Results 361 to 375 of 437
Thread: Οριακή μου αγάπη
-
03-11-2017, 09:53 #361
Μου άρεσε που ξάπλωνα πάνω της και χαλάρωνα με τον ήχο των χτύπων της καρδιάς της. Ξαπλώναμε στο κρεβάτι και ρύθμιζα την αναπνοή μου να είναι ίδια με τη δική της! Πήγαμε σε κάποιο μπαρ, και χαλαρώσαμε τόσο πολύ ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, που κοντέψαμε να πέσουμε κάτω! χαχαχα!
πρωτη φορα βλεπω αντρα να μιλαει ετσι ρομαντικα!!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
- 03-11-2017, 10:07 #362
Τι σημαίνει να είναι κανείς άντρας ή γυναίκα; Πάνω από ολα είμαστε άνθρωποι και έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες! Δεν είμαστε ζώα! Ναι, ξέρω πως σκέφτονται οι άλλοι, αλλά εμένα δεν με νοιάζει! Εγώ ζώ για αυτές τις στιγμές, και ας υποφέρω για τα μυαλά που έχω!
03-11-2017, 10:13 #363
03-11-2017, 10:18 #364
Δεν το πάω εκεί! Απλώς έχουμε κάποιες ανάγκες περισσότερες! Τα σέβομαι και τα αγαπώ τα ζώα, δεν το λέω μειονεκτικά! Ειναι αυτό που δείχνουν! Επίσης έχω ζωάκι στο σπίτι και μου αρέσει να το φροντίζω.
03-11-2017, 10:31 #365
οκ......
απλα μου καναν εντυπωση τα λογια σου. ξερεις πως σκεφτονται οι περισοοτεροι αλλα σε νοιαζει, αλλιως δεν θα το ανεφερες σε αλλο θεμα ως προβλημα.Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
03-11-2017, 10:42 #366
Ναι με νοιάζει, και το παρουσίασα ώς πρόβλημα, επειδή έχω υποφέρει από αυτό! Τέλος πάντων! Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω τη σημασια αυτού του θέματος! Ας μείνουμε σε αυτό που έγραψα πριν, και το σχολίασες. Και εκείνης της άρεσε πολύ το ότι εέδινα βάρος στο συναίσθημα, αλλά τελικά μου το κοπάνησε μετά! Ενώ μου έλεγε το πόσο της είχαν λείψει οι αγκαλιές και τα χάδια, και είχε έναν άνθρωπο που μπορούσε να της τα προσφέρει, επειδή απλά το είχε μέσα του, και εγώ βρήκα κάποια που ήθελε να τα ζήσει ολα αυτά, και μου παρουσιάστηκε ώς μια ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή, δυστυχώς τα πράματα δεν πήγαν καλά! Δεν ήθελε να είμαστε και οι δύο ευαίσθητοι! Ήθελε κάποιον πιο δυνατό δίπλα της!
03-11-2017, 12:20 #367
Το ερώτημα όμως παραμένει! Υπάρχει κάποιος τρόπος για να νιώσω καλύτερα; Νιώθω πως καταρρέω καθημερινά! Δεν έχω διάθεση για τίποτα! Πήγα σε μια συναυλία και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν απόλαυσα τη μουσική όπως έκανα τόσα χρόνια που πήγαινα μόνος! Συνεχώς κοιτούσα τα αγκαλιασμένα ζευγάρια, και ήμουν πολύ θλιμμένος! Είχα αυτό τον καιρό ευκαιρίες για να πάω μια εκδρομή, και έχω κάποιες ημέρες ακόμη που θα μπορούσα να τις εκμεταλλευτώ. Αλλά δεν μπορώ πλέον να κάνω κάτι μόνος μου! Σκέφτομαι το πόσο όμορφα θα ήταν να είμαστε ακόμη μαζί! Προσπάθησα να φέρω στη μνήμη μου όλες τις κακές μας στιγμές, έτσι ώστε να την απορρίψω ολοκληρωτικά, και να νιώσω καλύτερα που γλίτωσα από μια άρρωστη σχέση! Αλλά μάταια! Μου λείπουν πολύ οι όμορφες στιγμές μας, όπως αυτές που περιέγραψα παραπάνω!
Last edited by Poet; 03-11-2017 at 12:42.
03-11-2017, 13:37 #368
Ο χρόνος μόνο υπομονή και να προσπαθήσεις να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Κι εγώ χώρισα πριν λίγο καιρό και δυο φορές που τον πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε έχω παγωσει. Δεν πρόκειται να του ξανατηλεφωνησω
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile AppΣτου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
03-11-2017, 14:14 #369
Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός, λένε στο τραγούδι τους ''καινούρια ζάλη'' οι Τρύπες! ΠροσπαΘώ να σκέφτομαι κάτι άλλο, ξεχνιέμαι για λίγο, αλλά τα πρωινά και τα βράδια μοιάζουν κενά! Για λίγες ημέρες ένιωσα καλά! Αλλά από χθες το βράδυ είμαι ξανά χάλια! Μπορεί να είχαμε σχέση από απόσταση, αλλά οι καλημέρες και οι καληνύχτες, γέμιζαν το είναι μου! Όποτε βρισκόμασταν ήταν μαγεία! Ζούσα ένα όνειρο! Μετρούσαμε και οι δύο τις ημέρες αντίστροφα, ώσπου να ξαναβρεθούμε! Και ενώ είχε βελτιωθεί κάπως η σχέση μας, και την τελευταία φορά ήταν όλα άψογα, μέσα σε λίγες ημέρες τα πέταξε όλα στον κάδο των αχρήστων! Βρήκε αφορμές για να κάνει καβγά! Άκουσε τα λόγια τρίτων, μου πέταξε και ως ελάττωμα την ευαισθησία μου, κάτι που από την αρχή μου έδειξε πως την προσέλκυσε σε εμένα, και... αυτό ήταν! Τέλος!
03-11-2017, 21:20 #370
Εγω λεω να το δεις λιγο πιο ρεαλιστικα το θεμα γιατι αν θελησει να συνεχισει να ασχοληθει θα σε φορτωσει τετοιες ενοχες και ταπεινωση που θα σε αναγκασει να αφησεις τους ρομαντισμους.
Φιλε μου η οριακη απο την στιγμη που αρχισε να το γυριζει, ειχε ηδη βρει αλλου το επομενο θυμα.
Υπομονη και σε λιγο καιρο θα εισαι οκ, και εγω ελεγα ποτε θα συνελθω, δεν ηταν συνηθης χωρισμος ουτε για εμενα.
Τοτε ελεγα να μην τη γνωριζα καθολου, τωρα λεω ευτυχως που μου εκατσε τετοια φαση πλεον ξερω τι μου γινεται, ειμαι πολυ πιο συγκροτημενος.
Εκμεταλλευσου το προς ωφελος σου, απλα κανε υπομονη και σκεψου τα και λιγο πιο ρεαλιστικα και ας ποναει λιγο. Η θα βγεις πιο δυνατος η θα σε καταστρεψει, η αποφαση δικη σου.
Εισαι τυχερος που μενει μακρια
03-11-2017, 21:33 #371
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω και τα εξής: Δεν ξέρω αν διάβασες και αυτά που έγραψα πιο πάνω, αλλά εγώ ήμουν εκείνος που πάντα έγραφε κάποιο μήνυμα στο FB. Εκείνη μου πρότεινε από την αρχή να διαγραφούμε από το Fb, κάτι που ενώ το έλεγε, δεν το έκανε ακόμη και την τελευταία φορά που μιλήσαμε! Μου είπε πως είναι χάλια και πως αύξησε την φαρμακευτική αγωγή της. θέλει να διακόψουμε, αλλά και εκείνη δεν μπορεί να το κάνει! Προσπάθησε να μου ρίξει ενοχές για την κατάσταση που είναι τώρα, επειδή της έγραφα μηνύματα, έστω ένα απλό καλημέρα, αλλά τελικά πήρε πίσω τα λόγια της, και αναγνώρισε πως δεν της έγραψα κάτι άσχημο! Μου είπε πως έχει σε κοινή θέα όσα πράγματα της έδωσα, και δεν τα έχει κρύψει όπως μου έλεγε ότι θα κάνει! Μου είπε πως θέλει να με δει, και εγώ δεν άντεξα, το ήθελα πολύ! Με κάλεσε και τελικά μιλήσαμε με βιντεοκλήση! Συγκινήθηκε όπως κι εγώ! Παρόλα αυτά ήμασταν χαλαροί καθόλη τη διάρκεια της κουβέντας μας. Εγώ με το χαμόγελο στα χείλη! Έχω να χαμογελάσω από τότε που χωρίσαμε! Μου είπε πως με έχει επιθυμήσει πολύ, και πως της έχω λείψει! Πως θα ήθελε πολύ να αγγίζαμε ο ένας τον άλλο για τελευταία φορά! Αλλά πως δεν πρέπει για τους λόγους που έχω ήδη αναφέρει, να είματε ξανά μαζί, και κλείνοντας μου θύμισε πως δεν είμαστε ζευγάρι
Φίλε μου έχεις δίκιο σε όσα με συμβουλεύεις, και σε ευχαριστώ εγκάρδια για την στήριξη που μου δίνεις έστω από εδώ μέσα! Απλώς σε παρακαλώ, λάβε υπόψιν σου, πως μου είναι δύσκολο να τα ξεγράψω όλα τόσο εύκολα, επειδή δεν γνώριζα πριν μου συμβεί αυτή η υπέροχη εμπειρία, πως είναι να είσαι μαζί με κάποιον άνθρωπο! Με κάποια γυναίκα! Δεν θα πω περισσότερα τα έχω γράψει ήδη! Η θέση μου είναι πολύ ευάλωτη αυτή τη στιγμή!Last edited by Poet; 03-11-2017 at 22:11.
04-11-2017, 00:26 #372
Ποσο θα ηθελα να σε ακουμπουσα, να να να και στο τελος δεν είμαστε ζευγαρι.
Εγω θα συμφωνησω παντως με καποιες κοπελες οριακες εδω μεσα που αντιδρουν πως απο την στιγμη που ξερουμε και ζουμε τετοιες ασχημες συμπεριφορες, επιμενουμε και στο τελος τα ριχνουμε ολα πανω τους.
Δεν εχεις ζησει ακομη το οριακο να το εχεις υποψη. Φιλε εκανα αμαν να βγω απο αυτο το λουκι μαχαιρι. Οταν συνηλθα και επεστρεψα παλι, με τακτοποιησε καταλληλως παρ ολο που πηγα φουλ προσεκτικος και αποφασισμενος οτι δεν θα κανω τιποτα. Μεχρι και μια ψιλοκριση πανικου μου προκαλεσε, ταλαιπωρηθηκα αρκετα και μετα τελειωσε αφου της τα εχωσα και εγω βεβαιως με τροπο που δεν τον φανταστηκε ποτε. Αλλα ξερεις κατι δε φταιει αυτη, εγω φταιω που γυρισα και ασχοληθηκα ενω ηξερα την καταληξη.
Μετα απομακρυνθηκε η ιδια κυριως και καπου εκει εληξε. Τωρα ειμαι καλυτερα απ οτι ημουν πριν την γνωρισω.
Απλα σου λεω κανε οτι κανεις αλλα εχε λιγο το νου σου. Εγω αν δεν ειχα μπει εδω να δω περι τινος προκειται, οταν γυρισα θα τον ειχα πιει στην κυριολεξία.
04-11-2017, 00:56 #373
Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά! Γι αυτό γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ. Για να διαβάσω τις εμπειρίες εκείνων που έκαναν σχέσεις με οριακούς ανθρώπους. Εμένα με σώζει το γεγονός πως είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο. Το μεγάλο εμπόδιο δηλαδή στο ξεκίνημα αυτής της σχέσης, γίνεται τώρα κάποιο είδος προστασίας του εαυτού μου! Απλώς δεν μπορώ να διανοηθώ τις ομοιότητες που έχω διαβάσει εδώ μέσα σε σχέση με τη δική μου περίπτωση, επειδή η πρώην μου έκανε θεραπεία τουλάχιστον 10 χρόνια! Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι μάλλον δεν γίνονται ποτέ καλά! Κακό για τους ίδιους που τραβάνε τόσο δύσκολες καταστάσεις, όπως οι απόπειρες αυτοκτονίας, που είχε κάνει και η πρώην μου, αλλά και για εμάς που κάνουμε σχέσεις μαζί τους, είτε φιλικές είτε ερωτικές!
05-11-2017, 00:31 #374
Ρε παιδια....να συνσντηθουμε καμια μερσ...να κλαψουμε ο ενας στομ ωμο του αλλου.....αυτο που περασαμε ηταν κακοποιηση απο τις χειροτερες μορφες....αραγε οταμ τελειωσει μεσα μας....θα ειμαστε οι ιδιοι ανθρωποι?? Εγω τρεμω ηδη.....
05-11-2017, 00:45 #375
Αληθεισ γιωργο μου?? Σε αυτο ελπιζω....να βγω πιο δυνατη απο ολο αυτο....ισως να το χρειαζομουν....μιλαμε μεγαλο ζωο ημουν παντα!! Κανενσ στανταρ δεν ειχα....ποτε δεν ελεγα οχι και στοπ ως εδω....σε κανεναν....οχι μονο συντροφους!!! Εχω παρατηρησει οτι εχει αλλαξει αυτο λιγο....σε ολους οπου χρειαζεται...οχι μονο σε αυτον.!! Μακαρι να γινω καλυτερη μετα απο ολο αυτο....για τον εαυτο μου μονο....λεγοντας παντα ναι σε ολους ουσιαστηκα δεν ζουσα εγω..!! Μακαρι...ευχομαι για ολους τα καλυτερα!!!