ερωτας η΄ αγαπη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Εσυ απιστησες στο σχεση τοτε ή εκεινος?
    Αλλος λογος πλην αποστασης κ απιστιας υπηρχε?

εκεινος..αλλα τον συγχωρεσα.μιλουσαμε μετα χανομασταν για κατι μηνες μετα ξαναμιλουσαμε..κ ξανα παλι μεχρι που φτασαμε στο σημερα κ ξα ναμιλησαμε μετα απο 3 χρονια.εγω τ ειπα οτι δεν περιμενα να ξαναμιλησουμε ποτε κ ξερεις τι μ ειπε?πως το ηξερε πως ηταν σιγουρος οτι θα ξαναμιλουσαμε καποτε..

Senior Member
    Nαι καταλαβα. Τοτε τι αλλο εγινε? Εσυ πως εμαθες για την απιστια? Πως αντεδρασε εκεινος?

απο εναν δηθεν φιλο του..στην αρχη το αρνιοταν αλλα μετα το παραδεχτηκε,τον συγχωρεσα αλλα μετα εμαθα οτι εκανε κ σχεση κ πλακωθηκαμε κ ετσι χαθηκαμε..

Senior Member
    Kοιταξε δεν ειναι περιεργο να μη μιλας με καποιον πρωην και μετα απο χρονια, να βρεθειτε κ να ξανακυλησει το θεμα. Αν θες να στο εξηγησω επιστημονικα να το κανω.
    Η δικη μου αποψη ειναι οτι θελει να εισαστε ξανα μαζι, σε προσεγγιζει ερωτικα δηλαδη, δε σου μιλαει για να σαστε φιλοι.
    Συνηθως οταν ο χωρισμος επερχεται απο εξωγενη αιτια, στο μελλον ειναι πιο ευκολο να αναδυθουν ξανα τα συναισθηματα.
    Παντως θελει επανασυνδεση.

κ εγω τι πιστευεις οτι πρεπει να κανω?τον αγαπαω τον ανθρωπο π ειμαστε μαζι τωρα αλλα πρεπει να σ πω πως μολις μ ειπε ολα αυτα ο πρωτος μ ερωτας η καρδια μ καρδιοχτυπησε οπως ειχε χρονια να κανει...

Senior Member
    Πολυ λογικο μου ακουγεται. Με τον πρωτο τι προοπτικες υπαρχουν? Αμα ειναι να μενετε παλι μακρια αστο καλυτερα γτ θα κουρασει παλι το θεμα.

το ξερω..εινα καταδικασμενο εξ αρχης,σαν ενας φαυλος κυκλος π δεν λεει να τελειωσει..δεν ξερω τι θα κανω τελικα αλλα σ ευχαριστω γα τον χρονο π διεθεσες ωστε να συζητησεις μαζι μ..

Senior Member
    Εγω θα σου λεγα να επιδιωξεις να πας εκει που νιωθεις καλυτερα. Σε ρωτησα πριν γτ πες οτι θελεις κ συ να δωσεις μια ευκαιρια δοκιμαστικα αφου ζησατε τοσα πολλα μαζι με το παλικαρι, μπορει αυτος να ρθει εκει που μενεις εσυ? εσυ μπορεις να πηγαινεις? αν δε γινεται ειναι δυσκολο το θεμα. Παντως εχω δει πολλα ζευγαρια να επανασυνδεοντε ακομα κ μετα απο χρονια που δε μιλανε. Σε θελει παντως, ειναι σιγουρο.

Senior Member
    Μην κοιτάς πίσω. Αξίζει να πληγωθείς ξανά και να πληγώσεις και τον νυν σου για μια ιστορία που τελείωσε ασχημα και μάλιστα σχεδον προ 10ετίας?

Πρόσεχε γιατί όποιος ζητάει τα πολλά, χάνει και τα λίγα...

νομιζω τ ποτε δεν τ ξεπερασα..απλα εμαθα να ζω χωρις αυτον...θα παω να τον δω σε 2 μηνες,δε μπορω νωριτερα,αν βεβαια μιλαμε μεχρι τοτε.δεν ξερω τι θα γινει,απλα θελω να τον δω...τοτε θα ξερω.

Senior Member
    Η γνωμη μου ειναι να πας και ως τοτε μπορειτε να μιλατε που κ που, οχι κ καθε μερα. Εφοσον με αυτον τον ανθρωπο εζησες ενα τοσο μεγαλο ερωτα και αποτελει κεφαλαιο στη ζωη σου γτ να εισαστε στα μαχαιρια? Σιγα σιγα θα το πας, δε λεμε να πεσεις με τα μουτρα.

εχεις απολυτο δικιο αλλα η λογικη παει περιπατο σε τετοια θεματα...μονο αν τον δω θα ξερω αν μπορω να συνεχισω την ζωη μ χωρις αυτον η με αυτον

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Η γνωμη μου ειναι να πας και ως τοτε μπορειτε να μιλατε που κ που, οχι κ καθε μερα. Εφοσον με αυτον τον ανθρωπο εζησες ενα τοσο μεγαλο ερωτα και αποτελει κεφαλαιο στη ζωη σου γτ να εισαστε στα μαχαιρια? Σιγα σιγα θα το πας, δε λεμε να πεσεις με τα μουτρα.
    θα το κανω...θα το κανω για να μη αναρωτιεμαι μετα τι θα γινοταν μετα αν...ισως να μην βγει τπτ απο αυτο ισως κ να βγει κατι..τουλαχιστον θα το μαθω κ μετα θα μπορεσω να συνεχισω την ζωη μ με ή χωρις αυτον

Senior Member
    λολ μεγαλωνεις αναποδα εσυ?

Page 2 of 2 FirstFirst 12