πώς είναι να μην νοιάζεται ούτε η ίδια σου η μάνα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    το βόδι και όλα τα ζωάκια είναι μια χαρά.
    Ο άνθρωπος είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σήμερα. Οπότε το "βόδι" το λαμβανω σαν κοπλιμάν καλή μου..ή καλύτερα να σε λέω Βασιλάκη Καϊλα;;;
    ναι ρε να με λες
    γιατί ότι λέω είναι ένα ελάχιστο δείγμα από όσα έχω περάσει...ενώ εσύ τα έχεις όλα καλά και μπαίνεις να τρολάρεις και να κοροιδεύεις. Παίξε με τον πόνο μου αν σου αρέσει. Πάρε λίγη αξία και εσύ μιας και δεν εχεις με τι να ασχοληθεις.

Senior Member
    καλά πρέπει να βγω έξω τώρα, μπορεί να τα ξαναπούμε λειτερ!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Δε βοηθαει κανεναν αυτο που κανετε τωρα..αρκετα προβληματα δεν εχουμε ολοι για να τσακωνομαστε και εδω μεσα?Τσιλλαρετεεεε :)
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Senior Member
    καλά πρέπει να βγω έξω τώρα, μπορεί να τα ξαναπούμε λειτερ!!!
    να τα ξαναπω μαζί σου αποκλείεται...καθυστερημέν� �!!! που ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου χωρίς να με έχεις δει καν. Κληρονομικό χάρισμα νομίζεις πώς έχεις; Αν το νομίζεις κάνεις λάθος. Σε όλα έξω έπεσες.

Senior Member
    Φαιρ, η θεματοθέτρια το ξεκίνησε και το ξεφτίλισε.
    έχει πολύ άσχημο στόμα, και δεν την τιμάει καθόλου γιατί είναι και μικρή κοπέλα.
    Ο λόγος στη διαχείριση, εγώ το τελειώνω εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    Δε βοηθαει κανεναν αυτο που κανετε τωρα..αρκετα προβληματα δεν εχουμε ολοι για να τσακωνομαστε και εδω μεσα?Τσιλλαρετεεεε :)
    δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δέχτηκα αυτήν την αναίτια επίθεση από το πουθενά. Fire όπως ξέρεις είμαι πολύ ευγενική πάντα και δεν εχω τσακωθεί με κανέναν άλλον εκτός από το συγκεκριμένο μέλος το οποίο έχει κληρονομικό χάρισμα και ξέρει αν έχω να φάω και ποιος μου πληρώνει το νετ και τα ρούχα. Και νομίζει πως μεγάλωσα μέσα στα πλούτη και είμαι κακομαθημένη. Εύχομαι όλοι να ήταν τοοοοοσο κακομαθημένοι όσο εγώ....τότε ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος.

Senior Member
    δεν νομίζω να ξεκίνησα τίποτα...κάποιο (ποιο άραγε; ) μέλος μπήκε και με έκραξε χωρίς κανέναν λόγο. Δεν μπήκα εγώ στο θέμα κανενός άλλου να του πω πως τα έχει όλα πληρωμένα χωρίς να ξερω αν έχει να φάει και να το πω κακομαθημένο. Ασχημο στόμα έχω μόνο όταν χρειάζεται

Senior Member
    συγνώμη αλλά το να μην νοιάζεται η μάνα μου είναι πραγματικότητα....αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είδα να ρίχνω τίποτα σε κανένα. Άμα δεν σου γουστάρει να διαβάζει για τα προβλήματα μου μην ξαναμπεις να γράψεις σε θέμα μου. Τα έχεις όλα καλά και μιλάς και από πάνω. Στην δικιά μου την ζωή είναι ΔΕΝ. Εσύ που τα έχεις όλα ΟΚ παράτας μας. Πήγαινε στην ωραία ζωούλα σου και μην ασχολείσαι με την δικιά μου και σε πιάνει ψυχοπλάκωμα. Κάθε μην πω...μπαίνει και λέει τώρα τις βλακείες του. Το φόρουμ είναι για όσους έχουν προβλήματα και όχι για όσους τα έχουν όλα καλά όπως εσύ. Μπαίνεις να περάσεις την ώρα σου και τρολάρει με την δυστυχία του κόσμου. Από το δικό μου το θέμα φύγε. Τρόλαρε άλλους.

Το παραπάνω ήταν η απάντησή σου σε αυτό:

δεν .. δεν ...δεν ...δεν
    καμμία λύση δεν υπάρχει για σένα όπως φαίνεται..
    τότε γιατί ανάρτησες το θέμα;
    αν θες να τα βγάλεις από μέσα σου καλώς,αλλά και το χαϊδεμα στα αυτάκια δε σε βοηθάει και πουθενά..
    και τη δική σου ευθύνη καλό είναι να μην την ρίχνεις στους άλλους..δεν είσαι μικρή..

Έχεις άσχημο στόμα κορίτσι μου.
    Τα συμπεράσματα για τη ζωή τη δική μου τα ξεκίνησες εσύ.
    Μάθε να ακους κι αλλες απόψεις πλην αυτών που σε βολεύουν και η ζωή σου εγγυημένα θα φτιάξει. Καλό θα ήταν να σέβεσαι τους ανθρώπους, ακόμα κι αυτους που διαθέτουν έστω και διαδικτιακο χρόνο με την πάρτη σου. Διότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Senior Member
    συγνώμη αλλά το να μην νοιάζεται η μάνα μου είναι πραγματικότητα....αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είδα να ρίχνω τίποτα σε κανένα. Άμα δεν σου γουστάρει να διαβάζει για τα προβλήματα μου μην ξαναμπεις να γράψεις σε θέμα μου. Τα έχεις όλα καλά και μιλάς και από πάνω. Στην δικιά μου την ζωή είναι ΔΕΝ. Εσύ που τα έχεις όλα ΟΚ παράτας μας. Πήγαινε στην ωραία ζωούλα σου και μην ασχολείσαι με την δικιά μου και σε πιάνει ψυχοπλάκωμα. Κάθε μην πω...μπαίνει και λέει τώρα τις βλακείες του. Το φόρουμ είναι για όσους έχουν προβλήματα και όχι για όσους τα έχουν όλα καλά όπως εσύ. Μπαίνεις να περάσεις την ώρα σου και τρολάρει με την δυστυχία του κόσμου. Από το δικό μου το θέμα φύγε. Τρόλαρε άλλους.

Το παραπάνω ήταν η απάντησή σου σε αυτό:

δεν .. δεν ...δεν ...δεν
    καμμία λύση δεν υπάρχει για σένα όπως φαίνεται..
    τότε γιατί ανάρτησες το θέμα;
    αν θες να τα βγάλεις από μέσα σου καλώς,αλλά και το χαϊδεμα στα αυτάκια δε σε βοηθάει και πουθενά..
    και τη δική σου ευθύνη καλό είναι να μην την ρίχνεις στους άλλους..δεν είσαι μικρή..

Έχεις άσχημο στόμα κορίτσι μου.
    Τα συμπεράσματα για τη ζωή τη δική μου τα ξεκίνησες εσύ.
    Μάθε να ακους κι αλλες απόψεις πλην αυτών που σε βολεύουν και η ζωή σου εγγυημένα θα φτιάξει.
    εσύ έγραψες : ''το χαϊδεμα στα αυτάκια δε σε βοηθάει και πουθενά και τη δική σου ευθύνη καλό είναι να μην την ρίχνεις στους άλλους..δεν είσαι μικρή..'' επομένως πρώτη με είπες κακομαθημένη και εγώ απλά απάντησα....πρώτη ΕΣΥ έβγαλες συμπεράσματα για την ζωή μου και πως είμαι κακομαθημένη χωρίς να ΄χεις ιδέα πως ζω. Μόνη σου το έγραψες ότι όσα είπα ήταν απαντηση σε όσα έγραψες. Εγώ δεν έχω καθόλου άσχημο στόμα. ΜΟΝΟ μία φορά έχω βρίσει στην ζωή μου...ΜΟΝΟ μία. Και αν θεωρούμε κακομαθημένη άσε τους ανθρώπους που με βλέπουν από κοντά να με κρίνουν. Είμαι μικρή όπως είπες ...ενώ εσύ που από ότι κατάλαβα δεν είσαι μικρή είσαι πολύ πιο κακομαθημένη από εμένα...τουλάχιστον αυτό φαίνεται από όσα μου έγραψες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους άλλους έξω..
    Ε τώρα πώς δεν έχεις πρόβλημα με τους άλλους έξω? Στο δεύτερο θέμα αν δεν κάνω λάθος που άνοιξες, έλεγες ότι ο γέρος γέλαγε με σένα, ενώ μπορεί
    και να μη γέλαγε τελικά για τον λόγο που εσύ υπέθετες και στο χιλιοαναλύσαμε τόσοι.. και το παληκάρι πάλι στο μετρό με την κοπελιά, μπορεί να γέλαγε
    μ' άσχετο λόγο απ' αυτόν που πάλι νόμιζες! Μ' άλλα λόγια όλα ξεκινάνε από μας και οι συμπεριφορές που εισπράττουμε είναι ανάλογες των δικών μας! :(
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ε τώρα πώς δεν έχεις πρόβλημα με τους άλλους έξω? Στο δεύτερο θέμα αν δεν κάνω λάθος που άνοιξες, έλεγες ότι ο γέρος γέλαγε με σένα, ενώ μπορεί
    και να μη γέλαγε τελικά για τον λόγο που εσύ υπέθετες και στο χιλιοαναλύσαμε τόσοι.. και το παληκάρι πάλι στο μετρό με την κοπελιά, μπορεί να γέλαγε
    μ' άσχετο λόγο απ' αυτόν που πάλι νόμιζες! Μ' άλλα λόγια όλα ξεκινάνε από μας και οι συμπεριφορές που εισπράττουμε είναι ανάλογες των δικών μας! :(
    ναι μαρκελα όντως το έγραψα....και τόνισα ότι πρώτη φορά στη ζωή μου έτυχε κάτι τέτοιο...σωστά; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους. Τωρα αν κάποια συγκεκριμένα άτομα θέλουν να μου επιτίθενται εγώ τι φταίω. Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο κ ελπίζω και τελευταία.

Senior Member
    ναι μαρκελα όντως το έγραψα....και τόνισα ότι πρώτη φορά στη ζωή μου έτυχε κάτι τέτοιο...σωστά; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους. Τωρα αν κάποια συγκεκριμένα άτομα θέλουν να μου επιτίθενται εγώ τι φταίω. Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο κ ελπίζω και τελευταία.
    Κοίτα, λίγο σε τσίγκλισε η void κι έβγαλες αμέσως ρε συ κι εδώ τον χαρακτήρα, που δυστυχώς έχεις διαμορφώσει μέσα στην οικογένειά σου.
    Μπορεί αυτό να σε ανακουφίζει.. αλλά να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο μέλος που κι εσύ δεν το γνωρίζεις προσωπικά, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος,
    που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον άλλο! Και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κοίτα λίγο σε τσίγκλισε η void κι έβγαλες αμέσως ρε συ κι εδώ τον χαρακτήρα που δυστυχώς έχεις διαμορφώσει μέσα στην οικογένειά σου.
    Μπορεί αυτό να σε ανακουφίζει.. αλλά να ξέρεις ότι το συγκριμένο μέλος που κι εσύ δεν το ξέρεις προσωπικά, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον άλλο!
    πως ακριβώς ενδιαφέρεται δηλαδή; Με το να με λέει κακομαθημένη χωρίς να ξέρεις πως έχω ζήσει; Ότι μου τα πληρώνουν όλα ενώ εγώ δεν έχω ζητήσει ΠΟΤΕ ούτε μισό ευρώ; Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Ότι δεν έχω λέει πρόβλημα ουσιαστικά....λες και ξέρει κανένας από εσάς τι προβλήματα έχω και πως ζω; Εσείς είστε καλά και ξέρετε και κρίνετε τους άλλους. Πώς νοιάζεται ακριβώς;;;; Γιατί εγώ μόνο ενδιαφέρον δεν είδα. Υποτίμηση των προβλημάτων μου είδα...να με λένε κακομαθημένη άτομα τα οποία ούτε τα μισά από όσα έχω περασει δεν έχουν περάσει είδα.

Senior Member
    ποσο χρονων εισαι? η

ποσα χρονια εισαι αναγκασμενη να ανεχεσαι τη σκληροκαρδη μαμα σου?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    πως ακριβώς ενδιαφέρεται δηλαδή; Με το να με λέει κακομαθημένη χωρίς να ξέρεις πως έχω ζήσει; Ότι μου τα πληρώνουν όλα ενώ εγώ δεν έχω ζητήσει ΠΟΤΕ ούτε μισό ευρώ; Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Ότι δεν έχω λέει πρόβλημα ουσιαστικά....λες και ξέρει κανένας από εσάς τι προβλήματα έχω και πως ζω; Εσείς είστε καλά και ξέρετε και κρίνετε τους άλλους. Πώς νοιάζεται ακριβώς;;;; Γιατί εγώ μόνο ενδιαφέρον δεν είδα. Υποτίμηση των προβλημάτων μου είδα...να με λένε κακομαθημένη άτομα τα οποία ούτε τα μισά από όσα έχω περασει δεν έχουν περάσει είδα.
    Ίσως αν καταλάβαινες για ποιό λόγο την είπε αυτή τη λέξη.. δεν θάλεγες όσα λες!.. καλό είναι που βγάζεις θυμό από μέσα σου.
    Και πάλι σου επαναλαμβάνω, μην είσαι απόλυτη, γιατί κι εσύ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει περάσει ο άλλος, π.χ. εγώ!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast