Results 346 to 360 of 437
Thread: Οριακή μου αγάπη
-
29-10-2017, 19:01 #346
Υπάρχει κάποιος για να μου απαντήσει παρακαλώ;
- 29-10-2017, 19:34 #347
29-10-2017, 20:06 #348
Εμενα σημερα μου ελεγε...στα κανω ολα αυτα γιατι θελω να αυτοκτονισεις....φοβερο?? Εννοειται οτι με εχει απειλησει οτι θα αυτοκτονισει για να με αναγκασει να τον δω....και πηγα το ζωον...και με εβρισε....απιστευτες χυδαιοτητες και απειλες!!! Πολυ μεγαλος ψυχικος πονος...σου ρουφαει την ενεργεια....σου ξεσκιζει κυριολεκτικα την ψυχη!!! Ευχαριστω πολυ ολους σας!! Με βοηθαει πολυ να διαβαζω εδω!!! Ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω να το τελειωσω....
29-10-2017, 23:22 #349
Πρέπει να το τελειώσεις όμως όπως το τελείωσα κι εγώ! Κι όμως δεν πέρασα όσα πέρασες εσύ, επειδή η πρώην μου έκανε θεραπεία πολλά χρόνια! Αλλά τα ξεσπάσματα, η εξιδανίκευση και η υποτίμηση, δεν αντέχονται με τίποτα!
30-10-2017, 00:35 #350
Προσπαθω παρα πολυ!! Εχω χασει τον εαυτο μου.. Εχω πεσει πολυ χαμηλα...ναι...την μια η κσλυτερη...και την αλλη ο χειροτερος ανθρωπος...για τον πιο ασημαντο λογο...και φυσικα αναγνωριση καμια...οτι και να κανω!! Κανω και ψυχοθεραπεια...θα τα καταφερω..!! Πολυ πονο περασα..!! Ευχομαι τα καλυτερα....ελπιζω να εισαι καλα τωρα!!
30-10-2017, 05:40 #351
Κι όμως! Άν και δεν πέρασα τόσο δύσκολα όσο εσύ, κκοιμήθηκα στις 12 ξύπνησα στις 4.30 και κανονικά έπρεπε να ξυπνήσω στις 6.30 για να πάω στ δουλειά! Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω αυτό! Το παράπονο μου είναι πως είχε πάντα μια απίστευτη γκρίνια σε ότι και να έκανα για να την ευχαριστήαω! Άκουγε πολύ εύκολα τα λόγια των άλλων, και ο τελευταίος καυγάς ήταν εξαιτίας τρίτων. Με είχε κάνει Θεο, και ύστερα με κατέβασε με μεγάλη ευκολία, σαν να μην αξίζω τίποτα! Εγώ όμως αγάπησα τα καλά στοιχεία της, και γι αυτό άντεχα, ώσπου τελικά είπα το μεγάλο όχι!
30-10-2017, 10:39 #352
Σε καταλαβαινω....δεν μπορεις να φανταστεις τι βρισιες εχω ακουσει!! Να σκεφτεσαι τα ασχημα....ενας ανθρωπος που σε υποβιβαζει τοσο με τοση ευκολια οση σε ανεβαζει....και οι δυο του συμπεριφορες δεν ειναι λογικες!!! Ουτε σαγαπουσε τοσο πολυ οσο ελεγε...ουτε σε μισουσε τοσο πολυ!!! Το καλυτερο που εκσνες...ηταν που εφυγες!! Θα σου ρουφαγε την ψυχη..!! Δεν μπορεις να κανεις τπτ να βοηθησεις την ιδια..!! Βοηθα τον εαυτο σου..!!
30-10-2017, 16:58 #353
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόηση σου! Πρέπει όντως να βοηθήσω τον εαυτό μου, κι εσύ τον δικό σου βέβαια! Δεν μπορώ να φανταστώ καν τι πέρασες! Η δική μου περίπτωση ήταν σαφώς πιο ανεκτική. Aυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια, χωρίς να ταλαιπωρούν τους εαυτούς τους και του άλλους, που δεν τους φταiνε σε τίποτα.
Last edited by Poet; 30-10-2017 at 18:13.
30-10-2017, 21:10 #354
31-10-2017, 17:40 #355
Με τον καιρό όλα γιατρεύονται! Η δική μου περίπτωση είναι όμως κάπως ιδιαίτερη, επειδή γνωρίζω πως ακόμη με αγαπάει όπως κι εγώ, αλλά δεν πρέπει να είμαστε μαζί, και αυτό το έχουμε συνειδητοποιήσει και οι δύο! Τα αισθήματα κάνουν πιο δύσκολο τον χωρισμό!
31-10-2017, 19:50 #356
Θα στον κανει ευκολο μολις γυρισεις η ακομη και αν συνεχισετε τις επαφες.
31-10-2017, 21:23 #357
Τι ακριβώς εννοείς? Τελικά όλες οι περιπτώσεις ίδιες είναι? Δεν παίζει κανένα ρόλο ο χαρακτήρας?
31-10-2017, 23:47 #358
Δεν εχετε χωρισει ακομα μιλατε ειτε απο μνμ η τηλ. Αν ερθετε παλι πιο κοντα θα δεις τι εννοω. Θες πολυ δυναμη για να μη σε ξανατουμπαρει την οποια αν ειχες δεν θα επικοινωνούσες καθολου, θα ειχες σβησει fb τηλεφωνα ολα. Αν γυρισεις θα σφιξεις τα ορια, θα αντιδρασεις ευκολα και τοτε θα ξυπνησει το ασχημο οριακο.
Εκτος αν λογω ψυχοθεραπειας το κοψει τωρα τελειως αυτη. Προλαβες και την ΑΠΟΡΡΙΨΕΣ, ο φοβος και ο τρομος για καποιον οριακο.
Στα λεω γιατι η ιστορια σου μοιαζει πολυ με τη δικη μου. Σε καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις τωρα, αλλα θα περασει να εισαι σιγουρος.
Δε μπορω ρε φιλε να καταλαβω αν το κανουν επιτηδες η οχι, εμενα καποια στιγμη αφου ξανανταραβεριστηκαμε και δειχναν καπως καλα τα πραγματα, τρωει φλασια και μου λεει προσεχε τον εαυτο σου, σαν να ηθελε να με προειδοποιησει.
01-11-2017, 09:00 #359
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ της έστειλα πρώτος κάποιο μήνυμα, όλες τις φορές! Περνάει η εβδομάδα και νιώθω πολύ άσχημα! Της στέλνω ένα απλό καλημέρα, ή ένα όμορφο κείμενο, για να τη βοηθήσω με τον πόνο που νιώθει, όπως έκανε και εκείνη τις πρώτες ημέρες. Συνήθως το κλείνουμε ύστερα από λίγες λέξεις, αλλά πριν από μερικές ημέρες που έκλεισε μήνας από τον χωρισμό μας, μιλήσαμε για πρώτη φορά τόσο πολύ! Ώρες ολόκληρες το μεσημέρι και το βράδυ! Το βράδυ μου εκδήλωσε την επιθυμία της να με δει για τελευταία φορά! Η ένταση ήταν μεγάλη! Με κάλεσε σε βιντεοκλήση και απάντησα! Κόντεψε να βάλει τα κλάματα με το που με είδε! Όπως κι εγώ κάποια στιγμή! Αλλά έδειξε πιο δυνατή και με σταμάτησε! Απλώς της χαμογελούσα! Έχω να χαμογελάσω ένα μήνα τώρα! Με το που την είδα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Μου ήρθαν στο μυαλό μόνο οι καλές μας στιγμές! Και φαντάσου το μεσημέρι μου πρότεινε να διαγράψουμε ο ένας τον άλλον το βράδυ, αλλά τελικά μιλήσαμε με βιντεοκλήση! Πανικοβάλλομαι και μόνο στη σκέψη να την διαγράψω εντελώς από τη ζωή μου! Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο! Πάντοτε όταν τελείωνε κάποια σχέση, συμβιβαζόμουν εύκολα με την ιδέα πως τελείωσε, αυτό ήταν! Αυτή τη φορά όμως τα πράματα είναι πολύ διαφορετικά! Έδωσα και πήρα αγάπη σε τέτοιο βαθμό για πρώτη φορά στη ζωή μου! Ξέρω πως θα της κάνει καλό να κόψουμε εντελώς την επικοινωνία μας. Μου μίλησε το μεσημέρι για την κατάσταση της. Έχει αυξήσει την φαρμακευτική της αγωγή, και τις συνεδρίες. Δεν είναι καλά! Με αγάπησε! Άλλωστε ήμουν η πρώτη της ουσιαστική σχέση, όπως ήταν και εμένα! Και για τους δύο είναι δύσκολο, και βέβαια περισσότερο για εκείνη! Από την πρώτη στιγμή μου είπε πως αν κλειστώ μέσα, όπως έκανα παλιότερα, θα μισήσει τον εαυτό της! Την καθησύχασα όπως έπρεπε να κάνω για να την ηρεμήσω κάπως. Μου είπε πως κατέρρευσε μερικές φορές που της έστειλα μήνυμα. Ένιωσα απαίσια! Δεν θέλω να πάθει κάτι κακό! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω! Μου μίλησε παθιασμένα! Με θέλει ακόμα! Την θέλω κι εγώ! Ξέρω πως αν δεν μας χώριζαν τόσα πολλά χλμ, θα είχαμε συναντηθεί ξανά!
03-11-2017, 09:28 #360
Ο πόνος επιστρέφει πάντα! Όλα τα πρωινά, όλα τα βράδια! Δεν μπορώ πια καν να χαμογελάσω! Ξέρω πως δεν έπρεπε να είμαστε μαζί εξαρχής, αλλά δεν μπορούσα να μην δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. Μου άρεσε πολύ που ήταν εκφραστική, κοινωνική, εξωστρεφής. Μου άρεσε που ξάπλωνα πάνω της και χαλάρωνα με τον ήχο των χτύπων της καρδιάς της. Ξαπλώναμε στο κρεβάτι και ρύθμιζα την αναπνοή μου να είναι ίδια με τη δική της! Πήγαμε σε κάποιο μπαρ, και χαλαρώσαμε τόσο πολύ ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, που κοντέψαμε να πέσουμε κάτω! χαχαχα! Αχ τι στιγμές! Αυτά δεν τα είχα ζήσει ποτέ! Σπάνια ζει κανείς κάτι τόσο όμορφο! Εγώ για αυτές τις στιγμές ζω! Αυτές οι στιγμές με κάνουν να δακρύζω! Ξυπνάω και κοιμάμαι πλέον με δάκρυα στα μάτια! Θέλω να πάω παρακάτω, αλλά ξέρω ότι μου πήρε πολλά χρόνια για να γνωρίσω κάποια, και αυτό συνέβη τόσο αναπάντεχα! Θα το ξαναπώ! Είμαι περισσότερο χάλια, σε σχέση με τότε που ήμουν μόνος! Τώρα ξέρω τι σημαίνει να είσαι μόνος!