Results 76 to 79 of 79
-
23-02-2013, 03:47 #76
- 23-02-2013, 06:42 #77
+10000 συμφωνω λου παρολο π ενιοτε κανεις κ εσυ ακριβως αυτο π κατακρινεις :p
επισης να προσθεσω οτι κατα τη γνωμη μ παντα (κ το τονιζω αυτο κ καλο ειναι ΟΛΟΙ να το τονιζουμε προτου παραστησουμε τους ειδημονες κ τους κριτες των παντων), δν πρεπει να γινεται το φορουμ "αποσβεστηρας" των οσων προβληματων εχουμε, ειχαμε, να ερχομαστε δλδ εδω κ να ξεσπαμε προκειμενου να νιωσουμε ανωτεροι, προσβαλλοντας το καθε μελος π ζηταει βοηθεια κ ενω δν ειχε ασχοληθει καν μαζι μας, να αρχιζουμε επιθετικη κ ειρωνικη κριτικη.. κ οχι αυτο δν λεγεται ουτε "αφυπνιση", ουτε "λεω την αληθεια κ δν χαιδευω αυτια", λεγεται απλα "θελω να νιωσω ανωτερος κ να ξεσπασω τα νευρα π εχω απ τη δουλεια μ/ τον γκομενο μ/ το ενα μου το αλλο μου".. με "σκληρη ντεμεκ" κριτικη δν δινετε ετσι κινητρο στον αλλον ρε σεις! κ αμαν πια με την ντεμεκ σκληραδα, σιγα θα σκισετε κανα καλσον κ θα θελει ραψιμο! Οσο κ να σου φαινεται χαζο κ ανουσιο το θεμα, οσο χαζος κ ανουσιος κ βλακας ο θεματοθετης, οσο ακυρες κ βλακωδεις οι ιδεες του (τα οποια ξανατονιζω αποτελουν ΔΙΚΗ σου αποψη κ ΟΧΙ συμπαντικη αληθεια), πες βρε μια καλη κουβεντα! αμαν δλδ! πες κατι θετικο να ενισχυσεις τον αλλον, να του δωσεις θαρρος κ δυναμη, να σε νιωσει "φιλο" του, εστω κ διαδικτυακα, να νιωσει οτι καποιος ενδιαφερεται κ συμπασχει! Που σκατα ειναι η ενσυναισθηση? Αυτο π διαπιστωνω ειναι οτι ενω ολοι μας εχουμε την iq νοημοσυνη κ εχουμε τελειωσει κ νομικες, παιδαγωγικα κ αλλες μαλακιες τρομαρα μας, απο συναισθηματικη νοημοσυνη εχουμε το χαλι μας το μαυρο ομως! κ δν βγαζω τον εαυτο μ απεξω, διοτι κ εγω παλιοτερα προσβαλλα με τον ιδιο τροπο κ χειροτερο νεα μελη επειδη μ φαινονταν χαζα τα θεματα τους κτλ, αλλα πλεον το χω συνειδητοποιησει κ δν το κανω γι αυτο κ μπορω κ το αναγνωριζω κ στους αλλους! ρε παιδια ελεος δλδ, δν εχουμε κατι να χωρισουμε! πες μια καλη κουβεντα ανθρωπε μου, κι ας μην την νιωθεις! ενθαρρυνε τον αλλον, δωστου δυναμη! αυτο ειναι π μας εχει φαει σαν κοινωνια! μια ζωη να τρωγομαστε μεταξυ μας κ να κανουμε διαγωνισμο ποιος ειναι ανωτερος, εξυπνοτερος, κτλ κτλ! Να διχαζομαστε κ να χωριζομαστε σε κατηγοριες, οι εξυπνοι κ οι βλακες, οι πλουσιοι κ οι φτωχοι, οι κακομαθημενοι κ οι επιπεδου, ε φτανει πια ρε σεις γκρεμιστε τα αυτα! Υποτιθεται οτι ειμαστε ανθρωποι νεοι, συγχρονοι, ανοιχτομυαλοι, θετικα διακειμενοι στους αλλους! Εμενα παλι ενας φιλος μ λεει "Αν δν εχεις να πεις κατι καλο, καλυτερα μν λες τιποτα". Κ εγω λεω το εξης (δν ειναι δικο μ) "Never look down on someone, unleess you are helping them to get up". Αυτο για ΟΛΟΥΣ μας παει.
Σκατα μου πηγαινε σε εναν ψυχιατρο να παρεις κ μια αλλη εκτιμηση.. Μπορει να βλεπει κατι το οποιο δν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε.. Κ οπως εγραψες κ εσυ η ιδια, δν γνωριζουμε ολες τις παραμετρους κ τις εκφανσεις της ζωης σου, οποτε γι αυτο καποιοι να βγαζουν λαθος συμπερασματα.. εσυ μν στεκεσαι σ αυτο, αλλα πηγαινε στον γιατρο κ μιλησε του ειλικρινα κ διχως φοβο.. για οσα προβληματα υγειας εζησες, για οσες δυσκολιες περασες (αυτα εσυ τα ξερεις αλλωστε διοτι εδω δν ανοιχτηκες, απλα εγραψες οτι εχεις περασει τα πανδεινα κτλ), για το πως νοιωθεις, για τις σκεψεις, τα συναισθηματα που σου γεννωνται, για τους φοβους, τις αμφιβολιες σου, για τα παντα.. θα σε ανακουφισει πιστεψε με.. κ αμα χρειαστει να λαβεις αντικαταθλπιτικη αγωγη, μν φοβασαι.. τοσος κοσμος εχει παρει κ εχει βοηθησει σχεδον ολους.. ειναι πολυ συνηθισμενο στις μερες μας ειδικα καποιος να παιρνει φαρμακα τετοιου ειδους.. κ δν αποτελει ντροπη.. αυτο δν σημαινει βεβαια οτι θα το βγαλεις κ ντουντουκα!! :p θα αλλαξει η ζωη σου, κ θα ειναι προς το καλυτερο! διοτι οταν φτανεις στον πατο μετα το επομενο βημα ειναι η ανοδος! καλη συνεχεια κουκλα μου!! :) ολα θα πανε καλα! πιστεψε το κ εσυ ομως!! ε??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-02-2013, 11:37 #78
καλημέρα παιδιά.
Επειδή βλέπω ότι το θέμα συνεχίστηκε παρόλο που 2 μέρες τώρα δε θέλησα να ξανασχοληθώ, είπα να κάνω ένα σχόλιο.
Αναγνωρίζω ότι το ποστ το οποίο ανασύρατε είναι πράγματι σκληρό και ενδεχομενως να βγάζει προς τα έξω μια κακία, υπάρχει βέβαια και ένα προηγούμενο ποστ της θεματοθέτριας, του οποίου την επιθετικότητα παραβλέψατε.
Η δική μου απάντηση ήταν σίγουρα πιο σκληρή, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, που όμως δεν έχει νόημα να αναλύσω.
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορουσα να το είχα χειριστεί αλλιώς και να μην είχα πληγώσει τη θεματοθέτρια ούτε φυσικά να εκθέσω τον εαυτό μου σε άστοχα και επικριτικά για την προσωπικότητά μου σχόλια. Οκ, συμβαίνουν αυτα, όλοι κανουμε λάθη.
Λυπάμαι λοιπόν και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα τόσο στη θεματοθέτρια,όσο και συνολικα στο φόρουμ -μελη αυτού.
Δε θα επαναληφθεί...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
23-02-2013, 20:11 #79
λακρύ συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
ναι πράγματι το κάνω και εγώ αυτό που κατακρίνω, είναι από τις αδυναμίες μου. και παλιά νομίζω ότι το έκανα πολύ περισσότερο. τώρα έχω συνειδητοποιήσει κάπως περισσότερο πώς λειτουργούν τα ψυχολογικά, και προσπαθώ να βελτιώνομαι. χωρίς να σημαίνει ότι το καταφέρνω πάντα.