πώς είναι να μην νοιάζεται ούτε η ίδια σου η μάνα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    Κανε ρε τη ζωη σου όπως τη γουσταρεις.Χωρις να εχεις αναγκη κανεναν,κλεισε τα αυτακια σου στις κριτικες τους και βαλε στοχους.Αν δε τελειωσεις με τη σχολη σου πρωτα δε πας πουθενα οπως βλεπεις.Θα μεινεις εκει και θα σου τρωνε τη ζωη αυτες οι εντασεις και οι σκεψεις.Εισαι απελπισμενη και πρεπει να ηρεμησεις.Σκεψου τι πραγματικα θες στη ζωη σου και απλα παλεψε για αυτο.Και ασε τη μητερα σου..οταν θα θυμηθει πως εχει κορη θα ειναι αργα και θα πρεπει να ζησει με τις επιλογες της :)
    μα δεν μπορώ να ζήσω την ζωή μου έτσι...υποφέροντας
    και την σχολή μου να τελειώσω με χίλια ζόρι δεν πέτυχα κάτι..τι να την κάνω μία ζωή στους 4 τοίχους να μου φαίνεται η κάθε μέρα σαν μαρτύριο;

Σκεψου πως αν πας στη σχολη θα γνωρισεις σιγουρα καινουρια ατομα και θα βγαινεις πιο συχνα.Δε βγαινεις επειδη δεν εχεις φιλους ή διαθεση?Νομιζω πως οταν πιασεις και εσυ τελειως πατο θα σηκωθεις και θα καταλαβεις τι εκανες εναντια στον εαυτο σου τοσο καιρο.Μην αφηνεις να περναει ετσι ο καιρος σου..η ζωη δεν ειναι για παντα,ομορφυνε την και προχωρα :)
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    Σκεψου πως αν πας στη σχολη θα γνωρισεις σιγουρα καινουρια ατομα και θα βγαινεις πιο συχνα.Δε βγαινεις επειδη δεν εχεις φιλους ή διαθεση?Νομιζω πως οταν πιασεις και εσυ τελειως πατο θα σηκωθεις και θα καταλαβεις τι εκανες εναντια στον εαυτο σου τοσο καιρο.Μην αφηνεις να περναει ετσι ο καιρος σου..η ζωη δεν ειναι για παντα,ομορφυνε την και προχωρα :)
    στην σχολή μου πήγαινα δεν είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ ...και δεν ταιριάζω με τα παιδιά. Άρα από εκεί αποκλείεται να βρω παρέα. Είμαι καταδικασμένη αν ζήσω μία ζωή μεσα στους 4 τοίχους. Δεν γίνεται να κάνω τίποτα για αν αλλάξω την κατάσταση. Δεν γίνεται. Δεν αφήνω τον χρόνο να περνάει ο χρόνος με αφήνει. Δεν έχω ζωή για να ζήσω. Είτε ζω είτε πεθάνω δεν με νοιάζει. Παρακαλάω κάθε μέρα τον Θεο ΑΝ υπάρχει να πεθάνω...αλλά ούτε αυτό δεν γίνεται.

Senior Member
    δεν .. δεν ...δεν ...δεν
    καμμία λύση δεν υπάρχει για σένα όπως φαίνεται..
    τότε γιατί ανάρτησες το θέμα;
    αν θες να τα βγάλεις από μέσα σου καλώς,αλλά και το χαϊδεμα στα αυτάκια δε σε βοηθάει και πουθενά..
    και τη δική σου ευθύνη καλό είναι να μην την ρίχνεις στους άλλους..δεν είσαι μικρή..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    συγνώμη αλλά το να μην νοιάζεται η μάνα μου είναι πραγματικότητα....αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είδα να ρίχνω τίποτα σε κανένα. Άμα δεν σου γουστάρει να διαβάζει για τα προβλήματα μου μην ξαναμπεις να γράψεις σε θέμα μου. Τα έχεις όλα καλά και μιλάς και από πάνω. Στην δικιά μου την ζωή είναι ΔΕΝ. Εσύ που τα έχεις όλα ΟΚ παράτας μας. Πήγαινε στην ωραία ζωούλα σου και μην ασχολείσαι με την δικιά μου και σε πιάνει ψυχοπλάκωμα. Κάθε μην πω...μπαίνει και λέει τώρα τις βλακείες του. Το φόρουμ είναι για όσους έχουν προβλήματα και όχι για όσους τα έχουν όλα καλά όπως εσύ. Μπαίνεις να περάσεις την ώρα σου και τρολάρει με την δυστυχία του κόσμου. Από το δικό μου το θέμα φύγε. Τρόλαρε άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    συγνώμη αλλά το να μην νοιάζεται η μάνα μου είναι πραγματικότητα....αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είδα να ρίχνω τίποτα σε κανένα. Άμα δεν σου γουστάρει να διαβάζει για τα προβλήματα μου μην ξαναμπεις να γράψεις σε θέμα μου. Τα έχεις όλα καλά και μιλάς και από πάνω. Πήγαινε στην ωραία ζωούλα σου και μην ασχολείσαι με την δικιά μου και σε πιάνει ψυχοπλάκωμα.
    αχ βρε κορίτσι...
    το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις πρόβλημα επί της ουσίας..
    Γι'αυτό το λόγο αντιδράς σαν κακομαθημένο που βρήκε η μαμάκα του άντρα και δεν ασχολείται πια τόσο μαζί του..
    Γουστάρεις τρελά να είσαι το επίκεντρο ακόμα και αρνητικώς κρινόμενη..γουστάρεις πως το λένε, είναι ο χαρακτήρας σου ετσι.
    Ένα εγωκεντρικό πλάσμα που νομίζει ότι τα προβλήματα αρχίζουν και τελειώνουν επειδή δεν υπάρχει γκόμενος.
    Πρέπει η μάνα σου που σε έχει χεσμένη όπως λες, να σε βάλει να δουλέψεις και να πληρώνεις εσύ το νετάκι που μπαίνεις, και τα ρουχαλάκια που φοράς και τα αγαθά που απολαμβάνεις, όσα κι αν είναι αυτά, μπας και νιώσεις λίγο τι εστί βερίκοκο και κατέβεις λίγο από το θρόνο σου.
    Όσο για το θέμα σου θα μπαίνω όποτε μου κάνει κέφι, σιγά μη ζητήσω και άδεια.
    Εδώ είναι φόρουμ εκθέτουμε τους εαυτούς μας στα πάντα,όχι μόνο σε ότι μας βολεύει.
    Εάν εσένα δε σου γουστάρει να βλέπεις τις απαντήσεις μου,υπάρχει και το μπλοκ αν δεν κάνω.

ΥΓ: σιγά μη με πιάσει ψυχοπλάκωμα ρε κορίτσι μου επειδή εσύ έχεις επιλέξει να η βγαίνεις από το σπίτι σου!

Senior Member
    μίλα όσο θες.......έχεις μπει στα μποκαρισμένα μέλη ήδη και σε γράφω στα παλια μου τα παπούτσια.
    Όσο για το ποια είναι τα προβλήματα μου μόνο εγώ τα ξέρω και οι γιατροί στους οποίους έχω πάει. Αν εσένα το μόνο πρόβλημα σου είναι οι γκόμενοι καλά κάνεις. Δεν έχεις προβλήματα και το ΜΟΝΟ πρόβλημα που σε απασχολεί είναι αυτό. Τράβα τρόλαρε και γράψε ότι βλακεία θες!!!!! Αν θέλω απαντάω αν θέλω ΟΥΤΕ ΚΑΝ σε παρατηρώ!!!! Αλλά μάλλον εσένα σου αρέσει να ασχολούμαστε μαζί σου γιατί τα έχεις όλα καλά και δεν έχεις τι άλλο να κάνεις. Εγώ πάω σε ψυχίατρο που που πρότεινε φάρμακα. Τώρα αν νομίζεις ότι τα φάρμακα τα δίνουν για πλάκα μάλλον το IQ σου είναι κάτω του μετρίου! Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με άτομα ανίκανα να σκεφτούν.

Senior Member
    μακάρι να υπήρχε κι ένα φάρμακο για το χαρακτήρα, θα ειχε σωθεί πολύς κόσμος

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    μακάρι να υπήρχε κι ένα φάρμακο για το χαρακτήρα, θα ειχε σωθεί πολύς κόσμος
    χαχαχα σ' αυτή την περίπτωση συμφωνώ! :p
    ρε συ σκατούλι, παιδιάστικη εντελώς συμπεριφορά! Είσαι ενήλικη με συμπεριφορές ανήλικου! Χρειάζεται να κάνεις πολύ δουλειά με
    τον εαυτό σου, δεν φτάνει δλδ η δουλειά που κάνεις μόνο με τους ειδικούς, γιατί χρειάζεται να μάθεις να είσαι εκτός από απαιτητική
    και χρήσιμη! Ο τρόπος που έχεις υιοθετήσει κι απευθύνεσαι στους άλλους τελικά είν' αυτός, που σε αναγκάζει όπως λες να μένεις
    μόνη σου κλεισμένη στους 4 τοίχους, γιατί δεν εννοείς πλέον να το καταλάβεις! Τόσοι στο λέμε..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    και το ότι εγώ έχω λεφτά ενώ πριν λίγους μήνες δεν είχαμε ούτε να φάμε κανένας δεν το ξέρει...κατά τα άλλα μπαίνει όποιος θέλει να τρολάρει και λέει για τα ρουχαλάκια και το νετάκι λες και ξέρει τι έχω περάσει στη ζωή μου. Και τολμάει να γράφει ότι δεν έχω πρόβλημα χωρίς καν να με ξέρει. Αν πω όλα όσα έχω περάσει στη ζωή μου δεν θα τολμήσει ΠΟΤΕ κανένα ''βόδι'' να ξαναμπει και να λέει ότι βλακεία του έρθει στο κεφάλι. Εσείς είστε αυτοί που τα έχετε όλα καλά. Εσείς είστε αυτοί που έχετε λεφτά. Εσείς είστε αυτοί που καλοπερνάτε και τολμάτε και μιλάτε και από πάνω. Εγώ πέρασα μια ζωή μαρτυρική και έχω και την κάθε άσχετη να μπαίνει και να παίζει μια ζωή με τον πόνο του άλλου λες και ξέρει τι έχω περάσει εγώ στην ζωή μου. Πόσες φορές δεν είχα ούτε να φάω...ΠΟΣΕΣ φορές έχει έρθει η αστυνομία σπίτι μου από τους καυγάδες. Πόσες φορές διάβαζα με ομηρικούς καυγάδες και πως κατάφερα χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως υποστήριξη να περάσω στην σχολη μου και μάλιστα στον τόπο κατοικίας μου χωρίς να επιβαρύνω οικονομικά κανέναν. ΠΌΣΕΣ χιλιάδες φορές έδωσα όλο μου το χαρτζιλίκι (από τα κάλαντα ή από κάποιο συγγενή) στην μάνα μου και στους γονείς μου και δεν ζήτησα ΠΟΤΕ και ούτε έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.

Senior Member
    20 σελίδες θέμα συζητούσαμε την αλλη φορά...γιατί δεν έχει σχέση η κοπελα (με άλλο νικ τότε), και τόσος αρνητισμός μαζεμένος δεν είχε ξαναϋπάρξει!
    τι άλλο να πεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο..να κάτσουμε πάλι να αναρτούμε σεντόνια, αφού σε τοίχο πέφτει κάθε προσπάθεια.
    Η κοπέλα δε θέλει βοήθεια, θέλει μόνο να συμφωνούμε μαζί της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχαχα σ' αυτή την περίπτωση συμφωνώ! :p
    ρε συ σκατούλι, παιδιάστικη εντελώς συμπεριφορά! Είσαι ενήλικη με συμπεριφορές ανήλικου! Χρειάζεται να κάνεις πολύ δουλειά με
    τον εαυτό σου, δεν φτάνει δλδ η δουλειά που κάνεις μόνο με τους ειδικούς, γιατί χρειάζεται να μάθεις να είσαι εκτός από απαιτητική
    και χρήσιμη! Ο τρόπος που έχεις υιοθετήσει κι απευθύνεσαι στους άλλους τελικά είν' αυτός, που σε αναγκάζει όπως λες να μένεις
    μόνη σου κλεισμένη στους 4 τοίχους, γιατί δεν εννοείς πλέον να το καταλάβεις! Τόσοι στο λέμε..
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Ποια είναι αυτή που έχει συμπεριφορά ανήλικου; Εγώ;;; Ή άλλα άτομα τα οποία χωρίς να ξέρουν κάθονται και με προσβάλλουν; Ξέρεις εσύ ή ο καθένας τι πρόβλημα έχω και πως μεγάλωσα και αν μου πληρώνει η μάνα μου το νετ ή αν τα ρούχα μου τα αγοράζω ή τα παίρνω από την εκκλησία;; Εγώ είμαι αυτή που συμπεριφέρομαι σαν ανήλικη ή εσείς που είστε μεγάλες γυναίκες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    20 σελίδες θέμα συζητούσαμε την αλλη φορά...γιατί δεν έχει σχέση η κοπελα (με άλλο νικ τότε), και τόσος αρνητισμός μαζεμένος δεν είχε ξαναϋπάρξει!
    τι άλλο να πεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο..να κάτσουμε πάλι να αναρτούμε σεντόνια, αφού σε τοίχο πέφτει κάθε προσπάθεια.
    Η κοπέλα δε θέλει βοήθεια, θέλει μόνο να συμφωνούμε μαζί της.

Senior Member
    .
    το βόδι και όλα τα ζωάκια είναι μια χαρά.
    Ο άνθρωπος είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σήμερα. Οπότε το "βόδι" το λαμβανω σαν κοπλιμάν καλή μου..ή καλύτερα να σε λέω Βασιλάκη Καϊλα;;;

Senior Member
    αυτό είναι το νικ μου ζώο...αυτό είναι και πρώτη φορά γράφω....πήγαινε στην ευτυχισμένη ζωούλα σου που τα έχεις όλα πληρωμένα και ευτυχισμέναααααα
    χαίρομαι να με αποκαλούν ζώο, τα λατρεύω τα ζωάκια, μη νομίζεις ότι με προσβάλλεις τώρα!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast