Results 16 to 30 of 37
Thread: Ομοφυλοφιλία και μοναξιά.
-
25-02-2013, 08:09 #16
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 188
Αρχικα θα αρχισεις με βαθειες αναπνοες. αν θελεις μπες να δεις και το δικο μου θεμα να καταλαβεις οτι τιποτα δεν σε σκοτωνει. Το θεμα μου ειναι στο αγχος και φοβια και ονομαζετε ομοφυλοφιλια. Μενω στην Αθηνα απο μικρο παιδι και ομως σημερα ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα.
Ξεκινα με το να βρεις δουλεια σε ενα νησι τωρα που ανοιγει η σαιζον, πχ μυκονος, που μπορει να υποστηρηξει γκει ζωη. Δεν ειναι αναγκη να βρεις σε αντιστοιχο μαγαζι εργασια, ομως τοσες αγγελιες θα αρχισουν να ανεβαινουν δειλα δειλα στο xe.gr . Μην περιμενεις απο κανενα να γυρισει και να πει εγω εδω ειμαι για εσενα. Αυτο μονο η μανα μπορει να το πει. Οταν διαβασεις το θεμα μου θα καταλαβεις αρκετα απο οτι σου λεω. Παρολα αυτα δεν μπορει η μανα να σε οικανοποιησει σεξουαλικα, οποτε και φυγε αρχικα για σαιζον για να εχεις και εσυ και αυτη την ασφαλεια οτι θα ξαναγυρησεις. Η δικαιολογια ειναι πανευκολη: Εκει βρηκα δουλεια με πολλα λεφτα. Ουτε ο πρωτος αντρας εισαι που φευγεις να φερεις λεφτα στο σπιτι ουτε ο τελευταιος. Παρε μια γευση του τι γινετε. Στο νησι αν πιασεις δουλεια σε ξενοδοχειο ακομη και να πλενεις πιατα, σου παρεχουν μερικοθ μια τρυπα να μεινεις. Παντα προφυλακτικο. ΠΑΝΤΑ ομως. και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους.
- 25-02-2013, 16:26 #17
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 19
Δεν είμαι του ο τολμών νικά Άννα μου. Θα ήθελα να ήμουν αλλά όχι δεν είμαι. Αν δεν έχω μια στήριξη από κάπου δεν πάω πουθενά δε κάνω τίποτα. Διάβασα την δημοσίευση σου, καλά δε συγκρίνομαι μαζί σου, απλά υποκλίνομαι στο θάρρος και το σθένος που έδειξες. Το θέμα είναι ότι εσύ ήσουν με τον άνθρωπο που αγαπούσες και πορεύτηκες για όσο πορεύτηκες. Εγώ; Να πάω μόνος μου σε ένα μέρος που δε ξέρω κανέναν; Αν δε μάθει ο άνθρωπος να ξεπερνάει τα όρια του, δε πρόκειται να το κάνει ποτέ μόνος του. Θα θέλει πάντα κάποιον ή κάποια να τον στηρίζει (δεν εννοώ τη μαμά.) Αν δε κάνω πρώτα φίλους ή άντε έναν/μία φίλο/η δε πρόκειται να προχωρήσω ούτε στο sex. Το ότι το έχω ανάγκη ναι το έχω αλλά δεν είμαι ένα κομμάτι κρέας που θα κάνεις κάτι μαζί του και το άλλο πρωί μην τον είδατε. Αθήνα μπορώ να πάω γιατί έχω σπίτι, αλλά να πάω σε νησί δε νομίζω. Δε ξέρω αν «ακούγομαι» κάπως και εντελώς αρνητικός αλλά αν είχα κάποιον δίπλα μου θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Θα ήμουν αλλιώς και εγώ.
25-02-2013, 17:32 #18
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 24
αποστολη μου αν εχεις τη δυνατοτητα να κατεβεις αθηνα καν το σου ειπα σε μια μεγαλουπολη θα σαι αλλιως δεν θα χεις το αγχος μη σε δουν ,μη μαθουν δν χρειαζεται να δωσεις λογαριασμο σε κανενα αν παντως αποφασισεις να κατεβεις εστω και για βολτα στειλε μου να βγουμε να τα πουμε
25-02-2013, 19:02 #19
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 188
Να σου πω κάτι μεγάλε? Ο ανθρωπος που περιγράφεις στην πορεία μου με παράτησε γιατι γραπώθηκα από τα τέτοια του στην ουσία για να ξεφυγω.
Ποιος περιμενεις να σε κοιταξει? Αληθεια ποιος?? Ποιος περιμένεις να εχει την υποχρέωση να σε κοιταξει?? ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΑΙΤΕΙΣ?? μηπως δεν ψάχνεις αυτη την προσοχη απο καποιον αγνωστο και την ψαχνεις απο τους γονεις σου?? ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!! Μονος σου γεννηθηκες. Μονος σου μεγαλωσες, και μονος σου στην τελικη μια μερα θα πεθανεις. Το γεγονος οτι καποιο ανθρωποι συμβαδιζουν στα βηματα σου ειναι γιατι ειμαστε πολλοι σε αυτο τον πλανητη. ΑΝ ειχαμε περισσοτερο χωρο θα ειμασταν ο καθενας για την παρτη του και μονο. ΣΥΝΕΛΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ.
25-02-2013, 19:40 #20
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 19
25-02-2013, 19:47 #21
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 19
25-02-2013, 21:55 #22
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 188
Υπαρχει site που λεγετε Romeo αν θελεις νεες γνωριμιες. Νευριαζω γιατι δεν κανεις απολυτως τιποτα και τα θες ολα ετοιμα και γκρινιαζεις που ο καθενας δεν εχει την υποχρεωση να σε πιασει απο το χερι. Κατσε ντε και λιγο... δεν ζητας κρεοπωλειο και ζητας τον αλαντιν ενω εισαι κλεισμενος μεσα σε ενα σπιτι πισω απο μια οθονη? Ε τι να σου πω. κανε οτι καταλαβαινεις!
25-02-2013, 22:05 #23
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 19
26-02-2013, 06:22 #24
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 188
20-05-2013, 17:44 #25Rich-Deleted-06-06-2016bGuest
20-05-2013, 18:55 #26
- Join Date
- Apr 2013
- Location
- Πουθενά
- Posts
- 65
re file Richter se peirakse to paidi kai ekfrazesai etsi....?an evgaine o gios sou as poume mia mera kai sou elege oti o apostolis edw ti tha ekanes..tha t postares to videaki afto......ginesai grafikos nomizw..o kathenas orizei tis epiloges p kanei...
I have no life.
20-05-2013, 22:12 #27
- Join Date
- Mar 2011
- Location
- between heaven and hell
- Posts
- 7,796
Richter φάουλ το βιντεάκι.....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-05-2013, 00:22 #28
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- Ελλάδα
- Posts
- 384
................................... με κοντράρει σε ορισμένα post πολύ ο τίτλος του φόρουμ ... Forum υποστήριξης ... Τες πα ίσως κάποιοι μειώνοντας τους άλλους υποστηρίζουν την δική τους ύπαρξη... άκυρο τελείως το βίντεο.... :(
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
22-05-2013, 01:51 #29
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 692
Απαραδεκτος;
Εκτος τοπου και χρονου;
Αναισθητος;
Κακοτροπος;
Αναιδης;
Δεν μπορω να διαλεξω γιατι ειναι πολυ επιεικεις οι χαρακτηρισμοι.
Βρισκεσαι σε ενα φορουμ αλληλοβοηθειας.
Προφανως αντιμετωπιζεις και εσυ καποιο προβλημα.
Ροδα ειναι φιλε μου...
Επισης θελω να σε προσκαλεσω στο 2013 γιατι εκει στην εποχη της μαυρης πανωλης στην οποια ζεις δεν πρεπει να τα περνας και πολυ καλα.
22-05-2013, 02:01 #30
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 692
Θα συμφωνησω.
Ναι, η Αθηνα ειναι μια καλη λυση αν θες ελευθερια κινησεων και ανωνυμια.
Ως λεσβια η ιδια, 34 ετων, με καμποσα χρονια στο "κουρμπετι" θα σου πω οτι ναι ειναι δυσκολα, ναι οι ρομαντικοι βρισκουν τοιχο συνηθως, ναι γενικως δεν ειναι ευκολες οι σχεσεις.
Απο την αλλη ομως, ποια σχεση ειναι ευκολη; Ποιοι ανθρωποι ειναι ευκολοι γενικα;
Γνωμη μου ειναι να το ρισκαρεις.
Καλυτερα να το κανεις και να φας τα μουτρα σου παρα να καθεσαι και να αναρωτιεσαι πως θα ηταν αν... Και δεν αναφερομαι μονο στο να ερθεις Αθηνα, να ρισκαρεις γενικα!
Βεβαια κανεις δεν ρωτησε γιατι δεν εχεις φιλους.
Εισαι ντροπαλος; Δεν ανοιγεσαι;
Δεν εχεις ουτε εναν φιλο απο το σχολειο;
Μηπως η αναγκη σου για φιλους σε κανει να ισοπεδωνεις τον εαυτο σου για να αρεσεις στους αλλους και στο τελος γινεσαι βαρετος;
Επισης μην ριχνεις τη μοναξια στο οτι εισαι gay. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα τα οποια συνεπεσαν.
Παντως για να μπουμε στο ζουμι της υποθεσης, εγω γνωρισα gay κοσμο απο το internet. Το 1999!
Και με 1-2 εχω ακομα επαφη.
Αυτο σημαινει οτι δεν θα πεσεις μονο σε μ****ες.
Και μην απελπιζεσαι γιατι εισαι πολυ μικρουλης ακομα αλλα μην καθεσαι και με σταυρωμενα χερια!
Similar Threads
-
μοναξιά...
By makis87 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 14Last Post: 10-01-2013, 22:07 -
Αγχός Σχετικα με την ομοφυλοφιλία
By OverTheCarpet in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 2Last Post: 15-12-2012, 00:37 -
Ομοφυλοφιλία=μόδα?Απελευθέ ρωση?..?..?
By Curie in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 33Last Post: 03-06-2012, 14:21 -
Ομοφυλοφιλία
By Kassi in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 474Last Post: 25-07-2011, 16:33 -
ομοφυλοφιλια
By iraklis in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 10Last Post: 21-05-2011, 11:36
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή