1η συναντηση της ομαδας "Γίνομαι ΚΑΛΥΤΕΡΑ" - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    και τι θα κάνουμε ακριβώς σε αυτη την ομαδα; (εκτος απο περπατημα)
    πολλά ακόμη εκτός από περπάτημα......ξέρεις εσύ......έλα και θα δεις......

θα είμαι και εγώ εκτός απροόπτου

Senior Member
    Nice gianni! Ελπιζω να μη μας βρεξει μονο! Εγω θα βρισκομαι στο κεντρο απο το μεσημερι, οποτε στις 5 θα ειμαι στον Λευκο Πυργο, ακριβως μπροστα στην εισοδο! Θα βγαλουμε και καποια εντυπα, σε περιπτωση που θα θελατε να διαβασετε κατι σχετικο.

φαινεται τοσο ωραια ιδεα.. θα μπορουσατε μηπως καποια στιγμη να οργανωσετε κατι αντιστοιχο και στην αθηνα?

Senior Member
    Νωρίς δέν είναι πέντε το απόγεμα ??
    Θα προτιμούσα καμιά ώρα αργότερα.
    Αν, ωςτόσο, βολέψει στους υπόλοιπου, θα προσπαθήσω.

Επίσης, γιά σημείο συνάντησης ο Λ.Πύργος είναι κάπως ρίσκυ άμα κάνει κόλπα ο καιρός.
    Ακριβώς απέναντι υπάρχει το Κρατικό θέατρο, το Βασιλικό θέατρο, το πρώην σινέ Αλέξανδρος, η πίτσα Hat που μπορεί να περιμένει κάποιος χωρίς να βραχεί.

Άντε, Τζίπσυ και Φρύνη ελάτε μπρέ !!!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Καλημερα! Ελπιζω να μην εχουμε προβλημα με τον καιρο σημερα! Για την ωρα, εγινε στις 5 ετσι ωστε να μην ειναι τελειως σκοτεινα. Θα το αλλαζα ευχαριστως, απλα επειδη εχει στελει ως προσκληση και αλλου, ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξει. Εαν παντως εχει βροχη και ειναι αδυνατον να σταθουμε, μπορουμε τοτε να περιμενουμε στην πιτσα χατ οπως λες κι εσυ carry! Α, και κατι τελευταιο! Σε περιπτωση που υπαρχει προβλημα "αναγνωρισης" , θα εχω ενα αθλητικο σακιδιο - μιας πολυ γνωστης αθλητικης επωνυμιας που δεν αναφερω για διαφημιστικους λογους- σε ροζ χρωμα.

See you there!

Senior Member
    και εγώ θα κρατάω ένα χαρτόνι με το username μου σε περίπτωση που υπαρχει προβλημα αναγνωρισης

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis94 View Post
    και εγώ θα κρατάω ένα χαρτόνι με το username μου σε περίπτωση που υπαρχει προβλημα αναγνωρισης
    http://i255.photobucket.com/albums/h...300x240-27.jpg

εγώ κουβά (μπορεί η πόρτα του λευκού πύργου να είναι κλειστή και έξω να βρέχει)

Πάντως άμα αργήσετε και αρχίσει να νυχτώνει άσχημα θα πάω στον Πύργο Ηλείας να σας περιμένω (του άϊ-Φελ πέφτει κάμποσο μακριά)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    http://i255.photobucket.com/albums/h...300x240-27.jpg

εγώ κουβά (μπορεί η πόρτα του λευκού πύργου να είναι κλειστή και έξω να βρέχει)

Πάντως άμα αργήσετε και αρχίσει να νυχτώνει άσχημα θα πάω στον Πύργο Ηλείας να σας περιμένω (του άϊ-Φελ πέφτει κάμποσο μακριά)
    χαχαχα Καρούλι ο ελληνικός.. άϊ-Φελ είναι πιό λίγο πιο κάτω στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Πάντως, ελπίζω όμως να μην "γίνετε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ" ακόμα
    κι αν αποτύχει αδικαιολόγητα κι αυτή η προσπάθεια.. για να νιώσετε καλύτερα! Άντε καλά να περάσετε με βροχή και χωρίς..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ... Άντε καλά να περάσετε με βροχή και χωρίς..
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5...exxio1_400.jpg

Κάτι σκόρπιες σταγόνες αποθάρρυναν τα πλήθη να εμφανιστούν και απομάκρυναν τα σχέδια του αθλητικού χαρακτήρα της συνάντησης γιά όσους τελικά τόλμησαν και βρέθηκαν. Έτσι μετατράπηκε σε phcyco-τσάι-καφεδάκι γιά δύο σε παρακείμενο κατάστημα συνεστίασης που πρόσφερε και την καταπληκτική θέα της περιοχής. Με την howtodream8 ροκανίσαμε ένα ολόκληρο τρίωρο γεμάτης συζήτησης αφού το ένα ενδιαφέρον θέμα έφερνε το άλλο.
    ( Οι διάλογοι της συνεδρίας θα καθαρογραφούν και θα κοινοποιηθούν μόλις απομαγνητοφωνηθούν ...χαχαχά !! )
    Αυτό που θα ήθελα πάντως να αποσαφηνιστεί είναι πως η θεματοθέτρια είναι υπαρκτό πρόσωπο, πως, όπως μου εξήγησε, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που την αναγκάζουν να μοιράζει τον χρόνο της εδώ αλλά και σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη, πως είναι σχετική με το αντικείμενο και σαν ειδικευμένη αλλά και σαν όλους εμάς εδώ μέσα που αντιμετωπίζουμε τα "καλούδια" κάποιας ιδιαιτερότητάς μας. Επίσης, έχει ήδη συμμετέχει αρκετές φορές σε ανάλογου σκοπού συναντήσεις με αθλητική αφορμή.
    ( Αυτό δέν σημαίνει πως θα πάψουμε να την πειράζουμε σε κάθε ευκαιρία ...χαχαχά !! )
    Χάρηκα πολύ που βρέθηκα εκεί και ελπίζω σε μεγαλύτερες συμμετοχές τις επόμενες φορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry;423845

Κάτι σκόρπιες σταγόνες αποθάρρυναν τα πλήθη να εμφανιστούν και απομάκρυναν τα σχέδια του αθλητικού χαρακτήρα της συνάντησης γιά όσους τελικά τόλμησαν και βρέθηκαν. Έτσι μετατράπηκε σε phcyco-τσάι-καφεδάκι γιά δύο σε παρακείμενο κατάστημα συνεστίασης που πρόσφερε και την καταπληκτική θέα της περιοχής. Με την howtodream8 ροκανίσαμε ένα ολόκληρο τρίωρο γεμάτης συζήτησης αφού το ένα ενδιαφέρον θέμα έφερνε το άλλο.
    [FONT=book antiqua
    ( Οι διάλογοι της συνεδρίας θα καθαρογραφούν και θα κοινοποιηθούν μόλις απομαγνητοφωνηθούν ...χαχαχά !! )[/FONT]
    Αυτό που θα ήθελα πάντως να αποσαφηνιστεί είναι πως η θεματοθέτρια είναι υπαρκτό πρόσωπο, πως, όπως μου εξήγησε, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που την αναγκάζουν να μοιράζει τον χρόνο της εδώ αλλά και σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη, πως είναι σχετική με το αντικείμενο και σαν ειδικευμένη αλλά και σαν όλους εμάς εδώ μέσα που αντιμετωπίζουμε τα "καλούδια" κάποιας ιδιαιτερότητάς μας. Επίσης, έχει ήδη συμμετέχει αρκετές φορές σε ανάλογου σκοπού συναντήσεις με αθλητική αφορμή.
    ( Αυτό δέν σημαίνει πως θα πάψουμε να την πειράζουμε σε κάθε ευκαιρία ...χαχαχά !! )
    Χάρηκα πολύ που βρέθηκα εκεί και ελπίζω σε μεγαλύτερες συμμετοχές τις επόμενες φορές.

Σοκαρομαι .
    Μαλλον ο τρολοανιχνευτης μου εχει χαλασει........
    Howtodream σορρυ για την επιθεση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    ..Αυτό που θα ήθελα πάντως να αποσαφηνιστεί είναι πως η θεματοθέτρια είναι υπαρκτό πρόσωπο, πως, όπως μου εξήγησε, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που την αναγκάζουν να μοιράζει τον χρόνο της εδώ αλλά και σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη..
    Άντε κι είχα μια περιέργεια πως θα πήγαινε αυτή η συνάντηση! :Ρ Ε δεν ήταν κακό νομίζω να έλεγε ότι είναι κι εδώ, αλλά κι εκτός.. Η αλήθεια είναι ότι υποθέσαμε διάφορα..
    Πάντως, τέλος καλό όλα καλά!

Εύχομαι να προχωρήσει η προσπάθεια αυτή, γιατί νομίζω ότι θα βοηθήσει!.. Κι ο συνδυασμός μάλιστα με άσκηση, είναι ό,τι καλύτερο!
    Επίσης, όπως είπαν κι άλλα μέλη, μακάρι να επεκταθεί.. Καλή συνέχεια λοιπόν!! :-)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Καλησπερα! Thank you carry για τη συμμετοχη σου και λυπαμαι που μας τα χαλασε ο καιρος! Ηταν πραγματι ενδιαφερον και χαρηκα πολυ που σε γνωρισα! Οσο για την ομαδα, εξακολουθει να εχει ανοιχτη την πορτα για οποιονδηποτε θελησει! Και σε περιπτωση βροχης, υπαρχει παντα το υπεροχο, ζεστο τσαι :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σοκαρομαι .
    Μαλλον ο τρολοανιχνευτης μου εχει χαλασει........
    Howtodream σορρυ για την επιθεση .
    δεν εχει χαλασει ετσι εδειχνε επιτηδεσ το εκανε γιατι θελει να κραταει κρυφη την ταυτοτητα τησ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    αμα υπάρχουν ωραίοι γκόμενοι έρχομαι κ γω ;)
    Τζιπσι πολυ περιεργα την ειδες εσυ, ακου αμα εχει γκομενους ερχομαι!! Εκει το μυαλο σου εσενα! (Πλακα σου κανω, οκ?)
    Τελικα ποσοι κ ποιοι πηγατε κ τι κανατε περα απο περπατημα?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 3 FirstFirst 123