διχασμένη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 112
    Senior Member
    δηλαδή το ότι του πρότινα να βρεθούμε δεν είναι αρκετο ; σε ευχαριστω πλ παντως για τις απαντησεις σου..

Senior Member
    βασικα τωρα είναι ακόμη πιο άβολο γτ του πρότινα να βρεθούμε και αν δεν μου πει αυτος μετα δεν μπορώ να του ξαναπω !!

Senior Member
    Tωρα περιμενε αυτη την εβδομαδα να δεις. Αν δε στειλει την επομενη θα κοιταξεις να δωσεις το πρασινο φως διακριτικα παντα.

Banned
    προσεξε.. εχει μεγαλη διαφορα η λεξη αγαπω απο τη λεξη μου αρεσει για παραδειγμα αν ενα λουλουδι το αγαπας το ποτιζεις ολη μερα αν σου αρεσει πας και το κοβεις.απο τη στιγμη ομως που λες δε θελω να στενοχορισω το αγορι μου αυτο ειναι αποδιξη οτι εχεις αισθηματα για αυτο και επιδη η καρδια ανικει μονο σε ενα δε γινετε να αγαπας και τους 2 ταυτοχρονα αρα αγαπας το αγορι σου... το οτι λες οτι ειναι παρα πολυ καλος μαζι σου αυτο με κανει να υποψιαζομαι οτι σε εχει καλομαθει λιγο και εχεις ψιλοβαρεθει.επισης υποπτευομαι οτι για να σου κολησε ο αλλος τοσο ανετα μαλλον εισαι καμια γυναικα πολυ ελκιστικη.. οστοσο θα σου πω το εξης αν οντος εχεις "κουραστει" να ειναι τοσο καλος ζητησε του λιγο να.. γινει πιο δυναμικος ιδικα οταν κοιμαστε μαζι ζητησε του να ειναι λιγο πιο απροβλεπτος.επισης δε πρεπει να ζεις με ενοχες.θα σου συνιστουσα ολα αυτα να τα εξομολογιθεις σε μια φιλη σου αρκει να της εχεις εμπιστοσυνη για να μη σε κανει βουκινο.

Senior Member
    ευχαριστω και σενα αλεξανδρε για την απαντηση σου. το χω πει σε φίλες μου,απλά ήθελα να πάρω κι άλλες απόψεις. και η αλήθεια είναι πως αυτό που μου πες εσύ ηταν πλ εύστοχο..

Senior Member
    Αμα κανει καμμια κινηση πες το, γιατι εχω κι εγω αγωνια.

Senior Member
    Θα σ πω τι λένε αν θέλεις δύο αγόρια πήγαινε με τον δεύτερο αν ήθελες πραγματικά τον πρώτο τον δεύτερο δεν θα τον κοιτούσες καν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τελικά πρέπει ο τύπος να είναι τελείως ανώριμος ! Στο μάθημαμε κοιτάζει συνέχεια και σε κάποια φάση ενώ είμασταν σε κοινή παρέα,δεν με χαιρέτησε καν και πήρε μια κοπέλα πιο μπροστα-με την οποία στανταρ δεν παιζει κατι- και μιλούσαν. Εγώ βεβαια τον χαιρέτησα αργότερα και αυτός μου χαμογέλασε αμήχανα. Και όλη την υπόλοιπη ώρα συνέχιζε να με κοιτάει και να το παίζει ταυτόχρονα αδιάφορος. Νευρίασα πάρα πολύ με αυτήν του τη συμπεριφορά,καταρχάς φάνηκε πως με αυτό με την κοπέλα το έκανε επίτηδες και κατα δεύτερον ήταν τελείως αγενές και ανώριμο εκ μέρους του. Αν δεν γουσταρει στην τελική ας μου λέει ένα αδιάφορο γεια και να μην κοιταζει καν, αυτή του τη συμπεριφορα δεν την καταλαβαινω !!

Senior Member
    και στο φβ δεν μου μιλάει καν! -.-

Senior Member
    αα και στο τελος ελεγε επιδηκτικα πως θελει να φυγει. πως σας φαινονται ολα αυτα;

Senior Member
    Δε νομιζω οτι ειναι ανωριμος. Μπορει απλα να μη γουσταρει.

Senior Member
    τότε γτ κοιτάζει συνέχεια;

Senior Member
    Μπορει να θελει να σε παιξει. Προσεχε, το δε γουσταρει δεν εννοω δε του αρεσεις καθολου, απλα δεν ειναι κ στα πατωματα. Μπορει να χει αμφιβολιες. Ξερεις που κολλαω? Εκει που ειχες παει σπιτι του να διαβασετε και το θεμα εμεινε στο φασωμα. Μετα απ αυτο εγινε το μπερδεμα.

Senior Member
    δηλαδή εννοείς πως παίζει να με ήθελε μόνο για ένα φάσωμα ; ή οτι εγω έκανα κάτι λάθος;

Senior Member
    Oxι. Εννοω οτι μπορει να ειδε οτι δεν θες να προχωρησεις και εισαι μπερδεμενη και σου λεει αστο.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast