Results 31 to 44 of 44
Thread: Για σένα!!!
-
19-06-2007, 03:40 #31
Πού είσαι ρε κοπελιά του Αντωνάκη;Τον άφησες και βολοδέρνει στο νετ με την έγνοια σου!!!!!!!!Όρμα ρε Αγχωμένε.....
Πόσο πάει το επιδόρπιο Husband?
- 19-06-2007, 08:13 #32
Kassi μου, το μήνυμα δεν απευθύνεται σε κάποια virtual αγάπη του νετ.. απλά το ανέβασα εδώ μέσα γιατί κάπου έπρεπε να τα πω αλλιώς θα έσκασα.
Φίλε ex , το βόλεμα είναι δικιά της λέξη,όχι δικιά μου, επί λέξη μου είπε ότι “αισθάνομαι παντρεμένη 10χρόνια μαζί σου και βολεμένη”
19-06-2007, 11:50 #33
Και εγω ειχα γραψει κατι παρομοιο και δεν το εστειλα ποτε. Το μετανιωσα. Εμεινα με το \"αν\" και το \"ισως\". Τα κρατησα μεσα μου και μετα απο τοσο καιρο (εχει περασσει σχεδον ενας χρονος) ακομα με βασανιζει που δεν τα εβγαλα απο μεσα μου. Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Καντο. Στειλ\' το. Θα αισθανθεις πολυ καλυτερα και δεν εχεις πραγματικα τιποτα να χασεις. Να σε κοροιδεψει? να γελασει? καποια μερα θα γυρισει ο τροχος και θα γ...σει κι ο φτωχος λεει μια παροιμια που την πιστευω πολυ. Καποια μερα θα γελας εσυ μαζι της.
19-06-2007, 11:58 #34
Σκληρό πράγμα η απόρριψη, απάνθρωπο πολλές φορές, σε κάνει να αισθάνεσαι πως μετά από αυτήν δεν θα βρεις τα κουράγια να ορθοποδήσεις, πως όχι μόνο δεν θα σηκωθείς ποτέ ξανά όρθιος αλλά δεν θα μπορέσεις ούτε καν να σηκώσεις το πρόσωπό σου από κάτω, έτσι πεσμένος όπως είσαι, νικημένος, ξεχασμένος, παρατημένος, μόνος....
Δεν είσαι ο μόνος που τα έχεις περάσει, δεν είσαι ο πρώτος, δεν είσαι ο τελευταίος κι όμως ακόμα και γνωρίζοντας τα όλα αυτά δεν μπορείς να βρεις παρηγοριά από πουθενά, ένα στήριγμα, μία κόχη να ακουμπήσεις το βαρύ φορτίο του πόνου σου, μιά στιγμή να ηρεμήσεις το μυαλό σου, έστω μιά στιγμή που δεν θα τα σκέφτεσαι όλα εκείνα ξανά και ξανά και ξανά....
Γράφεις ένα γράμμα λοιπόν. Μέσα σε αυτό ρίχνεις όλη την πίκρα, την απόγνωση, την θλίψη, τον καημό, τα αμέτρητα γιατί, την αποκαθήλωση του έρωτά σου, το είναι σου. Κατόπιν το κλείνεις μέσα σε ένα συρτάρι και το κλειδώνεις. Πες μου όμως τούτο. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι πέτυχες με αυτό, με το να κρύψεις για άλλη μία φορά όλα εκείνα που σε πνίγουν και ζητούν μία δίεξοδο για να ακουστούν επιτέλους και αυτά;
Ισως και να μην καταφέρεις να την φέρεις κοντά σου. Ισως πάλι να την κάνεις να έρθει, έστω και προσωρινά, έστω και για λίγο ή και για πάντα. Εσύ, όμως πότε θα κοιτάξεις λίγο εσένα, πότε θα νιώσεις την δύναμη να σηκωθείς από εκεί κάτω και να κάνεις το πρώτο βήμα;
Με το χέρι στην καρδιά πες μου, για ποιόν το έγραψες αυτό το γράμμα αν όχι για τον εαυτό σου τον ίδιο; Κι αν όντως είναι έτσι δεν το χρωστάς σε εκείνον τουλάχιστον να ολοκληρώσεις την κίνησή σου δίνοντάς το, ελευθερώνοντάς όλα εκείνα που κρατάς μέσα σου και σε τραβάνε προς τα κάτω;
Δείξε λίγη αγάπη και στον εαυτό σου, δώστου εσύ πρώτος αξία και θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα τα λάβεις πολλαπλάσια, αν όχι από την συγκεκριμένη σύντροφο σίγουρα από εκείνη που θα κάνει την διαφορά. Είσαι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος. Δείξε το.
19-06-2007, 12:44 #35
Από μία πρόχειρη καταμέτρηση το σκόρ \" να το στείλω\" - \"να μη το στείλω\" είναι 9-2 και αυτό το σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα τα επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν υπερ του \"να το στείλω\".
Δε με λές αγχωμένε. Όταν είσουν πιτσιρίκι, και δεν μπορούσατε να αποφασίσετε, κάνατε κουμπανιά? (ξέρεις αυτό το η πλειοψηφία πάντοτε κερδίζει) (μα καλά που με ήρθε τώρα...χα.......κουμπανιά.......χ� �ααααα)
Α και κάτι που με άρεσε. Το διάβασα πρόσφατα. Ξέρεις ποιος το έγραψε και πως μεταφράζεται σαν απάντηση για το ερώτημά σου?
\"η αληθινή αγάπη σημαίνει ξεγύμνωμα της ψυχής χωρίς ντροπές, προσχήματα και εγωισμό\"
Καλημέρα
19-06-2007, 12:46 #36
ρε Hus που το θυμηθηκες? κουμπανια! χαχαχαχα
19-06-2007, 19:55 #37
elpizo na mi to steiles, to be honest an imoun i kopela aplos tha mou tonones tin autopepoithisi efoson den imoun pia eroteumeni mazi sou.
mi to kaneis kata emena. min eisai eksartomenos apo kati tetoio, diladi, na tis ta po k etsi tha kselafroso.
pragmatika, den nomizo na to aksizei olo auto to gramma i kopela sou (pleon! eidika an einai me allon!)
20-06-2007, 02:23 #38
Ο/Η Tass τα λέει πολύ καλά και με διεισδυτική ματιά...Εγώ αν ήμουν η λεγάμενη θα γυρνούσα....Λολ....
Μπορεί να πόνεσε πολύ και να γυρίσει.
Μπορεί με άλλονε να βλέπουνε μια δύση.
Μπορεί να γούσταρε να έχει αμαρτήσει.
Μπορεί και σένανε να σε ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΕΙ.
Δώσε στα καταπιεσμένα σου αισθήματα αξία και σήκω ψηλά το κεφάλι για αυτά που αισθάνεσαι.Δεν είναι ντροπή.Do it!And if she denies we go on..........
20-06-2007, 12:14 #39
Δεν θα το δωσει για να ξαναγυρισει. Αν το κανει καλως, αλλά θα το δωσει για να ξελαφρωσει την ψυχουλα του.
Αποψη μου....
24-06-2007, 09:14 #40
Τελικά το γράμμα δεν το έδωσα. Δεν άξιζε τον κόπο. Στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί της , \'ήταν τόσο ψυχρή τόσο ειρωνική απέναντί μου ,που αισ8ανθηκα βλάκας , ένιωσα ότι είχα πέσει τόσο χαμηλά που δεν πήγεναι παρακάτω είπε πολλά ,ότι δεν αισθάνεται τίποτα για μένα και ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει πίσω , αισθάνθηκα τόσο πικραμένος ,τόσο απογοητευμένος.
24-06-2007, 13:41 #41
Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, αισ8ανωμαι τόσο μονός ,τόσο μελαγχολικός,μου έρχεται να κλάψω, ένα κλάμα τόσο γοερό θέλω να βγει μέσα από την καρδιά μου,από μέσα από το στήθος μου. πονάω δεν ξέρω γιατί άλλα πονάω, πονάω για αυτήν ,για τα χαμένα μου όνειρα , για τα όνειρα που έκανα μαζί της.
Θέλω μόνο μια αγκαλά να με κράτηση κάποια μέσα της και να μου πει ότι με αγαπάει,μόνο αυτό θέλω .
Μέσα στο μυαλό μου τριγυρνάει το τραγούδι της βοσσου “που να βρω ένα φιλαράκι να μου πως με αγαπάει στα αλήθεια”,αισθάνομαι τόσο μονός ,τόσο πελαγωμένος,τόσο δυστυχισμένος,νιώθω ένα μεγάλο κενό μέσα μου, ένα τίποτα,δεν ξέρω πως να το γεμίσω. Θέλω να κλάψω άλλα δεν μου βγαίνει κάθεται κει ένας κόμπος στο στήθος και με πνίγει.
γενέθλια σήμερα και εγώ εδώ μαζί με την μοναξιά μου,και την κατάθλιψη μου.....
24-06-2007, 14:20 #42
Η μοναξιά είναι πολύ άσχημη και κυρίως σήμερα που έχεις τα γεννέθλιά σου καταλαβαίνω ότι σου είναι ακόμα πιο δύσκολο.Εχω περάσει κι εγώ πολλές φορές τα γεννέθλιά μου παρέα με τη μοναξιά μου και τη θλίψη μου αντί να χαίρομαι και να γιορτάζω και καταλαβαίνω πως νιώθεις.
Σου εύχομαι να βρεις κάποια που να σου αξίζει,να σ\'αγαπάει πραγματικά και να γεμίσει αυτό το κενό που αισθάνεσαι.Και τα επόμενα γεννέθλιά σου να τα γιορτάσεις με ανθρώπους που θα αγαπάς και θα σε αγαπάνε.
Χρόνια σου πολλά!
25-06-2007, 02:52 #43
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!!Το κενό γεμίζει σιγά σιγά......Αχ πόσοι δεν είπαμε αυτό με το φιλαράκι.....Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς λείπει η αγάπη και η πραγματική επικοινωνία....
25-06-2007, 10:08 #44
Αγχωμένε,
Δυστυχώς έτυχε αυτή την περίοδο να σου σκάσουν διάφορα αρνητικά. Το ότι συνέπεσαν και τα γεννέθλιά σου με την απόρριψη της κοπέλας ήταν ολίγον φάουλ, αλλά τί να κάνεις; Κανείς δεν είπε ότι η ζωή παίζει fair play. Κάνει και φάουλ και πολλές φορές αντικανονικά.
Το θέμα είναι εσύ να σταθείς όρθιος στον εαυτό σου και άσε τη ζωή στα παιχνίδια της. Δεν είναι τυχαίο που τα γεννέθλια συνήθως έχουν μία μοναξιά και μια μελαγχολία. Είναι μία μέρα που η κοινωνική ηθική μας έχει μάθει να είμαστε χαρούμενοι και να δεχόμαστε με χαρά τις ευχές των άλλων. Όταν όμως είμαστε στις μαύρες μας και παρόλαυτά πρέπει να φοράμε μία χαμογελαστή μάσκα που απλά λέει \"ευχαριστώ\" μηχανικά, το φορτίο γίνεται πιο δυσβάσταχτο.
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το κενό γεμίζει... πάντα. Είναι καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου, ακόμα και σε σημείο εγωισμού και να προχωρήσεις χωρίς την κοπέλα. Να βγει από το μεγαλύτερο μερίδιο των σκέψεών σου. Έρχονται διακοπές. Εκμεταλεύσου αυτή την ευκαιρία για ξεννοιασιά, διασκέδαση και χαλάρωση. Μπορεί να γίνει και το μαγικό... Να γνωρίσεις μία άλλη κοπέλα που να σε ενδιαφέρει και να περάσετε καλά. Άμα γίνει αυτό, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο γρήγορα ξεπερνάς αυτό που για σένα τώρα φαίνεται βουνό.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....