Πώς να πω ότι δεν ειμαι καλα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Καποτε τα βλεπουμε ολα μαυρα αλλα στο τελος θα δεις το φως καθως βγενεις αυτο το τουνελ. Υπομονη και πιστη στον ευατο σου ειναι οι δυο λεξεις-κλειδι. Εσυ καλο θα ηταν να προσπαθησεις να βρεις τι ειναι αυτο που μπορει να σε κανει να χαλαρωσεις και να νιωσεις πιο ηρεμη.

Ειμαι σε αυτο το τουνελ-λαβυρινθο πολλα χρονια τωρα.Εχεις απολυτο δικιο ομως..ο,τι και να γινει αν εχω αυτα τα 2 δε θα με επηρεαζει το ιδιο.σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις συμβουλες σου.:)
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Junior Member
    Εγω σε ευχαριστω που με ακουσες ! Θα τα καταφερεις ! Ισως αν θες μπορεις να ψαξεις τροπους επιλυσης στα συμπτωματα τα οποια εχεις, οπως ειναι η αυπνια οπως προαναφερες ! Εγω θα ειμαι εδω για οτιδηποτε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    .Αλλα δε ταιριαζω και τοσο με τα παιδια εδω.Ειμαι καπως πιο μαζεμενο κοριτσι και γενικα δε συμφωνω με τη συμπεριφορα και τα πραγματα που κανουν οποτε δεν ακολουθω.Αργοτερα που θα σπουδασω ελπιζω να βρω κατι αξιολογο.................................. ...........Ισως αν συμβει κατι καλο και ξελαφρωσω λιγο να ηρεμησω. :/
    Απ οτι φαινεται εχεις βάλει και συ περιορισμους στον εαυτο σου που σε απομονωνουν ,
    δυστυχως δεν εχουμε παντα την πολυτελεια να βρουμε αυτους που ταιριαζουμε τελεια , κανουμε παρεα με αυτους που εχουμε τωρα για να μπορουμε να βγαινουμε, να εχουμε μια στοιχειωδη διασκεδαση ,και ισως να επηρεασουμε κι αυτους να μας καταλαβουν λιγο , χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο κατα τη γνωμη μου,μπορεις απλα να κανεις παρεα με καποιους και για το απλο "ξεκαρφωμα" !
    Οταν θα πας να σπουδασεις ...τοτε τα δεδομενα θαναι διαφορετικα ,το ζητημα για σενα ειναι τωρα πως θα αντιμετωπισεις το αγχος σου ...μην περιμένεις να συμβει κατι απ τον ουρανο που θα σε ανακουφισει .
    Στο ευχομαι βεβαια , αλλα μιλαμε για τις δυναμεις μας και αυτο που μπορουμε εμεις να κανουμε ! κατεβασε λιγο τον πήχη σου και μην περιμενεις να εχεις την τρομερη επικοινωνια για να κανεις παρεα και να διασκεδαζεις λιγο ωστε να εκτονωνεσαι κιολας ,,
    Για ποιο ηρεμο υπνο δοκιμαζε τη βαλεριανα , βοηθαει πολυ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12