Results 166 to 180 of 437
Thread: Οριακή μου αγάπη
-
13-09-2014, 19:52 #166
Παντως παιδια θα πω κ κατι στο οποιο θα παρακαλουσα οποιος αλλος εχει εμπλακει στο παρελθον με οριακο/η να παρει θεση αν θελει.
Απο την στιγμη που θα γινει ο πρωτος χωρισμος νομιζω πως ο οριακος/η θα ξεκινησει να ψαχνει απο την επομενη κιολας μερα για τον επομενο που θα κανει σχεση,οσο κ αν ζητα επικοινωνια με μας.
Επικοινωνια μπορει να ζητα γιατι ακομα δεν του εχει κατσει η σχεση.
Δεν νομιζω οτι αισθανονται οπως εμεις που γιναμε χιλια κομματια κ θελαμε χρονο για να ξανασταθουμε στα ποδια μας...
Δεν ξερω,ποια η δικη σας γνωμη πανω σ αυτο?
- 13-09-2014, 20:30 #167
- In this old house where every door is open
εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι να μπλεξει κανεις με οριακο. οριακη ηταν η αδερφη του πρωην μου και εφτυνα τον κορφο μου καθε μερα μην την πετυχω πουθενα, οχι να εχω και σχεση με τετοιο ατομο ελεος!!!!!!!!!
13-09-2014, 23:42 #168
Απο την στιγμη που θα γινει ο πρωτος χωρισμος νομιζω πως ο οριακος/η θα ξεκινησει να ψαχνει απο την επομενη κιολας μερα για τον επομενο που θα κανει σχεση,οσο κ αν ζητα επικοινωνια με μας.
Επικοινωνια μπορει να ζητα γιατι ακομα δεν του εχει κατσει η σχεση.
Δεν νομιζω οτι αισθανονται οπως εμεις που γιναμε χιλια κομματια κ θελαμε χρονο για να ξανασταθουμε στα ποδια μας...
ειμαι 100% σίγουρος οτι ισχύει αυτό που λές. Αγάπες, αναμνήσεις και τα υπόλοιπα που σκεφτόμαστε εμείς, είναι παραμύθια για να κοροιδευόμαστε μόνοι μας, όσο ακόμα είμαστε κολλημένοι.
Λίλιουμ,ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί να μπλέξει κανείς, απλά τυχαίνει και νομίζεις οτι μπορείς μέσω μιας σχέσης να την/τον κάνεις να ξεπεράσει όποια προβλήματα έχει. Και με την συμπεριφορά του υπερευαίσθητου και θλιμένου ατόμου που δείχνουν στην αρχή, μπλέκεις και αντε μετά να ξεμπλέξεις...
13-09-2014, 23:44 #169
υ.γ. Και κανένας οριακός, δεν βγάζει τα"κουσούρια" της πάθησης στην αρχή.Είναι η φάση της εξιδανίκευσης και είναι ωραία. Αμα μου φερόταν όπως μου φέρθηκε αργότερα, απο τον πρώτο καιρό, σιγά μην ασχολούμουν με αυτό το άτομο
14-09-2014, 02:41 #170
Ksefyga καταλαβαίνω αυτό που λες. Και αν το πάλεψες καιρό δε θέλω να φανταστώ με τι κύματα πάλεψες. Έχω επίσης αναρωτηθεί άπειρες φορές το που τελειώνει η διαταραχή και που αρχίζει ο χαρακτήρας. Αναζητούμε την "αλήθεια ζωτικής σημασίας", όπως γράφει ο Αίολος, εμμονικά, αλλά νομίζω ότι πέρα από αυτά που ζήσαμε στο πετσί μας και αυτά που λένε οι ειδικοί, το να βγάλεις άκρη στο τι έγινε είναι μάταιο. Είναι πολύ ανθρώπινο και γενναίο να σταθείς δίπλα σε έναν άνθρωπο με οριακή διαταραχή, αλλά για να μη γίνεις στάχτη θα πρέπει πιστεύω να μη νοιώθεις την παραμικρή ερωτική έλξη για αυτόν. Όταν με ενημέρωσαν ότι έκανε απόπειρα και είναι σε νοσοκομείο δεν πήγα. Ένοιωσα ότι ήταν ακόμη ένας τρόπος χειραγώγησης. Είχα ήδη καταλάβει ότι μπορεί να πορευτεί και χωρίς εμένα. Δεν της ήμουν τόσο απαραίτητος όσο έλεγε. Οπότε νομίζω ότι το καλύτερο, όταν οι αντοχές τελειώνουν, είναι να μαζέψεις ότι έχει μείνει όρθιο μέσα σου και να αποχωρείς από τη σκηνή. Θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση σου. Έτσι απλά. Εσύ κρατάς μόνο την ανάμνηση εκείνης της σφιχτής αγκαλιάς που κάποτε δίνατε ο ένας στον άλλον. Μόνο οι ίδιοι πιστεύω μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Αλλά αυτό απαιτεί τεράστια ψυχική δύναμη και μαγκιά. Αυτή είναι η δικιά μου προοπτική βέβαια και μπορεί και να έχω και λάθος.
14-09-2014, 14:06 #171
Στην αποροια που τελειώνει η διαταραχη και που αρχίζει ο χαρακτήρας η απάντηση βρίσκεται σε αυτό π μ είπε ο ψυχολόγος. Οτι χωρίζουν τις διαταραχές σε 3 κατηγορίες, στους sad- mad- bad, ε τους οριακούς τους κατατάσουν στους bad .Είναι κακό αυτό που λέω αλλά αν δεν νιώθεις ερωτική έλξη, για ποιο λόγο να κάτσεις να έχεις φίλο έναν άνθρωπο που μόνο κακά πράγματα μεταφέρει και στην παρέα. Οτι δεν είμαστε απαραίτητοι είναι σίγουρο, το οτι δεν πήγες ίσως την βόλεψε, για να νομίζει πράγματα που δεν ισχύουν(οτι είσαι σκουπίδι σαν άνθρωπος, εαυτούλης και τα υπόλοιπα όμορφα που όλοι ακούσαμε)και να ενισχύσει την άποψη της οτι κανείς δεν είναι δίπλα της ποτέ. Λάθος δεν έχεις, μια χαρά άποψη έχεις.
14-09-2014, 15:18 #172
Καποιες στιγμες που διαβαζω τα μηνυματα σ αυτο το νημα σκεφτομαι (ουτοπικο βεβαια) οτι αν πχ ειχα διαβασει ολα αυτα πριν κανω την σχεση ή εστω κ κατα τη διαρκεια,με δεδομενο οτι ηξερα την παθηση ποσο διαφορετικα θα ηταν ολα!
14-09-2014, 15:44 #173
μπορεί και να μην ηταν τίποτα διαφορετιό.οτι και να διαβάζεις και οτι κ αν σ λένε, σου δείχνουν τέτοια προσήλωση στην αρχή π δεν τα βλέπεις κάν. Οτι κ αν διάβαζα σε ιντερνετ κ οτι κ αν μ έλεγε ενας ψυχολόγος(φιλικό πρόσωπο), έλεγα εγώ, καλά η κοπέλα με αγαπάει κ με θέλει δίπλα της και σας γράφω όλους στα α@@@@@α μου. Απλά τώρα που πάθαμε, ας πήραμε το μάθημα μας...
14-09-2014, 16:01 #174
Δυστυχως δεν θα διαφωνησω.
Απλα δεν ξερω,ισως αυτο το "μα γιατι?δεν το περιμενα.." να ηταν με σκυμενο κεφαλι "ναι,το περιμενα"
Νταξει,βλακεις καθομαι κ γραφω,δεν ξερω κατα ποσο εχουν σημασια ολα αυτα,απλα ειναι σκεψεις που μου ερχονται καποιες φορες που τυγχανει κ κανω ιστορικη αναδρομη της σχεσης,καταλαβαινετα φανταζομαι.
14-09-2014, 16:05 #175
βλακείες δεν γράφουμε, τον πόνο μας λέμε για να παρηγοριόμαστε
14-09-2014, 16:19 #176
Σ αυτη τη φαση εσυ ksefyga πως εισαι με το ολο θεμα?
14-09-2014, 16:39 #177
καθε μέρα και καλύτερα. Επανέρχομαι σιγά σιγά, ελπίζω απλά να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, μην μου ξαναστείλει στο φεις, γενικά μην με ξαναενοχλήσει. Οχι οτι θα γυρίσω πίσω, απλά θα αρκεί μια κουβέντα της να μου γ@@@@@ι την ψυχολογία για κανα τριήμερο, γιατί αφού είδε οτι δεν αντιδράω με τον νέο έρωτα π μ είπε οτι βρήκε, το next step της(μιας και το έχω ζήσει πολλές φορές) θα είναι να μου πει, οτι την απεχθάνομαι, οτι είναι κακος άνθρωπος, συγνώμη, οτι δεν άξιζε την αγάπη μου. Ας ελπίσουμε οτι με εχει υποτιμήσει τελείως και δεν θα ξαναασχοληθεί μαζι μου
14-09-2014, 17:57 #178
Ευχομαι πραγματικα το καλυτερο για εσενα κ να ξαναβρεις την ηρεμια σου.
15-09-2014, 23:20 #179
Εσυ mnlg πόσο καιρό ήσουν με το άτομο αυτό;Ευχαριστώ.Το καλύτερο για εμάς που βγήκαμε απο τέτοια φάση,και το ακόμα καλύτερο για αυτά τα άτομα(μια εξέλιξη στην επιστήμη, ένα φάρμακο) οτιδήποτε θα μπορούσε να τους κάνει και αυτούς να ζούν καλύτερα γιατί και η ζωή που κάνουν μαρτύριο είναι...
15-09-2014, 23:32 #180
Εγω ημουν 1 χρονο.
Βλεπω,διαβαζω,ακουω για αυτες τις διαταραχες πολυ καιρο τωρα κ δυστυχως δεν εχω δει καποιον να πασχει απο τις σοβαρες διαταραχες τυπου οριακο συνδρομο/διπολικο κλπ κ να εχει επανελθει καποια στιγμη ακομα κ κανοντας αγωγη φαρμακευτικη.
Η ζωη ειναι δυσκολη κ τα ατομα αυτα δεν μπορουν πολλες φορες να τα βγαλουν περα με καθημερινα προβληματα με συνεπεια να εχουν εκρηξεις...
Τι να πω,μακαρι να βρεθει λυση,μακαρι.