Παρθένος ετών 26!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Πανε σε ******* , οταν το κανεις θα γινεις αλλος ανθρωπος , +50 % αυτοπεποιθηση , +100 % αντρισμός . Και μετα δεν θα εχεις προβληματα .

Junior Member
    παιδια μια απο τα ιδια και εγω με το φιλο.ειμαι 23 και δεν εχω κανει σχεση ακομα.παρθενος δεν ειμαι.ξεκινησα τη σεξουαλικη μου ζωη στα 15 με 16 σε οικο ανοχης.πιο πριν απο οσο θυμαμαι ειχα φαωσει σε μια εκδρομη μια συμμαθητρια μου.εκτοτε και μεχτι τα 20 21 δεν με απασχολησε ποτε το θεμα γκομενα μου αρεσαν αυτες μιας και ενταξει ειναι σχετικα ωραιες γυναικες και οτνα εισια μικρος εντυπωσιαζεσαι.γενικα περνουσα καλα ειχα και καποιες επιτυχιες σε κοριτσια κανα βραδυ κανα φασωμα ομως μια βραδια μονο ολοκληρωσα.οι φιλοι μου ολοι βρηκαν καπολες καποια στιγμη και εμεινα μονο εγω χωρις και αρχισα να αισθανομαι μειονεκτικα και ασχημα.μετα αυτο αρχισε να με απασχολει εντονα και πλεον μου δημιουργει εντονη νευρικοτητα και με χαλαει αρκετα.τι να κανω?το να βρω κοπελα και να κανω σχεση φαινεται στο μυαλο μου σαν μακρινο ονειρο.γενιακ σαν ατομο ειμαι κοινωνικο και χαβαλεζτης αρκετα.

Quote Originally Posted by cozanostra13 View Post
    παιδια μια απο τα ιδια και εγω με το φιλο.ειμαι 23 και δεν εχω κανει σχεση ακομα.παρθενος δεν ειμαι.ξεκινησα τη σεξουαλικη μου ζωη στα 15 με 16 σε οικο ανοχης.πιο πριν απο οσο θυμαμαι ειχα φαωσει σε μια εκδρομη μια συμμαθητρια μου.εκτοτε και μεχτι τα 20 21 δεν με απασχολησε ποτε το θεμα γκομενα μου αρεσαν αυτες μιας και ενταξει ειναι σχετικα ωραιες γυναικες και οτνα εισια μικρος εντυπωσιαζεσαι.γενικα περνουσα καλα ειχα και καποιες επιτυχιες σε κοριτσια κανα βραδυ κανα φασωμα ομως μια βραδια μονο ολοκληρωσα.οι φιλοι μου ολοι βρηκαν καπολες καποια στιγμη και εμεινα μονο εγω χωρις και αρχισα να αισθανομαι μειονεκτικα και ασχημα.μετα αυτο αρχισε να με απασχολει εντονα και πλεον μου δημιουργει εντονη νευρικοτητα και με χαλαει αρκετα.τι να κανω?το να βρω κοπελα και να κανω σχεση φαινεται στο μυαλο μου σαν μακρινο ονειρο.γενιακ σαν ατομο ειμαι κοινωνικο και χαβαλεζτης αρκετα.
    Λογικά δε θα σου ειναι δυσκολο να βρεις με βάση την εμπειρια που λες πως έχεις, όμως μου φαίνεται πιο πιθανό ότι όποια βρεις εύκολα θα την κερατώνεις κι ετσι θα φευγει. Θα άντεχες άμα είσαι σε σχέση να μην κοιτας κι αλλου?
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλα έκανες και πρόσεχες αφου ηταν παρθενα. Επειδή πολλες αμα τους κανεις τη δουλεια ζηταν μετα δεσμευση, θα χες και τους δικους της στο κεφαλι σου και θα ψαχνες τροπο να ξεφυγεις, εκτος κι αν εισαι σιγουρος ότι τη θελεις.
    Γιαννη λυπησου με θα καραφλιασω!! Ακου τους κανεις τη δουλεια!!!! Σου εχουν και υποχρεωση μετα?? χαχαχαχαχα και παλι ακου θελουν δεσμευση μετα το σεξ και να γνωρισεις την οικογενεια! Επειδη ειναι παρθενα η αλλη εξ ορισμου μετα νομιζεις θα θελει να σε παντρευτει?? Σε ποιο ετος ζουμε? Εχω μπερδευτει!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Καλε ρε φιλαρακι, τι πιστευεις? Εκει που εχετε αναψει και οι 2, θα σε πει η αλλη αν εχεις ξαναπαει με γυναικα??? Αντε εγω σε λεω οτι σε ρωταει. Ναι πες, αλλα μη μπεις σε λεπτομερειες για το παρελθον. Αντε πες οτι σε ρωταει οταν βγαινετε για καφεδες κλπ αν ειχες κανει αλλη σχεση. Ναι πες εχω κανει κ τσιμουδια απο κει κ περα. Βασικος κανονας δε σκαλιζουμε το παρελθον γτ ψαξε ψαξε ολο κ κατι θα γινει κ θα φερει τσακωμο.
    Δε θα της πεις τιποτα λοιπον αλλα ουτε κ θα σε ρωτηξει. Τη βαζεις κατω και την κανεις να ξεχασει το ονομα της. Στην αρχη που ερωτευεσαι, κανεις ολη μερα σεξ. Ετσι μεσα σε λιγες εβδομαδες θα αποκτησεις μια τεραστια εμπειρια και θα γινεις κ καλυτερος μερα με τη μερα. Οποτε μετα θα εχεις εμπειρια με την κοπελα αυτη κ δε θα σε νοιαζει.

Για μπουρδελα δε στο προτεινω, το θεωρω τρατζικ. Επισης κοψε τις τσοντες γτ σου καινε το μυαλο. Αν κολας καπου αλλου πες το.

Και τελευταιο, λες οτι θα το καταλαβει. Πως???? Ουτε ο ασκητης ο ιδιος δε μπορει να το καταλαβει απ το λουκανικο.
    κερασι η πειρα με την απειρια φαινονται, για μια γυναικα που ειναι εμπειρη, αν ειναι απειρη ναι πιθανα να μην καταλαβει τπτ. Αλλα επειδη μου εχει τυχει πολυυυυυυυυ απειρος, σορρυ αλλα φαινοτανε!! Και επειδη μου εχει τυχει και πολυυυυυυ εμπειρος, σορρυ αλλα και παλι φαινοτανε!! ΑΛΛΑ, και εδω θελω να σταθω, εγω καλυτερα περναγα με τον απειρο σεξουαλικα, παρα με τον εμπειρο, γιατι στον τελευταιο οτι και τεχνικη και ταλεντο να ειχε δεν υπηρχε χημεια. ΑΡΑ μην κολλατε ρε σε βλακειες, δεν νομιζω καμια νορμαλ γυναικα να την νοιαζει ολοσδιολου αν ο αλλος δεν εχει εμπειρια, ακομα και καθολου. Εμενα δε με ενοιαξε, ισα ισα καλυτερα κιολας, τον μαθαινεις αυτα που θες εσυ.

Λιλιουμ, ειπα πολλές, όχι όλες! Πάντως τα δυο πιο πανω μηνυματα σου βγαζουν και τα δυο κατι θετικο το οποιο κραταω, ως ατομο που ξερεις τι λες σε τετοια θεματα.
    γιάννης

Senior Member
    Εχει δικιο η λιλιουμ, οποιοσδηποτε ειχε πρωτη εμπειρια με εξαιρετικα ποιο εμπειρη κοπελα μπορει να το επιβεβαιωσει, δεν υπαρχει κανενα μα κανενα προβλημα. cozanostra ειναι λογικο να νιωθεις ενα αγχος, απλα στην πραξη δεν θα εχεις κανενα, μα κανενα προβλημα.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234