Οριακή μου αγάπη - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 30 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 437
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε ρωτησα, γιατι στα αρχικα σου μηνυματα ανεφερες οτι σου ειπε απο μονη της η κοπελα, οτι αν ηξερες ποια ειναι θα εφευγες κι εσυ δεν ρωτησες, ενω το μετανοιωσες αργοτερα.
    ολα τα παραπερα μηνυματα σου, μου εδωσαν την αισθηση οτι ποτε δεν εμαθες και μαλιστα την αποζητας..
    περιμενε Remedy,οχι...

Η κοπελα ναι,μου ειχε πει οτι αν ηξερα ποια ηταν θα εφευγα μακρυα κ μετανιωσα που δεν ρωτησα αλλα επισης μου ειχε πει (σε αλλη συζητηση) πως η διαγνωση ηταν αυτο

Οταν μου ειπε για το οριακο συνδρομο θυμαμαι ειχα σκεφτει να σημειωσω στο κινητο μου τον ορο για να το παξω μετα...

Δεν το σημειωσα ποτε κ το ξεχασα κ οταν χωρισαμε δεν το θυμομουν μεχρι μια μερα που μου περασε σαν φλας η κουβεντα μας εκεινη κ αρχισα να το ψαχνω κλπ κλπ...

Ισως αν το ειχα σημειωσει τοτε στο κινητο μου κ ειχα διαβασει να ηταν αλλιως τα πραγαματα

Το προβλημα σ αυτη την φαση ομως που θα θελα να σταθουμε ειναι οτι ακομα ποναω κ στεναχωριεμαι....ακομα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnlg View Post
    περιμενε Remedy,οχι...

Η κοπελα ναι,μου ειχε πει οτι αν ηξερα ποια ηταν θα εφευγα μακρυα κ μετανιωσα που δεν ρωτησα αλλα επισης μου ειχε πει (σε αλλη συζητηση) πως η διαγνωση ηταν αυτο

Οταν μου ειπε για το οριακο συνδρομο θυμαμαι ειχα σκεφτει να σημειωσω στο κινητο μου τον ορο για να το παξω μετα...

Δεν το σημειωσα ποτε κ το ξεχασα κ οταν χωρισαμε δεν το θυμομουν μεχρι μια μερα που μου περασε σαν φλας η κουβεντα μας εκεινη κ αρχισα να το ψαχνω κλπ κλπ...

Ισως αν το ειχα σημειωσει τοτε στο κινητο μου κ ειχα διαβασει να ηταν αλλιως τα πραγαματα

Το προβλημα σ αυτη την φαση ομως που θα θελα να σταθουμε ειναι οτι ακομα ποναω κ στεναχωριεμαι....ακομα....
    ωραια, τοτε λυσε μου κι εσυ μια απορια, μιας που η περιγραφη σου, ηταν η πιο ηπια απο οσες διαβασα. μου φανηκε δλδ σαν μια σχεση που δεν προχωρησε και καποια στιγμη τελειωσε με πρωτοβουλια της κοπελας και διορθωσε με αν εκανα λαθος σ αυτο.

η ερωτηση λοιπον ειναι η εξης:
    ενα ατομο που εχει μια τετοια διαγνωση, μονο λογω διαταραχης χωριζει απο μια σχεση? δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει κατι που στην πορεια ανακαλυπτει οτι δεν του αρεσει, οπως ολοι οι υπολοιποι και να αποφασισει να χωρισει?
    κι αν ναι, γιατι να μην ισχυει για την κοπελα σου αυτο, μιας που δεν μας μιλησες για αλλεπαλληλους χωρισμους και παρακαλετα, οπως αλλοι.

Senior Member
    Εγραψα κειμενο που εξηγουσα κ μπορει να προλαβες να το διαβασες remedy,αν παλι οχι καλυτερα....

Με βαζεις στην διαδικασια να εξηγησω κ να ξαναθυμηθω τον πονο που περασα κ δεν ψηνομαι καθολου.

Κρατα οτι θελεις εσυ,να σαι σιγουρος ομως οτι για να εφτασα να το ψαχνω κ να γραφω εδω μονο για αυτο το θεμα καποιος λογος θα υπαρχει μιας κ με ψυχολογικα κ διαταραχες δεν ασχοληθηκα ποτε στην ζωη μου μεχρι τωρα.

Senior Member
    Πωωωω,τωρα τα σκεφτηκα ξανα ολα κ εχω γινει 2 φορες σκατα.............

Senior Member
    Εγραψα κειμενο που εξηγουσα κ μπορει να προλαβες να το διαβασες remedy,αν παλι οχι καλυτερα....

Με βαζεις στην διαδικασια να εξηγησω κ να ξαναθυμηθω τον πονο που περασα κ δεν ψηνομαι καθολου.

Κρατα οτι θελεις εσυ,να σαι σιγουρος ομως οτι για να εφτασα να το ψαχνω κ να γραφω εδω μονο για αυτο το θεμα καποιος λογος θα υπαρχει μιας κ με ψυχολογικα κ διαταραχες δεν ασχοληθηκα ποτε στην ζωη μου μεχρι τωρα.
    οχι, δεν προλαβα να διαβασω τπτ παραπανω απο το παραπανω.
    αν ετσι ειναι καλυτερα για σενα, τοσο το καλυτερο :)

Senior Member
    οχι, δεν προλαβα να διαβασω τπτ παραπανω απο το παραπανω.
    αν ετσι ειναι καλυτερα για σενα, τοσο το καλυτερο :)
    το ξερω αυτο που λες αλλα υπαρχουν φορες που δεν μπορω να το δω καθαρα!

Για την ακριβεια ξερεις τι παθαινω συγκεκριμενα?Το μυαλο μου κολαει μονο στις καλες στιγμες κ λεω γιατι γαμωτο δεν προχωρησε....κατα καποιον τροπο αρνουμαι/δεν θελω να δεχτω/πιστεψω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι αρρωστος....

Senior Member
    το ξερω αυτο που λες αλλα υπαρχουν φορες που δεν μπορω να το δω καθαρα!

Για την ακριβεια ξερεις τι παθαινω συγκεκριμενα?Το μυαλο μου κολαει μονο στις καλες στιγμες κ λεω γιατι γαμωτο δεν προχωρησε....κατα καποιον τροπο αρνουμαι/δεν θελω να δεχτω/πιστεψω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι αρρωστος....
    εννοουσα οτι ειναι καλυτερα για σενα που δεν διαβασα αυτο που εσβησες. εφοσον ετσι το ηθελες...
    νομιζω ολων το μυαλο εχει την ταση να κολλαει στις καλες στιγμες, ειδικα οσο περνανε τα χρονια.
    δεν μου εχει τυχει εμπειρια με "αρρωστο" ανθρωπο οπως λες, αλλα εγω παντα επιμενω στην καλη η κακη συμπεριφορα και στην καλη η κακη σχεση, διοτι και οι "αρρωστοι" ανθρωποι, οταν προσεχουν τον εαυτο τους και συνεργαζονται με τον γιατρο τους και λειτουργικοι ειναι στην ζωη τους και σχεσεις μπορουν να εχουν.

Senior Member
    εννοουσα οτι ειναι καλυτερα για σενα που δεν διαβασα αυτο που εσβησες. εφοσον ετσι το ηθελες...
    νομιζω ολων το μυαλο εχει την ταση να κολλαει στις καλες στιγμες, ειδικα οσο περνανε τα χρονια.
    δεν μου εχει τυχει εμπειρια με "αρρωστο" ανθρωπο οπως λες, αλλα εγω παντα επιμενω στην καλη η κακη συμπεριφορα και στην καλη η κακη σχεση, διοτι και οι "αρρωστοι" ανθρωποι, οταν προσεχουν τον εαυτο τους και συνεργαζονται με τον γιατρο τους και λειτουργικοι ειναι στην ζωη τους και σχεσεις μπορουν να εχουν.
    το κακο ειναι οτι η κοπελα αυτη εχει κοψει καθε επαφη με τον γιατρο της εδω κ 3 χρονια

Senior Member
    το κακο ειναι οτι η κοπελα αυτη εχει κοψει καθε επαφη με τον γιατρο της εδω κ 3 χρονια
    πολυ κακο.
    αλλα δεν μπορεις να γινεις εσυ ο γιατρος της, ουτε νοσοκομος της.

οι δικοι της θα πρεπει να την φροντισουν.

Senior Member
    Οι δικοι της....οι δικοι της αστα να πανε...ετσι κ αλλιως απο κει ξεκινανε πολλες φορες τα προβληματα...

Εγω δεν ξερω τι να κανω....τα χω πει χιλιες φορες κ σε φιλους,αισιανομαι οτι θα αρχισω (εαν δεν εχω ηδη γινει) να γινομαι κουραστικος..

Δεν λεει να μου φυγει απο το μυαλο κ στεναχωριεμαι,στεναχωριεμ� �ι πολυ...

Junior Member
    Το σκάλωμα που τρώει ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε-δέθηκε-αγάπησε μια ψυχή με οριακή διαταραχή νομίζω δεν μπορεί να το νοιώσει κανένας αν δεν έχει την ίδια εμπειρία. Όταν προσπαθείς να απεμπλακείς είναι σα να περπατάς μέσα σε άμμο. Το κάθε βήμα γίνεται με πολύ κόπο. mnlg νομίζω ότι αν διαβάσεις τα post του θέματος από την αρχή θα μπορέσεις πιο εύκολα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Μετά από μερικούς μήνες θα βλέπεις τα πράματα πολύ πιο κάθαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μπλε View Post
    Το σκάλωμα που τρώει ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε-δέθηκε-αγάπησε μια ψυχή με οριακή διαταραχή νομίζω δεν μπορεί να το νοιώσει κανένας αν δεν έχει την ίδια εμπειρία. Όταν προσπαθείς να απεμπλακείς είναι σα να περπατάς μέσα σε άμμο. Το κάθε βήμα γίνεται με πολύ κόπο. mnlg νομίζω ότι αν διαβάσεις τα post του θέματος από την αρχή θα μπορέσεις πιο εύκολα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Μετά από μερικούς μήνες θα βλέπεις τα πράματα πολύ πιο κάθαρα.
    Tα εχω διαβασει κ οχι μονο μια φορα,
    Καποιες φορες ειμαι καλα,καποιες αλλες χαλια κ δεν μπορω να ξεκολησω με τιποτα την σκεψη μου απο αυτη,με τιποτα ομως...

Τέρμα τελείωσε, σιχάθηκα το άτομο, σιχάθηκα και τον εαυτό μου με το πόσο μ@@@@@ς είμαι. Μετά απο τόσο καιρό που έχω ξεκόψει, με παραίνεση των γονιών της που μου είπαν οτι έχει τάσεις, έχει κάνει τα χέρια της κόσκινο απο τα κοψίματα και κλαιεί όλη μέρα που χαθήκαμε, την πήρα τηλ.να δω τι κάνει. Αφου μου είπε εκείνη να βρεθούμε, περίμενα 1 ώρα και δεν φάνηκε ποτέ και το μονο που έκανε ήταν να μου στείλει οτι τελικά πήγε έξω με άλλη παρέα και το κλασικό λογίδριο περι το πόσο μ@@@@@ς είμαι συνοδευόμενο με λόγια που ούτε ο χειρότερος εχθρός μου δεν θα έλεγε. Συγνώμη για τα μηνύματα που έστειλα περι οριακής και ίσως πρόσεβαλα και κάποια άτομα που την έχουν, αλλά στην δική μου περίπτωση είχαμε να κάνουμε με σκατάνθρωπο που απλά είχε την οριακή για ασπίδα. Γειά, καλό κουράγιο σε όλους

Junior Member
    Quote Originally Posted by ksefyga View Post
    Τέρμα τελείωσε, σιχάθηκα το άτομο, σιχάθηκα και τον εαυτό μου με το πόσο μ@@@@@ς είμαι. Μετά απο τόσο καιρό που έχω ξεκόψει, με παραίνεση των γονιών της που μου είπαν οτι έχει τάσεις, έχει κάνει τα χέρια της κόσκινο απο τα κοψίματα και κλαιεί όλη μέρα που χαθήκαμε, την πήρα τηλ.να δω τι κάνει. Αφου μου είπε εκείνη να βρεθούμε, περίμενα 1 ώρα και δεν φάνηκε ποτέ και το μονο που έκανε ήταν να μου στείλει οτι τελικά πήγε έξω με άλλη παρέα και το κλασικό λογίδριο περι το πόσο μ@@@@@ς είμαι συνοδευόμενο με λόγια που ούτε ο χειρότερος εχθρός μου δεν θα έλεγε. Συγνώμη για τα μηνύματα που έστειλα περι οριακής και ίσως πρόσεβαλα και κάποια άτομα που την έχουν, αλλά στην δική μου περίπτωση είχαμε να κάνουμε με σκατάνθρωπο που απλά είχε την οριακή για ασπίδα. Γειά, καλό κουράγιο σε όλους
    Μην κατηγορεις τον εαυτο σου ξερεις πως ειναι αυτα τα ατομα....Δεν εισαι μ@@@@ς έκανες αυτο που ενιωθες.....Απλα συνεχισε την ζωη σου....

Member
    Quote Originally Posted by ksefyga View Post
    ksefyga, σε καταλαβαίνω, προσπάθησε να μην έχεις καμία απολύτως επαφή. οι σκέψεις απο το παρελθόν τύπου "αχ τι ωραία ήταν,πόσο ωραία περνούσα μαζί της, τι ωραίο σεξ που κάναμε" είναι άχρηστες γιατί πολύ απλά ανήκουν στο παρελθόν. μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. δεν θα γίνεις εσύ ο σωτήρας κανενός. κοίτα τον εαυτούλη σου όσο παρτίστικο και αν ακούγεται αυτό. μην σε πιάσει ξανά καμία συμπόνοια γι αυτό το άτομο. και να σε πιάσει συμπόνεσε τον εαυτό σου που το περνάς αυτό. αυτή είναι στον κόσμο της και ας μείνει εκεί. όποιος και να προσπαθήσει να τη βοηθήσει την ίδια κατάληξη με σένα θα έχει. τι να τον κάνεις αυτόν τον άνθρωπο; θα μπορούσες να δημιουργήσεις οικογένεια με τέτοιο άτομο; το σκέφτηκες ποτέ; άσχετα και απο τη διαταραχή.

Page 18 of 30 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast