Results 1 to 15 of 58
-
07-02-2013, 16:54 #1
ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ
καταρχήν Xέρετε σε όλους ...εύχομαι να πάρω μερικές απαντήσεις γιατί έχω πελαγώσει με όλο αυτό που ζω ...
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ,πριν 3 χρονια περίπου ξαναβρήκα έναν παλιό παιδικό μου ερωτα που από την πρώτη στιγμή που ξαναμιλήσαμε ήταν σαν ένα φως να με έλουσε ειδικά εκείνη την περίοδο , πάντα την είχα στο μυαλό μου και πάντα την αναζητούσα αλλα είχε εξαφανιστεί με περίεργο τρόπο καθώς ο καλύτερος της φίλος την περίοδο που αρχίσαμε να βγαίνουμε την προσέγγισε και τις εξέφρασε προφανώς πως την θέλει ...έτσι και χαθήκαμε ....μετά από 3 χρονια λοιπόν συναντηθήκαμε από την πρώτη στιγμή φιληθήκαμε ήταν τόσο έντονο όλο αυτό αλλα ακόμα δεν είχε βάλει τέλος στην παρούσα σχέση που είχε ....εγώ το συμμερίστηκα και για την ακρίβεια τις είπα πως θα χωρίσει πρώτα θα περάσει ένα εύλογο διάστημα και μετά θα με εμφανίσεις δεν είχα καμια διάθεση να γίνω το μαύρο πρόβατο η οι φίλοι της να με έχουν με καχυποψία γενικά το εκτίμησε παρα πολύ αυτό πως δεν πίεσα καταστάσεις okay την σεβάστηκα όσο δεν πάει ...
οποτε μετά από 1 μηνα χώρισε περίπου και εμείς συνεχίσαμε να ζούμε αυτόν το κρυφό ερωτα ...και εδώ ξεκινάνε όλα ...
κάποια στιγμή μετά από μήνες και ενώ οι γονείς τις την πίεζαν δεν την άφηναν να βγαίνει 28 χρονων είναι okay εγώ 33 της εξήγησε μήπως ήρθε η ώρα να τους μιλήσεις ...κατέληξε να μιλήσει στην μητέρα της ...η μητέρα της τις είπε πως το είχε καταλάβει όλο αυτό και δεν το εγκρίνει πως κοροϊδεύει k τους δυο μας kai αλλα πράγματα που μου είναι αδιανόητο στα δικά μου πρότυπα ...ii
Με την κοπέλα αγαπιόμαστε πραγματικά παρα πολύ και περνοiύσαμε όμορφα όσο γινόταν αυτές τις μικρές στιγμές μας ...ώσπου ξαφνικέ μπαίνει στη μέση πατέρας αδερφός και τις ασκούσαν κατά κάποι τρόπο veto ...τύπου να θέλει να βγει okay ο aderfs τις να τις λέει θα έρθω okay εγώ ...να την ρωτάνε που θα πάει στο τέλος να μην την αφήνουν, έτσι πολλές φορες είχε τύχει να την περιμένω σε ραντεβού και να μην μπορεί να έρθει ...κάποια στιγμή έσπασα πήρα τηλέφωνο σπίτι της να δω τι συμβαίνει τα βάλα μαζί της με την στάση της ώσπου πήρε το τηλέφωνο από τα χερια της πατέρας της αδερφός και γίναμε μαλλιά κουβάρια ...την ανάγκασαν να με πάρει τηλέφωνο με δάκρυα στα ματια να μου λέει να μην την ξαναπάρω να μην την ενοχλήσω ξανά πως όλα τελειωσαν ...
παρολαυτά περάσανε οι μέρες βρεθήκαμε μου εξήγησε πως την βάλανε να το κάνει όλο αυτό ...okay εμείς συνεχίσαμε κρυφά να είμαστε μαζί έχει περάσει από τότε 1,5 χρόνος και ακόμα δεν έχει κάνει την κίνηση της να ξεκόψει από τους γονείς της ...το αστείο είναι πως εγώ μετέφερα τα πράγματα μου από το παλιότερο μου σπίτι ώστε να μείνουμε μαζί κάπου αλλου άλλαξα έδρα στην μου δουλειά δηλαδή από βόρεια ελλάδα την μεταφέρω αθηνα ώστε να είμαστε κοντά και γενικότερα να το παλέψουμε μονοι μας ...πάντα είχαμε μικροσυγκρούσεις που δεν μπορούσαμε να βλεπόμασταν οποτε θέλω εγώ πάντα είχαμε θεματάκια που με φτάναν σε απόγνωση και στεναχωριόμουν παρα πολύ ...
φτάσαμε πλέον τα 2,5 χρονια αυτή η ιστορία εγώ πλέον δεν έχω αντοχές
καθώς k η υγεία μου έχει κλονιστεί έχω πάθει κρίσεις πανικού
απέκτησα υπέρταση και γενικότερα τόσο θλίψη ...
πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ....
πριν λίγες μέρες δεν ήμουν καλά k επειδή δεν την αφήνουν να έχει κινητό
έχω τα του σπιτιού της k της μητέρας της που το βρήκα από το 11880 γραμμένα σε ένα χαρτί ...πριν από δυο μέρες ήμουν τόσο άσχημα τόσο θλιμμένος οι φίλοι μου ανησυχούν για μένα είχε έρθει ένας από το σπίτι μου k μου λέει δεν είναι δυνατόν αν είσαι έτσι συνεχεια k άραξε το τηλ. να πάρει τηλ σπίτι της να τις μιλήσει
και εννοείτε πως η μητέρα της του είπε πως δεν εγκρίνει να μιλήσει μαζί της χωρίς καλά καλά να ξέρει τον άνθρωπο αν είναι δυνατόν ...δεν ξέρω τι να κάνω όλοι μου λένε να φύγω αλλα δεν ... η υγεία μου σε αθλια κατάσταση
και δεν μπορώ να χωνέψω πως είναι τόσο άβουλη και δεν έχει κάνει την επανάσταση της δεν μπορώ να καταλάβω δεν ξέρω τι να κάνω .....
- 07-02-2013, 18:21 #2
Καρλε για ποιο λογο δε σε θελουν οι γονεις της? Τι σου λεει η κοπελα?
07-02-2013, 18:36 #3
χίλια συγγνώμη τα έγραψα και εγώ όπως όπως είναι βλέπεις που είμαι κάπως ...
έχει να κάνει καθαρά πως τους χάλασα το συνοικέσιο δεν μπορώ να βρω άλλη λογική εξήγηση και το ότι δεν βρήκαν σύμφωνοι το ότι ενώ χώριζε με τον πρώην της τα είχε βρει με μένα ... αλλα εκείνη την περίοδο δεν ήταν εύκολο να χωρίσει με τη μια καθώς "περιμενε" συγγενείς τις από αμερική και το χρόνο που είχε τον αφιέρωνε στην ξαδέρφη της με ξεναγήσεις κτλ το αστείο είναι πως πήγαν σε νησί k ενώ ήταν σε απόσταση ο αδερφός της έσκασε εκεί με τον πρώην καθώς και κολλητός του ...
και μετά φαντάζομαι πως ήταν k η κόντρα μεταξύ μας εκείνη την ημερα που δεν μου έδιναν την κοπέλα στο τηλέφωνο ανακρίνοντας με αρχικά ποιος είμαι τι κάνω τι δουλειά κτλ και μετά δεν μου επέτρεπε να τις μιλήσω εκεί συγκρούστηκα μαζί του αλλα από πριν υπήρχε το θέμα καθώς όταν τους είπε για μένα όπως ανέφερα και πριν δεν τον εγκρίναν
το αστείο είναι πως τις τα απαγορεuσαν όλα τόσο απότομα με το που χώρισε μαζί του ....
07-02-2013, 19:24 #4
Καρλε σου ξαναλεω, για ποιους λογους δε σε θελουν οι γονεις της? Δηλ λεει η φιλη οτι χωρισα με τον τεως αρραβωνιαρη αλλα γνωρισα εναν αλλο ανδρα. Που ειναι το κακο? Τι λενε λοιπον οι γονεις? Οτι δε σε εγκρινουν διοτι τι? Ενα ειναι οτι σχολασε ο γαμος πρωιμα κ το καταλαβαινω αλλα αμα δε θελει η νυφη δε γινεται. Αλλος λογος υπαρχει ή ειναι μονο οτι διελυσες εναν παραμυθενιο ερωτα???? Ασε τι υποθετεις, τι λενε στην πραξη ειναι το θεμα.
07-02-2013, 19:45 #5
σου εξηγησα πως δεν εγκρινουν επειδη εγινε οπως εγινε ...δλδ να χωρισει για να ειναι μαζι μου τουλαχιστον αυτο ξερω απο την ιδια τωρα τι να σ πω και για το τσακωμο μας οπου του μιλησα ασχημα...αλλα αυτο εχει γινει πριν 2 χρονια !!!! αν ειχα ιδεα λες να ημουν τοσο μπερδεμενος και να καθομουν να σκασω ειναι δυνατον ...???
07-02-2013, 21:03 #6
να σε ρωτήσω κι εγώ
γιατί δε σε θέλουν οι γονείς της??????????
είσαι μήπως άτομο παραβατικό?????????
είσαι περιθωριακό?????
έχεις κακό παρελθόν????
είσαι τεμπέλης?????????
είσαι χρήστης???????
εγώ σαν μάνα γι'αυτούς τους λόγους δεν θα ήθελα κάποιος να πλησιάσει την κόρη μου
είσαι σίγουρος πως μας τα λες όλα??????????
08-02-2013, 01:50 #7
carlos, οκ ας πούμε ότι οι γονείς της δεν σε θέλουν.
Κι ας πούμε ότι έχουν κάποιον καλό λόγο – κάποιο λογικό επιχείρημα πίσω από αυτή τους την απόφαση.
Η κοπέλα, είναι υγιής (ψυχικά και σωματικά)? Επίσης, εργάζεται κάπου?
Γιατί ναι μεν είναι συνηθισμένο οι γονείς να μην θέλουν μια σχέση του παιδιού τους, αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να λες ‘δεν την αφήνουν να έχει κινητό’ (!!!) και μιλάμε για μια 30χρονη γυναίκα…. εεε κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά.
08-02-2013, 03:38 #8
08-02-2013, 03:55 #9
κοιτα μαρινα θα ειμαι οσο μπορω όσο πιο αμερόληπτος και ουσιαστικός μπορώ να είμαι ... είναι πολύ δύσκολο να βάλω το πρόβλημα μου σε λίγες γραμμές ...αλλα άμα με ρωτάς ευθέως δεν έχω εγώ το πρόβλημα αλλα οι γονείς της ... θα μου πεις καλά ρε φιλε πως το λες αυτό ....
1.. έχουμε να κάνουμε με ένα πατέρα που ελέγχει την κόρη του και πιστεύει πως ξέρει όλες τις κινήσεις της σωστά ??? πως ξέρει ποιος είμαι και δεν με δέχεται ???
2...έχουμε να κάνουμε με έναν πατέρα που κεράτωνε την γυναικα του αυτά τα ξέρω από την κόρη κτλ κτλ ίσως ήμουν okay ο μονος που του έβγαλα τα προβλήματα του και του τα πέταξα στα μούτρα τόσο σκληρά όσο κανένας
3..έχουμε να κάνουμε με μια μάνα που δέχεται όλα αυτά okay έχει σοβαρή οικογενειακή φιλια με τον πρώην βλέπε συνοικέσιο κτλ
4.έχουμε να κάνουμε με έναν αδερφό που έχει προτείνει τον γαμπρό *** οποιος είναι κλασσικός "μουνακιας" κάθε βραδυ με άλλη κτλ
5...έχουμε να κάνουμε με μια κοπέλα που άμα βγάλω τα 16.469 μηνύματα στο facebook
6980 στο κινητό
και αλλα 12386 στο mail μου
θα καταλάβετε πως έχει μπλέξει okay την έχουν τρελάνει
...καλά θα μου πεις okay αυτή δεν κάνει κάτι ...
ειλικρινά τι να πω δεν ξέρω και ega αυτό απορώ
και ποσο μάλλον ρε μαρίνα όταν τα πράγματα φτάνουν σε τέτοια σημεία !!! p.x
έγραψα πριν από πάνω πως έγινε μια φάση που έβαλα να πάρει ο φίλος μου τηλ σπίτι της και αυτοί έκαναν πως δεν έχουν ιδέα okay έπειτα πως είναι βέβαιοι πως η κόρη τους δεν μιλάει μαζί μου ...
ερωτώ αφού δεν έχουν ιδέα πως ξέρουν για μένα 2,5 χρονια ???
ειλικρινά το πρόβλημα το έχουν αυτοί και δεν ξέρω πως να τους πλησιάσω είναι δύσκολο με λίγες γραμμές να εξηγήσω αλλα δυστυχώς έτσι είναι ...
τουλάχιστον έχω τόσα mail/sms/message και τόσα αλλα στοιχεια να τους βγάλω στη σέντρα που λένε αλλα χέστηκα για αυτούς εμενα η κοπέλα με νοιάζει okay πως θα την τραβήξω από εκεί να σωθεί γιατί μιλάμε για κωσταλέξη όχι μαλακίες !!!
sorry για τα λάθη έχω mac χωρίς ελληνικές γραμματοσειρές και τα μετατρέπω
08-02-2013, 03:58 #10
οπου okey ειναι και ** δεν ξερω πως εγινε αυτο ...
08-02-2013, 04:06 #11
εργαζετε κανονικα ...
πριν απο λιγο εκανα αθτη την κουβεντα και εχει πλακα γιατι μιλαγαμε για αυτο πως με ολες τις σχεσεις μου στο παρελθον εχω ακομη επαφη και μεκαι δεν γνωρισα γονεις να αντιδρουν ετσι ...
το κινητο το πηραν απο το πρωτο μας καυγα και δεν τις το εχουν δωσει πισω ....εκτος αν μου λεει ψεμματα
ασε κ οχι μονο για 30 μιλαμε για τα δικα μου δεδομενα για ενα καλο παιδι πανω απο ολα !!!
αλλα ποτε δεν μπορω να ξερω αν τελικα μας δουλευει ολους !!!
08-02-2013, 04:10 #12
08-02-2013, 04:31 #13
08-02-2013, 08:19 #14
Το ενδιαφερον της τωρα για σενα πως ειναι? ειναι τοσο ωραιο και εντονο όπως τοτε που φιληθακατε όταν ανταμωθηκατε χρονια μετα?
Αυτη εχει ζησει καθολου εκτος σπιτιου πχ σπουδες σε άλλη πολη? Αν την ειχαν μια ζωη στο σπιτι, εξαρτημένη απο τους γονεις χωρις πρωτοβουλια κι αλλοι να αποφασιζουν γι αυτη και να της επιβαλλονται, καπως ετσι πιθανο να αιτιολογείτε η σταση της εναντι σου. Αν επεσες δλδ στην αυταρχική οικογενεια. Μια κοπελα που καταπιεζει τα συναισθηματα της και σκυβει το κεφαλι σ οτι της πουν. Ετσι ειναι?
Το ότι μετακομίζεις και αποκτας δικο σου χωρο κοντα στον τοπο διαμονης της αυτο διευκολύνει στο να προχωρησει η σχεση φτανει η ίδια να τους το σκαει μερικες φορες και να σε βρίσκει, να κανει δλδ μικρες επαναστασεις οι οποιες με τον καιρο να μεγαλώνουν κι αρα μπαινει το νερο στ' αυλακι. Εκανε κατι τετοια μεχρι τωρα? Μου φαινεται πως μια γυναικα που γουσταρει καποιον σε τοσο εντονο βαθμο θα κανε τετοια μεχρι τωρα, εκτος κι αν η καταπίεση ειναι ειδους όπως λεμε πιστολι στον κρόταφο. Παιζει καθολου ενδεχομενο αυτη με τον καιρο να χει ξενερωσει? Μηπως εκανες λάθη λόγω της εντασης σου που οδηγησαν τα πράγματα εδω? πάντα η σταση των γονιων της εναντι σου ηταν η ίδια όπως τωρα?
Από πείσμα δε σε θελουν ή μηπως τρεχει κατι άλλο? επειδη όποιο προξενιο κι αν τους χαλασει καποιος (εκτος κι αν ο αλλος ηταν βασιλόπουλο ή πολύ πλούσιος) κανενας γονιος δεν προκειται να τον απορρίψει αμα ειναι καλό παιδι και καλος χαρακτηρας.
Υπαρχει βεβαια και η παροιμια που λεει, αμα θελει η νυφη κι ο γαμπρος τυφλα να χει ο πεθερος.γιάννης
08-02-2013, 11:26 #15
μέχρι πριν από λίγες μέρες έχω δεν άντεχα άλλο ήθελα να βάλω ένα τέλος σε αυτό ...με κράτησε πάλι με τα γνωστά δώσε μου μια ευκαιρία θα φτιάξω τα πράγματα κτλ αλλα με έχει κουράσει πως μια γυναικα στην ηλικία της δεν έχει χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να κάνει αυτά που θέλει ...ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω τα εσωτερικά της οικογενειας της και να σου πω την αλήθεια δεν κάθομαι να τα σκαλίσω ...αθηνα εμενα k πριν απλά είχα και τόπο διαμονής σε άλλο μέρος λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας και πηγαινοερχόμουν ήταν από κοινού η απόφαση να ξενοικιάσω από εκεί ώστε να μεταφέρω τα πράγματα μου εδώ για να μείνουμε μαζί ...η στάση των γονιών της είναι ακραία όπως σου είπα πριν από μέρες πήρε ο κολλητός μου σπίτι της και του είπαν πως δεν γνωρίζουν κανέναν p.x κώστα ( βάζω όνομα τυχαία) και ότι είναι σίγουρη πως η κόρη τους δεν έχει καμια σχέση μαζί μου καθώς xeroun που είναι kai τι κάνει ....κοίτα γιάννη με αυτούς δεν με ενδιαφέρει k πολύ άλλωστε μονο 3 φορες έχουν πάρει θέση τουλάχιστον αυτό ξέρω ...σε αυτό φταίει και η κοπέλα που όλο το διάστημα το κρύβει την όλη κατάσταση ...το θέμα είναι πως και αυτή ακόμα και τώρα που έγινε αυτό δεν βγήκε μπροστά να πει δύο λόγια σε αυτούς να δείξει τι θέλει το περίεργο είναι πως 2 μέρες τώρα δεν έχει απαντήσει σε mail μου ούτε με έχει πάρει τηλέφωνο ειλικρινά όλοι μου λένε να μην ασχοληθώ ...πως είναι καμμένη υπόθεση και όλα τα σχετικά ...με έχει πονέσει όλο αυτό απίστευτα πολύ εχθές k σήμερα έφαγα δυο κρίσεις πανικού με τρομερή ταχυπαλμία και γενικότερα η υγεία μου έχει κλονιστεί το διάστημα αυτό ....τίποτα πρέπει να το πάρω απόφαση και να το τελειώσω όλο αυτό θα με διαλύσει αυτή η κατάσταση