Results 1 to 4 of 4
-
10-02-2013, 01:35 #1
Ζηλευω πολυ και δε ξερω πως να το ξεπερασω
Γεια σας!Με τη κοπελα μου ειμαστε σε σχεση κανα χρονο τωρα... το τελευταιο καιρο εχω αρχισει και ζηλευω πολυ και νιωθω τοσο ανασφαλης... ζηλευω μικροπραγματα και δε ξερω γιατι... ειμαι σιγουρος οτι μου ειναι πιστη...τωρα θα μου πειτε πως το ξερω!! δε της εχω κανει ποτε ελεγχο κτλπ αλλα τη ξερω σα χαρακτηρα και βλεπω οτι της αρεσει που ειναι μαζι μου!! ζηλευω κατι τρελλα πραγματα ομως...αλλαζει για παραδειγμα φωτογραφια στο φεισμπουκ και τη βλεπω πολυ ομορφη και δε ξερω μου δημιουργειται μια αισθηση σαν να απομακρυνεται απο μενα , λες και θα μου την παρει καποιος...και νιωθω ανασφαλειες...μεγαλες ανασφαλειες...και ενω ξερω οτι ρε παιδι μου δεν ειμαι κουκλος αλλα δεν ειμαι και ασχημος και δε μπορω να πω οτι δε της αξιζω...εφοσον ισχυουν ολα αυτα γιατι σκεφτομαι ετσι?? παλιοτερα δεν ισχυε αυτο...ημουν ανετος και δε ζηλευα! τωρα γιατι εχω γινει τοσο ανασφαλης??τι να κανω?? θελω να κουλαρω...με τρελενει αυτο το πραγμα και δεν ειμαι ατομο που θα της τα χωσει για καποια φωτογραφια της ή για το ντυσιμο της ή οτιδηποτε γιατι το θεωρω εντελως γελοιο.. παρολα αυτα το σκεφτομαι και ζηλευω χαζα πραγματα
- 10-02-2013, 03:31 #2
Πες της να μη τη ξαναβαλει προφιλ τη συγκεκριμενη φωτο.
10-02-2013, 11:37 #3
Μα δεν ειναι τελειως γελοιο? Δε θα αρεσε ουτε σε μενα ουτε σε εκεινη να το πω αυτο!! Και δε ξερω γιατι εχω πεσει τοσο ψυχολογικα... ειναι ενας ανθρωπος που γενικα δε θα πει πολλα γλυκολογα κτλπ και αυτο ναι μεν μου αρεσει αλλα μερικες φορες δεν εχω τροπο για να καταλαβω αν με θελει οταν δε μου λεει τιποτα!!
10-02-2013, 16:53 #4
Γιατι ειναι γελοιο ρε φιλαρακι? Αφου οταν βαζει τη φωτο που ειναι πανεμορφη και σου μπαινουν ιδεες οτι θα τη δουνε τα λυγουρια στο φατσοβιβλιο και τρελενεσαι, πολυ απλα ας μη τη ξαναβαλει για να μη νιωθεις ασχημα. Εδω ξερω ζευγαρια που σφαχτηκανε για το φβ κ στο τελος το απεργοποιησανε. Καλα θα ταν να μη σε επηρεαζε η φωτο, αλλα αμα ειναι να γιατρευτεις ας μη την ξαναβαλει προφιλ. Τι να κανεις δηλαδη? Να παρεις φαρμακα? Εκτος αν ζηλευεις γενικκοτερα κ η φωτο ειναι απλως ενα απ τα πολλα. Το λεω γτ στο τελος λες δεν εχω τροπο να καταλαβω αν με θελει η γκομενα μου. Ημαρτον ρε φιλαρα....ποσο εισαστε? 15?