Results 46 to 60 of 79
-
21-02-2013, 15:04 #46
θα την ανέχομαι μέχρι να τελειώσω την σχολή μου τουλάχιστον :( και έτσι όπως πάω μάλλον δεν πρόκειται να τελειώσω την σχολή μου....κανονικά θα είχα 3 χρόνια περίπου ακόμα αλλά αυτό αποκλείεται...και της το λέω και μου λέει σιγά πήγαινε να γίνει τραπεζοκόμα. Όχι ότι έχω τίποτα με τις τραπεζοκόμες..αντιθέτως. Απλά τόσα χρόνια διάβασμα πάνε χαμένα. Η ζωή μου έχει καταστραφεί.
- 21-02-2013, 15:07 #47
21-02-2013, 15:14 #48
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-02-2013, 15:19 #49
δεν θυμάμαι να μου το έχεις πει ποτέ αυτό...αν μου το είχες πει να είσαι σίγουρη πως θα το θυμόμουν...
αγώνα και δύναμη ως προς τι; δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι και να μην το κάνω; Για αυτό άνοιξα και το θέμα με τα φάρμακα. Το μόνο που έχω ως επιλογή είναι τα φάρμακα τα οποία θα με ''ναρκώσουν'' για να μην σκέφτομαι. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έχω πάει σε τόσους ψυχιάτρους κάνω και ψυχοθεραπεία. Δεν νομίζω να έχω καμία άλλη εναλλακτική και να μην την αξιοποιώ.
21-02-2013, 15:25 #50
ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ! Δεν έχει νόημα να σου λέω πράγματα έτσι για να περνά άσκοπα η ώρα..
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post422806Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-02-2013, 15:34 #51
ναι αλλά δεν μου το είπες υποτιμητικά ούτε και με είπες κακομαθημένη...απλά φάνηκε ότι νομίζεις πως τα έχω δεδομένα όπως ΟΛΟΙ. Αυτό είναι φυσιολογικό. Εφόσον δεν με ξέρεις υπέθεσες πως είμαι όπως όλοι οι υπόλοιποι και απλώς πως τα θεωρώ δεδομένα. Εδώ όμως δεν συνέβει κάτι τέτοιο. Εδώ δέχτηκα ευθεία επίθεση ότι είμαι κακομαθημένη και μάλιστα με υποτιμητικό και ασεβή τρόπο. Ξαναδιάβασε το συγκεκριμένο ποστ του μέλους και θα καταλάβεις. Οκ δέχομαι να με θεωρούν άτομα που δεν με ξέρουν σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν τα βασικά, αλλά αυτό απέχει από το άλλο άκρο δηλαδή να με θεωρούν και από πάνω μια κακομαθημένη που τα έχει όλα. Έλεος. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν τους χαρακτήρες των συνανθρώπων τους. Είμαι σίγουρη πως και αυτό το μέλος όπως και οι πλειοψηφία των ανθρώπων αν τους βάλεις σε ένα πείραμα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν για τον χαρακτήρα των ανθρώπων θα πέσουν έξω. Οκ καταλαβαίνω πως δεν είναι Θεοί και δεν τα ξέρουν όλα. Αλλά τουλάχιστον ας μην μπαίνουν να κρίνουν και ας καταλάβουν επιτέλους πως πέφτουν έξω.
21-02-2013, 15:48 #52
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως είμαι εγώ η κακομαθημένη που δεν έχω τίποτα στη ζωή μου. Που δεν μπήκα στο θέμα κανενός να τον προσβάλω και να τον κράξω. Που σέβομαι και καταλαβαίνω τα προβλήματα των άλλων ανάλογα με την περίπτωση φυσικά. Αλλά ακόμα και να μην τα καταλαβαίνω ή να μην συμφωνώ με κάποιο θέμα που άνοιξε κάποιο μέλος δεν μπαίνω να τον προσβάλλω. Και άτομα τα οποία μπαίνουν για να με βρίσουν, να βγάλουν αυθόρμητα συμπεράσματα κάτι το οποίο δεν κάνεις ακόμα και για άτομα που ξέρεις από κοντά, να υποτιμήσουν εμένα και τα προβλήματα μου για τα οποία έχουν άγνοια...δεν είναι κακομαθημένα. Και κατά τα άλλα εγώ είμαι η ανώριμη και η κακομαθημένη με το άσχημο στόμα. Και είμαι και μικρή όπως μέλος είπε. Και ακόμα και λίγο κακομαθημένη να ήμουν θα είχα την δικαιολογία ότι τουλάχιστον είμαι μικρή...το συγκεκριμένο μέλος ούτε αυτην την δικαιολογία δεν έχει.
21-02-2013, 16:07 #53
αγαπητή κοπέλα που πρέπει να αλλάξεις το νικ σου ούτε κακομαθημένη είσαι όυτε τίποτα. είσαι εγκλωβισμένη σε μία μίζερη ζωή κ δεν βλέπεις πουθενά διέξοδο. είναι πολύ ανθρώπινο να νιώθεις κ σκατά κ να έχεις και θυμό και να θυμώνεις που οι άλλοι σου επιτίθονται.
εμένα γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. πας 2 φορές το μήνα σε ψυχολόγο. αυτό είναι πολύ καλό. αν μπορείς να πηγαίνεις συχνότερα να πηγαίνεις. επίσης αν βλέπεις ότι η συγκεκριμένη ψυχολόγος δεν σε βοηθάει ψάξε να βρεις άλλη.
επίσης αν νιώθεις πολύ χάλια για μεγάλο διάστημα της κάθε μέρας κ υποφέρεις κ δεν μπορείς να συνεργαστείς με την ειδικό, επειδή ό,τι και να σου λέει το παίρνεις στραβά, λόγω της οδύνης που νιώθεις, καλό θα ήταν να πας κ σε έναν ψυχίατρο να πάρεις κ ψυχιατρική γνώμη μήπως χρειάζεσαι κ φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις από το αδιέξοδο και να μπορέσεις να συνεργαστείς με την ψυχολόγο να βρείτε κάποιες διεξόδους για το πώς να φτιάξεις τη ζωή σου.
είναι πολύ εύκολο κάποιος να σε συμβουλεύει ότι είσαι κακομαθημένη και θα πρεπε να πληρώνεις το νοίκι σου κ εδώ δεν χαϊδεύουμε αυτιά κλπ αλλά όταν έχεις κατάθλιψη και έχεις εγκλωβιστεί σε μεγάλη μιζέρια και δεν έχεις στήριξη από πουθενά, είναι μάλλον αδύνατον να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται.
πάρε στήριξη από ειδικό ή ειδικούς οπωσδήποτε!!!!!
επίσης έχω κάνει ψυχοθεραπεία μπόλικη κ ένας σωστός ειδικός ξεκινάει με το να σε αποδέχεται όπως και να είσαι με όλες σου τις σδυναμίες. αν είναι σωστός δεν πρόκειται ούτε να σε προσβάλλει ούτε να υποτιμήσει την οδύνη σου. αν είναι μαλάκας βέβαια όλα παίζουν.
21-02-2013, 16:13 #54
Γεια σου Lou! Σε ευχαριστώ πολύ.
Έχω πάει και σε ψυχίατρο και μου έχει προτείνει φαρμακευτική αγωγή όπως είπα και σε ένα άλλο θέμα που άνοιξα. Και το θέμα είναι πως ξέρω πως το φάρμακο δεν μπορεί να μου αλλάξει την ζωή για αυτο είμαι διστακτικη ως προς το να το πάρω. Και στην ψυχολόγο δεν μπορώ να πηγαίνω πιο συχνά μάλιστα τώρα θα ξαναπάω σε ένα μήνα για λόγους υγείας. Και γενικά τα ραντεβού δεν μπορούν να γίνονται συχνότερα επειδή είναι μεγάλος ο αριθμός ατόμων που έχουν να εξυπηρετήσουν. Αν ήξερα ότι με τα φάρμακα θα έλυναν τα πάντα θα τα έπαιρνα αυτή την στιγμή αλλά ξέρω πως δεν γίνεται αυτό και μετά μάλλον θα τα παίρνω για μία ζωή :(
21-02-2013, 16:24 #55
εκτός από τη σχολή σου κ το να μένεις σπίτι κάτι άλλο κάνεις; παρέες μάλλον δεν έχεις αν κατάλαβα καλά.
τι σου αρέσει να κάνεις; να βλέπεις ταινίες; να κάνεις κάποια δραστηριότητα; υπάρχει κάτι που να σου αρέσει πολύ όταν το κάνεις; δεν λέω ότι σου λύνει τα άλλα προβλήματα της ζωής, αλλά όταν το κάνεις να νιωθεις καλά και να ξεχνάς προσωρινά τα άλλα σου προβλήματα.
21-02-2013, 16:26 #56
21-02-2013, 20:28 #57
Αγαπητή skata, διάβασα το συγκεκριμένο τοπικ, όπως και κάποια άλλα που έχεις ξεκινήσει. Το μόνο που βλέπω είναι ΑΡΝΗΣΗ.
Από που περιμένεις να πάρεις βοήθεια αν όχι από τον ίδιο σου τον εαυτό? Περιμένεις να σε σηκώσει κάτι μαγικά(φάρμακα-ψυχογιατρός)? Ή περιμένεις να γίνει ένα μπαμ και να αλλάξουν όλα?
Στο ακριβώς προηγούμενο ποστ σου γράφεις ---->''όχι ακόμα και πράγματα που μου άρεσε να κάνω παλιά δεν έχω πια το κουράγιο να τα κάνω....τίποτα δεν με κάνει να αισθανθώ καλύτερα'', επίσης σε όλα σου τα ποστ το νόημα που βλέπω ότι θες να περάσεις είναι ότι όλα είναι μαύρα και δεν υπάρχει καμία ελπίδα...εμείς τι περιμένεις να σου πούμε? άντε ψόφα τότε να τελειώνεις? ή να σου κάνουμε πατ πατ το κεφαλάκι και τι άσχημα που περνάς κοριτσάκι μου?
Καταλαβαίνω πως τα πράγματα ενδεχομένως να είναι δύσκολα και οκ έχεις περάσει άσχημα πράγματα στο παρελθόν όπως λες, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για την παραίτηση σου.
Κατάλαβε πως δεν σου φταίει ούτε ο παντρεμένος της μάνας σου ούτε κανένας άλλος και σήκωσε επιτέλους κεφάλι. Ναι μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά κανείς δεν είπε ότι η ζωή γενικά είναι εύκολη.
υ.γ.- για να σε προλάβω να μην πεις πάλι την καραμέλα σου, όχι εγώ δεν τα έχω όλα καλά. και καταθλίψεις περνάω και άγχος αρκετό έχω και παρελθόν περίεργο και χρέη που με στριμώχνουν και να'χεις χρόνο να στα λέω μέχρι αύριο άμα γουστάρεις. δεν τα παρατάω όμως, και όταν πέφτω(γιατί ΠΕΦΤΩ) προσπαθώ να σηκωθώ. αν δεν κάνεις το ίδιο, σόρρυ μανούλα μου αλλά άκλαφτη θα πας. θες κάτι τέτοιο?i need feminime venoms in order to function with the rythm
21-02-2013, 20:33 #58
επίσης, μην με παρεξηγείς, το ύφος του ποστ είναι λίγο επιθετικό το ομολογώ, αλλά πίστεψε με σαν να μιλάω στον προ μερικών ετών εαυτό μου ένιωσα..και ο θυμός για εκείνον τον εαυτό είναι δικαιολογημένος. ούτε να σε στεναχωρήσω ούτε να σε τσιγκλίσω θέλω. αλλά αν δεν κάνεις κάτι εσύ για τον εαυτό σου, μην περιμένεις και τίποτα από κανέναν.
i need feminime venoms in order to function with the rythm
21-02-2013, 20:42 #59
αυτό είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα της κατάθλιψης. να χάνεις την όρεξη και το ενδιαφέρον σου για τα πάντα και να νιώθεις ένα πράγμα φλατ, λες και δεν μπορείς να νιώσεις τίποτα. σαν να έχει κλατάρει ο ψυχικός μηχανισμός και να μην μπορέις να νιώσεις κανένα συναίσθημα, και να μην μπορείς να επιθυμήσεις τίποτα. κ επίσης να νιώθεις πτώμα ενώ έχεις κοιμηθεί 16 ώρες την προηγούμενη! είναι ασθένεια, δεν είναι καπρίτσιο, ούτε επιλογή! ποιος θα ήθελε να αισθάνεται τόσο χάλια, ή τόσο κενός;
21-02-2013, 21:32 #60
Ευχαριστώ Lou! και drums_of_doom για το ενδιαφέρον.
drums_of_doom μην ανησυχείς δεν παρεξηγήθηκα....δεν παρεξηγούμαι ποτέ χωρίς λόγο :) Να σαι καλά!