Οριακή μου αγάπη - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 30 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 437
    Junior Member
    Εκεινο που ξερω ειναι οτι μου εχει πει ο ιδιος πριν κανενα μηνα οτι εχει πολυ δουλεια μπροστα του οτι θα χρειαστει χρονια για να γινει καλα .Τωρα αν συνεχιζει την ψυχοθεραπεια η οχι δεν το γνωριζω.

Τωρα αν μου ειπε ψεμματα δεν το ξερω.
    Παντως οταν μου ειπε τι ειχε και το εψαξα ,ειχε πολλα στοιχεια απ απ αυτα που γραφουν ..μεχρι και τον αυτοτραυματισμο ειχε..
    Καυγαδες απ το τιποτα ,δεν θυμοταν οταν γινοταν βιαιος.
    Εκρινε και κατεκρινε τους παντες ,με ειχε αποκοψει απ τον εξω κοσμο,θυμωνε χωρις λογο,ηθελε 24 ωρες το 24ωρο να μαι εκει.και να μην κανω τιποτα αλλο εκτος απ το ασχολουμαι μαζι του.ειτε ηταν σπιτι ειτε οχι.

Πληγωμενη ημουν οταν βρισκόμουν στη σχεση,και δεν ηξερα γιατι φερεται ετσι και προσπαθουσα να καταλαβω,
    Πληγωμενη ημουν οταν μ εβριζε με μειωνε και στο ιδιο λεπτο ελεγε οτι ημουν η γυναικα της ζωης του,οταν μ εδιωχνε και με ζητουσε,οταν με κατηγορουσε για πραγματα που εκανε ο ιδιος.

Απλα τωρα νιωθω ελευθερη την ψυχη μου..

Senior Member
    Παιδια εχει κολησει το μυαλο μου 4 μερες τωρα κ δεν λεει να ξεκολησει!!Μου ερχεται να την παρω να της πω οτι την θελω πισω κ την αγαπαω οσο κ αν ξερω οτι κατι τετοιο θα ηταν λαθος!Την σκεφτομαι συνεχεια,ολη μερα κ λεω συνεχως γιατι να χωρισουμε,αφου ηταν ολα τοσο καλα....

Δεν ειμαι καλα...3 μηνες μετα κ τελικα διαπιστωνω πως δεν εχω κανει ουσιαστικα βηματα μπροστα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnlg View Post
    Παιδια εχει κολησει το μυαλο μου 4 μερες τωρα κ δεν λεει να ξεκολησει!!Μου ερχεται να την παρω να της πω οτι την θελω πισω κ την αγαπαω οσο κ αν ξερω οτι κατι τετοιο θα ηταν λαθος!Την σκεφτομαι συνεχεια,ολη μερα κ λεω συνεχως γιατι να χωρισουμε,αφου ηταν ολα τοσο καλα....

Δεν ειμαι καλα...3 μηνες μετα κ τελικα διαπιστωνω πως δεν εχω κανει ουσιαστικα βηματα μπροστα...
    ειχε καποια διαγνωση ψυχιατρου η πρωην σου, η κατεληξες μονος σου οτι εχει διαταραχη?

Senior Member
    Φυσικα κ δεν κατεληξα μονος μου!
    Υπαρχει διαγνωση ψυχιατρου κ επισης υπαρχει παρελθον με 3 αποπειρες,με νοσηλεια σε ψυχιατρικο τμημα κλινικης 2 φορες για 2-3 μερες καθε φορα (δεν την ηξερα τοτε,νομιζω ειχε παθει καποια κριση κ νοσηλευτικε) κ επισης υπαρχει κ ενα διαστημα φαρμακευτικης αγωγης οπου τωρα πλεον δεν τηρειται.

Remedy
    ειχε καποια διαγνωση ψυχιατρου η πρωην σου, η κατεληξες μονος σου οτι εχει διαταραχη?
    remedy ειλικρινά, το μόνο πράγμα που γράφεις σε αυτο το θέμα και μ φαίνεται οτι είναι και η πεποίθηση σου , είναι να λες η να ρωτάς αν εχουμε βγάλει μόνη μας την διάγνωση; δεν ξέρω τι γράφεις σε άλλα θέματα, αλλά μου φαίνεται βλακεία να νομίζεις οτι 5-10-15 άτομα δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε και απλώς γράφουμε για μια διαταραχή προσωπικότητας για να δικαιολογήσουμε ενα χωρισμό, Συγνώμη κιόλας

φίλε μου mnlg, σε καταλαβαίνω, αλλα και να γυρίσει χειρότερα δεν θα ειναι???

Senior Member
    Χειροτερα θα ειναι ksefyga αλλα μου λειπει ρε συ....

Κ γιαυτο εγραψα τον πονο μου εδω να μου πειτε κ εσεις μια κουβεντα σαν τριτοι με ματι πιο ξεκαθαρο...

Την δική μου άποψη την ξέρεις. Και εγώ σαν εσένα νοιώθω, αλλά φίλε μου όσο και να αγαπάμε κάποια άτομα, χρειάζεται να βάζουμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά. Δεν ξέρω πως ήταν η σχέση σας, μπορεί να διέφερε αρκετά απο την δική μου, πάντως εγώ υπέφερα και λέω δεν αξίζει. Και να γυρίσει(και στην δική μου και στην δική σου περίπτωση), δεν μπορεί να απαλυνθεί ο πόνος, δεν μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα και οι συμπεριφορές και σκέψου οτι για να έχουν τόσα ξεσπάσματα και υποτίμηση στις καλές μας συμπεριφορές, οσο δλδ ήμασταν μαζί, περίοδος που δίναμε μόνο αγάπη, φαντάσου τώρα πως θα συμπεριφέρεται, που λογικά λόγω του χωρισμού θα έχεις και εσυ κάποια ξεσπάσματα, άνθρωπος είσαι όχι δέντρο.

Senior Member
    Εγω δεν εζησα ασχημη συμπεριφορα ως προς εμενα...Εζησα ενα ατομο που ηταν πολυ συχνα με διαθεση στο πατωμα χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο ωστε να μπορεσω να κανω κατι για να το αλλαξω κ επισης εζησα τον χωρισμο που ηρθε ενα ωραιο πρωι.

Την προηγουμενη μερα ηταν ολα καλα κ την επομενη ακουσα αυτο που δεν θα φανταζοουν ποτε!

Βεβαια μπορει να το σκεφτοταν καποιο διαστημα (λιγες μερες πριν οπως μου ειπε) αλλα δεν ηταν σε θεση να μιλησει για καποιο προβλημα που ειχε η σχεση μιας κ η ιδια μου ειχε πει "δεν φταις σε κατι εσυ,το προβλημα ειναι δικο μου"

Senior Member
    Quote Originally Posted by ksefyga View Post
    Remedy
    remedy ειλικρινά, το μόνο πράγμα που γράφεις σε αυτο το θέμα και μ φαίνεται οτι είναι και η πεποίθηση σου , είναι να λες η να ρωτάς αν εχουμε βγάλει μόνη μας την διάγνωση; δεν ξέρω τι γράφεις σε άλλα θέματα, αλλά μου φαίνεται βλακεία να νομίζεις οτι 5-10-15 άτομα δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε και απλώς γράφουμε για μια διαταραχή προσωπικότητας για να δικαιολογήσουμε ενα χωρισμό, Συγνώμη κιόλας
    εχω γραψει και κατι αλλο σε αυτο το θεμα ξεφυγες, που θεωρω πιο σημαντικο απο την ερωτηση μου.
    το οτι ειναι ΑΛΛΟ θεμα να εχει ενας ανθρωπος καποια ασθενεια η διαταραχη και τελειως ΑΛΛΟ, το οτι καποιος υφισταται μια συμπεριφορα που τον εξευτελιζει και τον βασανιζει.
    επειδη στις σχεσεις μας λοιπον δεν ειμαστε γιατροι, εμεις οφειλουμε να ασχοληθουμε με το με ποιους ανθρωπους πρεπει να συμπορευομαστε κι αν επιλεγουμε τους "βασανιστικους", να ασχολουμαστε με τις δικες μας διαταραχες και οχι τοσο με τις δικες τους, που ειναι εθμα δικο τους και των γιατρων τους.
    καλυτερα τωρα?

περα απο αυτο, δεν ρωταω τυχαια.
    εχω συναντησει πολλα ατομα, ειδικα εδω, που φορτωνουν σε διαταραχες την απορριψη τους , επισης που ΄στιγματιζουν" με το αναθεμα περι διαταραχων, τα ατομα που πραγματικα εχουν τ ετοια προβληματα, ενω το προβλημα εκεινου που τα ανεχεται δεν ειναι καθολου μικροτερο κατα τη γνωμη μου, ακομα κι αν δεν εχει μια ταμπελα πανω του...

οσο για τα μηνυματα μου , ειναι στην διαθεση σου να τα μελετησεις και να αποφασισεις αν ειναι βλακειες .
    απο τα δικα σου 64, δυστυχως δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα περι της εξυπναδας σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnlg View Post
    Φυσικα κ δεν κατεληξα μονος μου!
    Υπαρχει διαγνωση ψυχιατρου κ επισης υπαρχει παρελθον με 3 αποπειρες,με νοσηλεια σε ψυχιατρικο τμημα κλινικης 2 φορες για 2-3 μερες καθε φορα (δεν την ηξερα τοτε,νομιζω ειχε παθει καποια κριση κ νοσηλευτικε) κ επισης υπαρχει κ ενα διαστημα φαρμακευτικης αγωγης οπου τωρα πλεον δεν τηρειται.
    σε ρωτησα, γιατι στα αρχικα σου μηνυματα ανεφερες οτι σου ειπε απο μονη της η κοπελα, οτι αν ηξερες ποια ειναι θα εφευγες κι εσυ δεν ρωτησες, ενω το μετανοιωσες αργοτερα.
    ολα τα παραπερα μηνυματα σου, μου εδωσαν την αισθηση οτι ποτε δεν εμαθες και μαλιστα την αποζητας..

Member
    mnlg
    Αν δεν εγινες δεκτης ασχημων συμπεριφορων απο την πλευρα της, τοτε εισαι "ατυχος", γιατι (οπως κεγω στο παρελθον) γνωρισες την "καλη" οριακη κ οχι αυτην/ον που περιγραφουν οι περισσοτεροι εδω μεσα. Κ ο χωρισμος ειναι δυσκολοτερος.
    Συνεπως, μηπως καλο ειναι να σκεφτεις οτι ο χωρισμος σας δεν οφειλεται στη διαταραχη της και μονο;
    Μηπως καποιο τριτο προσωπο μπηκε αποτομα στη ζωη της η ειχατε θεματα στα οποια διαφωνουσατε ριζικα;
    Οπως και να εχει, προσπαθησε να κοιταξεις την παρτη σου κ ξεπερνα τον ερωτα σου για τη συγκεκριμενη με καποια αλλη κοπελα.
    Και αναρωτησου μηπως τελικα αυτο που ενιωθες για αυτον τον ανθρωπο δεν ηταν αγαπη, αλλα εμμονη;

εντάξει remedy μην εκνευρίζεσαι, sorry κιόλας, ίσως δεν κατάλαβα τον τρόπο που ήθελες να εκφράσεις κάποια πράγματα, καθώς και εγώ έχω συναντήσει άπειρη ειρωνεία πάνω σε αυτό το θέμα. Σαφώς και ο κάθε άνθρωπος που ανέχεται κάποιες τέτοιες συμπεριφορές, φέρει ευθύνες για αυτά που τραβάει. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση(δεν γνωρίζω για άλλες διαταραχές), είναι λίγο δυσδιάκριτο να καταλάβεις(όσο βρίσκεσαι στο συννεφάκι), αν υπάρχει απόρριψη, καθώς με την ίδια ευκολία που σε απορρίπτει, σε ζητάει πίσω και λέγοντας σου περι της πάθησης, σε κάνει να γίνεσαι πιο ελαστικός. Και πάλι sorry για το ύφος του προηγούμενου μηνύματος μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ksefyga View Post
    εντάξει remedy μην εκνευρίζεσαι, sorry κιόλας, ίσως δεν κατάλαβα τον τρόπο που ήθελες να εκφράσεις κάποια πράγματα, καθώς και εγώ έχω συναντήσει άπειρη ειρωνεία πάνω σε αυτό το θέμα. Σαφώς και ο κάθε άνθρωπος που ανέχεται κάποιες τέτοιες συμπεριφορές, φέρει ευθύνες για αυτά που τραβάει. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση(δεν γνωρίζω για άλλες διαταραχές), είναι λίγο δυσδιάκριτο να καταλάβεις(όσο βρίσκεσαι στο συννεφάκι), αν υπάρχει απόρριψη, καθώς με την ίδια ευκολία που σε απορρίπτει, σε ζητάει πίσω και λέγοντας σου περι της πάθησης, σε κάνει να γίνεσαι πιο ελαστικός. Και πάλι sorry για το ύφος του προηγούμενου μηνύματος μου.
    δεν εκνευριζομαι ξεφυγες, απλουστατα ειχα γραψει εκτενως την αποψη που σου ειπα παραπανω περιληπτικα ,αλλα μαλλον δεν εκανες τον κοπο να την διαβασεις .

σιγουρα ειναι δυσδιακριτο!!! οπως ειναι και γενικοτερα δυσδιακριτη μια διαταραχη για καποιον μη ειδικο,οπως ειμαστε οι περισσοτεροι.
    γιαυτο εχω ανεκαθεν την αποψη οτι δεν κινουμαστε με κριτηριο διαταραχη- μη διαταραχη, αλλα καλη# κακη συμπεριφορα.
    στην κακη, ΦΕΥΓΟΥΜΕ, οτι και να χει η να μηνε χει, ο αλλος.

απορριψη δεν ειναι μονο η εγκαταλειψη ξεφυγες. ειναι και η αλλοπροσαλη και βασανιστικη συμπεριφορα.

Σίγουρα, αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο, η συμπεριφορά, άμα κάθεσαι και δίνεις ελαφρυντικά σε άλλον λόγο της διαταραχής, αποδεικνύεται πως μόνο κακό σε εσένα κάνεις

Page 17 of 30 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast