Results 1 to 15 of 17
Thread: Πώς να της το πω?
-
09-08-2009, 20:49 #1
Πώς να της το πω?
Είναι μια κοπέλα που γνώρισα τυχαία στο διαδίκτυο. Η επικοινωνία μας συνεχίστηκε και υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, οπότε είπαμε να συναντηθούμε και από κοντά. Ελα όμως που εγώ αυτό το φοβάμαι!
Φοβαμαι μη με πιασει καμια κριση πανικου και οτι θα πρεπει να της πω για τα ψυχολογικα μου προβληματα τωρα που ειναι αρχη. Και πως να της πω οτι φοβαμαι τοσα πραγματα? Θα με θεωρησει εντελως αδυναμο. και πως να της πω επισης οτι παιρνω ψυχοφαρμακα? οτι φοβαμαι την ιδια μου την υπαρξη, οτι εκανα να βγω απο το σπιτι μηνες? θα πει οτι ειμαι τρελος, θα φοβηθει και θα απομακρυνθει.
Απο την αλλη δεν μπορω να τα αποκρυψω, μιας και η συμπεριφορα μου μαρτυρα οτι κατι συμβαινει, απο τη στιγμη που ολο αναβαλλω τη συναντηση μας και απο τη στιγμη που οντως αν συνατηθουμε πολυ πιθανο να με πιασει καποια κριση πανικου. θελω να ειμαι ξεκαθαρος.
Μετα απο μια μακροχρονια σχεση που ειχα, ειναι η πρωτη φορα που παει να γινει κατι καινουριο και δεν θελω να τα χαλασω ολα με τα προβληματα μου.
Καμια συμβουλη? ειχατε ποτε παρομοιο προβλημα, και πως το αντιμετωπισατε?
- 09-08-2009, 20:58 #2
πες το με ενα φιλι....
τωρα θυμηθηκα ενα τραγουδι
σορυ δεν παιζω με τον πονο σου
ολα καλα θα πανε
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-08-2009, 21:02 #3
ειναι γενικοτερη η ερωτηση ουσιαστικα. ποσο ευκολα ανοιγεσαι για τα θεματα σου σε ανθρωπους που σε ενδιαφερουν, ειτε προκειται για προσωπικες ειτε για φιλικες σχεσεις. οπως και να το κανουμε ειναι ταμπου το θεμα των ψυχολογικων προβληματων..
09-08-2009, 21:06 #4
Στις φιλες μου που τις νοιωθω πιο κοντα μου, δεν ειχα προβλημα, τα ξερουν ολα..Καποια που θεωρουσα φιλη μου,οταν το εμαθε, διακριτικα λακησε..Δεν πειραζει απλα διαπιστωνεις ποιοι ειναι πραγματικα διπλα σου..
Οσο για το εταιρο ημισυ, εχω και εγω τους ιδιους δισταγμους και τις ιδιες αναστολες με σενα.....
09-08-2009, 21:18 #5
Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να μπεις στη διαδικασια να της ανοιχτεις τοσο πολυ απο το πρωτο ραντεβου. Αλλωστε μην ξεχνας οτι ειναι και αναγνωριστικο και για τους δυο σας. Ετσι δεν ειναι?
Αν το πρωτο αναγνωριστικο ραντεβου παει καλα και θελησετε και οι δυο να ξαναβρεθειτε, σημαινει οτι και στους 2 αρεσε κατιπερισσοτερο στον αλλον και θα εχεις δει και 5 βασικα πραγματα για την κοπελα. Θα μπορεσεις ισως να καταλαβεις πως αντιδραει σε διαφορα πραγματα.
Αν εκτιμησεις οτι αξιζει να ανοιχτεις θα εχεις την δυνατοτητα να το κανεις στη συνεχεια.
Αυτη ειναι η δικη μου αποψη..
09-08-2009, 21:26 #6
απλα το λεω γιατι σε περιπτωση που με πιασει εντονο αγχος, θα φανει, θα ειμαι κουμπωμενος, δεν θα μιλαω πολυ... γιαυτο ελεγα μηπως να της εξηγουσα, για να μην το παρεξηγησει, οτι δεν ειμαι ετσι ως ανθρωπος γενικα, αλλα συμβαινει γιαυτο και γιαυτο το λογο... δεν ξερω, ισως τα σκεφτομαι πολυ τα πραγματα, απλα νιωθω οτι αν δεν το πω στον αλλο, ειναι σα να τον κοροιδευω, σα να κρυβω βασικα πραγματα
09-08-2009, 21:31 #7
το πολυ πολυ να θεωρησει οτι εισαι ντροπαλος
πιστευω οτι δεν χρειαζεται απο το πρωτο ραντεβου να της εξηγησεις. Δεν ξερω.. ειναι προσωπικη μου αποψη.
Σιγουρα παντως δεν θα την κοροιδεψεις. Και ξερεις πολοι ανθρωποι δεν γνωριζουν για τις ψυχικες παθησεις και τρομαζουν οταν ακουν φαρμακα ενω εν ξερουν τι ακριβως συμβαινει.
Αλλωστε μην ξεχνας οτι μπορει κι εκεινη να ειναι διαφορετικη απο κοντα και πιο κουμπωμενη αφου το ιντερνετ μας χαριζει μια ανεση μεγαλυτερη στον λογο, αφου ο αλλος δεν μας ξερει και δεν μας βλεπει.
09-08-2009, 21:33 #8
Γιώργο αν απο το πρώτο ραντεβού ανοιχτείς τόσο σίγουρα η κοπέλα θα προβληματιστεί.Ισως σκεφτεί ότι έχεις λίγο τρακ λίγη αμηχανία γνωρίσου πρώτα με την κοπέλα και μετά βλέπεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.Δεν κοροϊδεύεις κανένα αλλά σε κάποιον που θα δούμε πρώτη φορά στη ζωή μας λογικό είναι να μην πούμε όλα τα εσώψυχά μας
09-08-2009, 21:41 #9
εχετε δικιο ειναι πολυ νωρις. απλα επειδη εχουμε ανοιχτει αρκετα ο ενας στον αλλο απο το τηλεφωνο, ειπα μηπως ειναι το σωστο.. παντως με προβληματιζει πολυ η στιγμη που θα χρειαστει να της εξηγησω... πως λες κατι τετοιο στον αλλο? πρεπει να δειξει μεγαλη κατανοηση. η κοινωνια και τα στερεοτυπα δεν βοηθουν και πολυ
09-08-2009, 21:56 #10
εχεις δικιο σε αυτο Γιωργο. Μην το σκεφτεσαι απο τωρα ομως. Κοιτα πως θα παει η κατασταση πρωτα. Ισως η κοπελα να εχει κατανοηση και να σου το δειξει ωστε να μην φοβασαι τοσο πολυ να της το πεις.
Προς το παρον κοιταξε να περασεις καλα και να της επιδειξεις οτι ομορφοτερο χαρακτηριστικο εχει η ψυχουλα σου ωστε οταν θα ερθει η ωρα να της εξηγησεις να χαθει αυτο το προβλημα μεσα στα ομορφα χαρακτηρηστικα!
09-08-2009, 22:40 #11
Μην βιάζεσαι κα αγχώνεσαι με πράγματα που δεν είναι της παρούσης.Κάτσε να δείς απο κοντά αν έχετε κοινά΄ενδιαφέροντα αν ταιριάζετε και αυτά θα έλθουν μόνα τους.
09-08-2009, 23:28 #12
giorgo ακουσε με ..αν βγητε και σε πιασει κριση πανικου (πραγμα που δε θα γινει γιατι θα εισαι χαρομενος) θα της πεις οτι απλα σαν ανθρωπος εισαι τελειομανης ,συνεπησ σε ολα και τελικα αγχωδης...και θα τις εξηγησεισ οτι το συσωρευμενο αγχος φερνει κρισεισ πανικου...εγω στις σχεσεις που ειχα το ειχα πει και ισα ισα με προσεχαν περισσοτερο και ηταν διπλα μου...τωρα εχω αρραβωνιαστει και ειναι ολα οκ..μην τησ πεισ ακομα οτι παιρνεισ χαπια και λεπτομεριες,α και αν δε γουσταρει γι αυτο που εισαι γραψτην..μην ασχολεισαι..εγω σε συγγενεις και φιλους δεν λεω τιποτα,,σε πολυ δικους μου ανθρωπουσ ναι..δεν καταλαβα επειδη ειμαστε πιο ευαισθητοι απο αλλους ειναι ντροπη?ντροπη ειναι να ασχολειται καποιοσ μονο με τη παρτη του και να μην ανησυχει για τιποτα...εγω ξερω οτι με τις ευαισθησιες μου οποιοσ αντρασ με γνωριζε κολλουσε με αγαπουσε και δε με ειχε για το π....
09-08-2009, 23:30 #13
καλε πιειτε εναν καφε πρωτα!
μπορει να μη σου αρεσει.
μπορει να μη της αρεσεις
μπορει να βαρεθειτε...
αν ολα πανε καλα στην συναντηση, απλα μη βιαστεις να προχωρησετε πολυ την σχεση σας...πες της σε μια συζητηση ωραια και καλα, οτι τυχαινει να αντιμετωπιζεις αυτο....
αν το \"αυτο\" σου συμβει σε συναντηση σας, με αυτη την αφορμη εξηγησε της και περι τινος προκειται.
10-08-2009, 02:01 #14
Κατ\'αρχην , που ξερεις οτι και η φιλη σου δεν αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα με εσενα ??
Γι\'αυτο λοιπον συμφωνω με οσα ειπαν ολοι οι συνφορουμιτες.
Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να χαλαρωσεις και να απολαυσεις την στιγμη ..
Και φυσικα επειδη ειμαστε και περιεργοι , να μας πεις και την συνεχεια !!
10-08-2009, 11:40 #15
Originally posted by nopanic
Κατ\'αρχην , που ξερεις οτι και η φιλη σου δεν αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα με εσενα ??
Γι\'αυτο λοιπον συμφωνω με οσα ειπαν ολοι οι συνφορουμιτες.
Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να χαλαρωσεις και να απολαυσεις την στιγμη ..
Και φυσικα επειδη ειμαστε και περιεργοι , να μας πεις και την συνεχεια !!
χαχα συμφωνω!!και φυσικα αν εχουμε και την θετικη εξελιξη που περιμενουμε θα κανουμε κι ενα διαδικτυακο παρτυ!!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία