Results 16 to 30 of 44
Thread: Για σένα!!!
-
14-06-2007, 22:38 #16
μαζεψε τα κομματια σου φιλε μου και .... ξε-αγχωσου!
Οσο και σκληρο αν ακουγεται, δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους.
Τραβα παρακατω και μαλιστα και με γρηγορες κινησεις, μην χανεις ουτε λεπτο!
Μονο εσυ ταλαιπωριεσαι αυτη την στιγμη και κανενας αλλος, σκεψου το και θα δεις τι πρεπει να κανεις.
- 14-06-2007, 22:46 #17
Δεν ανέφερα τη δική μου οπτική γωνία για να δηλώσω ότι είναι η σωστή, αλλά ότι λειτουργεί σε μένα. Ψάξε μέσα σου τι αντέχεις, τι θα ήταν το καλύτερο.
Μερικοί άνθρωποι βλέπουν μια τέτοια πράξη λες και πέφτουν στα μάτια του άλλου, λες και χάνουν την αξιοπρέπειά τους. Ε, σε αυτούς λοιπόν αφού θα ένιωθαν τόσο χάλια μετά δε θα συμβούλευα να το στείλουν.
Αλλά άλλοι που σκέπτονται σαν εμένα το βλέπουν ως λύτρωση,ως την τελεία. Πράγματι είναι θέμα οπτικής. Π.χ. εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ άσχημα με το να εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, δε ντρέπομαι και δεν έχω μετανοιώσει ποτέ για κάτι τέτοιο.
15-06-2007, 02:49 #18
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ \"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ\". ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΙΣΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ...
16-06-2007, 02:17 #19
Originally posted by AGXVMENOS
Καλημέρα η καλησπέρα ανάλογα πότε θα πάρεις αυτό το κείμενο στα χεριά σου.
Απλά ήθελα να σου πω δυο πράγματα ,πράγματα τόσο αληθινά και τόσο μέσα από την καρδιά μου που μόνο μεσώ αυτού του τρόπου σκέφτηκα ότι μπορούσα να τα πω. Δεν ψάχνω για απαντήσεις η εξηγήσεις ,έξαλλου της προάλλες μου τα είπες όλα ,δεν θέλω να τα ξανακούσω ,μου είναι αρκετό μια φορά.
Αναρωτιέμαι γιατί έχω κολλήσει σε εσένα παρόλα αυτά που έχουνε γίνει μεταξύ μας και να σου πω την αλήθεια ακόμα προσπαθώ να καταλάβω,άλλα αυτό που ξέρω είναι ότι μαζί σου ξεκλείδωσα την καρδιά μου και τα συναισθήματα μου, λάθος μου βέβαια άλλα άνθρωποι είμαστε και τα λάθη είναι ανθρώπινα .
Ήρθες σε μια φάση της ζωής μου που είχα απαλλαγεί από έννοιες και καημούς του παρελθόντος ,είχα ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος ψυχικά ,είχα βρει τον εαυτό μου μέσα από μεγάλη πάλη και αγώνα. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΡΘΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!Στην αρχή δεν πίστεψα αυτό που μου συνέβαινε ,προσπάθησα να το κοντρολάρω , να λέω μέσα μου “άστο Αντωνάκη αυτό που ζεις δεν είναι αλήθεια, απλά ενθουσιασμός”μετά όμως με το καιρό πίστεψα σε αυτό που ζούσα ,πίστεψα στα φιλιά σου στα χάδια σου στα μάτια σου ,στην ώρα που γινόμασταν ένα , και ας μου έλεγες εσύ στο ...... όταν βρεθήκαμε την τελευταία φορά ότι δεν μου έδωσες τίποτα, και όμως μου έδωσες όλα αυτά ,που για μένα ήταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός.
Η κάθε μου στιγμή μαζί σου,καλή η κακή, ήταν και μια αφορμή για να σε αγαπήσω.
Μα θα μου πεις κάτσε ρε συ μεγάλε τόσο εύκολα αγαπάς?? Η απάντηση είναι ΟΧΙ!!Αλλά με εσένα μου βγήκε τόσο αυθόρμητα ,τόσο εύκολα , τόσο απλά που και εγώ τρόμαξα κάποια στιγμή , προσπάθησα να το ελέγξω να το κοντρολάρω άλλα δεν τα κατάφερα ,ήταν σαν χείμαρρος ,που στο διάβα του παρέσυρε τα πάντα : άμυνες ,αναστολές ,φραγμούς ,μη και πρέπει, δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Αισθάνθηκαν σαν ένα 16χρονο αγόρι που αγαπάει πρώτη φορά ,σαν τον πρώτο μου εφηβικό ερωτά, που είναι τόσο αληθινός ,τόσο απλός,βαθύς και αγνός,
Ίσως το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί να ήταν πολλή λίγο άλλα για μένα ήταν λες και ειμασταν μαζί χρονιά . Πίστεψα στις μικρές μας στιγμές , γιατί μέσα από αυτές ένιωσα ότι γεννιόταν κάτι μεγάλο.
Σου έδωσα όλο το θησαυρό που νομίζω ότι έχω μέσα στην καρδιά μου και σου είπα πάρτα είναι δικό σου , άλλα τελικά μάλλον δεν ήταν ο θησαυρός που εσύ έψαχνες.
Ο καθένας μέσα στην ψυχή του ψάχνει το δικό του θησαυρό, έχει το δικό του μοναδικό χάρτη μέσα στο μυαλό του και σαν πυξίδα έχει την καρδιά του για να τον βρει. Έμενα η πυξίδα της καρδιά μου έδειξε εσένα.
Την βραδιά που ήμασταν στον .... όταν σου έλεγα ότι είμαι ερωτευμένος , το ένιωθα τόσο πολλή τόσο έντονα που λες και η λέξη σε αγαπώ ,έβγαινε μέσα από όλο μου το είναι. Εκείνο το βράδυ είχαν πέσει και οι τελευταίες άμυνες μου και οι τελευταίες αναστολές μου ,παραδώθηκα σε αυτό που ζούσα μαζί σου. Που να ήξερα ότι σε 5 μέρες από τότε θα μου έλεγες ,χωρίζουμε
να κρατήσω κάτι και για μένα ο τρελός.
Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο .... ,δεν άκουγα τη μου έλεγες κοιτούσα μόνο τα μάτια σου τα χείλια σου ,τα χεριά σου ,κοιτούσα μόνο εσένα και ήμουνα χαμένος μέσα στο χρώμα τον ματιών σου. Κάθε σου κίνηση μου φαινόταν μαγική , υπέροχη, μοναδική. Και όταν με φίλησες για τελευταία φορά μέσα στο αμάξι πριν να φύγεις ήταν σαν να μου έδωσες όλη την γλύκα της ψυχής σου μαζεμένη σε μια και μοναδική στιγμή, την γλύκα της ζωής της ίδιας.
Προσπάθησα να μπω μέσα στην ψυχή σου που τόσο εμπόδια έχεις στρώση γύρω της για για να μην πλησιάσω εγώ,και δεν με άφησες. Με το που τόλμησα να την ακουμπήσω με έδιωξε και κλειστηκες στο καβούκι σου που τόσο ωραία και με ωραίο τρόπο το έχεις χτίσει για το εαυτό σου. Ίσως τα συναισθήματα που σου βγαίνουν να σε φοβίζουν, να σε κάνουνε να πονάς ,και να βγαίνουνε στο προσκήνιο όλες σου οι ανασφάλειες και οι φόβοι που έχεις μέσα στην καρδιά σου. Δέν ξέρω πλέον τι να σκεφτώ ,εσύ ξέρεις καλύτερα .
Είναι στιγμές και φάσεις στην ζωή ενός ανθρώπου που τα πάνω έρχονται κάτω, αλλάζει όλα τα πιστεύω του και την κοσμοθεωρία του, ανατρέπει τον κόσμο που ζει και αισθάνεται και τον αντιλαμβάνεται διαφορετικά, πράγματα και συναισθήματα. Θυμάσαι τη είπε η ....όταν είχαμε βγει?? ο καθένας ζει τον δικό του κόσμο , ζει το δικό του matrix. Ε, εσύ με έκανες να καταρρίψω τον παλιό μου κόσμο την παλιά μου κοσμοθεωρία και μαζί σου τον άλλαξα τον έχτισα από την αρχή και αντί για ένα μουντό και άσχημο κόσμο έκατσα και έφτιαξα μέσα μου ένα παράδεισο με χρώματα , αρώματα , συναισθήματα, έρωτα.
Δεν το έχω ξανακάνει πότε αυτό το να γράψω και να τα δώσω να τα διαβάσει κάποιος ,και ούτε πρόκειται ποτέ να το ξανακάνω για κανέναν , άπλα μια εσωτερική δύναμη,μια παρόρμηση με προτρέπει να το κάνω αυτό.
Ξέρω ότι με αυτή μου την κίνηση θα με δεις ακόμη πιο μικρο, μπορεί να γελάσεις, να κοροϊδέψεις να με πεις μαλάκα ,καψουρακο και εγώ δεν ξερό τι άλλο, μπορεί να το δειξης στην αδερφή σου η ακόμη και στο αγορι σου εάν τώρα είσαι ερωτευμένη μεν κάποιον άλλον και να γελάτε μαζί μου.
Είμαι σιγουρος ότι με αυτή μου την κίνηση θα απομακρυνθώ και άλλο από το πρότυπο του άντρα που έχεις μέσα στο μυαλό σου και που θες για εσένα , του δήθεν ,του κάποιου και του σκληροί τύπου. Να σου πω πω κάτι...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,δεν με νοιάζει και δεν δινω δεκάρα εάν γίνουν όλα από τα παραπάνω που σου λέω.
Δεν με νοιάζει γιατί εκτός από άντρας είμαι και άνθρωπος .
Και άνθρωποι ,επειδή είναι άνθρωποι πάνω από όλα αισθάνονται και αγαπάνε, και η αληθινή αγάπη σημαίνει ξεγύμνωμα της ψυχής χωρίς ντροπές, προσχήματα και εγωισμό.
16-06-2007, 02:26 #20
Originally posted by Aphelia
Δεν ανέφερα τη δική μου οπτική γωνία για να δηλώσω ότι είναι η σωστή, αλλά ότι λειτουργεί σε μένα. Ψάξε μέσα σου τι αντέχεις, τι θα ήταν το καλύτερο.
Μερικοί άνθρωποι βλέπουν μια τέτοια πράξη λες και πέφτουν στα μάτια του άλλου, λες και χάνουν την αξιοπρέπειά τους. Ε, σε αυτούς λοιπόν αφού θα ένιωθαν τόσο χάλια μετά δε θα συμβούλευα να το στείλουν.
Αλλά άλλοι που σκέπτονται σαν εμένα το βλέπουν ως λύτρωση,ως την τελεία. Πράγματι είναι θέμα οπτικής. Π.χ. εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ άσχημα με το να εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, δε ντρέπομαι και δεν έχω μετανοιώσει ποτέ για κάτι τέτοιο.
Εγώ τέτοια μηνύματα έχω στείλει σπάνια....και όχι τόσο μακροσκελή.Αλλά είχα καταπιεσμένα συναισθήματα και ήθελα να τα πω.Πιστεύω πως καλό είναι αυτό το μήνυμα να το στείλεις στην ίδια.Το να το κρίνουμε εμείς ως ωραίο και συγκινητικό δεν ξέρω πόσο βοηθάει τη δική σου προσπάθεια με την κοπέλα.Όπως και να έχει Κάθε επιτυχία εύχομαι!!!!
16-06-2007, 02:31 #21
Originally posted by keep_walking
Συμφωνω με το Krino μερικα ωραια λογια δεν θα την κανουν πιστευω να αλλαξει γνωμη...αλλαξε σελιδα.
Μπορει να κανω και λαθος βεβαια αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
17-06-2007, 17:25 #22
ετσι ρε foolish και εγω αυτο λεω καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες...να της το στειλεις!ειναι πολυ γλυκο!ειναι τελειο!!!!τοσο γλυκοοοοοο!Εξαλλου τα συναισθηματα σου της λες...αυτο ειναι καλο...και για τους δυο..
18-06-2007, 13:44 #23
Κρατάω το γράμμα αυτό μέσα στο συρτάρι μου εδώ και αρκετό καιρό..κάτι με εμποδίζει να στο δώσω ,παλεύω με τον ευατο μου εάν πρέπει να στο δώσω η όχι .από την μια ένα μέρος του μυαλού μου λέει δωστης το ,πέστα της ,από την άλλη μια άλλη πλευρά μου λέει όχι μην το κάνεις,δεν αξίζει τον κόπο. ,δεν της αξίζει να μάθει τι αισθάνθηκεσ εσύ για αυτήν , γιατί από όλα αυτά που της έδειξε το μόνο που αισθάνθηκε ήταν ένα βόλεμα και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω αυτά τα δυο πράγματα παλεύουν μέσα στο μυαλό μου συνέχεια ,ασταμάτητα. Δεν ξέρω .........................
18-06-2007, 17:07 #24
AGXVMENOS ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ(ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ) ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟ....ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.
19-06-2007, 03:06 #25
Στείλε ένα γράμμα μια συλλαβή...Λολ
Νόμιζα πως αυτό το μήνυμα ήταν για κάποια νεαρά του φόρουμ καθ΄ότι το απευθύνεις τόσο άμεσα διαδικτυακά..Λοιπόν πρώην κοπελιά του Αγχωμένου πες βρε ένα ναι εκεί να τον ξεαγχώσεις.Τόσα αισθήματα έχει το παιδί....Κυλάνε μέσα του σα χείμαρρος....Άντε να κάνουμε μια καλή πράξη εδώ.....
Βάστα γερά ρε Αντώνη.....Αν δεν είναι διαδυκτικός ο έρως τότε στείλε της το.Δεν θα μάθεις ποτέ τι θα γινόταν αλλιώς.....The rest is just imagination...as Cranberries say!!
19-06-2007, 03:14 #26
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ CRANBERRIES ME TA ANIMAL INSTICT ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ :P....
19-06-2007, 03:20 #27
Originally posted by AGXVMENOS
Κρατάω το γράμμα αυτό μέσα στο συρτάρι μου εδώ και αρκετό καιρό..κάτι με εμποδίζει να στο δώσω ,παλεύω με τον ευατο μου εάν πρέπει να στο δώσω η όχι .από την μια ένα μέρος του μυαλού μου λέει δωστης το ,πέστα της ,από την άλλη μια άλλη πλευρά μου λέει όχι μην το κάνεις,
>>>>>>>Πάντως νικάει το μέρος που λέει μη της το δίνεις. Και με αυτό εννοώ ότι τελικά ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. Και αυτό το κάτι είναι να μην ανοιχτείς. Μη νομίζεις ότι δεν κάνεις κάτι......
δεν αξίζει τον κόπο. ,δεν της αξίζει να μάθει τι αισθάνθηκεσ εσύ για αυτήν ,
>>>>>>>>Αλήθεια πιστεύεις οτι η κοπέλα αυτή δεν αξίζει?
γιατί από όλα αυτά που της έδειξε το μόνο που αισθάνθηκε ήταν ένα βόλεμα
>>>>>>> Δεν χρειάζεται να μικραίνεις τόσο τον ευατό σου ούτε καν στα δικά σου μάτια. ο Ευατός σου δεν το αξίζει....
και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω αυτά τα δυο πράγματα παλεύουν μέσα στο μυαλό μου συνέχεια ,ασταμάτητα. Δεν ξέρω .........................
Της το δίνεις. Στάνταρτ της το δίνεις. Και έχεις ήδη ετοιμαστεί για το worst case scenario. Δηλαδή ποιό είναι το χοιρότερο που μπορεί να συμβεί? Που θα συμβεί μόνο και μόνο επειδή θα της δώσεις ένα γράμμα αγάπης (και λίγο πόνου)?
Ε άμα είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο μπορείς να αισθανθείς λιγότερο ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ.
Και φυσικά υπάρχει και το best case scenario.....
Και κάτι τελευταίο. Δύο άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο είτε να αγαπιούνται είτε να μισούνται είτε να αγνοεί ο ένας τον άλλο.
Μάλλον αυτό είναι το τελευταίο που ήθελα να σου πώ.
Μία καλή, ζεστή, νόστιμη, ωραιότατη χυλόπιτα είναι χίλιες φορές προτιμότερη από πολλά μεγάλα, βασανιστικά, αναπάντητα, χρόνια μένοντα στο μυαλό ΑΝ.
Φιλικά
19-06-2007, 03:26 #28
Originally posted by Foolish
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ CRANBERRIES ME TA ANIMAL INSTICT ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ :P....
Σωστός.Βασικά αυτό το animal instict είναι που λείπει λίγο του αγχωμένου....Φέρτε λίγο απ\'αυτό.....
19-06-2007, 03:30 #29
Καλύτερα μια πραγματική χυλόπιτα από μια φανταστική γιατί εκεί πας παρακάτω...Ξέρεις ότι όντως σε απέρριψε κι ας έδειξες τον καλύτερό σου εαυτό.Ενώ αλλιώς μένεις με αν....και είναι όπως λέει κι ο φίλος ο από πάνω πιο βασανιστικό.
ΜΗ ΜΑΔΑΤΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ!!!!!ΠΡΑΞΤΕ!!!
19-06-2007, 03:34 #30
Ενα lion (έστω και puppy) instinct στο 3. Εφτασεεεεεhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/g035.gif
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....