Ομοφυλοφιλία και μοναξιά. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    δεν το ειδε κανενας? εγω εκανα αναφορα παντως..
    ακομη κ να σου φανηκε χαζο το θεμα του θεματοθετη και να σου ηρθε στο μυαλο το βιντεο, κρατα το στο μυαλο σου κ μην το ποσταρεις..
    αν αυριο ειναι ο γιος σου τι θα πεις?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Σε προειδοποιω, δεν ειναι ολα τοσο ροζ οσο τα φανταζεσαι στην γκει ζωη. Ευχομαι μια μερα να βρεις το αλλο σου μισο. Μεχρι τοτε Καλη δυναμη!
    Καλέ μην το τρομάζετε το παιδί!! Η στρέητ ζωή δηλ είναι σε όλα εύκολη. Προσωπικά αν και δεν ξέρω νομίζω ότι εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα πετύχεις..

Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Πλάκα έκανα.. Πέσατε όλοι να με φάτε! :D
    re filaraki plaka ok...alla me afta ta themata as eisai ligo perissotero prosektikos alli fora... ;)
    I have no life.

Junior Member

Wink

Οι γκέι φίλοι είναι γαμάτοι! Οι γυναίκες τους αγαπάμε! Ένας γκέι φίλος ούτε θα μας ζηλεύει όπως συμβαίνει πολύ συχνά στις γυναικείες φιλίες ούτε θα υπάρχει το ενδεχόμενο να μας βλέπει ερωτικά και εμείς να έχουμε καθαρά φιλικές προθέσεις.
    Πολύ θα θελα να είχα έναν γκέι φίλο!Μόλις ανακάλυψα το φόρουμ και γράφτηκα για να απαντήσω εδώ. ;)
    Έχει περάσει καιρός από τότε που έγραψες το θέμα, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα, αν παρακολουθείς ακόμα το φόρουμ γράψε μας νέα σου!

Junior Member
    πλ σωστα οσα λες αλλα θελω να επισημανω πανω στο ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ δεν ειναι επιλογη απλα δεν ειναι, ετσι ειναι αποστολος ,ετσι ειμαι και εγω,,δεν ειναι lifestyle και το λεω γτ ενω προφανος και θελεις να βοηθησεις με αυτην την εκφραση αμεσως ο αλλος μπαινει στην σκεψη και εαν δεν (το επελεγα)γτ ναι και εγω οπως και χιλιαδες αλλος κοσμος επελεξε να ειναι περιγελος στο σχολειο τ επελεξε να ντρεπετε την οικογενεια του και επελεξε να παιζει για πλ καιρο την παρασταση της ζωης του παριστανοντας το νορμαλ και (φυσεολογικο)ανθρωπο

Παιδιά γεια σας. Είχα καιρό να μπω στο forum για να δω τι μου γράψατε και από ότι βλέπω ποικίλουν τα σχόλια. Καταρχάς κανένα σχόλιο δεν είναι μη αποδεκτό, όλα είναι ελεύθερα και όλοι μπορούν να εκφράσουν την όποια άποψη έχουν οπουδήποτε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο αγαπητός Richter αποφάσισε να με αποκαλέσει με το βιντεάκι όπως ήθελε να αποκαλέσει, κανένα απολύτως πρόβλημα. Κανένας δε μπορεί να αρέσει και όλους και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο ρατσισμός υπάρχει εξ αρχής του κόσμου και θα υπάρχει μέχρι το επικείμενο τέλος του. Αν και έχει περάσει καιρός από τότε που ανάρτησα το θέμα μου εδώ, έχω να πω, πως όλα πάνε καλύτερα για εμένα και σεξουαλικά και κοινωνικά. Προσπαθώ βέβαια και πιστεύω να καταφέρω περισσότερα εν καιρό...

Quote Originally Posted by xamenos View Post
    πλ σωστα οσα λες αλλα θελω να επισημανω πανω στο ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ δεν ειναι επιλογη απλα δεν ειναι, ετσι ειναι αποστολος ,ετσι ειμαι και εγω,,δεν ειναι lifestyle και το λεω γτ ενω προφανος και θελεις να βοηθησεις με αυτην την εκφραση αμεσως ο αλλος μπαινει στην σκεψη και εαν δεν (το επελεγα)γτ ναι και εγω οπως και χιλιαδες αλλος κοσμος επελεξε να ειναι περιγελος στο σχολειο τ επελεξε να ντρεπετε την οικογενεια του και επελεξε να παιζει για πλ καιρο την παρασταση της ζωης του παριστανοντας το νορμαλ και (φυσεολογικο)ανθρωπο

Αγαπητέ xamenos δε μπόρεσα να βρω την πρόταση που έγραφα ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ, δε πιστεύω πως είναι επιλογή. Είμαι του γεννιέμαι έτσι και έτσι θα πεθάνω. Άλλο παρίστανα τον str8 για να ρίχνω στάχτη και άλλο είναι επιλογή. Αν και έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Το είπα και στους γονείς μου και απλά μου έθεσαν την επιλογή να πάω για θεραπεία γιατί πολύ απλά είναι θεραπεύσιμη "νόσος", βαράτε βιολιτζήδες. Δεν υποκρίνομαι πλέον, αλλά δε το διατυμπανίζω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Page 3 of 3 FirstFirst 123