Οι κολλητοί του - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Βρε γκρινιαρα γυναικα :P πινει καθε μερα??Αν ναι τοτε φερτου και την κατσαρολα στο κεφαλι..!Αν βγαινει μια φορα με τους κολλητους του αστον να ξεχαρμανιαζει τον ανθρωπο!!Τι ειδους βια δεχτηκες ακριβως?Σιγουρα δεν δικαιολογειται οτι και αν ηταν,αλλα αλλο μια σπρωξια πχ αν εκανες γκρινια ΤΡΕΛΗ και αλλο να σε χαστουκισει!
    Τι το θελες αυτο το γκρινιαρα γυναικα. Να ξερες τι μου θυμησες.
    Δε μιλαμε ουτε για σπρωξια ουτε για χαστου κι.Μιλαμε για ενα βραδυ που δε θελω ουτε να το φερνω στο μυαλο μου. Και οντως δε πινει καθε μερα. Αν εβγαινε ομως καθε μερα μαλλον θα το εκανε

Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Αρη μου της κοπελας της λεμε να τον αφησει εξω απ'το σπιτι για το καλο της. Εσενα μαλακια σου φαινεται αυτο? Εμενα δε μου φαινεται μαλακια να προσεχω μη φαω ξυλο η να μη θελω να ακουω τα γ@μοσταυριδια του καθενος που γινεται ντεφι και εχει ορεξουλες ! Ως αντρας φυσικα δεν καταλαβαινεις,και δε νομιζω να ειχες ποτε σου γκομενα που σε εδερνε η σε μπινελικωνε οταν γυριζε απο μπεκρες με τις φιλεναδες της. Οτι και να του λεει του κυριου,οπως και να το λεει και οσο τραβηγμενο και να ειναι,ο κυριος δεν εχει κανενα δικαιωμα ουτε να της γ@μ@ει την ψυχολογια,ουτε να απλωνει χερι ! Στην τελικη,αν του αρεσει το ξυλο,ας πιει με τα φιλαρακια του,ας κοψει και καμια ξαναστροφη σ'αυτους να ξεσπασει,και μετα να γυρισει ηρεμα και ομορφα σπιτακι του! Δεν της ειπαμε ουτε να τον ξεκοψει απο τους φιλους του,ουτε να του κοψει το ποτο. Αλλα οταν το ποτο συνδυαζεται με τετοια συμπεριφορα, δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να γινει. Η να συμμορφωθει αυτος,η να τον χωρισει.
    Εχεις δικιο. Και η σχεση αυτη εχει τραβηχτει απο τα μαλλια. Πως αφηνεις ομως καποιον οταν ξερεις οτι θα μεινεις ομως μονη σου χωρις φιλους χωρις κανενα στηριγμα. Εχουνε περασει πολλα και καλα αλλα και κακα. Και στα κακα βαζω και μια εκτρωση τα Χριστουγεννα ετσι για δωρακι. Δε ξερω τι να κανω.

Member
    Quote Originally Posted by arisk1987 View Post
    Εσένα εύκολο σου φαίνεται να τον χωρίσει. Ρώτα όμως και την άλλη αν το θέλει. Αν το ήθελε θα το έκανε και δεν θα περίμενε τον κάθε ένα να της το πει. Και όσο αν το θεωρώ μαλακία δεν μιλούσα για το συγκεκριμένο αλλά για το σκεπτικό που έχει. Αλλά μιας και το έθιξες και αυτό μαλακία είναι γιατί ένας σουρομένος δεν ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσει. Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να τον κάνει τούρμπο πάνω στην σούρα του και να γίνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα. Έχω κάνει αρκετά "αντρικά" μεθύσια και έχω δει και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Και αυτά περί δεν είχα γκόμενα να με βαράει και τέτοια οι άντρες είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιούν σωματική κυρίως βια αλλά η γυναίκες χρησιμοποιούν ψυχολογική βία. Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που καλό είναι να μην γίνει τώρα. Εγώ είπα την άποψη μου να χαλαρώσει μια φορά την βδομάδα βγαίνει αν δεν ασχολείται ο άλλος θα ψοφάει σαν το μοσχάρι.
    Αν θελω να τον χωρισω η οχι. Δε ξερω δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω τη δυναμη ισως να το κανω.

Banned
    Quote Originally Posted by eleana011 View Post
    Τι το θελες αυτο το γκρινιαρα γυναικα. Να ξερες τι μου θυμησες.
    Δε μιλαμε ουτε για σπρωξια ουτε για χαστου κι.Μιλαμε για ενα βραδυ που δε θελω ουτε να το φερνω στο μυαλο μου. Και οντως δε πινει καθε μερα. Αν εβγαινε ομως καθε μερα μαλλον θα το εκανε
    Φυσικα δεν εννοουσα να ανεχτεις χαστουκι ετσι?Να μην παρερμηνευομαι..Απλα δεν θεωρω υπερβολη το να βγαινει μια φορα με τους φιλους του και να ξεχαρμανιαζει.Τα υπολοιπα θα τα ξερεις εσυ καλυτερα.

Senior Member
    το θεμα ειναι απλο ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ

κανενας αντρας δεν αφηνει τους κολητους του
    για μια γυναικα οποια και να ειναι αυτη

ετσι θα σε φυγει και η γκρινια

Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    το θεμα ειναι απλο ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ

κανενας αντρας δεν αφηνει τους κολητους του
    για μια γυναικα οποια και να ειναι αυτη

ετσι θα σε φυγει και η γκρινια
    Δεν ειναι τοσο απλο ρε θωμα

Κοίτα αυτή η απάντηση που έδωσες δεν ξέρεις να αν θες να τον χωρίσεις ή δεν έχεις την δύναμη εμένα προσωπικά μου κάνει για φοβία. Αν είναι φοβία δώσε του τα παπούτσια στο χέρι και το ξέρω δεν είναι εύκολο και εφόσον το αποφασίσεις βάλε κανένα αδελφό η ξάδερφο κοντά σου απλά για να νιώθεις πιο ασφαλής. Αν πάλι τον θες ηρέμησε και μην γκρινίαζεις κάθε φορά γιατί ακόμα και οι πιο ήρεμοι χαρακτήρες τα πέρνουν από την πολύ γκρίνια

Member
    Κοίτα αυτή η απάντηση που έδωσες δεν ξέρεις να αν θες να τον χωρίσεις ή δεν έχεις την δύναμη εμένα προσωπικά μου κάνει για φοβία. Αν είναι φοβία δώσε του τα παπούτσια στο χέρι και το ξέρω δεν είναι εύκολο και εφόσον το αποφασίσεις βάλε κανένα αδελφό η ξάδερφο κοντά σου απλά για να νιώθεις πιο ασφαλής. Αν πάλι τον θες ηρέμησε και μην γκρινίαζεις κάθε φορά γιατί ακόμα και οι πιο ήρεμοι χαρακτήρες τα πέρνουν από την πολύ γκρίνια
    Λοιπον θα στα πω περιλιπτικα για να μη σε κουρασω. Σπουδαζω σε αλλη πολη εχω απομακρυνθει απο τους φιλους που ειχα εδω η μαλλον που νομιζα οτι ειχα. Καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι και ο μονος ανθρωπος που βλεπω ειναι αυτος. Νομιζεις πως μου ειναι ευκολο να τον χωρισω?

Quote Originally Posted by eleana011 View Post
    Λοιπον θα στα πω περιλιπτικα για να μη σε κουρασω. Σπουδαζω σε αλλη πολη εχω απομακρυνθει απο τους φιλους που ειχα εδω η μαλλον που νομιζα οτι ειχα. Καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι και ο μονος ανθρωπος που βλεπω ειναι αυτος. Νομιζεις πως μου ειναι ευκολο να τον χωρισω?
    Κοίτα είναι χαζό που σκέφτεσαι έτσι. Και εγώ σπουδάζω σε άλλη χώρα όχι πόλη δηλαδή τι μου προτείνεις να κάτσω σπίτι μόνος ή να βρω κάποια να περνάω χάλια απλά για να λέω έχω κάποιον. Αν είναι αυτό το σκεπτικό σου έχεις μεγάλο λάθος. Είπες σπουδάζεις βρες άλλους φίλους-φίλες πολλοί έχουν πέσει έξω στις επιλογές φίλων αλλά δεν τα έβαψαν και μαύρα. Από ότι διάβασα πέρασες πολλά έφτασες μέχρι το απροχώρητο για μένα δεν είναι ανάγκη να περάσεις και άλλα. Το ξαναλέω αν αυτός είναι ο λόγος που είσαι μαζί του είναι χαζό και μόνο που το σκέφτεσαι να τον αφήσεις

Member
    Κοίτα είναι χαζό που σκέφτεσαι έτσι. Και εγώ σπουδάζω σε άλλη χώρα όχι πόλη δηλαδή τι μου προτείνεις να κάτσω σπίτι μόνος ή να βρω κάποια να περνάω χάλια απλά για να λέω έχω κάποιον. Αν είναι αυτό το σκεπτικό σου έχεις μεγάλο λάθος. Είπες σπουδάζεις βρες άλλους φίλους-φίλες πολλοί έχουν πέσει έξω στις επιλογές φίλων αλλά δεν τα έβαψαν και μαύρα. Από ότι διάβασα πέρασες πολλά έφτασες μέχρι το απροχώρητο για μένα δεν είναι ανάγκη να περάσεις και άλλα. Το ξαναλέω αν αυτός είναι ο λόγος που είσαι μαζί του είναι χαζό και μόνο που το σκέφτεσαι να τον αφήσεις
    Δε ξερω. Μου φαινονται ολα σαν ενα βουνο. Εχω γενεθλια δε δυο μερες και δεν εχω κανεναν να του πω ξερεις ελα να το γιορτασουμε. Θα μου πεις τι να γιορτασουμε λες και εχω ορεξη.

Κοίτα καταλαβαίνω ότι έχει ένα Γολγοθά μπροστά σου αλλά κράτα αυτό κάθε φορά που πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι πιο δυνατή. Προσπάθησε φτιάξε τη ζωή σου όσο ακόμα είσαι νεαρή. Πόσο είσαι 21-22 δεν έχει σημασία απλά θέλω να καταλήξω ότι έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου.

Member
    Θα γινω 20. Εχει 3 μηνες που ειμαι ετσι. Ανησυχώ μηπως εχω καταθλιψη.

Ξεκόλα καλό μου κορίτσι βγες από δω είσαι 20 δεν είμαι πολύ πιο μεγάλος αλλά θα πλήρωνα μια περιουσία για να έρθω ξανά στην ηλικία σου. Είσαι στην καλύτερη ηλικία μην την γαμάς για τον οποιοδήποτε. (Συγνώμη για την γλώσσα αλλά έτσι μου βγαίνουν). Βγες από το σπίτι έστω μια βόλτα στην πόλη. Θα μου πεις μόνη; Και απαντώ οι αληθινές φιλίες, έρωτες είναι εκεί έξω και περιμένουν να τους βρεις όχι μέσα σε ένα σπίτι. Έτσι δεν θα τες βρεις ποτέ. Οι τέσσερις τοίχοι μόνο να πλακώνουν την ψυχολογία ξέρουν τίποτα άλλο γκρέμισε τους τοίχους και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο. Δύσκολο μεν εφικτό δε.

Senior Member
    Δε χρειαζεται να χωρισεις. Απλα πες του οταν ειναι να βγει αφου μπεκροπινει να μην ερχεται σπιτι σου για υπνο, να πηγαινει στο δικο του.

Senior Member
    επισης μπορειτε να κανετε και οι δυο απο μια λοβοτομη
    ετσι λυνονται ολα τα προβληματα :Ρ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast