Οριακή μου αγάπη - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 30 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 437
    βρε galarina σίγουρα όπως εγώ η και τα άλλα τα παιδιά, σκατά νοιώθουμε, ειδικα όσοι έχουμε χωρίσει πρόσφατα.Αλλά ποιος είναι ο σκοπός ζωής;να είσαι το θύμα σε μια σχέση; Σίγουρα να πας σε ψυχοθεραπευτή, όταν ακούσεις και τα σκάρτα απο έναν ειδικό, θα σε κάνει να δείς πιο καθαρά τα πράγματα. Ειλικρινά, αν σε πάρει τώρα τήλ και σου πέι, σε αγαπάω και θέλω να είμαι μαζί σου, τι θα κάνεις;

Member
    kerasi, έγιναν πολλά. Εδώ και ένα χρόνο που έμαθα για τη διαταραχή, όποτε με πλησίαζε πολύ, φοβόμουν και έκανα πίσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπούσα. Τσέκαρα τον εαυτό μου πολλές φορές και κατάλαβα ότι πάντα μου έλειπε και τον αγαπούσα, παρά τα φρικαρίσματα. Ήθελα και κάποιο χρόνο για να πάρω αποφάσεις. θέλαμε να κάνουμε κάτι επαγγελματικό μαζί. Τώρα, λοιπόν, που του είπα οκ και να μείνουμε μαζί και να προχωρήσουμε μαζί, αυτός έκανε πίσω... Μου είπε ότι " αν κάνουμε οτιδήποτε μαζί, αυτός θα με βγάζει σκάρτη, θα κοιτάει άλλες, θα με βασανίζει κ.α." Ο ψυχοθεραπευτής του τού είπε ότι "και η Μόνικα Μπελούτσι να ήταν δίπλα σου, σκάρτη θα τη έβγαζες". Ο ίδιος πολλές φορές έλεγε ότι "Έιμαι διαταραγμένος, γι αυτό δεν προχωράει"...Τι να σου πω άλλο. Έλεγε ότι μόνο με εμένα αισθάνεται ισορροπία, ότι ποτέ άλλοτε δεν είχε τόσο μακροχρόνια σχέση, ότι είχε να νιώσει έτσι απο τα είκοσι του. εγώ, τώρα, αισθάνομαι περιφρονημένη και προδομένη και αδικημένη απο αυτόν τον άνθρωπο. τον έπαιρνα σοβαρά, ήθελε να τον παίρνουν οι άλλοι σοβαρά, γιατί ο περίγυρος του (οικογενειακός και φιλικός) δεν τον παίρνουν σοβαρά και τον θεωρούν "λοξό, παρτάκια, ψυχασθενή κ.α". εγώ ξέρω μόνον ότι μου λείπει πολύ.

Senior Member
    Galarina ποσο καιρο εχετε χωρισει?

Member
    βρε galarina σίγουρα όπως εγώ η και τα άλλα τα παιδιά, σκατά νοιώθουμε, ειδικα όσοι έχουμε χωρίσει πρόσφατα.Αλλά ποιος είναι ο σκοπός ζωής;να είσαι το θύμα σε μια σχέση; Σίγουρα να πας σε ψυχοθεραπευτή, όταν ακούσεις και τα σκάρτα απο έναν ειδικό, θα σε κάνει να δείς πιο καθαρά τα πράγματα. Ειλικρινά, αν σε πάρει τώρα τήλ και σου πέι, σε αγαπάω και θέλω να είμαι μαζί σου, τι θα κάνεις;

έχεις δίκιο! δεν έχω πολύ καιρό, είκοσι μέρες. αν με έπαιρνε είμαι σίγουρη ότι θα υποχωρούσα...

...δεν ειμαι ειδικός να σου πω αν θα έκανες καλά η όχι, απλά σκέψου πως την κατάληξη την γνωρίζεις ήδη.

Senior Member
    aeοlous74 πάντως αν δεν τα καταφέρεις με την οριακή σου αγάπη-γίνε συγγραφέας...

Είμαι σίγουρη ότι θα πετυχεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    aeοlous74 πάντως αν δεν τα καταφέρεις με την οριακή σου αγάπη-γίνε συγγραφέας...

Είμαι σίγουρη ότι θα πετυχεις!
    Λες Diana... δεν το είχα σκεφτεί! :-P
    Σε ευχαριστώ πάντως.
    Όσο για τις οριακές αγάπες... αρκετά. Νομίζω ότι πλέον έχω αναπτύξει αρκετά ευαίσθητες κεραίες για να τις αναγνωρίζω και να τις αποφεύγω.

Διαβαζω το συγκεκριμενο φορουμ αρκετα χρονια...δεν διαβαζω ολα τα θεματα ,απλα ισως καποια που απο τον τιτλο μου κανουν το κλικ...το συγκεκριμενο θεμα δεν το ειχα διαβασει ποτε αν και παντα επεφτε το βλεμμα μου στον τιτλο...σημερα μπηκα στην διαδικασια να το διαβασω...ομολογω οτι ειμαι σοκαρισμενη (για δικους μου λογους)..δεν γνωριζα για τις "οριακες προσωπικοτητες"...ισως κατι εμαθα σημερα...σιγουρα εμαθα!!!Ενα ερωτημα μου γενναται μονο...τελικα ποιοι εχουν το προβλημα?οι οριακοι η εμεις που δεχομαστε κατι τετοιο?η και οι 2 πλευρες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Διαβαζω το συγκεκριμενο φορουμ αρκετα χρονια...δεν διαβαζω ολα τα θεματα ,απλα ισως καποια που απο τον τιτλο μου κανουν το κλικ...το συγκεκριμενο θεμα δεν το ειχα διαβασει ποτε αν και παντα επεφτε το βλεμμα μου στον τιτλο...σημερα μπηκα στην διαδικασια να το διαβασω...ομολογω οτι ειμαι σοκαρισμενη (για δικους μου λογους)..δεν γνωριζα για τις "οριακες προσωπικοτητες"...ισως κατι εμαθα σημερα...σιγουρα εμαθα!!!Ενα ερωτημα μου γενναται μονο...τελικα ποιοι εχουν το προβλημα?οι οριακοι η εμεις που δεχομαστε κατι τετοιο?η και οι 2 πλευρες??
    Απλα τα πραγματα , ο ενας ειναι ο θυτης , ο αλλος το θυμα.
    Το θυμα ως γνωστον δεν φταιει ποτε.

Senior Member
    εγω, αλλο εχω σκεφτει επανειλλημενα κιολας, διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεμα...
    πιθανολογω οτι πολλοι και πολλες προσπαθουν να ριξουν σε καποιες διαταραχες την απορριψη τους απο καποια ατομα για να μην προβληματιστουν περαιτερω, η να μην αναζητησουν τις δικες τους ευθυνες ειτε στην σχεση, ειτε που επιμενουν με καποιον που τους απορριπτει..

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Απλα τα πραγματα , ο ενας ειναι ο θυτης , ο αλλος το θυμα.
    Το θυμα ως γνωστον δεν φταιει ποτε.
    Πως γινεται το θυμα να μην φταιει ποτε??οταν βιωνει μια τετοια κατασταση και την δεχεται?δεν εχει ευθυνη?ο οριακος φταιει μονο?

το πρόβλημα kramel36 το έχουν και οι δυο. Οι μεν γιατί τίποτα δεν τους διώχνει την θλίψη, μερικές μόνο σποραδικές καταστάσεις και αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οτι είναι <<κακά>> άτομα, άλλο αμα δεν μπορούν να το ελέγξουν και έπειτα εμείς που πιστεύουμε οτι είμαστε οι εκλεκτοί που μπορούν να τους κάνουν να δούν τα πράγματα από άλλο πρίσμα. Και στην αρχή επειδή υπάρχει η φάση της εξιδανίκευσης και της πλήρους προσκόλησης, νομίζεις οτι όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν τα άτομα με αυτή την διαταραχή δεν θα τα αντιμετωπίσεις εσύ καθώς σε αγαπάει και είσαι ο ένας.Το θύμα φταίει γιατί πιστεύει οτι τα υπέροχα λόγια που του έχει πει ο οριακός είναι αληθινα(ενώ δεν είναι) και επειδή νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει το εκάστοτε άτομο κάνοντας τα πάντα, ενώ στην τελική ο οριακός άμα έρθει η φάση της υποτίμησης, και τον κόσμο ανάποδα να φέρεις, στα αρ@@@@α του.Είμαστε και εμείς υπεύθηνοι για το πακέτο μας, το δέχομαι. Και υπάρχει και η ανθρωπιά, καθώς το 90% των οριακών μένουν μόνοι τους στο τέλος και λές και εσύ, οχι μωρέ ας του σταθώ εγώ, ίσως το καταλάβει(άσχετο που δεν θα το καταλάβει ποτέ).Remedy τι να σου πώ, το πέτυχες. Τι να κάνουμε, δεν βγάζουμε τον άλλο οριακό έτσι για να περνάει η ώρα; οτι να ναι. Όποιος είναι έξω απο το χορο...

https://www.youtube.com/watch?v=JYMlgNoiilc
    Για αυτό κάθεσαι μαζί τους και παλεύεις...

Member

kramel36 είτε φταίνε αυτοί, είτε εμείς, στο τέλος κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς, τα "θύματα". αν ξαναβρούμε τον εαυτό μας, που δυστυχώς τον χάνουμε με αυτά τα άτομα, θα συνεχίσουμε τη ζωή μας, τουλάχιστον πιο σοφοί. Οι οριακοί όμως θα είναι πάντα έτσι και πάντα θα βασανίζουν τους άλλους χωρίς να τους αγαπούν...πρόκειται για πραγματική ασθένεια.

Quote Originally Posted by galarina View Post

kramel36 είτε φταίνε αυτοί, είτε εμείς, στο τέλος κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς, τα "θύματα".
    Γιατι θεωρεις τον εαυτο σου θυμα αυτο δεν μπορω να καταλαβω...οταν ο ανθρωπος που εισαι μαζι του και τον θεωρεις "οριακο" ειναι δικη σου επιλογη?

Page 14 of 30 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast