Οριακή μου αγάπη - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 30 FirstFirst ... 182627282930 LastLast
Results 406 to 420 of 437
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 04-12-2017 at 13:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΑΣΟΣ Β. View Post
    Last edited by Aeon; 04-12-2017 at 13:44.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Ναι εγώ είμαι που της έδειξα και το φόρουμ αυτό

Απλά ζητώ να μην ξαναασχοληθει έχουμε πάε ,ι σε 3 ειδικούς, δεν θέλω να μιλησω παραπανωναννα πω παρ

Εννοείται εγώ διάλεξα εφόσον δεν ξέρεις για τι μιλάω συγνώμη θα μιλήσω με δίωξη..Μόλις τώρα μίλησα μαζί της, λέει δεν είναι αυτή παρακαλώ τους υπεύθυνους τους φόρουμ, θα μιλήσω με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ήμερο τότε το προφίλ athinak1 θα τα πούμε δικαστικός

Senior Member
    Εννοείται εγώ διάλεξα εφόσον δεν ξέρεις για τι μιλάω συγνώμη θα μιλήσω με δίωξη..Μόλις τώρα μίλησα μαζί της, λέει δεν είναι αυτή παρακαλώ τους υπεύθυνους τους φόρουμ, θα μιλήσω με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ήμερο τότε το προφίλ athinak1 θα τα πούμε δικαστικός
    Ακόμα κι αν είναι αυτή , η κοπέλα εδώ δεν έχει δώσει στοιχεία του πρώην της απ οτι έχω δει. Τι σχέση έχει η δίωξη;

Athinak1 ντροπή σου, παιδιά η κοπέλα,πρέπει να πάρει αγωγή εγώ της το έδειξα το φόρουμ κοιτάξτε ποτέ έγινα,μέλος athinak1 με μαχαίρωσες θες θεραπεία
    Τι λετε?? Ειστε καλα?? Σας παρακαλω πολυ...δεν εχω ενοχλησει ποτε κανεναν εδω μεσα!! Δεν ξερω τι εχετε φανταστει!! Δεν σας ενοχλησα εγω...τι ειναι αυτα που λετε??? Μαλλον καποιο λαθος εχετε κανει!! Σας παρακαλω πολυ μην ξανααπςυθυνθειτε σε μενα!!! Δεν με γνωριζεται!!! Κανετε λες και ειδατε πουθενα να γραφω καποιο ονομα και κανετε σαν να εχω γραψει το δικο σας!!! Θεωρω μετα την παρεμβαση μου οτι το θεμα ελειξε!! Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη για την παρεξηγηση!!

Και απο οτι ειδατε...δεν μπηκα με αλλο προφιλ απο οτι ειδατε!! Καλο ειναι να ειμαστε πιο προσεκτικοι σε αυτα που λεμε και να μιλαμε καλυτερα στα μελη εδω μεσα!! Συγνωμη και παλι απο τα υπολοιπα μελη!! Τι θεμα εληξε για μενα!!

Έγινε μπέρδεμα, Όκ μέχρι και ίδια,ημερομηνία γέννησης Όκ το λυσαμε αυτό, απαγορεύεται να πω ότι είχα εμπειρία με οριακή που με μαχαίρωσε, με κλείδωνε στο σπίτι για,να,ηρεμήσουμε μη γίνεις χαμός έχω φωνάξει βοήθεια γιατί είναι και διπολική, έφτασα,σπίτι

Μες στα αίματα, έχουμε γίνει ρεζίλη παντου γιατί ουρλιάζει και βρίζει δημοσια, έπιασε τον πατέρα μου 80 και χρόνων άνθρωπο με καρδιά, και του είπε χυδαίο ψέμα

Όλα αυτά που λέω υπάρχουν αποδείξεις, θα μου πείτε γιατί καθόμουν μου ζήτησε βοήθεια, o πρώην άντρα τής την κλώτσησε όταν ήταν εγγυος έχασε το παιδι της έφαγε 80 χιλιάδες την παράτησε έφυγε

Και τελευταίο και χειρότερο η ψυψυχολογος που πάει διάγνωση από τις χειρότερες παιδικές σεξουαλικές και βίαιες καταστάσεις και εγώ παιδιά το έμαθα το καλοκαίρι τι να κάνω πλήρωσα όλα

Η πρώτη ψυχολόγος που πήγαμε ήταν γνωστή μου , μου είπε αφού μαχαίρωσε μια θα το ξανακάνει αυτό θέλω να προφυλάξω

O πατέρας της την έχει μαχαιρώσει, εύχομαι σε κανένα να μη περάσει αυτά που πέρασα

Κύρια athinak1 σας ζήτησα συγνώμη γιατί τέτοια επίθεση μέχρι την ίδια ημερομηνία γέννησης πάλι συγνώμη, αλλά δε

Page 28 of 30 FirstFirst ... 182627282930 LastLast