διχασμένη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 112
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Συνειρμικά μου ήρθε μια ωραία γλίστρα στις μπανανόφλουδες... :p Προσοχή λοιπόν!

Ναι προσοχή! Αν και... οι μπανανόφλουδες δεν είναι πρόβλημα το πολύ-πολύ να πονέσει λίγο ο πωπούλης. Αμα σπάσει το κλαδάκι να δεις τι γίνεται... ;)

Άποψη μου!! Χώρισε τώρα!! Αν λες ότι μάλλον δεν είσαι ερωτευμένη δεν είσαι. Φύγε κυρίως για σένα. Αν το έμαθε όπως λες και εν τέλος αποφασίσεις να μείνεις μαζί του στον πρώτο καυγά θα στο κοπανίσει αυτός είναι νόμος. Και κάπου εκεί θα ξεκινήσει το πάρτι. Εκτός από αυτά ο τύπος είναι 30 δεν έχει κάτι κακό η ηλικία του απλά σαν προσωπικές φιλοδοξίες έχει πολύ διαφορετικά πράγματα από σένα.

Senior Member
    ναι έτσι είναι.. βασικά,είπα στο άλλο παιδί να βγούμε... και μου πε πως ηθελε αλλα ειχε κανονισει.. οποτε ειπαμε μεσα στη βδομαδα αν ειναι να κανονιζαμε κατι,να μου εστελνε αυτος οποτε μπορουσε. αλλα δεν μ εχει στειλει ακομη και πολύ φοβαμαι πως δεν θα μου στειλει. και που μιλησαμε λιγο του ειπα πως ειναι απομακρος και μου απαντησε να μην τα παιρνω ολα καπως. δεν ξερω,φοβαμαι πως εχει ξενερωσει και μενα εχει αρχισει να μ αρεσει πολυ. οταν βλεπομαστε στη σχολη με κοιταζει πολυ συχνα και φαινεται να με ψαχνει γενικοτερα,αλλα δεν καταλαβαινω γτ δεν κανει κινηση. η αληθεια ειναι πως οταν ειχαμε βγει ημουν πλ απομακρη και ήταν σα να εφαγε ηττα,τώρα όμως του δίνω το πράσινο φως,αν ήθελε δεν θα έκανε κάτι ;

Senior Member
    δεν ξερω,όταν του προτινα να βγουμε φανηκε να χαρηκε,μηπως ήθελε να με αποφυγει ευγενικα;

Senior Member
    Ρε μπλακσουαν, τοσο καιρο μιλατε, σουρτα φερτα κλπ, ε ειδε οτι πηγε να κανει κινηση κ τον εκοψες. Ποσο ακομα να σε περιμενει? Αφου σ αρεσει γτ τον φρεναρησες στο φασωμα? Αντε να δεχτω οτι ηθελες κι αλλο χρονο. Ε περασε αυτο το διαστημα, ποσο ακομα να προσπαθει? Σου λεει κι αυτος αρα δε θελει περαιτερω. Θα σκεφτεται οτι θα του βγαλεις την ψυχη να κανετε κατι. Με το γκομενο σου τι εκανες τελικα?

Senior Member
    σε σκεψεις ειμαστε αλλα ε βλεπω να κραταει.. εχουμε απομακρυνθει αρκετα. δλδ παιζει να ξενερωσε και να μην θελει ; μα και γω του εστειλα να βρεθουμε,του εδειξα πως θελω..

Senior Member
    Ναι αν στο μυαλο του ομως σε εχει καταταξει με την εντυπωση πως το προχωραω αλλα δε θελει η κοπελα αυτη, με παει μεχρι ενα σημειο, σου λεει κ να βγουμε δεν εχει νοημα.
    Κατι αλλο να σε ρωτησω, λες στο αρχικο μηνυμα οτι δεν ηθελες να τον φοβισεις και να τον πιεσεις οτι θελεις σχεση. Καλα εκανες αλλα τι εννοεις? Οτι δεν πας αναγκαστικα για σχεση με το παιδι αυτο? Επισης ποσο καιρο εχει που χωρισε απο την 3ετη σχεση του? Και τελος καλα αυτος ο γκομενος σου πρεπει να ναι μεγαλο κοροιδο. Ο,τι θες τον κανεις. Κατι τετοιοι χαλανε την πιατσα...δεν εχει καταλαβει τιποτα? ειναι ακομα στο ροζ συννεφακι? Ειναι κ η αποσταση βεβαια...τεσπα.

Senior Member
    απλα οτι θελω σιγα σιγα,οχι αναγκαστικα πως πρεπει να γινει κατι μεταξυ μας σε στιλ σχεσης.. ναι δεν έχει καταλαβει τίποτα,είναι γεγονός αυτό.. και γω τον τουμπάρω βασικά.. οπότε μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να καταλάβει πως θέλω ;

Senior Member
    ααα νομίζω το καλοκαίρι πρέπει να χώρισε..

Senior Member
    περιμενε να φυγει κ αυτη η βδμαδα κ την επομενη ξαναστειλε. Ενδιαμεσα βλεποσαστε στο μαθημα? Μιλατε εκει? Παιζει κανενα φβ? Τι κινηση βλεπεις εκει?

Senior Member
    αα δεν ξέρω γτ αυτή τν βδομάδα υποτίθεται πως περιμένω να μου στείλει να βγούμε ,αν δε μ στείλει σημαίνει πως δεν θέλει.. μετά θα είναι σα να τρέχω από πίσω του.. ναι βλεπόμαστε σχεδον καθημερινα στη σχολή και απλά κοιταζόμαστε.. στο φβ παλια μου μιλούσε συνέχεια απο τότε που βγήκαμε δεν μ εχει ξαναστείλει μόνο απο δική μου πρωτοβουλια,αλλα όταν του στέλνω ανοίγει κουβέντα και δείχνει να χαίρεται..

Senior Member
    Καλα στη σχολη δε μιλατε? Τοσο καιρο ειχατε τοσα σουρτα φερτα. Μηπως να αρχισεις να του λες κανενα γεια στα διαλειματα διακριτικα?

Senior Member
    ναι μάλλον πρέπει... γτ όλο κοιταζόμαστε και δεν μιλαμε , αν και είναι κάπως άβολο βέβαια μετά απο όλα αυτά .... γτ δεν έχει ξεκαθαριστεί το θέμα μεταξύ μας..

Senior Member
    οπότε λες δύσκολα θα κάνει κάτι ;;

Senior Member
    Εδω νομιζω κανεις το λαθος. Περιμενεις να ξεκαθαριστει με τα λογια. Αυτα τα πραγματα ειναι καλυτερο να γινοντε αυθορμητα και να φαινοντε στην πορεια. Αλλωστε δεν εγινε κατι κακο. Η γνωμη μου ειναι οτι εχει ξενερωσει γτ θεωρησε οτι δε θελεις να προχωρησεις παρακατω. Αν μπορεις λοιπον πες του ενα γεια στο χαλαρο κ θα κυλησει η κουβεντα. Μη λες να ξεκαθαρισουμε κ τετοια. Πες κατι για τα μαθηματα, προτεινε να σε βοηθησει σε κατι, πες οτι θες να πας εκει κ δεν εχεις παρεα, κατι τετοιο τελοσπαντων. Ουτε πολυ προχωρημενο ουτε κ αδιαφορια. Πιστευω θα θελει κ θα το παρει το πρασινο φως. Με το να περιμενεις χωρις να κανεις τιποτα δε θ αλλαξει κατι. Μαλλον ειδε οτι κ συ δεν ησουνα διατεθειμενη για παραπανω οποτε σου λεει αστη. Το να πεις ενα γεια στο μαθημα παντως δεν ειναι τοσο φοβερο νομιζω. Μια αλλη περιπτωση ειναι να κανετε καμμια εργασια μαζι οποτε αναγκαστικα θα ερθετε πιο κοντα. Αν δε μπορεις απο κοντα μιλα του στο φατσοβιβλιο.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast