Results 76 to 90 of 203
-
05-03-2013, 23:48 #76
- 05-03-2013, 23:59 #77
Γειά σου Cinderella
δεν σου αξίζει να ζεις μια τόσο νοσηρή κατάσταση, γι' αυτό κι όπως σου είπαν όλοι χρειάζεται να κινητοποιηθείς άμεσα.. Η εκλογίκευση
σίγουρα βοηθάει, αλλά σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι κι ο καλύτερος σύμβουλος. Αυτός είναι "άρρωστος" αλλά κι εσύ σ' αυτή τη φάση θέλεις στήριξη και
φροντίδα για να ξεπεράσεις την κακοποίηση και να προχωρήσεις. Κι αν μετά αποφασίσεις να γυρίσεις.. νάναι απόφαση συνειδητή κι όχι επειδή τεχνηέντως
π.χ. ο λεγάμενος χρησιμοποιεί την ενοχή κι έτσι καταφέρνει και σε ρίχνει.. κι εσύ για λόγους που τώρα σου είναι αδιευκρίνιστοι το επιτρέπεις αυτό να συμβαίνει.
Υ.Γ. Αν θες ρίξε μια ματιά κι εδώ για δωρεάν υποστήριξη http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post362750Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-03-2013, 00:12 #78
καλησπερα σας...
νεα εδω...γεια σας καταρχην....
....απο τη μια διαβαζοντας το post (χαζευα μερη στον κοσμο!!!!!-μαλλον για να ξεφυγω...και κατεληξα καπως εδω....) θελω να πω.....στην lonely " ελεος....γιατι δεν ξυπνας?????" και ταυτοχρονα μου ερχεται να πω στην παρτη μου" εσυ μιλας???"
(ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο...)
μαλλον κι εγω αναζητω μια απαντηση για το τι μου συμβαινει.......η δικη μου ιστορια λοιπον...ημουν για 10 χρονια σε μια σχεση..μμμμ..περιεργη...με πολλη πολλη αγαπη (δεν το αμφισβητω αυτο)..αλλα οσο ωριμαζε ...τοσο δυσκολευε..
λιγο οι συνθηκες, λιγο οτι μεγαλωσαμε μαζι...anyway....κατεληξα καποια στιγμη, ενω ημουν στα 25 να νιωθω οτι ειμαι 45....τελος παντων, ασυμφωνια χαρακτηρων, καθυστερηση να καταλαβω τι συμβαινει και να το παραδεχτω...μετα απο πολυυυυ καιρο μεσα στη σχεση (κοντα 3ετια) ειπα τελος....παραλληλα....δυστυχω ς και οχι προς τιμην μου....ειχα αναπτυξει σχεση με εναν τυπο...στο τελευταιο εξαμηνο της σχεσης μου...παντρεμενο....ευτυχως οχι παιδια.....φρεσκοπαντρεμενο ομως....με αρκετη χημεια μεταξυ μας....απο πριν τους "βιαστικους" γαμους του.....και στην δικη του κατασταση απογοητευμενο μαλλον (?)....με τον οποιο ομως ειχαμε και πολλα κοινα σημεια και πολλη κατανοηση και φαινομενικα πολλα ιδια θελω....τυπου...ο ενας το αλλο μισο του αλλου...και συναισθηματικα...και γενικοτερα....
τελος παντων...ο τυπος χωρισε (οχι εξαιτιας μου..ηταν πραγματικα περιεργη η κατασταση του)..και εμεις συνεχιζουμε...μεσα απο την κατασταση και τα λογια του μου δημιουργηθηκαν απο το πουθενα ονειρα οικογενειας (το λεω μονο και μονο για να εστιασω στο "θεμα" που εχω οσον αφορα την αποψη μου για την οικογενεια, δλδ..οι δυο συντροφοι ερχονται να επιβεβαιωθουν και να ολοκληρωθουν μεσα απο ενα παιδι..και ενω ενα παιδι ειναι η πρωτη προτεραιοτητα, ο συντροφος ποτε δεν ξεπεφτει)..εχοντας λοιπον αυτη την αποψη, ξεκινησα να ονειρευομαι...παραλληλα...οχ ι αμεσος σκοπος...αλλα επιτελους ονειρο (ενω δεν το ειχα ποτε)..
μεσα απο διαφορες δυσκολες καταστασεις (κρυφη σχεση λογω προηγουμενων συνθηκων κλπ- απαιτησεις στην δουλεια- ξεσπασματα σε εξοδους- κλπ) ξεκινησαν και τα θεματακια....δε μπορω να περιγραψω πολλα και τους λογους...λιγο εγωισμος...λιγο ζηλεια..λιγο εκρηκτικοι χαρακτηρες και οι δυο...λιγο η πιεση λογω συνθηκων....καποια στιγμη σε εντονο καυγα σκαει και το πρωτο σωματικο ξεσπασμα.....τρανταγμα...τοσο εντονο ομως που με εκανε να ξεσπασω σε κλαμματα, απο πονο....μπλα μπλα μπλα σε αγαπαω με αγαπας ηρεμησανε οι καταστασεις...(να προσθεσω εδω οτι σε προηγουμενο καυγαδακι προεκυψε στο προσωπο μου η κατηγορια "*******"-το φερω βαρεως- λογω ποτου...... και στα νευρα μου απο το ακουσμα της εκφρασης ηταν εντονο το ξεσπασμα μου με χαστουκι)...τελος παντων πρωτο κρουσμα....
μαλλον(?) ουσιαστικα συναισθηματα μεταξυ μας...τυπου...παμε...πορευομα� �τε...να κανουμε οικογενεια και τετοια....και κακα τα ψεματα....ποια γυναικα δεν ονειρευεται οικογενεια και μαλιστα με καποιον που εχει καψουρωθει?(..)..οποτε κι εγω εκει....
τελος παντων, ολα καλα, ο ενας για τον αλλον οσο γινεται...καποια στιγμη στα καυγαδακια ξανα σκανε χαστουκια.......ωπα λεω.....ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.....ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ...ελα μου ομως που στο προσωπο του βρισκω πολλα που θελω...νιωθω αγαπη....και θεληση να συνεχισουμε...και λογια οτι ειναι κοινη πεποιθηση...πορευοματε...ΜΑΖ Ι....δινω τοπο στην οργη και στην πικρα του ξεσπασματος....ολα καλα....περναει καιρος και ξανασκαει θεμα...ιδιο με το παρελθον (ζηλειες κλπ και απο τις δυο πλευρες ομως.....)το ενα φερνει το αλλο..μπλα μπλα μπολικο...βρισιες μπολικες....και βρισκομαι...να εχω δωσει ενα χαστουκι τυπου συμμαζεψου..δεν καταλαβαινεις τι λες...αλλα....να σερνομαι στο πατωμα με βια ..τραβηγμα μαλλιων σε σημειο να με ποναει το κεφαλι τρεις μερες μετα....σηκωμα απο τους ωμους και πεταμα κατω με αποτελεσμα να ειμαι πιασμενη παντου (συν μελανιες σε σημεια που χτυπησαν σε επιπλα)....κοινως...οσο κι αν μη θελω να το παραδεχτω....δαρμενη....
χιλια συγνωμη αν σας κουρασα....εγω προσωπικα δεν ξερω τι θα κανω...τα συναισθηματα μου δυστυχως (?) για αυτο υο ατομο εξακολουθουν να ειναι ισχυρα...φοβαμαι πολυ το ενδεχομενο δεν αλλαζει ο ανθρωπος...θελω ισως να δωσω το ελαφρυντικο...δε ξερω....οπως και να εχει θελω να πω οτι καταλαβαινω τοσο την lonely οσο και τη cinderella και ευχομαι να μας ερθει αυτο που αξιζουμε....
06-03-2013, 00:13 #79
καλησπερα σας...
νεα εδω...γεια σας καταρχην....
....απο τη μια διαβαζοντας το post (χαζευα μερη στον κοσμο!!!!!-μαλλον για να ξεφυγω...και κατεληξα καπως εδω....) θελω να πω.....στην lonely " ελεος....γιατι δεν ξυπνας?????" και ταυτοχρονα μου ερχεται να πω στην παρτη μου" εσυ μιλας???"
(ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο...)
μαλλον κι εγω αναζητω μια απαντηση για το τι μου συμβαινει.......η δικη μου ιστορια λοιπον...ημουν για 10 χρονια σε μια σχεση..μμμμ..περιεργη...με πολλη πολλη αγαπη (δεν το αμφισβητω αυτο)..αλλα οσο ωριμαζε ...τοσο δυσκολευε..
λιγο οι συνθηκες, λιγο οτι μεγαλωσαμε μαζι...anyway....κατεληξα καποια στιγμη, ενω ημουν στα 25 να νιωθω οτι ειμαι 45....τελος παντων, ασυμφωνια χαρακτηρων, καθυστερηση να καταλαβω τι συμβαινει και να το παραδεχτω...μετα απο πολυυυυ καιρο μεσα στη σχεση (κοντα 3ετια) ειπα τελος....παραλληλα....δυστυχω ς και οχι προς τιμην μου....ειχα αναπτυξει σχεση με εναν τυπο...στο τελευταιο εξαμηνο της σχεσης μου...παντρεμενο....ευτυχως οχι παιδια.....φρεσκοπαντρεμενο ομως....με αρκετη χημεια μεταξυ μας....απο πριν τους "βιαστικους" γαμους του.....και στην δικη του κατασταση απογοητευμενο μαλλον (?)....με τον οποιο ομως ειχαμε και πολλα κοινα σημεια και πολλη κατανοηση και φαινομενικα πολλα ιδια θελω....τυπου...ο ενας το αλλο μισο του αλλου...και συναισθηματικα...και γενικοτερα....
τελος παντων...ο τυπος χωρισε (οχι εξαιτιας μου..ηταν πραγματικα περιεργη η κατασταση του)..και εμεις συνεχιζουμε...μεσα απο την κατασταση και τα λογια του μου δημιουργηθηκαν απο το πουθενα ονειρα οικογενειας (το λεω μονο και μονο για να εστιασω στο "θεμα" που εχω οσον αφορα την αποψη μου για την οικογενεια, δλδ..οι δυο συντροφοι ερχονται να επιβεβαιωθουν και να ολοκληρωθουν μεσα απο ενα παιδι..και ενω ενα παιδι ειναι η πρωτη προτεραιοτητα, ο συντροφος ποτε δεν ξεπεφτει)..εχοντας λοιπον αυτη την αποψη, ξεκινησα να ονειρευομαι...παραλληλα...οχ ι αμεσος σκοπος...αλλα επιτελους ονειρο (ενω δεν το ειχα ποτε)..
μεσα απο διαφορες δυσκολες καταστασεις (κρυφη σχεση λογω προηγουμενων συνθηκων κλπ- απαιτησεις στην δουλεια- ξεσπασματα σε εξοδους- κλπ) ξεκινησαν και τα θεματακια....δε μπορω να περιγραψω πολλα και τους λογους...λιγο εγωισμος...λιγο ζηλεια..λιγο εκρηκτικοι χαρακτηρες και οι δυο...λιγο η πιεση λογω συνθηκων....καποια στιγμη σε εντονο καυγα σκαει και το πρωτο σωματικο ξεσπασμα.....τρανταγμα...τοσο εντονο ομως που με εκανε να ξεσπασω σε κλαμματα, απο πονο....μπλα μπλα μπλα σε αγαπαω με αγαπας ηρεμησανε οι καταστασεις...(να προσθεσω εδω οτι σε προηγουμενο καυγαδακι προεκυψε στο προσωπο μου η κατηγορια "*******"-το φερω βαρεως- λογω ποτου...... και στα νευρα μου απο το ακουσμα της εκφρασης ηταν εντονο το ξεσπασμα μου με χαστουκι)...τελος παντων πρωτο κρουσμα....
μαλλον(?) ουσιαστικα συναισθηματα μεταξυ μας...τυπου...παμε...πορευομα� �τε...να κανουμε οικογενεια και τετοια....και κακα τα ψεματα....ποια γυναικα δεν ονειρευεται οικογενεια και μαλιστα με καποιον που εχει καψουρωθει?(..)..οποτε κι εγω εκει....
τελος παντων, ολα καλα, ο ενας για τον αλλον οσο γινεται...καποια στιγμη στα καυγαδακια ξανα σκανε χαστουκια.......ωπα λεω.....ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.....ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ...ελα μου ομως που στο προσωπο του βρισκω πολλα που θελω...νιωθω αγαπη....και θεληση να συνεχισουμε...και λογια οτι ειναι κοινη πεποιθηση...πορευοματε...ΜΑΖ Ι....δινω τοπο στην οργη και στην πικρα του ξεσπασματος....ολα καλα....περναει καιρος και ξανασκαει θεμα...ιδιο με το παρελθον (ζηλειες κλπ και απο τις δυο πλευρες ομως.....)το ενα φερνει το αλλο..μπλα μπλα μπολικο...βρισιες μπολικες....και βρισκομαι...να εχω δωσει ενα χαστουκι τυπου συμμαζεψου..δεν καταλαβαινεις τι λες...αλλα....να σερνομαι στο πατωμα με βια ..τραβηγμα μαλλιων σε σημειο να με ποναει το κεφαλι τρεις μερες μετα....σηκωμα απο τους ωμους και πεταμα κατω με αποτελεσμα να ειμαι πιασμενη παντου (συν μελανιες σε σημεια που χτυπησαν σε επιπλα)....κοινως...οσο κι αν μη θελω να το παραδεχτω....δαρμενη....
χιλια συγνωμη αν σας κουρασα....εγω προσωπικα δεν ξερω τι θα κανω...τα συναισθηματα μου δυστυχως (?) για αυτο υο ατομο εξακολουθουν να ειναι ισχυρα...φοβαμαι πολυ το ενδεχομενο δεν αλλαζει ο ανθρωπος...θελω ισως να δωσω το ελαφρυντικο...δε ξερω....οπως και να εχει θελω να πω οτι καταλαβαινω τοσο την lonely οσο και τη cinderella και ευχομαι να μας ερθει αυτο που αξιζουμε....
06-03-2013, 00:20 #80
στε...να κανουμε οικογενεια και τετοια....και κακα τα ψεματα....ποια γυναικα δεν ονειρευεται οικογενεια και μαλιστα με καποιον που εχει καψουρωθει?(..)..οποτε κι εγω εκει....
06-03-2013, 00:24 #81
06-03-2013, 00:53 #82
συμφωνω απολυτα.....πιστεψε με απολυτα....εξω απο το χορο ομως...
συν του οτι νομιζω οτι ανεφερα οτι ηταν πολυ βιαστικος γαμος...λογω συνθηκων να ερθω να προσθεσω.....συν του οτι οταν πλεον ξεκινησε εκεινος ο γαμος το ζευγαρι δεν ξεκινουσε την κοινη ζωη του...με την τυπικη εννοια του "γαμου"....την ειχε ηδη ξεκινησει...αποψη μου οτι δεν ειναι θεμα οτι μπηκα στο ζευγαρι...κοινη αποφαση...ετσι κι αλλιως κι εγω στην προηγουμενη κατασατση ημουν σαν παντρεμενη...το χαρτι ελειπε....τελςο παντων...ετσι κι αλλιως ειναι περιπλοκη κατασταση....
06-03-2013, 01:02 #83
omeleta ο λογος που σ εχει χτυπησει ειναι η ζηλεια?
06-03-2013, 01:10 #84
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-03-2013, 02:19 #85
Βρε κερασι γιατι πας τις ερωτησεις απ εξω απ εξω ??
κανε την απο την αρχη να τελειωνουμε ρε φιλε Αφου εκει θα καταλειξουμε ..κανατε σεξ ??για να κανω και γω με τη σειρα μου μεσα απο σας ...(τι βιτσιο και αυτο )
Cinderella, lonely,ommeleta
κοιταξτε αυτο λιγο αν θελετε.. για να μη ψαχνεται πολυ.. υπαρχουν παρα πολλα κεντρα αξιολογα ,θα μπορουσα να βαλω καποια ..
αλλα προσωπικα νομιζω οτι δεν εχει σβησει τελειως το συγκεκριμενο, και το οποιο εχει προσφερει πολλα ..και χωρις χρηματα!
Με μοναδες ψυχολογικη υποστηριξη , νομικη προστασια κτλ ...
Παρτε ενα τηλ ,και αν ειστε εκτος Αθηνων, ειχε απ οσο γνωριζω, κεντρα σε ολη την Ελλαδα : )
Γενική Γραμματεία Ισότητας
Συμβουλευτικά Κέντρα για τη Βία κατά των Γυναικών
• Νίκης 11, Σύνταγμα, Αθήνα • τηλ.: 210 33.17.305-6
• Αλκιβιάδου 76, Πειραιάς • τηλ.: 210 41.12.091, 41.29.101
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
06-03-2013, 02:22 #86
Μερκέλα σ'ευχαριστώ για το site, μπήκα, το ειδα και αυριο θα πάρω τηλέφωνο να δω τι μπορώ να κάνω! Έχεις δίκιο ότι η εκλογίκευση βοηθάει αλλά... τα κενά είναι πολλά και πονάνε. Έρχονται στιγμές που μου λείπει και εκεί ξεχνάω τα γεγονότα! Ξέρω θα μου πείτε... τι σου λείπει? να σε χτυπάει? Όχι βέβαια. γιάυτό θεωρώ ότι έχω πρόβλημα βαθύτερο, πρόβλημα κατανόησης του εαυτού μου, της ζωής... Δεν θέλω να ξαναγυρίσω.... λέει η λογική! Που να είναι τώρα, μου λείπει γαμώτο... λέει η καρδιά! Βέβαια πρέπει να πω ότι ούτως ή άλλως και αυτός χάθηκε μέχρι στιγμής΄και ίσως να μην ξαναεμφανιστεί ποτέ αλλά... το πρόβλημα παραμένει...
06-03-2013, 02:32 #87
Πραγματικά είστε όλοι πολύ καλοί και το ενδιαφέρον σας για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια άμεσσο. Όσο πιο γρήγορα πάρουμε τηλέφωνο, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από την άβυσσο που κρύβει η ψυχή μας και ανέχεται...
Όσο για το kerasi, τελικά soft ... μάλλον όλοι χρειάζονται σε μια παρέα! Με την απάντηση που του έδωσες, με έκανες και γέλασα μέσα στον πόνο μου! Σ'ευχαριστώ για όλα!
06-03-2013, 17:22 #88
σιντερελα εισαι τουλαχιστον ειλικρινης. Στο αναγνωριζω! Η γνωμη μου παντως ειναι οτι γουσταρεις και ολα τ αλλα για τηλεφωνα σε φορεις και μου κανε μου ρανε ειναι κουραφεξαλα. Ουτε ειναι οτι δεν αγαπας τον εαυτο σου.
06-03-2013, 18:07 #89
Και τα καθυστερημένα κάποιος πρέπει να τα μαζεύει. Δεν μπορούν να αλωνίζουν στο φόρουμ και να εμφανίζονται σε κάθε νέο θέμα που αναρτάται, κάνοντας τις ίδιες γελοίες, εκτός τόπου και χρόνου όπως λες, ερωτήσεις, εκτρέποντας την κουβέντα από τα ουσιώδη στα κουτσομπολίστικα.
Φοβάμαι ότι η υποδοχή οποιουδήποτε νέου μέλους από τον συγκεκριμένο δυσφημίζει το φόρουμ και προδιαθέτει αρνητικά για το επίπεδό του. Γι' αυτό και μόνο κάποιες φορές το επισημαίνω. Δεν έχω κανένα άλλο λόγο να ασχολούμαι μαζί του.
07-03-2013, 00:12 #90