Results 16 to 30 of 58
-
08-02-2013, 11:29 #16
μέχρι πριν από λίγες μέρες έχω δεν άντεχα άλλο ήθελα να βάλω ένα τέλος σε αυτό ...με κράτησε πάλι με τα γνωστά δώσε μου μια ευκαιρία θα φτιάξω τα πράγματα κτλ αλλα με έχει κουράσει πως μια γυναικα στην ηλικία της δεν έχει χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να κάνει αυτά που θέλει ...ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω τα εσωτερικά της οικογενειας της και να σου πω την αλήθεια δεν κάθομαι να τα σκαλίσω ...αθηνα εμενα k πριν απλά είχα και τόπο διαμονής σε άλλο μέρος λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας και πηγαινοερχόμουν ήταν από κοινού η απόφαση να ξενοικιάσω από εκεί ώστε να μεταφέρω τα πράγματα μου εδώ για να μείνουμε μαζί ...η στάση των γονιών της είναι ακραία όπως σου είπα πριν από μέρες πήρε ο κολλητός μου σπίτι της και του είπαν πως δεν γνωρίζουν κανέναν p.x κώστα ( βάζω όνομα τυχαία) και ότι είναι σίγουρη πως η κόρη τους δεν έχει καμια σχέση μαζί μου καθώς ξερουν που είναι και τι κάνει ....κοίτα γιάννη με αυτούς δεν με ενδιαφέρει k πολύ άλλωστε μονο 3 φορες έχουν πάρει θέση τουλάχιστον αυτό ξέρω ...σε αυτό φταίει και η κοπέλα που όλο το διάστημα κρύβει την όλη κατάσταση ...το θέμα είναι πως και αυτή ακόμα και τώρα που έγινε αυτό δεν βγήκε μπροστά να πει δύο λόγια σε αυτούς να δείξει τι θέλει το περίεργο είναι πως 2 μέρες τώρα δεν έχει απαντήσει σε mail μου ούτε με έχει πάρει τηλέφωνο ειλικρινά όλοι μου λένε να μην ασχοληθώ ...πως είναι καμμένη υπόθεση και όλα τα σχετικά ...με έχει πονέσει όλο αυτό απίστευτα πολύ εχθές k σήμερα έφαγα δυο κρίσεις πανικού με τρομερή ταχυπαλμία και γενικότερα η υγεία μου έχει κλονιστεί το διάστημα αυτό ....τίποτα πρέπει να το πάρω απόφαση και να το τελειώσω όλο αυτό θα με διαλύσει αυτή η κατάσταση
- 08-02-2013, 14:47 #17
carlos κωσταλέξι ή όχι, αν κάποιος δεν θέλει να 'σωθεί', δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Το θέμα όπως λες δεν είναι να αποδείξεις στους γονείς ότι η κόρη τους όντως μιλούσε και είχε σχέση μαζί σου, αλλά τι κάνει η ίδια και τι κάνετε μαζί σαν ζευγάρι. Αφού εργάζεται, δεν είναι ένας άνθρωπος κλειδωμένος στο σπίτι που έχει εγκλωβιστεί, έτσι δεν είναι? Οπότε, θα μπορούσε υποθέτω και να επικοινωνεί μαζί σου και να σε συναντά, αλλά και να αντικαθιστά ένα κινητό που κάποιος της πήρε.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι αν έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον τρομοκρατίας, αυταρχισμού, χειριστικών συμπεριφορών, υποτίμησης κλπ, είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχω συγγενή σχεδόν 40 χρονών που είναι να απορείς πόσο υποταγμένη είναι στους γονείς της (εις βάρος φυσικά της ζωής και της υγείας της), παρότι έχει εδώ και πολλά χρόνια σταθερή δουλειά, έναν μισθό που πολλοί θα ζήλευαν, αλλά και δικό της σπίτι. Για χρόνια προσπαθούσαμε να την ενθαρρύνουμε.... δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Επομένως, είτε κάποιος απλά δεν θέλει και σε δουλεύει, είτε δεν μπορεί, κάπου χρειάζεται να βάζουμε ένα όριο.
Θα έλεγα λοιπόν ότι με το δίκιο τους σου λένε όλοι να μην ασχοληθείς. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχει νόημα να συνεχίσεις να προσπαθείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνθείς εντελώς και σιγά σιγά να το ξεπεράσεις. Και στην επόμενη σχέση, να μην δέχεσαι για τόσο μεγάλο διάστημα, τόσο μυστήριες καταστάσεις.
08-02-2013, 15:44 #18
Καρλε να σε ρωτησω, λες οτι ειναι 28 η κοπελα και της απαγορευουν να χει κινητο οι γονεις. Δηλαδη αμα την πιασουν με κινητο τι θα της κανουν? Θα την κανουν ντα?
Σου προτεινω λυση τυπου ψιθυροι καρδιας....και μη τα βαζεις με την κοπελα!!!
08-02-2013, 16:07 #19
πραγματικά όπως τα είπες είναι ...
απλά είναι εκνευριστικό να έχεις κάνει τόσο υπομονή και να μην βλέπεις να δικαιώνεσαι και ρε μαρίνα πραγματικά όλο αυτό με πλήγωσε τόσο πολύ μέσα μου και με πήγε πίσω σε τόσα πολλά πράγματα ,φταίω και εγώ σε πολλά που δεν πάτησα πόδι νωρίτερα ...εδώ ο πατέρας τις για να την έχει του χεριού της ας πούμε πήγε και της πήρε μέχρι και αυτοκίνητο καινούργιο και όταν το συζητήσαμε μου απάντησε ok μην ανησυχείς στην τελική αν το θέλουν θα το πάρουν πίσω σε περίπτωση που φύγω από το σπίτι αλλα 2 χρονια στη μάπα ποσο ακόμα να αντέχω - ανεχθώ μια τέτοια κατάσταση στο κρυφτό με κούρασε ...δεν λέω έχω κάνει και εγώ τα λάθη μου όλοι κάνουμε απλά σαν άτομο σβήνω πολύ εύκολα τα άσχημα και κρατάω τα καλά με αποτέλεσμα όλα όσα είχα σβήσει η νόμιζα πως τα είχα βγήκαν στην επιφάνεια και με πνίξανε ...είναι αυτό που και με φίλο το συζήτησα που είπε αν ήθελε θα είχε βρει τρόπους θα είχε κάνει τα πάντα ...ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω πως γραπώθηκα από μια τόσο άκυρη σχέση πάντα με γοήτευαν τα δύσκολα τα ήθελε ο κώλος μου αλλα τέτοια συνεξάρτηση με τους γονείς της που να την περίμενα !!!
08-02-2013, 16:18 #20
kerasi
και καρτοκινητό το πήρανε και αυτό ...
είναι πολύ περίεργη η κατάσταση μα εκεί ήταν να καταλήξουμε ψίθυροι καρδιας αλλα δεν είναι έτσι ζούμε στο 2013 έλεος dld είχε πολύ εξαντλητικό ωράριο από τις 8 μέχρι τις 7 στην δουλειά της και πίστευα πως ok είναι κουρασμένη από όλο αυτό άσε μωρέ δώσε χρόνο και όλα τα σχετικά ...δεν τα έχω βάλει με την κοπέλα στην ουσία ...αυτοί είναι το θέμα k ότι η κοπέλα μέσα από την ρουτίνα τους έγινε ένα με αυτό ειλικρινά όταν τις τα έλεγα έβαζε καμια φορα τα κλάματα και έλεγε πως δεν είναι έτσι αυτή δεν ξέρει τι έχει πάθει και όσο να ναι δεν ήθελα να την κάνω και σκατά αλλα μετά εγώ μάζευα την σκατίλα και είμαι και άνθρωπος που δεν μιλάω εύκολα και που να πω την ιστορία αυτή ,πίστευα πως θα μου λέγανε καλά k εσύ τι κανεις κάθεσαι ακόμα ...για αυτό πήρα το θάρρος και μπήκα εδώ και σας ευχαριστώ που ανταλλάζουμε απόψεις μου κάνει καλο , παράλληλα παw και σε μια ομάδα εργασίας με θέματα σχέσων ...περίμενα να έρθει k αυτή αλλα πως όταν έχει περιορισμένο χρόνο αλλα είναι αυτό που είπατε then θέλει έχει βολευτεί εκεί να πηγαίνει σπίτι της να έχει το καθαρό σεντονάκι ρούχο φαγάκι ...δεν είχε ζήσει ποτε και μονη της
09-02-2013, 00:00 #21
ρε παιδιά από εδώ και πέρα τι πσιτεύεται πως πρέπει να κάνω ....
έστειλα και μήνυμα αλλα απάντηση δεν πήρα θα μου πεις είναι τόσο νωπό όλο αυτό και τι να σου πει έχεις δίκιο τα έχω κάνει σκατά,συνήθως από κάποια ένταση αφήνει 2-4 μέρες για να μιλήσει ...αλλα μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση πως μετά από όλη την φάση που πήρε τηλ...σε αυτήν ούτε την δώσανε και πως επίσης αυτοί κάνανε σαν να μη υπάρχω εγώ και πως ξέρουν πολύ καλά τι κάνει η κόρη τους και αποκλείεται να είναι μαζί μου
δεν είναι παράλογο όλο αυτό δεν θα πρέπε να είχε εμφανιστεί και να πει έστω τα έχω κάνει σκατά άσε καιρό να περάσει η έστω να το τελειώσει εδώ ,δεν μπορώ να το χωνέψω πως είχε μια ευκαιρία να σηκωθεί να φύγει από εκεί μέσα και στην τελική ακόμα και αν με μένα δεν πήγαινε καλά αυτή θα είχε κερδίσει την ελευθερια της , μα καλά τόσο σκατά τα έχει μπαλώσει και δεν μπορεί να τα ξεμπλέξει η δεν θέλει να πατήσει πόδι και να κερδίσει όλα αυτά όπως πάντα που έλεγε να σηκωθεί να φύγει ...από εκεί μέσα τι μπορεί να την μπλοκάρει δεν καταλαβαίνω ...όπως επίσης τι να κάνω εγώ σηκώνομαι k φεύγω έτσι η περιμένω να δω τι θα μου πει ..έχεις κανεις καμια ιδέα
09-02-2013, 00:21 #22
- In this old house where every door is open
Σηκωνεσαι και φευγεις, καθεις λουζεται τις επιλογες του. Ειναι αρκετο αυτο ωστε να λουζεται και τις επιλογες καποιου αλλου.
09-02-2013, 01:40 #23
09-02-2013, 11:25 #24
θα συμφωνήσω με το λίλιουμ !η κοπέλα απλά είναι άβουλη, δεν έχει καταλάβει απο μόνη της ότι πρέπει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και δεν είναι κάτι τρομερό
για να το κάνεις απλά μια απόφαση είνα και να βάλεις όρια!!και αυτήν την απόφαση πρέπει να πάρεις και εσύ γιατί αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται εσύ θα φυτοζωείς και δεν θα συνεχίσεις στην ζωή σου !!όσο και να θες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο είναι δύσκολο να προχωρήσεις!!για αυτό μην την χαιδεύεις άλλο!!σόρρυ αν ήμουν κάπως απότομη!!Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.
09-02-2013, 11:43 #25
- In this old house where every door is open
Aυτη πρεπει να επιλεξει αν θα συνεχισει να ειναι αβουλο ον ή θα κυνηγησει τα δικα της θελω. Εσυ δε μπορεις να κανεις τπτ, ουτε να την πεισεις, ουτε να πεισεις τους γονεις της, ουτε να αλλαξεις μυαλα στον αδερφο της, ουτε να τους βαλεις ορια ή να τους λογικεψεις. Ολα αυτα πρεπει να τα κανει η ιδια. Βασικα πρεπει να τους γραψει και να κυνηγησει τα θελω της, Αφου δεν το κανει τοσα χρονια τωρα, ειναι επιλογη της, και εσυ δεν εχεις κανενα λογο να λουζεσαι μια τετοια κατασταση, εκτος κι αν εχεις ελαφρως μαζοχιστικες τασεις.
09-02-2013, 15:00 #26
μαλιστα ....
οποτε απο τι εχω καταλαβει δεν παιζει να ταρακουνηθει με καποιο τροπο ...οκ πες πςσ φευγω , εξαφανιζομαι η επιδιωκω να της τα πω ολα αυτα μπας και την κανω να ασχοληθει να παει σε μια ομαδα σε ενα ψυχολογο να κανει κατι για αυτην ...γιατι πανω απο ολα την νοιαζομαι και την αγαπω ...η απλα την αφηνω μονη της να βρει το δρομο και να λυσει το γριφο που η ιδια παιζει ....
περισσοτερο με ενοχλησε που δεν εχει μιλησει ενω ξερει ...πως η υγεια μου κλονιστηκε
δεν μου εχει τυχει ξανα τοσο μπερδεμενο ατομο ξερεις και πραγματικα δεν καταλαβαινω ακομα και οτι λαθη να εχει κανει με γονεις της και με μενα αφου ξερει πως κανενας δεν θα της παρει το κεφαλι πως ειναι δυνατον να αδιαφορει και να κοροιδευει και τους γονεις της σε τετοια ηλικια !!! \
ευχαριστω ολους σας μεχρι στιγμης για τις απαντησεις σας να στε καλα !!!
09-02-2013, 15:16 #27
Φιλε καρλε, δεν ειναι ευκολο ενα παιδι να απαρνηθει τους γονεις του, ακομα κ αν υπαρχουν σημεια τριβης. Η οποια θεληση της κοπελας να προχωρησει μαζι σου δεν ειναι αρκετα ισχυρη βστε να κανει ολη αυτη την επανασταση που απαιτειται. Η γνωμη μου ειναι εαν την αγαπας να συμφωνησεις με την κατασταση και να απομακρυνθεις. Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα για την κοπελα θα ναι καλυτερα. Οπως ειδες στο παρελθον δεν ειχαν προβλημα οι γονεις με τη σχεση της κορης τους, ουτε με την επισημοποιηση. Αυτοι λοιπον μεταξυ τους εχουν βρει τους κωδικες να το διαχειριζοντε, ας φαινεται σε καποιον τριτο παραξενο. Γι αυτο σου λεω, μη μπαινεις αναμεσα σε οικογενειες να τους χωρισεις. Ειναι μεγαλο βαρος. Ασε την κοπελα να συνεχισει τη ζωη της στο πλαισιο αυτο κ αν συσσωρευθουν πολλα περιστατικα θα την κανει την κινηση που πρεπει, για την ιδια πρωτα κ μετα για τον οποιο γκομενο. Με το περασμα του χρονου μπορει να αλλαξουν κ οι γονεις της κ να το δουν πιο χαλαρα. Συμφωνησε λοιπον, μην ενοχλησεις το σπιτι της και μη στεναχωρεσεις αθελα σου την κοπελα. Ολο αυτο το δραμα κ η υπεραναλυση σου τριβελιζουν το μυαλο κ αντι να διοχετευσεις την ενεργεια κ το μυαλο σου για κατι δημιουργικο, αναλωνεσαι σε υπερβολες. Πολλοι μπορει να ειπαν οτι ειναι σαν εγκλωβισμενη η κοπελα, εως και για κωσταλεξι μιλησες αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως. Ετσι το βλεπουμε εμεις που δεν ειμαστε οικογενεια. Αν την αγαπας λοιπον απομακρυνσου κ αν σε αναζητησει πες της οτι ειναι προτιμοτερο να μη διαταραχτει το οποιο πλαισιο της οικογενειας.
09-02-2013, 16:39 #28
μαλιστα κλοτσαω ολα τα χρονια και την υπομονη που εκανα ετσι ...τι να πω ...ενω ξερω πως ετσι ειναι το σωστο ...να πω πως δεν θελω να την χασω δεν ξερω αληθεια ...απο τη μια θελω να φυγω τρεχοντας απο την αλλη θελω να ειμαι μαζι της και να βρω μια λυση
09-02-2013, 16:53 #29
Δηλαδη αυτη γιατι να κλωτσησει τα 28 χρονια των γονιων της να τη μεγαλωσουν??? Ελα βρε καρλε, κατανοητα τα αισθηματα σου αλλα εχεις φτιαξει μια ακραια εικονα στο μυαλο σου γτ να αυτοικανοποιεισαι. Μη λεμε τωρα για κωσταλεξι κλπ, ειναι βαριες κουβεντες. Οπως σου ειπα αυτοι ειναι οικογενεια, εχουν αλλο δεσιμο, δεν ειναι το ιδιο με σενα, εχουν τους κωδικες τους, ας φαινεται σε μας παραξενο. Εμεις ειμαστε απ εξω απ το χορο. Κοιταξε να ηρεμησεις, ηδη παει καιρος κ ακομα εισαι στην τσιτα. Απασχολησε το μυαλο με πιο δημιουργικα πραγματα κ δε χαθηκαν οι γυναικες. Για ολους εχει ο θεος. Και αλλη φορα αν καταλαβεις μια τετοια κατασταση εφοσον δε μπορεις να συμπλευσεις, καλυτερα να φευγεις απ την αρχη για να μη δαπανας τοσο χρονο προκειμενου να αρθει ενα αδιεξοδο που βλεπεις οτι ειναι ανεδαφικο. Ειναι δυνατον να πετυχει μια τοσο βιαιη αλλαγη που δεν εγινε εδω κ τοσα χρονια? Ας ειμαστε ρεαλιστες κ οχι κονφορμιστες. Θα μπορουσες στο διαστημα αυτο να χες βρει την ευτυχια σε μια αλλη γυναικα αντι να τριβελιζει το μυαλο σου κ να μυρηκαζεις τα ιδια. Και ξεκολα απ την αποψη οτι προκειται για κωσταλεξι και οτι ειναι μια κατασταση επιληψιμη. Αυτοι τα χουν βρει με καποιο τροπο γι αυτο και η περιεργη για σενα ωσμωση εντουτοις εχει ως αποτοκο τη δικη τους ισορροπια. Οσο πιεζεις καταστασεις, τοσο χειροτερα θα ειναι.Και σαν γενικη προτροπη σου λεω να μη μπαινεις στη μεση σε οικογενειες, ας σου κατηγοραει καποιο μελος τα υπολοιπα, γιατι αυτοι ειναι οικογενεια κ θα τα βρουνε. Αν εχεις πιστη στον εαυτο σου κ τον αγαπας, θα βρεις κατι αλλο κ θα ευτυχησεις. Εκτος αν θεωρεις οτι εισαι κανενας απελπισμενος. Το χρονο κ τη φαια ουσια που δαπανησες ως τωρα σε κατι ματαιο, αν τα χες δαπανησει για την ατομικη σου εξελιξη θα σουνα αρχηγοπουλο τωρα. Αυτα απο μενα κ οπως ειπαμε, μετα απο χρονια οταν θσ σου ρθει το μυαλο θα με θυμηθεις. Ουδεις αναντικαταστατος κ απο καταναγκασμους δεν προεκυψε ποτε κατι καλο. Κουραγιο!
09-02-2013, 17:22 #30
μα δεν προσπαθησα να μπω αναμεσα τους ....
το θεμα πλεον ειναι πως το τελειωνω εξαφανιζομαι η περιμενω να δω τι θα μου πει ???
και πραγματικα ισως να μην σας εχω δωσει πληρη εικονα δεν ειναι τοσο απλο οπως νομιζεις
πριν καιρο ειχαμε αποφασισει να μεινουμε μαζι και το ετοιμαζαμε αυτο ...δεν ειναι τοσο απλο !!!
ουτε μισω τουσ γονεις της καμια σχεση ισα ισα παντα ημουν προθημος και της το ειχα πει μηπιως ειναι καλυτερα να βρεθουμε ολοι μαζι να συζητησουμε
αλλα παντα συνεβαιναν πραγματα κ δυσκολιες στην οικογενεια της και δεν ειχε βρει τον τροπο να τουσ προτινει κατι τετοιο δεν ειναι καπως ολο αυτο ...
δεν ψαχνω να βρω αν εχω δικιο ...προσπαθω να καταλαβω αφου με θελει και γουσταρει γιατι κολωνει τοσο πολυ ....να βρει τον τροπο να τουσ μιλησει και να απαιτησει τα θελω της ... τωρα τι μου μενει δλδ περιμενω να δω τι θα μου πει ....???
η να εξαφανιστω παιδιαστικα χωρις να της εχω πει μερικα πραγματα απο κοντα ωστε να ξερει πως δεν ημουν κανας χαζος και οτι ειχα καταλαβει καποια πραγματα !!!