πώς είναι να μην νοιάζεται ούτε η ίδια σου η μάνα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    skata, καλησπέρα.
    Διάβασα τα μηνύματά σου και βρήκα το θέμα σου πολύ ενδιαφέρον.
    Αν και ηλικακά είμαι κοντά στην ηλικία της μητέρας σου,
    πιστεύω ότι ενδεχομένως έχεις δίκιο σε πολλά απ' όσα λες.
    Λόγω της δουλειάς μου περνώ πολλές ώρες με παιδιά και εφήβους
    και η περίπτωση οι γονείς να έχουν παρκάρει τα παιδιά σε 2-3 καθηγητές
    πετώντας τους λίγα - πολύ λίγα - ευρώ,
    ενώ η προσωπική τους ενασχόληση με τα παιδιά είναι μηδενική,
    δεν είναι σπάνια. Ισχύει.
    Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να έχεις παράπονα από γονείς
    και ο θυμός σου να είναι βάσιμος και δικαιολογημένος.
    Όμως, φιλικά θα ήθελα να σου πω,
    ότι το σημαντικό είναι να έχεις ΕΣΥ εξέλιξη σαν προσωπικότητα
    και να περνάς και όμορφα.
    Δε θέλω να δώσω συμβουλές κι ούτε μπορώ,
    όμως κατ' εμένα, διαχώρισε τη θέση σου από τη μητέρα σου
    και ανεξαρτητοποιήσου. Πρώτα απ' όλα οικονομικά.
    Δουλειά, σχολή κ.λπ. Μην εξαρτάσαι από τη μάνα σου
    να ακούει τα προβλήματά σου ή να σε βγάλει έξω.
    Δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά δημιούργησε σιγά σιγά
    αληθινές φιλίες - χωρίς να εξαρτάσαι ούτε από αυτούς -
    και ανεξαρτητοποιήσου οικονομικά βρίσκοντας δουλειά
    και τελειώνοντας τη σχολή σου.
    Τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολλή και διαρκής προσπάθεια.
    Όμως είσαι διαφορετική οντότητα από τον οποιοδήποτε γονιό
    κι ακόμα και σκληρή αν είναι η μάνα σου μαζί σου,
    τη δύναμή σου θα τη δείξεις προσπερνώντας τη σκληρή ή αδιάφορη συμπεριφορά της
    και καταφέρνοντας να σταθείς στα δικά σου πόδια. Χωρίς δεκανίκια.
    Και μην επιτρέπεις να επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους.
    Οι άλλοι έχουν όση σημασία εμείς τους δίνουμε.
    Κι όταν βρεις την όρεξη να κάνεις πράγματα,
    θα βρεις και το κέφι σου και το χαμόγελό σου.
    Φιλικά :-)

Senior Member
    Joann σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)
    Απλά εγώ δεν μπορώ να έχω εξέλιξη. Η μόνη διέξοδος μου είναι να πάρω φάρμακα...και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει καμία άλλη ''λύση''....έστω και προσωρινή αυτήν την στιγμή. Να σαι καλά!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    ..Η μόνη διέξοδος μου είναι να πάρω φάρμακα...και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει καμία άλλη ''λύση''....έστω και προσωρινή αυτήν την στιγμή. Να σαι καλά!!!

το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Απαγορεύονται συστάσεις/προτροπές για φαρμακευτική αγωγή.
    αλλά επειδή και μόνη σου είπες, ότι τα χάπια δεν θα σου λύσουν ούτε το πρόβλημά σου..
    ούτε και θα σε κάνουν ως δια μαγείας να "δεις" μ' άλλο μάτι τη μάνα σου, να ξέρεις, ότι υπάρχει διέξοδος, αυτό δεν στο λέω απ' το κεφάλι μου, που
    στηρίζεται στο τρίπτυχο ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΘΕΛΗΣΗ-ΚΙΝΗΤΡΑ και θέλει αγώνα! Και να ξέρεις ότι κακομαθημένοι είμαστε οι περισσότεροι, γιατί οι γονείς μας ήταν
    ανεπαρκείς σε γνώσεις, αλλά μήπως κι η κοινωνία μέσα στην οποία μεγαλώνουμε είναι καλύτερη? Όλα είναι σε μια συνεχή κίνηση και με απώλειες, οπότε
    είτε ακολουθείς και προσαρμόζεσαι ή βγαίνεις έξω απ' το παιχνίδι. Και την όποια σύγκρουση να μην την παίρνεις προσωπικά, γιατί δεν θίγει την ουσία σου, αλλά
    τις συμπεριφορές σου, που θέλουν όπως σου ξαναείπα δουλειά!.. Παρατήρησα ξαναδιαβάζοντας στα όσα γράφτηκαν, ότι αρπάζεσαι χωρίς σοβαρό λόγο
    κι αντί να καθήσεις να σκεφτείς τι θέλει να σου πει ο άλλος, εκτοξεύεις πολύ εύκολα χαρακτηρισμούς, που μόνο παιδεία δεν δείχνουν.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Joann σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)
    Απλά εγώ δεν μπορώ να έχω εξέλιξη. Η μόνη διέξοδος μου είναι να πάρω φάρμακα...και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει καμία άλλη ''λύση''....έστω και προσωρινή αυτήν την στιγμή. Να σαι καλά!!!
    Kαι βέβαια μπορείς να έχεις εξέλιξη και μάλιστα πολύ καλή.
    Όλα στο μυαλό μας είναι.
    Όσο για τα φάρμακα, προσωπικά είμαι κατά
    (ψάχνομαι με γυμναστικές και βότανα και βιταμίνες),
    αλλά δεν είμαι ψυχίατρος ούτε προσωπική εμπειρία έχω,
    οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.
    Όπως και να 'χει είμαι σίγουρη ότι θα βρεις την άκρη!
    Και οργανωμένη σκέψη έχεις
    και δυναμική. :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Kαι βέβαια μπορείς να έχεις εξέλιξη και μάλιστα πολύ καλή.
    Όλα στο μυαλό μας είναι.
    Όσο για τα φάρμακα, προσωπικά είμαι κατά
    (ψάχνομαι με γυμναστικές και βότανα και βιταμίνες),
    αλλά δεν είμαι ψυχίατρος ούτε προσωπική εμπειρία έχω,
    οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.
    Όπως και να 'χει είμαι σίγουρη ότι θα βρεις την άκρη!
    Και οργανωμένη σκέψη έχεις
    και δυναμική. :-)
    <3 Μακάρι! Ευχαριστώ και εγώ θέλω να βρω την λύση και δεν θέλω να πάρω φάρμακα. Απλά υπάρχουν στιγμές που απελπίζομαι και δεν βλέπω φως από πουθενά. Αλλά όπως μου είπε και η ψυχολόγος τα φάρμακα δεν είναι σίγουρο πως θα με βοηθήσουν. Είναι 50-50.

Senior Member
    Εσενα τι σε νοιαζει που δεν νοιαζεται η μανα σου για σενα? Αφου δε τα βρισκετε χαραξε τη δικη σου πορεια αυτοδυναμα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τα χεις καλα με τη μανα σου ουτε να υπαρχει αλληλοκατανοηση και αμοιβαιο νοιαξιμο. Υποχρεωτικα στη ζωη αυτη ειναι οι φοροι κ ο θανατος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εσενα τι σε νοιαζει που δεν νοιαζεται η μανα σου για σενα? Αφου δε τα βρισκετε χαραξε τη δικη σου πορεια αυτοδυναμα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τα χεις καλα με τη μανα σου ουτε να υπαρχει αλληλοκατανοηση και αμοιβαιο νοιαξιμο. Υποχρεωτικα στη ζωη αυτη ειναι οι φοροι κ ο θανατος.
    σε ευχαριστώ πολύ kerasi για την απάντηση σου η οποία είναι ακριβώς πάνω στο θέμα που άνοιξα χωρίς να καταφεύγεις σε άσχημους χαρακτηρισμούς! Ξέρω ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους.

Senior Member
    ... Εδώ δέχτηκα ευθεία επίθεση ότι είμαι κακομαθημένη και μάλιστα με υποτιμητικό και ασεβή τρόπο. Ξαναδιάβασε το συγκεκριμένο ποστ του μέλους και θα καταλάβεις. Οκ δέχομαι να με θεωρούν άτομα που δεν με ξέρουν σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν τα βασικά, αλλά αυτό απέχει από το άλλο άκρο δηλαδή να με θεωρούν και από πάνω μια κακομαθημένη που τα έχει όλα. Έλεος. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν τους χαρακτήρες των συνανθρώπων τους. Είμαι σίγουρη πως και αυτό το μέλος όπως και οι πλειοψηφία των ανθρώπων αν τους βάλεις σε ένα πείραμα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν για τον χαρακτήρα των ανθρώπων θα πέσουν έξω. Οκ καταλαβαίνω πως δεν είναι Θεοί και δεν τα ξέρουν όλα. Αλλά τουλάχιστον ας μην μπαίνουν να κρίνουν και ας καταλάβουν επιτέλους πως πέφτουν έξω.
    Άδικα παρεξήγησες την void, ένα σκούντηγμα με καλή πρόθεση σου έδωσε, εξ'άλλου αυτός δέν είναι ο λόγος που μας κάνει να γράφουμε εδώ μέσα? Οι μόνοι που έφυγαν από εδώ δυσαρεστημένοι είναι οι μοιρολάτρες.

##

... ξέρω πως το φάρμακο δεν μπορεί να μου αλλάξει την ζωή για αυτο είμαι διστακτικη ως προς το να το πάρω. ...
    ...Αν ήξερα ότι με τα φάρμακα θα έλυναν τα πάντα θα τα έπαιρνα αυτή την στιγμή αλλά ξέρω πως δεν γίνεται αυτό και μετά μάλλον θα τα παίρνω για μία ζωή :(
    Αλλαγές στην ζωή μας μπορούμε να φέρουμε ΜΟΝΟ εμείς, κανένα φάρμακο. Αυτά μπορούν μόνο να ανακουφίζουν προσωρινά. Χωρίς να κατανοήσουμε ΤΙ είναι αυτό που μας ταλανίζει, χωρίς σοβαρή προσπάθεια και επιμονή τα θεμιτά αποτελέσματα θα αργήσουν νά'ρθουν. Αν σου φαίνονται βουνό οι δυσκολίες μπορείς να ξεκινήσεις από απλά και μικρά πράγματα, μετροπόντικες δέν είμαστε. Αλλά άμα θέλουμε μαγκιά βρίσκουμε και τα αντιμετωπίζουμε
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Άδικα παρεξήγησες την void, ένα σκούντηγμα με καλή πρόθεση σου έδωσε, εξ'άλλου αυτός δέν είναι ο λόγος που μας κάνει να γράφουμε εδώ μέσα? Οι μόνοι που έφυγαν από εδώ δυσαρεστημένοι είναι οι μοιρολάτρες.

##

Αλλαγές στην ζωή μας μπορούμε να φέρουμε ΜΟΝΟ εμείς, κανένα φάρμακο. Αυτά μπορούν μόνο να ανακουφίζουν προσωρινά. Χωρίς να κατανοήσουμε ΤΙ είναι αυτό που μας ταλανίζει, χωρίς σοβαρή προσπάθεια και επιμονή τα θεμιτά αποτελέσματα θα αργήσουν νά'ρθουν. Αν σου φαίνονται βουνό οι δυσκολίες μπορείς να ξεκινήσεις από απλά και μικρά πράγματα, μετροπόντικες δέν είμαστε. Αλλά άμα θέλουμε μαγκιά βρίσκουμε και τα αντιμετωπίζουμε
    Καλημέρα carry!
    Δεν νομίζω πως παρεξήγησα κανέναν. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν εδώ μέσα και λυπάμαι που έγινε αυτό τώρα. Ειλικρινά ξαφνιάστηκα από την φαντασιοπληξία του εν λόγο μέλους, αλλά ίσως δεν έπρεπε να κάτσω να ασχοληθώ τόσο. Άλλωστε τόσα άτομα μπήκαν και μου απάντησαν με ευγένεια και σεβασμό και χωρίς περιττά δικά τους συμπεράσματα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω τι θα κάνω. Να σαι καλά!

Senior Member
    Καλημέρα carry!
    Δεν νομίζω πως παρεξήγησα κανέναν. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν εδώ μέσα και λυπάμαι που έγινε αυτό τώρα. Ειλικρινά ξαφνιάστηκα από την φαντασιοπληξία του εν λόγο μέλους, αλλά ίσως δεν έπρεπε να κάτσω να ασχοληθώ τόσο. Άλλωστε τόσα άτομα μπήκαν και μου απάντησαν με ευγένεια και σεβασμό και χωρίς περιττά δικά τους συμπεράσματα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω τι θα κάνω. Να σαι καλά!
    Καλημέρα σκατούλι! :p
    Παραδέξου, αυτό που σου λέει ο Κάρυ, ίσως σε βοηθήσει για να καταφέρεις έτσι, να διορθώσεις τρόπους συμπεριφοράς που διαμόρφωσες χωρίς να το θέλεις μέσα σε μια δύσκολη οικογένεια!
    Κι όχι πως είσαι η μόνη, λέμε τώρα.. αλλά σε παρακαλώ ξανακοίτα τα όσα ειπώθηκαν και θα δεις, ότι αρπάχτηκες υπερβολικά και χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ναι την παρεξήγησες!
    Αν αυτό κάνεις και στην πραγματική σου ζωή, τότε κάπως έτσι εξηγείται το γιατί τελικά μένεις μόνη σου.. :)

ΥΓ. Προσωπικά, έτσι κι αλλιώς κι εξαπανέκαθεν ήμουν και είμαι κατά της φαρμακολαγνείας, που εκτός των άλλων αποτελεί κι εχθρό του εντέρου,
    η δυσλειτουργία του οποίου, ευθύνεται για όλα μας σχεδόν τα προβλήματα υγείας είτε είναι σωματικά είτε ψυχικά.
    Άρα και σε καμιά περίπτωση-αν είναι δυνατόν!- δεν θα προέτρεπα, ούτε θα πρότεινα κάποιον ν' ακολουθήσει φαρμακευτικές αγωγές, παρά μόνο
    τις οδηγίες των ειδικών που τον παρακολουθούν.

Senior Member
    Καλημέρα Μαρκελα... :)
    Θα σε στεναχωρήσω μάλλον γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ κάτι το οποίο δεν πιστεύω. Δεν αρπάχτηκα χωρίς λόγο και αυτό φάνηκε και από την συνέχεια της ''κουβεντούλας'' με το μέλος το οποίο μου επιτέθηκε λέγοντας πράγματα εντελώς αβάσιμα τα οποία ένας θεός ξέρει πως του ήρθαν στο κεφάλι....τι να πω. Το μόνο που παραδέχομαι είναι πως δεν έπρεπε να είχα δώσει σημασία στην κακεντρέχεια που πρώτη φορά αντιμετώπισα από μέλος του φόρουμ και να το προσπεράσω μιας και τόσα άλλα μέλη στη συνέχεια μπήκαν διάβασαν το θέμα μου και μου απαντούσαν με ευγένεια χωρίς να εκτοξεύουν διάφορους χαρακτηρισμούς. Ελπίζω να μην ξανα επαναληφθεί κανένα τέτοιο περιστατικό γιατί θα αναγκαστώ να μην ξαναγράψω στο φόρουμ και αυτό θα με στεναχωρούσε πολύ μιας και έχω συμπαθήσει πολύ κάποια μέλη και αισθάνομαι έστω και διαδικτυακά ότι έχω μία παρέα.

Senior Member
    Ελπίζω τουλάχιστον να παραδέχεσαι ότι από δω ξεκινήσανε όλα..

Quote Originally Posted by void View Post
    δεν .. δεν ...δεν ...δεν
    καμμία λύση δεν υπάρχει για σένα όπως φαίνεται..
    τότε γιατί ανάρτησες το θέμα;
    αν θες να τα βγάλεις από μέσα σου καλώς,αλλά και το χαϊδεμα στα αυτάκια δε σε βοηθάει και πουθενά..
    και τη δική σου ευθύνη καλό είναι να μην την ρίχνεις στους άλλους..δεν είσαι μικρή..

Αρχικά, σου είπε ότι δεν υπάρχει λύση για σένα, κάτι που κι εσύ η ίδια ισχυρίζεσαι εδώ και καιρό..
    Στη συνέχεια αναρωτιέται πως αν ανοίγεις θέματα για λες το καημό σου καλά κάνεις, αλλά το να σου λένε οι άλλοι μόνο όσα θες ν' ακούς δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα να προχωρήσεις!
    Κι όσο για το θέμα ευθύνη.. δεν είναι η μόνη που έκανε αναφορά.. σωστά, όταν είσαι πλέον ενήλικος/η ναι η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική σου!..

Και μετά απ' αυτό το ποστ άρχισε ο κακός χαμός!.. Μάθε ν' ακούς και τ' "αρνητικά" των άλλων.. κι απ' αυτά κάτι παίρνεις.. και ν' αντιδράς ενήλικα..

Όσο για την συνέχεια της "κουβεντούλας", ήταν και πάλι για να σε κάνει να καταλάβεις την όποια λάθος συμπεριφορά σου..

Senior Member
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως είμαι εγώ η κακομαθημένη που δεν έχω τίποτα στη ζωή μου. Που δεν μπήκα στο θέμα κανενός να τον προσβάλω και να τον κράξω. Που σέβομαι και καταλαβαίνω τα προβλήματα των άλλων ανάλογα με την περίπτωση φυσικά. Αλλά ακόμα και να μην τα καταλαβαίνω ή να μην συμφωνώ με κάποιο θέμα που άνοιξε κάποιο μέλος δεν μπαίνω να τον προσβάλλω. Και άτομα τα οποία μπαίνουν για να με βρίσουν, να βγάλουν αυθόρμητα συμπεράσματα κάτι το οποίο δεν κάνεις ακόμα και για άτομα που ξέρεις από κοντά, να υποτιμήσουν εμένα και τα προβλήματα μου για τα οποία έχουν άγνοια...δεν είναι κακομαθημένα. Και κατά τα άλλα εγώ είμαι η ανώριμη και η κακομαθημένη με το άσχημο στόμα. Και είμαι και μικρή όπως μέλος είπε. Και ακόμα και λίγο κακομαθημένη να ήμουν θα είχα την δικαιολογία ότι τουλάχιστον είμαι μικρή...το συγκεκριμένο μέλος ούτε αυτην την δικαιολογία δεν έχει.
    Μαρκελα σε όλα αυτα που σου έγραψα δεν είπες κάτι όμως ....

Senior Member
    Μαρκελα σε όλα αυτα που σου έγραψα δεν είπες κάτι όμως ....
    Θα μπορούσα να σου πω κάτι και πάνω σ' αυτά που είπες στη συνέχεια.. αλλά το πρόβλημα το πιάνουμε πάντα απ' την αρχή, για να δούμε τι έγινε πραγματικά.. μόνο έτσι μπορούμε να βγάλουμε
    άκρη, γιατί αν το ξεκινήσουμε απ' τη μέση της συζήτησης, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει τι έχει παιχτεί.. Ρε συ νομίζω ότι αυτό είναι αυτονόητο!
    ..και πάνω σ' αυτό λοιπόν που σου είπε και που θα μπορούσες να την ρωτήσεις τι εννοεί κι έτσι να "πάρεις" πράγματα.., γιατί σου ξαναλέω ότι πρόκειται για ένα μέλος που βοηθάει τον άλλο..
    άρχισες να λες ό,τι νάναι.. όπως:

συγνώμη αλλά το να μην νοιάζεται η μάνα μου είναι πραγματικότητα....αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είδα να ρίχνω τίποτα σε κανένα. Άμα δεν σου γουστάρει να διαβάζει για τα προβλήματα μου μην ξαναμπεις να γράψεις σε θέμα μου. Τα έχεις όλα καλά και μιλάς και από πάνω. Στην δικιά μου την ζωή είναι ΔΕΝ. Εσύ που τα έχεις όλα ΟΚ παράτας μας. Πήγαινε στην ωραία ζωούλα σου και μην ασχολείσαι με την δικιά μου και σε πιάνει ψυχοπλάκωμα. Κάθε μην πω...μπαίνει και λέει τώρα τις βλακείες του. Το φόρουμ είναι για όσους έχουν προβλήματα και όχι για όσους τα έχουν όλα καλά όπως εσύ. Μπαίνεις να περάσεις την ώρα σου και τρολάρει με την δυστυχία του κόσμου. Από το δικό μου το θέμα φύγε. Τρόλαρε άλλους.
    ..δικαιολογώ το μικρό της ηλικίας σου, αλλά έλεος! Αν μη τι άλλο.. τα βρήκα άστοχα!

Επομένως, τί άλλο να σου πω, όταν ήδη σου έχω εξηγήσει ότι τους περισσότερους, κακομαθημένους, μας ανατρέφουν οι γονείς μας, γιατί κι εκείνοι προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο..
    μαθαίνουν σε μας, όσα σωστά ή λάθος έμαθαν απ' τους δικούς τους γονείς, αλλά κι από την ίδια την κοινωνία? Μην κολλάς στις λέξεις..

Τη σχολή σου την παράτησες?
    Last edited by μαρκελα; 22-02-2013 at 20:00.

Senior Member
    πραγματικά φρίκαρα εντελώς με πολλά που διάβασα. πολλή ξερολίαση και μηδενική ενσυναίσθηση και κατανόηση για το πώς νιώθει ο άλλος και για το πώς βιώνει τα πράγματα. ασύστολος εγωκεντρισμός και συμβουλευτικη του στυλ ΕΓΩ αμα ήμουν στη θέση σου θα έκανα αυτό. ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ.... ναι αλλά ο άλλος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές ικανότητες, αδυναμίες...

και αιχμηρη κριτικη που ολοφανερα θα πληγωσει εναν ανθρωπο που ειναι ψυχολογικα ευαλωτος και η οποια πουλιεται και ως στηριξη!!! λολ!

μ'αρεσει μια φραση που λεει ενας φιλος μου: "βγες εξω απο τον εαυτο σου να δεις τι καιρο κανει!"
    Last edited by Lou!; 23-02-2013 at 04:25.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast