Παρθένος ετών 26!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Banned
    Να πω την γνωμη μου?Θεωρω λαθος να το παιξεις ο μαμιας της γειτονιας και οταν ερθει η στιγμη να κανεις ερωτα να παθεις κοκομπλοκο απο το αγχος για το αν θα προσφερεις αυτο που ταχα θα "φωναζεις"..Δεν ειναι κακο ουτε τοσο εξωγηινο το να ειναι καποιος παρθενος!Εγω θα το ελεγα,οχι με το καλησπερα γιατι δεν εχει καμια ουσια,αλλα σε μια γνωριμια που θα υπηρχε το εδαφος για σχεση και κατ'επεκταση σεξ,θα το ελεγα!Αν καποια σε γουσταρει δεν θα κολλησει εκει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arisk1987 View Post
    Το είπα επανειλημμένα η απειρία με την όλη φάση με περιορίζει
    Αφου ξέρεις οτι είναι το μόνο που σε περιορίζει τότε εμείς δε μπορούμε να βοηθήσουμε. Αφου η απειρία είναι το μοναδικό και ανυπέρβλητο εμπόδιο μπορείς να το λύσεις μόνος σου. Κανείς δε γεννήθηκε έμπειρος άλλωστε.

Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Αφου ξέρεις οτι είναι το μόνο που σε περιορίζει τότε εμείς δε μπορούμε να βοηθήσουμε. Αφου η απειρία είναι το μοναδικό και ανυπέρβλητο εμπόδιο μπορείς να το λύσεις μόνος σου. Κανείς δε γεννήθηκε έμπειρος άλλωστε.
    Θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση που θα του διωξει την απειρια. Υπερβαση σημαινει βρισκω μεσα μου το σθενος να κανω ή τροχιοδρομώ τις διαδικασίες για να κάνω αυτο που με φοβίζει/μπλοκάρει. Από αυτον εξαρταται αποκλειστικα, όχι απο τα πολλά λόγια που ακουει απο εμας. Ο μόνος δρομος που του βρισκω ειναι να βγει εξω και να αρχισει να κινείτε, να πράττει μεχρι να φτασει στον τελικο στοχο. ..όπως στο κρεββατι δε θα ναι κανεις εκει να τον βοηθα, ακούγετε γελοιο αυτο που ειπα αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
    γιάννης

Junior Member
    Στην όλη συζήτηση δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει η απειρία με τα συναισθήματα! Οπώς λέει κι ο Άρης παραπάνω υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή του που ενδέχεται να ενδιαφέρεται γι'αυτόν.
    Στη περίπτωσή του λοιπόν δεν παίζει το θέμα πώς θα προσεγγίσει μία οποιοδήποτε κοπέλα. Αν τα μυνήματα που λαμβάνει είναι θετικά τότε δεν χρειάζεται και πολλά για να περάσει στο επόμενο στάδιο, ούτε η τρομερή υπέρβαση για να νικήσει τους φόβους του και να ξεμπλοκάρει! Ας της πιάσει το χέρι κι ας της πεί ότι την αγαπάει. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται και πολύ πείρα για να γίνει αυτό, τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσιολογικά.

Junior Member
    Καλησπέρα!

Πολύ σωστό το βρίσκω, κατ' αρχάς, το να μην θέλεις να επισκευτείς πορνεία. Από ότι κατάλαβα, νιώθεις άσχημα που θα πρέπει να εξομολογηθείς την αλήθεια σου, ότι δεν έχεις κάνει άλλη φορά έρωτα στη ζωή σου, αν το πράγμα πάει εκεί. Φυσιολογικό. Κάθε αρχή και δύσκολη.
    Όμως αν επιλέξεις μια κοπέλα που σου αρέσει σε πολλούς τομείς, μια κοπέλα που να έχετε επικοινωνία σε πολλούς τομείς, αν αισθανθείς βολικά μαζί της τότε θα μπορέσεις να συζητησεις μαζί της για το τι της αρέσει όταν πάει το πράγμα στον έρωτα.

Με λίγα λόγια, έστω ότι γνωρίζεις μια κοπέλα, βγαίνετε κλπ. Αν βιαστεί αυτή να καταλήξετε στο κρεβάτι - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ. Εσυ θα σεβαστείς πάνω από όλα τον εαυτό σου. Μη σκεφτείς τα "θα με πει μακακα και ανικανο η ομοφυλοφυλο". Αν τα σκεφτει αυτά, απλά δεν αξιζει ετσι κι αλλιως.
    Παίρνεις λοιπον τον χρόνο σου να εξοικειωθείς μαζί της ερωτικά, να συνηθίσεις να είστε κοντά σωματικά και ούτω καθ'εξής ώσπου κάποια στιγμή εσύ θα νιώσεις βολικά να κάνεις αυτό το βήμα παραπάνω και να γίνει και έρωτας. Τώρα, σε αυτή τη φάση, τα βασικά λογικά τα γνωρίζεις (πως ενωνονται τα δυο σωματα και λοιπα ). Ποιος ανθρωπος δεν θα εκτιμησει να τον ρωτήσεις τι του αρέσει; Ρώτα τη λοιπόν! Μην ξεκινήσεις ούτε βιαστικά ούτε αργά. Δες αυτης τι της αρέσει και έτσι σιγά σιγά ακολούθησε.

Ο έρωτας προϋποθέτει επικοινωνία. Δεν υπάρχει κάποιος που κάνει ΓΕΝΙΚΑ καλό έρωτα. Αυτό έχει να κάνει με το αν οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους σε αυτόν τον τομέα. Γι'αυτό και δεν παίζει κανένα ρόλο το αν έχεις κάνει έρωτα πριν από αυτήν την κοπέλα για το πόσο καλά θα περάσει αυτή η συγκεκριμένη. Και αν, παρόλο που της αρέσει, έχει κόλλημα αν μάθει ότι ήταν η πρώτη σου φορά, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ. Εσυ ξερεις για ποιον λόγο δεν έκανες τιποτα ολοκληρωμένο ως τώρα και το σωστό είναι να υποστηρίζεις τις επιλογές σου. Εσυ με αυτό ένιωθες καλά και αυτό μετράει, ΜΟΝΟ.

Αυτά!

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος που δεν το δίνεις όπου να ναι.

Senior Member
    Δεν ξερω αν ειναι αργα να εκφερω την αποψη μου... θα προτεινα να βρεις μια μικρη σε ηλικια κοπελα που ισως να ειναι στην ιδια σεξουαλικη κατασταση με εσενα και να δεθειτε για πρωτη φορα οι δυο σας ρομαντικα οπως το φανταζεσαι...

Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Δεν ξερω αν ειναι αργα να εκφερω την αποψη μου... θα προτεινα να βρεις μια μικρη σε ηλικια κοπελα που ισως να ειναι στην ιδια σεξουαλικη κατασταση με εσενα και να δεθειτε για πρωτη φορα οι δυο σας ρομαντικα οπως το φανταζεσαι...
    Κοίτα αυτό που λες έχει ένα σκεπτικό αλλά έχει και αρκετά αρνητικά επίσης

Banned
    εγω θα σου προτεινα να μη σε απασχολει τοσο αυτο το θεμα να συμβουλευτεις ενα καλο σου φιλο για τη πρωτη φορα και να βρεις ενα καλο και τρυφερο κοριτσι να σε κανει να νιωσεις καλα... μην ανυσιχεις για αυτο το θεμα σκεψου καλυτερα πιος ειναι ο καταληλος ανθρωπος για σενα..

Junior Member
    Πραγματικα δεν πιστευα οτι υπηρχαν ατομα και δεν το λεω υποτιμητικα. Στην εποχη μας ολοι το βλεπουν χλευστικα αν τους το πεις. Και εγω σαν εσενα ειμαι. Αν και δεν ξερω, το βλεπω σαν απαγορευμενη λεξη να το πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrissa View Post
    Πραγματικα δεν πιστευα οτι υπηρχαν ατομα και δεν το λεω υποτιμητικα. Στην εποχη μας ολοι το βλεπουν χλευστικα αν τους το πεις. Και εγω σαν εσενα ειμαι. Αν και δεν ξερω, το βλεπω σαν απαγορευμενη λεξη να το πω.
    Υπαρχουν περισσοτερα ατομα απ'οσο νομιζεις....
    Ακομη και πολλοι "και καλα" προχωρημενοι "κρυβουν" πολλα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Υπαρχουν περισσοτερα ατομα απ'οσο νομιζεις....
    Ακομη και πολλοι "και καλα" προχωρημενοι "κρυβουν" πολλα....
    Φαινεται οτι πισω απο την πλαστη εικονα των "εμπειρων" κρυβεται κατι αλλο. Απλα πεφτω απο τα συννεφα. Νομιζα οτι ημουν η μονη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrissa View Post
    Φαινεται οτι πισω απο την πλαστη εικονα των "εμπειρων" κρυβεται κατι αλλο. Απλα πεφτω απο τα συννεφα. Νομιζα οτι ημουν η μονη!
    Ναι ναι η μονη εισαι αχαχαχαχχαχα

Παντως ειναι τραγικο οτι πριν απο 10 χρονια ηταν υπερηφανια για εναν αντρα που θα παντρευτει παρθενα γυναικα...
    Σημερα θεωρειται ταμπου να ειναι παρθενα μια κοπελα μετα τα 18 :/

Junior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ναι ναι η μονη εισαι αχαχαχαχχαχα

Παντως ειναι τραγικο οτι πριν απο 10 χρονια ηταν υπερηφανια για εναν αντρα που θα παντρευτει παρθενα γυναικα...
    Σημερα θεωρειται ταμπου να ειναι παρθενα μια κοπελα μετα τα 18 :/
    Το ξερω αυτο και γι αυτο κανω λιγο το σπουργιτι στο θεμα αυτο. Μονο οταν βρεθω σε δυσκολη θεση μπορει να το πω.

arisk θεωρεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχεις προβληματα αυτοπεποιθησης? Οχι καθαρα στο τομεα τον σεξουαλικο αλλα γενικα στη ζωή σου αν εχεις χαμηλη αυτοπεποιηθηση.

Senior Member
    ξερω και γω ατομα γυρω στα 26-28 που δεν έχουν ολοκληρώσει σεξουαλικά. κα άντρες και γυναίκες. Ειδκά έναν που δεν είναι παρθένος αλλα λιγουρεύεται την οποιαδήποτε ,οπότε εσένα μια χαρά σε βρίσκω. Μην νιώθεις άβολά όλα μέσα στο μυαλό είναι,μπορεί να είσαι πολύ συναισθηματικός . Πάντως συμφωνώ εν μέρη με την Αννα Μ. γιατι το αποκλειιες ;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast