερας σου πηγε να σου πιασει κουβεντα αλλα δεν εβγαλε τιποτα.
    Ειμαι πολύ μεγαλυτερη σου θα μπορουσες ανετα να εισαι γιος μου. Σαν μεγαλυτερή σου, λοιπόν σε συμβουλευω (αφου δυσκολευεσαι να τους μιλησεις) να δειξεις τα γραπτα αυτά στους δικούς σου. Οτιδήποτε δηλαδή έχεις γράψει εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις ή να κάνεις κάτι άλλο μόνο να πεις ελάτε να δείτε αυτό εδώ.
    Αν πάλι σου φαίνεται δύσκολο θα μπορούσες να αρχίσεις σιγά σιγά να τους πεις ότι δεν νιώθεις καλά, παράδειγμα με την εκδρομή που πρόκειται να πας.
    Πιθανός διάλογος
    - Μπαμπά δεν θέλω να πάω εκδρομή
    - Γιατί Αλέξανδρε
    - Γιατί κάπως νιώθω
    - Πως βρε, τι θα πει κάπως νιώθω
    - Κάπως νιώθω με τους άλλους, νιώθω μόνος μου, δεν ειμαι καλά
    Κάτι τέτοιο, δηλαδή να αρχίσεις να χτυπάς καμπανάκια, ένα «δεν είμαι καλά», «είμαι χάλια», νομίζω αρκεί.
    Αν πάλι σου φαίνονται δύσκολα δείξε τα γραφόμενά σου εδώ, σε έναν καθηγητή σου. Να μιλήσει εκείνος στους γονείς.

Άντε παλικάρι μου. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
    Τι λές?

Senior Member
    βαριεμαι να σου απανταω, γι' αυτο θα σου αφιερωσω καλυτερα ενα τραγουδι :
    http://www.youtube.com/watch?v=LdW5rei_5gI

Καλησπερα σας, αργησα να απαντησω το ξερω, χιλιαα συγνωμη
    Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας

stefanos14587
    Ευχαριστω φιλε μου για το τραγουδι, το εβαλες και την ημερα τον γενεθλιων μου

Member
    χρονια πολλα για χτες αλεκο!! κοιτα κ γω ετσι ενοιωθα στην ηλικια σου, περσι ειδικα το προβλημα ενταθηκε... Το θεμα ομως ειναι να βρισκουμε παντα το κουραγιο να προσπερναμε τα εμποδια που μας βαζει η ζωη. Οταν πια δεν αντεχεις αλλο η λυση δεν ειναι η αυτοκτονια, αλλα το να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου κ να προσπαθησεις να την καλυτερεψεις!Το ξερω οτι ακουγεται δυσκολο κ δεν ξερεις τον τροπο, αλλα σιγουρα ειναι κατι που μπορεις να το καταφερεις! Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο νοημα στην ζωη. Το νοημα της ειναι απλως να ζησεις. Οταν τα πραγματα για σενα λοιπον δεν ειναι καλα, να θυμασαι οτι δεν εισαι μονος. Υπαρχουν ποσοι ανθρωποι σαν κ σενα, με τα ιδια προβληματα, που ισως περνανε κ χειροτερα κ βρισκουν το κουραγιο να συνεχισουν. Προσπαθησε να εισαι ενας απο αυτους! Γιατι σου αξιζει πραγματικα οτι καλυτερο.Σε ολους μας αξιζει!
    Τωρα σαν χειροπιαστη λυση θα σου ελεγα για αρχη να προσπαθησεις με καποιον τροπο να δειξεις στους γονεις σου οτι δεν αισθανεσαι καλα. Ουτε θα σε κρινουν ουτε θα σου πουν οτι δεν θα σε βοηθησουν. Γονεις σου ειναι κ θελουν το καλυτερο για σενα. Οποτε με καποιον τροπο γνωστοποιησε τους οτι δεν νοιωθεις καλα. Ας πουμε αυτο που ειπε η katerina-zaf θα ηταν μια λυση. Η εγω για παραδειγμα καποια στιγμη περσι που δεν αντεχα αλλο, απλως πηγα στην μητερα μου κ εβαλα τα κλαμματα. Κ οταν με ρωτησε τι εχω της δεν της ειπα οτι θελω να αυτοκτονησω για να ηρεμησω απο τις σκεψεις μου επιτελους της ειπα απλως οτι δεν ειμαι καλα, νοιωθω συνεχεια χαλια κ καμια φορα θελω να βλαψω τον εαυτο μου. Φετος ομως νοιωθω πολυ καλυτερα. Αρχισα να ασχολουμαι με πραγματα που με ενδιαφερουν κ νοιωθω οτι γεμιζω την ημερα μου με ασχολιες. Η μαμα μου επισης καμια φορα μου ελεγε οτι αμα νοιωθω χαλια να σηκωνομαι να κανω δουλειες μεσα στο σπιτι, ειναι κατι που σε κανει να νοιωσεις λιγο περισσοτερο δημιουργικος!
    Να σου προτεινω κ κατι αλλο;; Γιατι δεν πας σε καποια ασχολεια που ειναι δωρεαν;; Ας πουμε να προσπαθησεις να γραφτεις σε μια δωρεαν χορωδια, η να ξεκινησεις καποιο δωρεαν οργανο μουσικης! Η αν δε σου αρεσει η μουσικη, κατι αλλο! Οσο για το τραυλισμα, ξερεις ποσο φυσιολογικο ειναι;; Ειναι καθαρα απο το αγχος!Εγω καμια φορα μπορει να αγχωνομαι μπροστα σε κοσμο κ να ειμαι πολυ ντροπαλη οποτε τρεμει η φωνη μου! Τι να κανουμε, συνεχιζω να μιλαω ομως, ακομα κ ας τρεμει η φωνη μου. Κ δεν με νοιαζει ας σκεφτουνε οτι θελουν οι αλλοι!:Ρ
    Συνοψιζοντας λοιπον, για αρχη δειξε στους γονεις σου τι εχεις η μιλησε τους, θ νοιωσεις πολυ ανακουφισμενος πιστεψε με(κ μια αγκαλια απο 2 κατανοητικους γονεις ειναι οτι το καλυτερο). Μετα ξεκινα καποιες συνεδριες σε καποιον ψυχολογο, θα σου ελεγα καλυτερα εν γνωση των γονιων σου. Μετα ξεκινα σιγα σιγα να ασχολεισαι με καποια δραστηριοτητα που σε ενδιαφερει πολυ, κ καμια φορα στο σχολειο προσπαθησε να ρωτησεις κατι καποιο αλλο παιδι, εστω κ κατι ασημαντο(ισως να σου παρει καιρο να το καταφερεις γιατι κ γω πιεζα τον εαυτο μου να ρωτησω κατι ενω ντρεπομουν κ πολλες φορες δεν το καταφερνα) κ ισως η απαντηση που θα παρεις θα ειναι μονολεκτικη. Αλλα θα νοιωσεις εκεινη την στιγμη οτι αξιζε, θα αισθανθεις κατευθειαν πολυ καλυτερα που εκανες εστω κ μια μικρη ερωτησουλα κ ο αλλος σου απαντησε Κ παντα να χαμογελας!Θα δεις που θα σου μεταφερει θετικη ενεργεια! Ακομα κ οταν νοιωθουμε χαλια, καλο ειναι να χαμογελαμε, που θα παει στο τελος ισως κ να το νοιωσουμε!!
    Οσο για το οτι δεν εχεις φιλους, να εισαι σιγουρος πως εχεις. Πρωτα πρωτα τους γονεις σου κ επειτα κ μενα! Θα ειμαι διαθεσιμη να μου μιλησεις οποτε θες!!ΦΙλια!!
    http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec

Καλημερα
    Σε ευχαριστω για την απαντηση, η αληθεια οτι οτι ολο αυτο το καιρο δεν ηθελα να γραψω στο forum γιατι, θα μου ελεγαν παλι εδω εισαι, μετα απο 1 χρονο και το αφησα..
    Φυσικα με το δικιο τους θα μου το λεγανε.
    Η Αληθεια ειναι οτι ολο αυτο το διαστημα δεν εχει αλλαξει κατι στη ζωη μου, οπως ητανε περσι,προπερσι, ειναι και φετος.
    Καθημερινα ζω το ιδιο, καμια απολυτως αλλαγη.
    Τωρα οι τασεις αυτοκτονιας νομιζω εχουν μειωθει δεν εχω, εκτως απο κατι περιεργες στιγμες... δηλαδη για πχ.τα σαββατα οι γονεις μου, τα αδερφια μου, και ολοι φευγουν και πανε εξω βολτα και εγω καθομαι μονος μου μεχρι το βραδυ, νιωθο πολυ μοναξια και ξεσπαω.
    Σαβατο και ολοι ειναι εξω, γιατι εγω να ειμαι μεσα? Να μην μπορω να βγω ουτε ενα σαββατο? να παω καπου, να μιλησω..
    Αλλα μαλλον τωρα πια εχω συμβιβαστει με τη μοιρα μου, γνωριζω το μελλον μου και το ξερω,δεν θα αλλαξει τιποτα θα συνεχισει ετσι ακριβως και εγω να ειμαι εδω και τα χρονια να περνανε.
    Ειμαι 18 και δεν εχω ζησει καθολουυυυυυυυ, δεν εχω βγει τα τελευταια 6 χρονια βολτα με καποιο φιλο πανω απο 5 φορες, γιαυτο ειμαι χαλιααα.
    Μεσα σε 6 χρονια να εχεις βγει 5 φορες και να εισαι μονο 18 χρονον..
    Αλλα και να βγω φοβαμαι, θελω να το αποφυγω με πιανει ενας πονος στη καρδια, εχω συμβιβαστει τοσο πολυ με το μεσα, και τη μοναξια μου, που φοβαμαι να βγω.
    Φοβαμαι να παω ως το περιπτερο, περπαταω στο δρομο και τρεμω, βλεπω ολους τους αλλους και τους ζηλευω οχι για τα ρουχα,τα λεφτα, κ.τ.λ. αλλα επειδη εχουν εναν ανθρωπο διπλα τους, να μιλησουνε, να τους καταλαβει.
    Πλεων οι μονοι μου παρεα ειναι το ιντερνετ, περναω με της ωρεςςςς, δεν εχω κατι αλλο να κανω.
    Απλως ποτε μου δεν καταλαβα σε τι εκανα λαθος, και μεχρι να το βρω θα το πληρωνο για ολη μου τη ζωη.
    Την προηγουμενη φορα καθομουνα στο κρεβατι δεν κοιμομουνα, και σε μια στιγμη βλεπω διπλα μου μια μαυρη σκια να με τραβαει να με παρει, με τραβαγε απο πισω, εγω προσπαθουσα να φυγω και μετα απο πολυ πιεση τραβηχτηκα μπροστα.
    Ρωτησα και μου ειπανε οτι ηρθε να με παρει, δυστηχως μονο ηρθε,δεν με πηρε.
    Αλλα και αυτος θα καταλαβε οτι δεν αξιζω και θα με αφησε, εξαλλου τι να με κανει εκει περα? και εκει αχρηστος θα ημουνα.

Junior Member
    Γεια σου Αλέκο !

Πρέπει να μηδενίσεις και να αρχίσεις από την αρχή !

1) Μην σκέφτεσαι καθόλου το παρελθόν πες οτι δεν υπήρξε πότε ! ξεκίνα απο την αρχή ! (πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις !)
    2) Αν έχεις την οικονομική άνεση πάνε πάρε καινούργια ρούχα (πες τα αδέρφια σου να σε βοηθήσουν ! δόξα τον θεό έχεις !) θα νιώσεις ανανέωση ! ΝΕΑ πράγματα για μια νέα αρχή !
    3) Ξεκινά να πηγαίνεις σε ενα γήπεδο να τρέχεις 5 γύρους στην αρχή (διάβασα οσα έγραψες ξέρω δεν σου αρέσει η γυμναστική αλλα δοκίμασε να το κάνεις, έστω με το ζόρι για 15 μέρες ! αν δεν σου αρέσει τα ξαναλέμε ΕΔΩ !) ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΟ ! μην σκέφτεσαι τπτ ! ΚΑΝΤΟ κ ας νιώθεις άσχημα στην αρχή ! θα σου περασει ! ΠΙΣΤΕΨΕΤΟ !
    4) Μην σκέφτεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν ! ολοι οι άνθρωποι είμαστε ιδιαίτεροι αρα ολοι ήμαστε ΙΔΙΟΙ !
    5) Πες αυτα που σκέφτεσαι σε ανθρώπους, τις ΙΔΕΕΣ σου ! (ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!) βαλτες σε τάξη κ πες αυτό που πιστεύεις ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕΤΟ ! (αν κάνεις λάθος δεν έγινε κατι λες "Ωπ λάθος μου φίλε έχεις δίκιο" κ ολα καλα δεν απολογείσαι !
    6) Αυτοπεποίθηση ! διορθώνοντας μονο την στάση του σώματος σου θα δεις οτι θα ανέβεις ψυχολογικά, πχ μεσα σε μια παρέα η οπου βρίσκεσαι ! (υπαρχει βιβλιο για την σταση του σωματος) αλλα κάνοντας κ απλα πράματα οπως να μην καμπουργιαζεις το στήθος εξω ψηλά το κεφάλι τα χέρια στις τσέπες με τον αντίχειρα πάντα εξω ! θα σου δώσει ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΙΤΑ !
    7) Μάθε κανένα καλό ανέκδοτο βοηθάει πολλοί στις παρέες ! απλά το λες :P και ολοι γελάνε και θα γίνεις γρήγορα το κέντρο της παρέας !
    8) Μην περιμένεις πράγματα απο τους άλλους ! κανε πράγματα εσύ για τον εαυτό σου ! κανε κάτι διαφορετικό όταν βλέπεις οτι δεν αλλάζει κάτι, αυτή είναι η απάντηση σου ...!
    9) Το να πας σε έναν ψυχολόγο ισως είναι ενας κόμπος στον λαιμό στην αρχή αλλα δεν ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ποσο μπορεί να σε βοηθήσει γιατι απλα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ !!! ουτε εγω ειμαι !

Πέρασα απο τα ίδια στάδια κ εγώ και είμαι δυσλεξικός κ εχω απόσπαση προσοχής. Προσπάθησα κ πέρασα στην σχολή που ήθελα, μηδένισα κ ξανά άρχισα ! σε αυτην την 1η φάση μην περιμένεις πράματα απο τους αλλους ! ειναι σαν να περιμένεις σε μια κουζίνα το φαει να γίνει μόνο του (δεν παίζει το καρότο να πηδήξει στην κατσαρόλα από όσα ξέρω... )

ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Member
    Quote Originally Posted by alekos123 View Post
    Καλημερα
    Σε ευχαριστω για την απαντηση, η αληθεια οτι οτι ολο αυτο το καιρο δεν ηθελα να γραψω στο forum γιατι, θα μου ελεγαν παλι εδω εισαι, μετα απο 1 χρονο και το αφησα..
    Φυσικα με το δικιο τους θα μου το λεγανε.
    Η Αληθεια ειναι οτι ολο αυτο το διαστημα δεν εχει αλλαξει κατι στη ζωη μου, οπως ητανε περσι,προπερσι, ειναι και φετος.
    Καθημερινα ζω το ιδιο, καμια απολυτως αλλαγη.
    Τωρα οι τασεις αυτοκτονιας νομιζω εχουν μειωθει δεν εχω, εκτως απο κατι περιεργες στιγμες... δηλαδη για πχ.τα σαββατα οι γονεις μου, τα αδερφια μου, και ολοι φευγουν και πανε εξω βολτα και εγω καθομαι μονος μου μεχρι το βραδυ, νιωθο πολυ μοναξια και ξεσπαω.
    Σαβατο και ολοι ειναι εξω, γιατι εγω να ειμαι μεσα? Να μην μπορω να βγω ουτε ενα σαββατο? να παω καπου, να μιλησω..
    Αλλα μαλλον τωρα πια εχω συμβιβαστει με τη μοιρα μου, γνωριζω το μελλον μου και το ξερω,δεν θα αλλαξει τιποτα θα συνεχισει ετσι ακριβως και εγω να ειμαι εδω και τα χρονια να περνανε.
    Ειμαι 18 και δεν εχω ζησει καθολουυυυυυυυ, δεν εχω βγει τα τελευταια 6 χρονια βολτα με καποιο φιλο πανω απο 5 φορες, γιαυτο ειμαι χαλιααα.
    Μεσα σε 6 χρονια να εχεις βγει 5 φορες και να εισαι μονο 18 χρονον..
    Αλλα και να βγω φοβαμαι, θελω να το αποφυγω με πιανει ενας πονος στη καρδια, εχω συμβιβαστει τοσο πολυ με το μεσα, και τη μοναξια μου, που φοβαμαι να βγω.
    Φοβαμαι να παω ως το περιπτερο, περπαταω στο δρομο και τρεμω, βλεπω ολους τους αλλους και τους ζηλευω οχι για τα ρουχα,τα λεφτα, κ.τ.λ. αλλα επειδη εχουν εναν ανθρωπο διπλα τους, να μιλησουνε, να τους καταλαβει.
    Πλεων οι μονοι μου παρεα ειναι το ιντερνετ, περναω με της ωρεςςςς, δεν εχω κατι αλλο να κανω.
    Απλως ποτε μου δεν καταλαβα σε τι εκανα λαθος, και μεχρι να το βρω θα το πληρωνο για ολη μου τη ζωη.
    Την προηγουμενη φορα καθομουνα στο κρεβατι δεν κοιμομουνα, και σε μια στιγμη βλεπω διπλα μου μια μαυρη σκια να με τραβαει να με παρει, με τραβαγε απο πισω, εγω προσπαθουσα να φυγω και μετα απο πολυ πιεση τραβηχτηκα μπροστα.
    Ρωτησα και μου ειπανε οτι ηρθε να με παρει, δυστηχως μονο ηρθε,δεν με πηρε.
    Αλλα και αυτος θα καταλαβε οτι δεν αξιζω και θα με αφησε, εξαλλου τι να με κανει εκει περα? και εκει αχρηστος θα ημουνα.
    καταρχην,αχρηστος δεν εισαι! Οσο περισσοτερο προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου περι αυτου, τοσο περισσοτερο θα συνεχιζεις να νοιωθεις ετσι!Καταλαβαινω τους λογους που μπορεις να νοιωθεις ετσι αλλα θελω να πιστευω οτι καταβαθος δεν το εννοεις αυτο που λες. Πιστευεις οτι εισαι ικανος για αρκετα πραγματα, απλως λογο της καταθλιψης που προφανως εχεις, δεν ξερεις πως να κινητοποιηθεις κ απο που να ξεκινησεις κ ολα σου φαινονται δυσκολα. Για αυτο ομως δν χρειαζεται να κατηγορεις τον εαυτο σου, δεν εισαι αχρηστος οντως, απλως ολο αυτο ειναι καθαρα το αποτελεσμα της καταθλιψης.
    Καταδευτερον, πηγαινεις σε ψυχολογο; τι γινεται φετος; πως σταματησες να εχεις τοσο εντονες τασεις αυτοκτονιας; Οριστε κ κατι θετικο! Μην τα μηδενιζεις ολα, μονο κ μονο απο τον τροπο που γραφεις δειχνεις οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο, αντλησε κουραγιο απο αυτο κ βρες την δυναμη να προχωρησεις!
    Επειτα, δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι οτι θα στην πουμε επειδη γυρισες μετα απο τοσο καιρο να ξαναγραψεις! Η καταθλιψη ειναι κατι χρονιο, δεν φευγει απο τη μια μερα στην αλλη. Οποτε νοιωθεις την αναγκη να μιλησεις, εδω ειμαστε για να σε ακουσουμε. Δεν χρειαζεται να νοιωθεις ουτε τυψεις ουτε να φοβασαι ουτε τιποτα!
    Για μενα η λεξη κλειδι σε ολα αυτα που μας περιεγραψεις ειναι το οτι εχεις συμβιβαστει!Μην συμβιβαζεσαι ποτε στην ζωη σου! Ξερεις ποσες φορες το εχω κανει εγω αυτο το πραγμα; Μονο περισσοτερη δυστυχια φερνει κ χειροτερες σκεψεις. Πρεπει οπωσδηποτε να το παρεις ΕΣΥ αποφαση οτι πρεπει να αλλαξει η ζωη σου προς το καλυτερο. Μολις το παρεις αποφαση, θα δεις οτι ενω δεν θα αλλαξουν κατευθειαν ολα, θα νοιωθεις μια δυναμη να σε ωθει στο να προχωρησεις μπροστα! Κ φυσικα εννοειται δεν θα πρεπει να απογοητευτεις με την πρωτη αποτυχια. Δεν θα καταφερεις απο την μια μερα στην αλλη να ξεπερασεις την καταθλψη, να εισαι σιγουρος γ αυτο, αλλα αμα πεισεις τον εαυτο σου οτι ΜΠΟΡΕΙΣ θα δεις οτι στο τελος θα τα καταφερεις!
    Να σε ρωτησω κατι αλλο τωρα... στους γονεις σου εχεις μιλησει;; Ξερουν πανω κατω πως νοιωθεις; Αν ναι τοτε ζητησε τους να σε στηριξουν με οποιο τροπο μπορουν! Αν οχι μιλησε τους οπωσδηποτε! Βαλε ολους τους φοβους σου περα οσον αφορα αυτο. Η μεγαλυτερη βοηθεια κ υποστηριξη ερχεται απο τους γονεις κ απο τα αδερφια μας!
    Ξεκινα λοιπον με μικρα βηματακια, ασχολησου με κατι που σε ενδιαφερει πραγματικα, μια δραστηριοτητα που σου αρεσει, ψαξε μεσω ιντερνετ πραγματα που να γινονται δωρεαν η στο δημο σου που θα πληρωνεις κ φτηνοτερα! Κ επειτα οταν βλεπεις οτι τα Σαββατοκυριακα χειροτερευεις που μενεις μονος σου, αλλαξε το κ αυτο! Λεγε στους γονεις σου να βγαινετε ολοι μαζι! Δεν υπαρχει περιπτωση να σου πουν οχι!
    Κοιτα θεωρω οτι μπορεις σιγουρα να καλυτερεψεις την ζωη σου κ να σταματησεις τελειως να νοιωθεις ετσι. Απλως εισαι κ σε μια ηλικια που περνας απο την εφηβεια. Δυστυχως η εφηβεια ειναι μια δυσκολη περιοδος που μας κανει να μεγαλοποιουμε ολα μας τα προβληματα. Σε λιγο καιρο,πιστεψε με, θα κοιτας πισω κ θα βλεπεις οτι η λυση ηταν μπροστα σου. Απλως επειδη νοιωθεις τελειως μπερδεμενος αυτη την περιοδο της ζωη σου ισως σχετικα με το μελλον σου, τα αισθηματικα σου, το οτι δεν εχεις βρει ακομα παρεες που να μπορεις να νοιωσεις ανετα μαζι τους κ να βγεις μαζι τους ενα Σαββατο, νοιωθεις τελειως χαμενος. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως. Αρκει οπως ειπα πριν θα κινητοποιηθεις, να το θες πραγματικα, κ να σταματησεις να συμβιβαζεσαι!
    Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο. Αμα εχεις κατι να απαντησεις κ θες να το συζητησεις, μην διστασεις. Δεν θα σου πει κανενας τιποτα που εκφραζεις τις σκεψεις σου κ μας λες τις ανησυχιες σου.
    http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec

Σας ευχαριστω ολους για της απαντησης σας

πο φιλε αυτο με το οπλο και εγω το σκεφτομαι καθε μερα λεω μακαρι να ειχα ενα οπλο γιατι ειναι γρηγορο και ανωδυνο κα ειμαι πολυ δειλος οπως και εσυ.Σε νιωθω 100 % σχεδον εγω δεν ετρωγα ξυλο αλλα ξερω πως ειναι να σε ταπεινωνουν.Αν ζεις ακομη απαντησε μου εχουμε πολλα να πουμε.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast